7619
-
#7579 EVE Portal – 2019
Utoljára szerkesztette: vear, 2019.10.04. 22:41:06 -
#7578 Sziasztok!
Van valami mobilos megbízható app, amivel nyomon lehet követni a gamét, vagy valami fitting app?
-
#7577 Sziasztok!
Nektek is lassan indul a game?
Mindig is lassú volt a start, de kb fél perc mire eljutok a karakterválasztóig. Pedig SSD, meg 8GB ram meg I7 -
Zsoxx #7576 #7567 -
#7575 Sziasztok!
Alpha accountom van, és most jutottam el odáig, hogy ki van fejlesztve a Heavy missile, és minden hozzá tartozó damage, speed etc skill, valamint drone skillek.
Caldari vagyok, szóval ajánljatok nekem egy jó Long Range Heavy missile Battleship fit-et.
Ne szálljunk el 500 misi árban azért, jó lenne kihozni olyan max 200M-ből.
Köszi! -
Zsoxx #7574 Te vagy az, Fajtalan? -
The_Anger #7573 Az Ohm Hungarian Corporation [OHM H] újra toboroz.
Aktív játékosokat keresünk kis közösségünkbe .Cégünk fő tevékenysége továbbra is hs ipari vonal.(bányászat,hold bányászat,gyártás)Persze Agent és egyéb hs elfoglaltság is megy.
Hogy egy kis izgalom is legyen rendszeres hs-lowsec pvp.
PvP elfoglaltságaink lowsec-ben ,oktatás jelegű történetek is,elvetemült de jó fej barátságos arcokkal,hs-ben war formájában értendőek.De bármi megeshet ne lepődj meg ha épp azon találod magad hogy afk hulkokat küldesz az örök bányászmezökre. :)
Elvárások:
-Lehetőleg túlnyomó részt omega játékidő
-Aktív részvétel a céges életben és eseményeken
-Kötelező a discord használata (igen microfon is kell)
-100% afk bányászat,botok és egyéb finomságok mellőzése
-Tenni akarás,bizalom,egymás kölcsönös tisztelete
Felveszünk teljesen kezdő karaktereket is egyedi elbírálás alapján illetve ha omega státusszal rendelkezik.
Elérhetőség:Tanyasi Paraszt.
Publikus csatorna: OhmH -
#7572 Csak nekem tűnik úgy vagy sokkal lassabban tölt be a game?
Meg a kidokkoláskor is. -
#7571 Helló!
Érdeklődnék, hogy létezik-e az EVE-ben általános, baráti hangulatú magyar chat channel, ahová érdemes felnézni? -
Zsoxx #7570 link -
Bandeeka #7569 ez a pontos hiba üzenet The socket was closed . Minden másnál stabil a netem -
Bandeeka #7568 Sziasztok!
Szerettem volna elkezdeni a játékot, de karakter generálás közbe connection lost fogad mindig. Bármit csinálok nem jutok a végére. Valakinek vmi ötlete? -
Zsoxx #7567 Itt lehet, hogy hamarabb választ kapsz. -
ShipNgo #7566 Köszönöm!
Az overheatra már találtam valamit: https://wiki.eveuniversity.org/Overheating
A többire még keresem a választ.
+1xthx!
-
Zsoxx #7565 A túlhevülésre asszem a Nanite Repair Paste való. -
ShipNgo #7564 Sziasztok!
"Kis" segítséget kérnék. Nemrég kezdtem újra,és segítséget kérnék pár beállításhoz.
Régebben csak akkor treckelt rá egy kiválasztott célpontra,ha nyomtam egy "c"-t. Most amint ráklikkelek valamire egyböl fordul a kép. Ezt hogy tudnám megint csak a "c" gombbal működtetni?
Az overviev egyik fülén csak az ellen drónjait szeretném látni. Van ere lehetőség?
Overload bekapcsolásakok keletkező sérülést mivel tudom csökkenteni?Melyik skillel?
A választ előre is köszönöm!
-
The_Anger #7563 Sziasztok
Amarr űrben fojtatunk pár cimborával főleg industrial tevékenységet.(Bányászat,gyártás,Pl.,)
Néhány jupra lvl4 agent lehetőségek.
Ha valakit esetleg csatlakozna kis baráti társaságunkhoz keressen bátran.
Kezdőt is felveszünk amennyiben belátható időn belül Omega státuszban szeretne játszani.
Ingame public cstorna: OhmH
Discord: https://discord.gg/pKU3yS
Üdv o7
Utoljára szerkesztette: The_Anger, 2018.11.06. 11:07:00 -
Nahát, milyen zene is van az elején? -
Daermon #7561 Felvásárolták a CCP-t -
#7560 Üdv!
Tagja vagyok egy viszonylag új és gyorsan növekvő WH alliancenek és magyar társ(aka)t keresnék EU időzonában, elsősorban kollektív játékra, PVE, PVP, farmolás, bányászat stb.
- C4 WH
- 370 tag
- 11 corp
- Tripware + Discord
Általában nappal, 08:00 - 23:00 közötti időszakban vagyok online. A tagság java észak-amerikai, így erősen folyik az EU játékosok toborzása, pont ezért írok én is ide.
Ha érdekel a lehetőség írj rám Discordon: Mydgard#8220 -
#7559 Sziasztok,
Újból nekiállnék kalndozni, Drake Navy Issue a cél HML-el.
3 karim van az accon, tényleg 10 órát kell várni az egyik törlésére?...
Nincs valami kerülőút? -
#7558 Csáó!
Aktív, magyar WH corpot keresek. Ha van ilyen, jöhet rám PM vagy mail: [email protected]. -
#7557 Küldtem levelet. Bár van vezetékneved is. Vagy pedig rossz helyre ment a levél :) -
T800 #7556 TDPAPA a nevem a játékon belül. -
#7555 Itt is meg lehetne írni, de én jó nevet adtam meg.
Esetleg írd meg a tied.
Amúgy van skype-om is, steam-em is, és ha nagyon muszáj, akkor discord-ra, ts-re is tudok menni. -
T800 #7554 Pedig felvettelek, az általad megadott nevet megtaláltam és küldtem INV-t.
Nincs esetleg skypeod, vagy steam elérhetőséged? Privibe megírhatnád :) Úgy egyszerűbb lenne. -
#7553 Szia!
Nem kaptam semmilyen értesítést a felvételről. -
#7552 Hali,
Na tutorialt csak új karakterrel indíthatsz.
Ha előrerohansz vagy skippeled, nem lehet újraindítani vagy folytatni.
Cserébe a Help-ben vannak tutorial videók.
A tutorial helyett pedig próbáld meg a lvl1 karrier agenteket. Sokkal jobbak mint az alap tutorial, részletesebb és jövedelmezőbb.
Üdv. -
#7551 ESC > Reset Settings > Reset Tutorial State -
#7550 A küldetéseket meg tudod nézni a bal oldalt lévő sávon az egyik ikonra nyomva. Nem tudom, melyik az, már rég volt.
Ott kiírja az aktívakat és azokat is, amelyeket fel lehet venni, mert kértél infót az Agent-től.
Ha jól emlékszem, akkor Aurora a segítő neve és egy női fej az ikonja.
Vagy a beállításokban nézz körül, lehet, hogy ott is van, amit be lehet ilyenkor kapcsolni.
De az is lehet, hogy nem vetted még fel a küldit és azért nincs célpont. Az állomásra visszadokkolva meg tudod tenni.
Majd belépek és akkor talán többet tudok mondani. -
T800 #7549 Tud valaki segíteni? A training ablak valahogy bezárult, (pedig volt még bőven mit csinálnom.) Kidokkoltam úgy, hogy még nem kellett volna. És nem tudom folytatni az elkezdett küldetést.
Mi van ilyenkor? Hogyan tudom visszahozni? Tud valaki segíteni ebben?
Kezdjem elölről az egészet? -
T800 #7548 Szia!
Felvettelek! Sajnos elakadtam végérvényesen a játékban, valahogy kinyomtam a tutorialt és nem tudom sehogyan se visszahozni... Teljesen elvesztem :/ -
#7547 A People & Places (3. ikon lefele) résznél rá tudsz keresni játékosokra.
De, ha megírod a karaktered nevét, akkor megkereslek én. -
#7546 Nekem ez így sokat nem mond.
2011-ben indítottam a karakterem, már nem emlékszem a tutorial összes feladatára.
Illetve volt egy kis küldetéssorozat, mindjárt a tutorial-t követően. Lehet, hogy azt csinálod már. Én nagyon élveztem.
Megnéztem a standing-jeimet és a Minmatar -2 alatt van
Estefele leszek. -
T800 #7545 Oké! Délután felveszlek friendbe. (Már ha van ilyen lehetőség, még ezt se találtam meg:P )
Most tartok a Rebirth-résznél. (Ez még a Tutorial?! része? ) -
#7544 A nagyítás megtalálva, már csak a színeket lenne jó valahogy visszahozni. -
#7543 A külső programmal jobban össze tudtam hasonlítani a különböző hajókat és képességeiket. Nagyon hasznos volt. -
#7542 T800, közben leszedtem a játékot, be is léptem már kicsit körbenézni.
"Julian Sinulf" néven elértek. -
#7541 Nem is mondtam, hogy a WH nem jó dolog, csak elég veszélyes, macerás, időigényes adott esetben.
Voltunk WH-ban is, 00-ban is, szóval belekóstoltam mindenbe anno.
Van 2 acc-om 6 karakterrel.
Van amelyik csak eladásra lett skillezve, van amelyik support-ra, pl T2 cloak szkennelésre, Orca támogatásra, a T2-est már nem tanulta ki, ha jól emlékszem. Van olyan is, ami direkt csak gyors high sec támadásra. Merthogy a bányász vadászatba is belekóstoltunk.
Van amelyik a gyártásra specializálódott.
És van a fő, ami nagyon sok mindenhez ért. T2 cloak, T2 Battleship, T2 szállító, POS felépítése, gyártás, kutatás, T2 Loki. -
#7540 Nem véletlen mondtuk többször is a corp-ban, hogy POD-ban és AFK-ban NE utazzon senki. Amúgy nehezen fognak meg.
Engem jobban érdekelne, hogyan tudom színesebbé és nagyobbá tenni az ikonokat. Régen mindennek szép színe volt, nem ilyen fekete fehér izé.
A feliratokat is nagyobbá kellene tenni, mert 27", 2K-n baromi kicsik.
Majd átvizslatom a beállításokat, de pár támpont nem lenne rossz.