7619
-
#6659 Ja, 2.300-as local Jitán. -
#6658 Asztaaaaa... Nem tudok bejelentkezni, mert túl sokan vannak a rendszerben. Így felajánlja, hogy valamelyik másik rendszerbe lépve jelentkezzek be. Teleport, zsír. -
Nefu1949 #6657 WOW goldért nem adna el valaki PLEX-et? Vagy esetleg valami ismerőse? -
mkfdd #6656 Ne foglalkozz vele. Ha olyan irányba tanulsz tovább ahol kell haladó matek, ilyen egyszerűbb formulákat szagról felismersz majd. Egyébként meg pont erre jó hogy a játék automatikusan kiszámolja ezeket így nem kell mindenhez bemagolni a hozzá tartozó formulát.
Nem hiszem hogy például túl sokan fejből vágnák a turret damage kiszámolását. Sokkal egyszerűbb fittelős külső segédprogrammal meg játékon belül kikísérletezni hogy mi mi ellen hatékony, és utána rutinból felmérni a helyzetünket különböző szituációkban. -
Deviome #6655 Nagyon szépen köszönöm! Pont úgy számoltam. Ezek szerint nem tudok számolni. Matek faild. :S :(
Köszi mégegyszer. -
#6654 -
mkfdd #6653 Gondolom te így számoltad:
40+40*(1+0.15+0.15)=40+40*1.3=40*2.3=92
Így kell:
40*2*1.15*1.15=40*2.645=105.8
A bónuszok nem összeadódnak hanem összeszorzódnak. Magyarán nem csak az alapértéket veszik figyelembe a saját bónuszuk kiszámításánál hanem a többi bónuszt is beleszámolják. Kamatos kamatláb 101 :) -
Deviome #6652 üdv. Segítséget érnék. Matekból azért nem buktam meg, de még sem jön ki az alábbi tény: Venture hajó. 100% role bonusz. +5% mining yield / mining frigate lvl ( ez nekem most 3-as szintű ) Valamint van még a Mining skillem ami szintén 3-as szintű. Ennyi. A T1-es mining laser yield-je 40m3/ min
Tehát összesen 100% +15% +15% = 130% bonuszom van a laser-re. Namost az info mégis azt mutatja, hogy 105.80m3-t termelek ki / min. Sehogy sem sem jön ki nekem ez az eredmény. Szerintem itt valami el van számolva a CCP-részéről. Megnéztem egy Navitaszal ott stimmelt az adat.
Aki hozzáértő az legyen szíves mondja már el, hogy mért nem stímmel az adat. Persze ha nem nagy probléma, mert másnak nehéz volt választ adni. Nehogy megértsem mért is ez a mennyiség jön ki! ( 105.80 m3 ) -
#6651 Aha, mert elég nyersen szoktam megfogalmazni a véleményem, és ezt sokak pici szíve nem bírja. -
#6650 Köszi! Tengum van kettő is, így azzal nincs gond. Akkor lehet, hogy amazonról veszek majd PLEX-et.
Amúgy érdekes, valaki(k) mínuszokat nyomogatnak a hsz-eidre, mert alapból rejtve vannak. -
#6649 Szerintem igen, a nerf pl. Tengunál annyi volt, hogy nem 110 km-ig lő el, hanem kb. 70-ig. De így is über szerintem. Egy próbát mindenképpen megér. -
#6648 Ja, ez kérdés volt persze. -
#6647 Te mit mondasz, érdemes úgy visszatérni a játékba, hogy gyakorlatilag csak a rakétákhoz értenek a karaktereim (a harci skillek közül). A raksi skillek gyakorlatilag mind level 5-ön vannak, de ugye épp most volt egy masszív nerf. -
#6646 Kétlem, hogy csak ennyi magyar játékos lenne. -
#6645 Rossz helyen érdeklődtél. -
Nefu1949 #6644 Eléggé megfogyott a magyar játékosok száma, 187-195 fő. Már érdeklődtem mikor trialoztam anno, de inkább csak negatív reakciót váltott ki belőlük, és külföldi coprok felé terelgettek. -
#6643 Lehet ingame kéne érdeklődni, ott egész biztosan több jelentkező lesz. -
Nefu1949 #6642 Privát üzenetet pls írjon, akinek lenne kedve. Általában 8 után éjfélig lenne ez a közös játék. -
Nefu1949 #6641 Üdv, keresek egy társat (egy hasonló nyugodt emberkét) EVE online-ra. Egyedülk iszonyatosan rossz szerintem ezt játszani.
Csak egy trialt csináltam végig régebben (kezdő), de most több időm lenne, bővebben:
- Hang alapú kapcsolat (TS, vent, mummble)
- együtt exploroznánk
- a legtöbb missiót együtt csinálgatnánk
- bányászgatnánk
- vadászgatnánk
- valami életképes corpban megvetnénk a lábunk
(gazdasági informatikus, 23)
-
#6640 Most menj Sanshazni a Nightmareddel. :D
-
NPite #6639 igazából tök normális amit érzel, mivel minden játékot megun az ember egy idő után és ez a természetes. -
#6638 Az lesz, nehogy félreértés essék.
Amúgy megmondom őszintén, hogy a motivációm szinte teljesen elveszett az utóbbi 4-5 hónapban. Nem tudom miért, előtte alig vártam, hogy hazaérjek, benyomjam a gépet, aztán EVE. Volt kiképzőcég is, igaz röpke 3-4 hónapig, de imádtam az újoncokkal is foglalkozni, hivatástól függetlenül. Ha kellett, beültem bányászni velük, és ha kellett, mentem lvl 1-be is akár segíteni.
Most belogoltam, beültem Nightmare-be, Recon 1 (Shansha). Régebben szerettem ölni a Sanshákat Recon-ban (is). Mára gépies szinten nyomom az F1-F2-t, ők meg sorban pukkantak. Hiányzik a varázs. Vagy valami... Nem tudom.
Gondolkodtam, hogy FW-zek RudeX-ékkel Amarr lévén, de nem vonzz annyira az FW sem. Valahogy mindig kicsit magányos farkas voltam, és az is maradok, talán ez is lehet a gond forrása... -
Shonion #6637 Próbálj ködösíteni. :D "hosszabb idő után belogoltam" :D -
#6636 Idézek egy fontos részletet:"2 hónap után belogoltam...". Ezt nem tudom hogyan lehetne egyértelműsíteni még, mert neked nem volt az. Legközelebb megpróbálom ennél is egyszerűbben fogalmazni, bár nem tudom ezt hogy lehetne. -
#6635 attól még a 2hónap nem lesz egyértelmű, kivéve ha 2havonta melózol, node ezen ne is akadjunk fenn :D -
#6634 Esetleg ha kettőt visszaolvasnál (segítség: #6628), rájönnél mi az a két hónap. -
#6633 incursion lemegy egy hét alatt, nem kell 2hónapot várni rá :D -
#6632 Köszi Medwe! ;) -
Medwesajt #6631 Mától tudsz bányászni elvonultak a Sanshák. -
#6630 Akkor megint várok 2 hónapot, nekem nem sürgős. -
mkfdd #6629 Csak nehogy megint pont legyen ott egy incursion 2 hónap múlva :D -
#6628 Hehh! 2 hónap után belogoltam melóhelyről, gondoltam furkálok egy kicsit kavicsokat. Erre incursion van... Jó, akkor majd 2 hónap múlva újra megpróbálom. -
#6627 nem csak gondoltam hogy a kieg miatt esetleg visszanéznék de a cumóm jó része még ott van A1ben így el kéne hozni de macera meg stb . -
#6626 Már megint Ívezel? -.- -
garadas20 #6625 Végy egy jó sprint cipőt és fuss! -
Shonion #6624 A1 npc állomás, oda biztos, hogy szállít a black frog, az más kérdés, hogy valószínűleg 100m feletti a költsége :) -
#6623 nekem még A1en van halom cuccom :D -
Shonion #6622 A black frog megy npc 0.0 állomásra is. Elfoglalhatóra értelem szerűen nem megy, mert nem fog tudni ledokkolni. -
#6621 ez jópofa csak low/high secben szállítanak , nekem meg 0ban van halom cuccom még mindig :D -
Shonion #6620 Courier contractra a legjobb példa a Red Frog.
Ők empireben illetve egyes divizióik 0.0-ban is foglalkoznak szállítással.
Meg van adva egy értékhatár, amennyit szállítanak, ennyit lehet beállítani collateral (biztosítás) értéknek, amit a csomag elvesztésekor fizetnek ki, ők meg megmondják, hogy mennyiért viszik el A-ból B-be, van nekik egy weblapjuk kalkulátorral.