7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • garadas20
    A legtöbb játékban megy nekem a piackutatás és árú adás vétel, bár én a küldetéseket szeretem főleg csinálni. 0 secben melyik helyen található magyar kolónia?
  • Torzonborz
    "napi 100-200 milkát " nem lehetetlen ha market pvp-zel de ehhez nagyon jól kell ismerni a piacot vagy keresel egy corpot akik 0ban élnek viszonylag nyugis helyen. egyik sem könnyű.
  • garadas20
    Köszi az infót! Hát igen, trialban bele bele kóstoltam a játékba, nekem még annak idején a 3. trialozás időszakban ami kb 2007 ben volt, mondta egy srác, hogy vannak olyan alkalmak, amikor sokat össze tudsz szedni, főleg ha kereskedőnek mész, de a zömében tényleg sok meló van vele. Olyasmit terveztem volna, hogy 3 hónapra előfizetnék és ez alatt próbálnám meg annyira kifejleszteni a karimat, hogy olyan napi 100-200 milkát tudjak termelni, mert azzal kb 1 hét játék alatt egy hónapot nyerhetnék, csak kitartásom sincs most hozzá, meg ha belegondolok időm se a munka miatt, de viszont vonz mindig az ötlet, hogy jó fej emberekkel ismerkedjek és játsszak együtt. Próbából most a champions online játékkal kísérleteztem, egyelőre sajna ráfizetős, mert nem nagyon tudok kivel nyomulni benne, idővel meg az is monotonná válik. A reklámért elnézést, csak gondoltam hozzá fűzök, azért próbálkozok. Mióta játszol a játékkal?
  • ollie
    Attól függ, hogy mennyit jászol egy nap. Most olyan 600 millió ISK egy PLEX, vagyis naponta 20 millió ISK bevétel kell, nettó (minden kiadásodon felül). Ez egy hónap után nem lehetetlen, de érzésem szerint rengeteget kell érte gürcölni.
  • garadas20
    Én újra elkezdem a játékot, de már a trialon túl is megnézem mennyi esélyem van rá a játékban összeszedni azt a kellő mennyiségű isk-t, hogy plexxel kiválthassam magam. Általában mennyi a napi bevétel akkor, ha legalább már 1 hónapja játszol és nem ért semmi veszély? Meg most mennyi a plex ára isk-ban?
  • XenHai
    Te nem wow-oztál véletlenül?
  • Alienhun
    Valami mod pls törölje az előző hozzászólásomat meg ezt is köszönöm :)
    Nem aktuális már :)
  • Alienhun
    Eve online karakterre cserélnék Leagues of legend vagy cabal esetleg WoT accountot lehet akár offline accounton is a karaktert transferelném minimum 10 milla sps karakterért tartom az ajánlatot.További infókért [email protected] és adok fészt.Vagy ingame Tyape néven vagyok és lehet dobni evemailt.
  • Yago Yuhn
    Hétvégente van újra EvE tournament. Van magyar csapat is. ;)
    Az alábbi linken élőben nézhető:

http://community.eveonline.com/en/tournament/live-stream

Következő meccs szombaton.

A magyar csapat eddigi meccsei:
    http://www.own3d.tv/CCPGames/video/889611
    http://www.own3d.tv/CCPGames/video/891069
  • ati271
    Én elkezdtem...

Nem haladok túl gyorsan.. Tul vagyok pár tutorial küldin, és kb 500 ezer isk-m van.. :D Alapvetöen csak kostólgatom a játékot, de eddig tetszik! Egyenlőre rendesen komplexnek tűnik, ami nem hátrány! :D
  • NPite
    Azoknak a hajóknak változik amit nem lehet gyártani (frakciós hajók). Amiket lehet gyártani annak csak akkor megy fel az ára, ha a gyártási anyagok ára emelkedik. A gyártásnál a kereslet növekedést simán ki tudják elégíteni csak többet kell gyártani.
  • Voldi
    Szokott olyan lenni, hogy javítanak a hajón valamit, vagy a többin rontanak, és így nagyon fel tud menni az ára. Legalábbis tudtommal.
  • Roger6
    Rosszul tudod. A hajók árai a nyersanyagpiactól függnek, legalábbis a T1, T2 hajóké.
  • Voldi
    Azt szeretném megtudni, hol lehet megnézni, milyen hajótípust javítanak fel a közeljövőben a játékban. Mert úgy tudom, ezzel lehet a legjobban vásárolni: felvásárolják a régebbi modelleket alacsony áron, aztán a patch után drágán el tudják adni.
  • Nethyrrea
    párszáz fős pofozkodásnál már erősen szaggatni fog azért ezzel a konfiggal a játék, még minimálra véve a grafikát is. de amint előttem már írták, annak a veszélye egyelőre még nem fenyeget. de ha le akarod tesztelni hogy bírja a géped a tömeget, menj el Jita-ba egyszer, ott nagy tömeg van mindig :)
  • Medwesajt
    Kérdés mit gondolsz nagy csatának? 10-100-1000 fős esetleg több részt vevőset ?
    Általában elmondható nem a kliensekkel szokott gond lenni hanem a szerver nem tudja kiszolgálni a sok embert. Így inkább csak szerver oldali laggal találkozol. De ennek az esélye még egy ideig nem érint téged.
  • ati271
    No beléptem az "univerzumba".. Legeneráltam a karaktert, és elkezdtem a tutorialt... Eddig tetszik.. Grafika elég jó, és egész jól megy a kicsit koros gépemen.. C2D E2400 Gef8800GT, 2 giga ram.. Mennyire elég ez a későbbi nagyobb csaták megjelenítéséhez?
  • ollie
    A klienst meg ingyen felteheted.
  • ollie
    15 euró a havidíj.
  • spybot919
    Sziasztok. A hozzáértő játékosokhoz fordulok most. Várható -e decemberi ünnepek felé leárazás? illetve: most melyik a legolcsóbb fizetési mód? Körülbelül mennyi a havidíj?
  • ati271
    Nem vagyok otthon az online játékokban, ezért volt a kérdés.. Email címet inkább privátban adnák meg.. Remélem nem gond..
  • Medwesajt
    Az időt természetesen naptári napokban számolja. Tudsz esetleg mondani olyan európai/amerikai mmo-t ahol csak ingame időt számol ?
  • Roger6
    Ahhoz, hogy valaki meghívjon, először is egy e-mail címre lenne szükség. Aztán vannak olyan cégek (magyar), akik trialosokat is befogadnak, az azért nagy segítség a kezdőknek.

Üdv!
  • ati271
    Hát nem tudom.. Belekezdenék ebbe a játékba.. Elolvastam pár oldalt itt a fórumban, de elég "kínai" Megnéztem pár belinkelt videót, na az még inkább.. Leszedtem az ISK-t na abból annyit vágtam le, hogy iszonyat összetett "játék" :D Az az érzésem, hogy nem lehet rossz, mert némelyek komolyan össze tudnak rajta különbözni! Szóval ha valaki megdobna egy meghívóval, szívesen belekostólnék! Az időlimit hogyan érthető? Naptári napok szerint, vagy csak akkor számol, ha pl egy nap be vagyok loggolva? Mert nem biztos hogy minden nap tudnám nyomni.. Max heti 4-5 óra.. Esetleg egy kicsit több az elején! :D Vagy ki tudja!
  • Roger6
    A drón ablak bal felső sarkában van egy csíkos négyzet, arra kattintva be lehet állítani, hogy a drónok aggresszívak legyenek, így visszatámadnak.
  • Voldi
    Én is így gondoltam. De vajon miért nem lőttek vissza a drónok, mikor a ratok támadtak?
  • Roger6
    Amíg nem piros a visszaszámláló, addig nincs gond. Ha beltben rat-ot lősz, akkor van egy 15 perces countdown. Nincs jelentősége (vagy max annyi, hogy rendszerenként 15 percenként kapsz sec statot, így tudod mikor jön).
  • Voldi
    Valahol olyat olvastam, h kezdőknek az elején van kétszer lehetőség. akkor már nem tudom.

Ja és kaptam Aggression Countdownt. Miért? Az npc tüzelt rám a beltben, a drónok meg mindig visszalőttek. És mióta felkerült a visszaszámláló, azóta nem viszonozzák a tüzet.. ez így elég fura szerintem, 1 hogy az npc támadott rám, aki ellensége a frakciónak is, másrészt meg önvédelem volt.
  • ollie
    Automatikusan kapsz, asszem évente egyet.
  • Voldi
    Ez van..

Egyébként remappolni akarom a karakter tulajdonságait, de ehhez kellene attribute point. Olyat mivel lehet szerezni?
  • Roger6
    Dehogy!
  • Voldi
    Azt nem tudjátok, trial account kiválthat plexet?
  • Roger6
    Igen, Amarr-ban már 630 a legolcsóbb. Szép.
  • cain
    most itt van ez az own3d tournament, imo az veri fel nagyon az árakat.
  • ollie
    Basszus, lehet, hogy legalább az egyik accountomra előfizetek megint.
  • Roger6
    Nna, mára 615 lett a plex :) Lehet vennem kéne addig, amíg el nem fogy a játékból :P
  • ollie
    ómájgád, 600 milla a plex?

Hát, akkor egyelőre felejtős a játék. Nem azért, mert nem éri meg az árát, de 2 accountot fenntartani már sok lenne úgy (30 euró), hogy csak néha nézek be játszani. Amúgy a reális lvl4 hozam szerintem inkább 40 milla körül mozog fullos skillekkel. Ennél többet is ki lehet hozni persze, de ahhoz nagyon dedikáltnak kell lenni.
  • Roger6
    Új bannert kértem, remélem megfelel.
  • Roger6
    1. Azért, mert szarok a finomítási skilek, amúgy többet ér finomítva. Ha nyersen többért veszik, akkor nyersen add el, de a finomítással sokat tudsz nyerni (+ t2 Kristályokhoz is kelleni fog a skill)
    2. Trade Hub-okon add el az ércet, vagy szállítsd olyan station-re, ahol jó ajánlatot adnak (vagy szállíttasd Courier Contract-al, nekem egy nap alatt oda szokott érni a célrendszerbe)
    3. Mining Barge-ra, nem teszünk MWD-t, mert csak az 1MN megy rá, ami annyi, mint halottnak a beöntés. Helyette bookmark-olsz egy aszteroidát, ami messzebb van, warp ki a beltből, warp be a beltbe az aszteroidára (nekünk vannak 200 km-es aszteroida mező szpotjaink, így szinte alig kell kiugrani).
  • Voldi
    Azon is gondolkodok, egyáltalán minek lefinomítani az ércet. A sima ércre írt egy összeget, mennyit ér. Mire lefinomítottam, és úgy eladtam az ajánlott árakon, kevesebbért adtam el, mint ha magát az ércet árultam volna.