7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • mkfdd
    A karakter kreálás tényleg nagyon jó, de gyakorlatilag kihasználatlan a játék ezen része mert túl sok erőforrást igényelne a "walk in station" fejlesztése, és inkább a játék többi részére koncentrálnak elsősorban.

Ha van kérdésed (márpedig rengeteg lesz) a "hun" csatornán általában szoktak segíteni.
  • flashpointer
    köszi
  • FNightWalker
    Na, lejött... és megy végre :)Azokkal az adatokkal tudok belépni, amiket az oldalon adtam meg. :) Szóval az előfizetéssel sem lesz gond, nem Steamről kell majd intéznem. A karakterkészítés nagyon tetszett, csak hiányoltam azt hogy alig van tetoválás ill. ruhadarab. Gondolom a TRIAL verzió végett. A játékmenet szintén tetszik, az elején azt sem tudtam mi merre hány méter, de valamennyit sikerült elsajátítanom. Egy kedves játékos segített, elmagyarázta mit hogyan. :) Bár, még mindig sok mindent nem tudok, még az alap 2%-át sem... így is élvezem a játékot. Tetszik, biztosan előfogok rá fizetni.
  • benioh
    Privibe elküldtem a linket.
  • flashpointer
    honnan :0
  • benioh
    Van 30 napos trial is.
  • FNightWalker
    Oké, köszi. Egyelőre úgyis csak megnézem milyen a játék, tetszik-e vagy sem. A leírások alapján igen, a videók alapján is. Ha tetszik akkor mindenféleképpen az oldalról fogom letölteni a klienst és nem a Steamről. Amúgy sem vagyok oda a Steamért... most is csak azért onnan töltöm, mert ugye az oldalról letöltött kliens állandóan hibaüzenetet dobott ki.
  • mkfdd
    Voltak ma stabilitási problémák a szerveren lehet hogy azért nem ment a hivatalos oldalról a letöltés. Azt tudom hogy steamen keresztül is lehet fizetni az accountot de nemrég új launchert kapott a játék, és sok steames panaszkodott hogy nem tudnak egyszerre több accounttal belépni ugyanarról a kliensről. Persze gondolom el lehet indítani steamről letöltött klienst bármilyen accounttal, de ha nem akkor ne fizesd elő steamen mert problémák vannak vele időnként.

Egyébként adminisztrátori jogokkal ajánlott indítani a telepítőt. Lehet azzal volt bajod.
  • FNightWalker
    Oda ahová telepítem ott van kb. 200GB szabad hely még. Steamről töltöm, remélem nem lesz probléma. HA meg igen, akkor újrarakom a rendszert és rakok a rendszermeghajtóra 10GB-vel többet.
  • mkfdd
    Nálam 17,5G a teljes kliens
  • FNightWalker
    Összesen 4GB szabad helyem van a rendszermeghajtón. Általában annyit teszek rá, ami a rendszernek elég. 15GB-ből szabad 4GB...ennek elégnek kellene lennie, nem ?
  • Torzonborz
    Nézd meg hogy van e elég szabad hely a rendszermeghajtón . Temp-be tenne valamit az tuti de ha ott nincs hely akkor hibára fut.
  • FNightWalker
    Már kaptam meghívót. Azért köszönöm. :)
    Még egy olyan kérdésem volna hogy, leakartam tölteni a EVE Online oldaláról a játékot, de állandóan Extraction Failed: 3 hibát írt. Megpróbáltam manuálisan ott is ugyanez a hiba üzenet. Most Steamről töltöm, a 14 napos Free Trial-t. De én regisztráltam ugye a EVE Online honlapján egy Free Trialos accountot. Szóval ha letöltöm Steamről a játékot betudok majd lépni ugyanazzal az accounttal amit az EVE Online honlapján regisztráltam ? + 14 napos TRIAL helyett 21 lesz, ugye ?
  • Dani271
    Küldj nekem egy e-mail címet privibe!
  • FNightWalker
    Van itt olyan, aki esetleg meghívna ? Megköszönném.
  • flashpointer
    Még csak nemis kell játékidőt venni :)
    Account létrehozása után (elég csak a 14day trial is) feldobja a letöltés opciót és leszeded az egészet. Amúgy ha valaki meghív akinek teljes accja van, akkor 21napos játékidőt használhatsz (a +játékidővásárlás ezen felül megy ha jól emélkszem, szóval 30napossal alapból 51nap lesz)
    De amúgy is érdemes meghívatni magad, mert ha feltöltöd teljessé a tiéd akkor ő is kap egy plexet.
    Aki anno engem meghívott rendes arc volt, kaptam tőle 250 misit (kezdő accnak nagy pénz, meg fél havidíj volt akkor), ami az utánam kapott plex fele kb, ideadta volna az összeset is, de így jártunk jól mindektten :)
  • FNightWalker
    Ezt a játékot egyébként a hivatalos oldalon, hogyan kell megrendelni ?
    Rámegyek arra hogy Game Time -> Buy Eve Online, ott kitöltöm a mezőket, utána pedig bedobja az alábbiakat:
    egy hónap, három hónap, hat hónap tizenkét hónap.
    Ennyi lenne ? Veszek játékidőt és megvan maga a játék ? Ez eléggé furcsa így elsőre. :O
  • flashpointer
    Players jó hely, más mmo-hoz tőlük vettem gc-t, és mástól is csak pozitív visszajelzést hallottam.
    Jó angol nélkül nagyobb kihívás lesz főleg az eleje, amibe amúgy sem könnyű belejönni, elég összetett, kell hozzá kitartás, kapkodva nem lehet elkezdeni hogy beléptem azt uccu neki hol az ellen.
    GYűjtői kiadás van 150euróért :D
    Megint el akartam kezdeni én is de sajnos amennyi időt rá tudok szánni az oda elég kevés, főleg új karinál
  • FNightWalker
    Illetve még arra tudnál választ adni, honnan tudnám beszerezni a játékot dobozos verzióban ?
  • FNightWalker
    Köszönöm a válaszod. :)Tartottam attól, hogy mind a 10 kiegészítőt meg kell vásárolnom. Alapfogú angoltudással érdemes elkezdeni a játékot ? Olvasgatom a magyar honlapot/fórumot hogy képben legyek a dolgokkal.
    Találtam, ezen az oldalon Eve Online GC-t... a kérdésem az volna, mennyire lehet ez megbízható ?
    http://www.players.hu/eve_gamecard_60_napos_113
  • flashpointer
    Ingyenesek, leszedi az installer azt is.
    Annyi a havidíj hivatalosan is kb, de ha csak 1 hónapra fizetsz elő lehet a második hónaptól kezdve plexezni
  • FNightWalker
    Még annyit, hogy az eddig megjelent kiegészítők mind ingyenesek ? Elég csak az alapjátékot megvennem + játékidő feltöltést hozzá ?
  • FNightWalker
    Most töltöm a 14 napos trial-t. A kérdésem az volna, honnan lehet megrendelni a játékot ? Néztem a CDGalaxist de csak 60 napos GC van az is horribilis áron (9.980FT?!). Segítsetek! :)
  • flashpointer
    Van most valami bónusz cucc új accounthoz, vagy csak a 21nap meghívással a legjobb ajánlat?
  • Roger6
    Van egy Bin mappa, abból indítsd, hátha... Meg van egy Safe Mode-os exe is azt hiszem.
  • Deviome
    Segítsetek már légyszives. Át lett állítva a felbontás Full HD-ra. Viszont mosz vissza lett téve Kissebb monitorra. Ez miatt nem nagyon akar elindulni a játék, de véletlen sincsen olyan opció, hogy Felbontás állítása. Hogy lehet ezt visszaállítani? Jó lenne, ha elindulna a játék. :P

Meg még annyi, hogy be lett állítva az Overview, ablak színek, formák. Minden apró dolog személyre lett szabva. Ezt ki lehet valahogy menteni, hogy ne kelljen mindent újra állítani? Pl ha újra kell rakni a játékot akkor csak megfogom behúzom és kész. Megy minden tovább.
  • mkfdd
    2:05:00-tól van kb
  • mkfdd
    Maga a bejelentés:

Lesz képregény is
  • BEAST #6671
    nem, de érdekesen hangzik :o
  • Renegade
    olvastátok sorozatjunkien, hogy jön az EVE sorozat? :)
  • Roger6
    Ingame keresd meg a corp CEO-ját és írj rá, vagy írj neki ingame mail-t, így ők biztosan többet fognak tudni mondani.
  • coffer
    Akkor a konkrét kérdés:

Szeretnék felmenni a Jugis Modo Utopia TS3 szerverére, először leginkább belehallgatni a dolgokba :)
    Privátban is jöhet, előre is köszönöm!
  • coffer
    Köszi, olvasom szorgosan :)
  • Roger6
    Szia!

Igazából faj teljesen mindegy, mindegyikből lehet bármi, ami tetszik. Explorerként a szkennelés lesz a fő feladatod. Minden faj rendelkezik a saját szkennelő hajójával, amire bónuszt kap, ezekre érdemes figyelni, és kicsit ráskillezni. Először is javasolnám az ISK The Guide nevű pdf-et, ami magyarul készült el.

ISK the Guide

Ha van konkrét kérdésed, nyugodtan írd le.
  • coffer
    Üdv,

Hosszú ideje szemezek ezzel a játékkal, most elhatároztam magam a kezdéshez. Még nem regisztráltam, majd meghívatom magam valakivel ;)
    Explorerként szeretnék tevékenykedni. Tudnátok adni hozzá tanácsokat? Mire érdemes figyelni/adni, milyen fajjal/hajókkal érdemes kezdeni?

Köszönöm.
  • Niflheim87
    Köszönöm a választ akkor neki is látok:) Szeretek bányászni bármilyen játékról is legyen szó ugyhogy megfogadom a tanácsot:)
  • Roger6
    Lényegében a neked szimpatikus fajjal kezd el, ugyanis nincs faji megkötés. Tehát bármilyen karakter használhat bármilyen hajót / modult, ha van rá képzettsége. Nyugodtan vágj bele!

Ha bányász akarsz lenni, akkor ajánlom a Venture fregattot kezdésnek, majd Retriever (solo bányászat) vagy Covetor (csapatban bányászat) hajókat, és utána a T2-es változatukat: Mackinaw, Hulk. Ezekhez már teljes acc kell, de Venture jó kezdésnek.

Ha lövöldözős irányba akarsz elmozdulni, akkor talán a Caldari hajókat részesíteném előnyben, a rakéták szinte bármilyen sebzéstípust képesek leadni.

Ha Amarr területen vagy, akkor az Amarr hajók javasoltak, s bár ezek csak kétfajta sebzést tudnak, mégis talán hatásosabbak a Caldarinál.
    Szóval Amarr űrben Amarr hajókat, az összes többiben Caldarit ajánlanék.

PVP-re talán Matar a legjobb.
  • Niflheim87
    Sziasztok! Nagyon érdekel a játék néztem csomó videót és olvasgattam fórumokat, de hiába a rengetek info én mégis valaki segitségét kérném az első lépésekben meg ugye többen is irták hogy ez egy csapat játék ugyhogy ha valakinek van ideje egy kezdővel törödni az adjon egy ts3at és már ott is vagyok:) még nem csináltam karaktert egyelőre leszedtem a clientet abban is segitség kellene hogy melyik mit tud illetve melyikkel tanácsos kezdeni? szóval előre is köszi a segitséget
  • Roger6
    Igen, többször előfordult. És mostanában nem egyedi dolog, hogy 55.000 játékos van fent. Az kemény.
  • ollie
    Már ilyen is van?