EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
Tudna valaki küldeni egy meghívót nekem is? Próbáltam az eve-online.hus fórumot de nem engedett írni bele... Privátban küldöm az emal címet.

Emancipate yourself from mental slavement!

Ment egy invite meg egy e-mail a részletekrõl.
Sziasztok énis elszeretném kezdeni a játékot, a nagyon alapokkal tisztába vagyok.
Szeretnék 1 meghívót kérni, nagy valószínûséggel felis töltöm az accountomat.
Lehetõleg olyan embertõl kérném aki elérhetõ ts-en, vagy esetleg betudna szervezni 1 segítõkész magyar CORP-ba engem is.
És valószínûleg lessz is pár kérdésem, ha ez nem gond.
Elõre is köszönöm.

Email:
[email protected]

Privátba írjon, ha valaki tud Corp-ot 1 kezdõ EvE-es számára.
pár dolog magamrõl: 25 éves féfi vagyok
elég sok mmo tapasztalattal, bár azt az EvE be alig lehet kamatoztatni
Gyenge az angolom, de azért megértem a lényeget.(ezért örülnék 1 magyar csapatnak)
Napi 3-5 játékidõt tudok rászánni az MMO-ra.

Jah! És meghívót szerintem bárki küld innen szívesen, majd kérnek tõled e-mail címet hozzá. Ezen az oldalon:
http://www.eve-online.hu/ sok információ van, meg az ISK nevû segédlet is letölthetõ. Abban minden benne van magyarul. (Köszönet a készítõknek!)
A játék továbbra is bonyolult. A fejlõdéshez önmagában nem kell a gép elõtt ülni szerencsére. Ha ISKból akarod fenntartani az accodat, akkor HETI 5-10 óra highsec agentezés elég lehet, az alap skillek megszerzése után. 0.0-ban ez HAVI 10 óra alatt van, de ott meg lehetnek kötelezettségeid a cégeddel-szövetségeddel szemben, amelyek szintén idõt igényelnek, több a logisztika, PvP etc. Ha van jó ötleted, vagy HUF-ból is invesztálsz, akkor pikk-pakk bármit megvehetsz a játékban.
flashpointer
Tudna valaki küldeni egy meghívót? Nézegettem mostanában és egyszer már elkezdtem de abbahagytam mert irtó bonyolultnak tûnt, de most úgy érzem nem nyom le : ) Mennyi idõt kell egyébként gép elõtt tölteni vele hogy azért lehessen is haladgatni, nem napi 26órát ugye? heti 5-10 óra játékkal érdemes elkezdeni?

Emancipate yourself from mental slavement!

Nethyrrea
és ne lepõdj meg, ha a trial ideje alatt nemsokat fogsz megérteni a játékból 😄 nem az egyszerûségérõl híres 😄 (elsõ látásra)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Fenrir
Szóval ha a próbaváltozatot véglegesíted (plex-szel vagy elõfizetéssel) akkor Torzonborz kap egy plexet ingyen 😛

A halál csupán a kezdet...

Értem. Köszönöm az infókat

PLEX = Pilot License EXtension = 30 nap játékidõ, amit az ingame pénzzel, ISK-val tudsz venni. az árfolyama mindig változó. aki nem elõfizetéssel játszik, az ezzel vásárol magának játékidõt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Jakuza001
Az ingyen plexet ilyen esetben az kapja aki kuldte neked a meghivot. Ezzel jar a buddy program.
Ha aktivalod az accountodat a trial utan, azaz befizetsz vagy jatekon beluli fizetoeszkozbol vett PLEX-el aktivalsz tovabbi 30 napot, akkor a kuldo automatikusan kap egyet.

Fenrir
Áhh, dehogy <#wave>

Én még nem játszottam ezzel a játékkal, úgy hogy nem tudom mi az az ingyen plex, ha valaki felvilágosít megköszönöm.

Bár úgy érzem Fenrir beszólása mind ha gúnyos lenne. <#gun>

Roger6
Kiképzõcorp-ban adtunk támogatást az újoncoknak. Aki befizette magát (buddy program-on keresztül), az kapott 300 misit, így tulajdonképpen megvolt a PLEX 170-190 millióból neki (persze csak azután kapott 300 milliót, miután aktiválta a karakterét). A kapott plex-et eladtuk, és vettünk lõszert meg egyéb dolgot, amit használtak az újoncok. Szinte mindent visszaforgattunk. Saját zsébõl még Orca-t is vettünk, hogy az újoncok a T1 fregattjukkal gyorsabban tudjanak fúrni. <#zavart1> Szép idõk voltak, de hát a munka közbeszólt... <#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Ugyan, csak ingyen plexet remél belõle 😛

Roger6
Sok sikert!<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Köszönöm szépen Torzonborz-nak a kedvességét és a gyorsaságát!!<#taps>

Sziasztok!<#wave>

Kipróbálnám a játékot, ami remélem hosszú idõre lekötne engem. Ehhez kérnék egy kis segítséget pü-ben egy Buddy key formájában. Elõre is köszönöm szépen!!<#worship>

Hát amit ajánlani tudok kezdõ 0.0ra és jelenleg semmibe nem kerül az az hogy tapasztaljátok ki a fregattokat. Nem is kell eleinte nagy hajóra gondolni meg t2re.
http://kill.hunreloaded.hu/?a=kill_detail&kll_id=68593
Ez a fitt tökéletesen alkalmas arra hogy elkezd megtanulni a játékot és élvezni a PVP-t. Ha meg kezded érezni akkor lehet a nagyobb hajókat hozni.
itt fõleg esélyekrõl van szó, és nem arról, hogy minek mi a countere.

Fenrir
Smartbomb-ban is inkább a kisebb hajók hullanak el, amúgy meg az is kivédhetõ, hiszen csak egy bizonyos távolságig hat és baromi cap igényes, nem lehet egyszerre tankolni és durrogtatni. Meg kell várni amíg kifogy a cap vagy messzirõl kell lelõni.

Ez csak akkor hatásos ha egy kapu beesõ pontján ülsz és ott nyomod. Ráadásul egyedül annyira nem is hatékony, 2-3 smartos Domi viszont már adja 😊

Nethyrrea
kevés kivételtõl eltekintve, lásd smartbomb runok 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

az 1 vs many mindig bukováry, és az már gyõzelem, ha épp bõrrel megúszod. lásd még az "olcsóbb a hajóm, mint a lõszer, amivel lõsz rám" c. közismert gewn taktikát.

Wanax
Rosszul közelíted meg a dolgot. Itt nem érvényesül a "drágább jobb" elv. A nagy BS azért kerül ennyibe, mert sok benne az anyag. (nézz meg egy blueprintet, hogy mennyi anyag kell egy Megához)
Ajánlom, hogy olvasd el az "ISK the Guide"-ot, elég jó könyv a játékról és magyar nyelvû is van.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Köszi! Bár nem értem akkor mi a bánatnak kerül ennyibe egy ekkora batár ha ennyire könnyen szétkapják. Ráadásul használhatatlan 0.0-ban. Talán akkor el kellene adni a Megathron-t, ugy sincs rajta semmi.

Fenrir
Sniperkodni nem érdemes egyedül, egy sniper hajó fitje úgy néz ki, hogy fegyvereken kívül tele van sebzésnövelõvel meg tracking computer-rel és sensor booster-ral és kb 0 tank. Szóval azt a hajót pár lövésbõl összecsukják.

Inkább tanulj ki egy HAC-ot vagy Recon-t vagy ceptort, annak több értelme van.

Torzonborz
0ban egyedül szétszednek mint bodri a véres rongyot. ha meg többen mentek le akkor érdemes kisebb ladikokba beülni és úgy szokni az ottani légkört, próbálgatni a fitt/ladik összeállításokat.

szerintem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hmmm. Tehát egyik sem túl jó 0.0-ba? Akkor mit vegyek hogy ne szedjenek szét pillanatok alatt alatt? Sokan a snipereket istenitik.Akkor a Gallente hajók közül melyik a legjobb sniperkedésre való hajó? Illetve melyikben a legjobb a túlélési arány?

Fenrir
Nem feltétlenül. Hyperion inkább nagy távolságú harcokra jó, amikor 70-80 km-rõl tudsz lõni az ellenfélre. Bár erre a harcmodorra ennél vannak sokkal jobb hajók.

A Megathron közelharce jó Neutron Blaster-ekkel és Remote Armor Repair-rel. Ilyenkor 10-15 km-en bunyózol, és a RR-el pedig tudod a többieket javítani, szóval ilyenkor legalább fõs gang-ben érdemes lenni, hogy legyen hatásfoka. Persze ennek csak lowsec-ben van értelme, 0.0-ban már megeszik az ilyen harcmodort a sniper hajók.

Õszinte leszek. Kaptam egy accot.Nem túl rég kezdtem, de kalózkodni szeretnék a késõbbiekben a barátokkal.Persze ha lesz elég tapasztalatom hozzá.
Igazából az érdekelne hogy melyiknek mi az elõnye és hátránya.Vagy mindig a drágább a jobb?

Fenrir
Pve-re vagy pvp-re?

Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget. Megathron vagy a Hyperion a jobb hajó.Elõre is köszönöm!

pedig az csak a fele. =]
de nem kell az egészet tudnod. igazából tényleg az a jó, ha az elsõ heteket arra szánod, hogy megismerd a játékot, és eldöntsd, mit akarsz majd benne csinálni.

Roger6
Este lefekvés elõtt, vagy ebéd utáni sziesztában lapozgasd csak bõszen. Fõleg azokat a részeket, amik érdekelnek, nem muszáj könyv-szerûen olvasni. <#vigyor5>

Azt hiszem megtaláltam. 462 oldalra mondjuk nem számítottam 😄 Kösz az ajánlást.
Roger6
Nekem a középsõ a titánnal tetszik nagyon. Én erre adnám a szavazatom. <#zavart1>

Roger6
Nagyon ajánlott az ISK könyv olvasása pl. Ez egy sok-sok oldalas PDF (magyar nyelvû), szinte minden benne van az EVE-Online-ról. Ha kell link, szólj kérlek.

Mindennek megvan az elõnye és hátránya. Kipróbálom, és meglátom mennyire jön be/sikerül elsajátítanom a trial alatt.
Köszönöm szépen cain és Torzonborz.
Jakuza001
Orulj neki, hogy nem egyszeru mint a faek.

Üdv!
A játék riasztóan összetettnek tûnik számomra, ennek ellenére ezzel szeretnék egy próbát tenni. Esetleg valaki Buddy Program keretein belül tudna küldeni egy invite-ot ? Privátban írok címet.
viccet félretéve, szerintem ez egy jó alap lenne kiindulásnak:
http://media.pcgamer.com/files/2012/03/EVE-inferno1.jpg

ollie
lol, de találó

Curze
ezekre a linkekre nem számítottam... <#wow1>

Curze
#2. vagy #1. 😊

Jakuza001
A legjobb 😛

TVelvet
D3 Topic for example
Roger6
Referencia?

TVelvet
Esetleg ide is nekiállhatok csinálni egy topic designt. 😊