EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Emancipate yourself from mental slavement!
A halál csupán a kezdet...
most egy 14 napos trialon tanulgatom a jatekot,amint az lejar,es marad a vonzalom,ugy keldom a mailcimet.
kerdesem: a tutor qustben siman ratalaltam az aszteroidara,le is szedtem rola a kivant mennyiseget.
amint azonban mas beltbe vagyok, a tutor quest 2.part -ja ,abszolute nincs meg egy kavics sem.korbewarpoltam a legtobbet de semmi..ez lehet graf.bug?
nyilvan banalis a kerdes,de ez a vilag szamomra teljesen uj.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Más téma. Meg lehet oldani valahogy, hogy az EVE ne logoljon? Van egy beállítás a menüben, de az csak a csetre vonatkozik, nekem az kéne, hogy se a találatokat, de semmit ne logoljon. Lehetséges ez valahogy?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Általánosságban véve a legjobb agent hajók a caldarik. Persze nagyon sok múlik azon, hol (milyen faction/corp) és milyen küldetést csinál éppen az ember. Meg, hogy milyen stílusban akar agentezni mennyire helyezi a hangsúlyt a gyorsaságra vagy éppen a kényelemre.
Mindent összevetve talán a tengu és/vagy a golem a legjobbak.
Más. Melyik a legjobb hajó küldikre?
Azokat a fregatokat illetve hajokat kell ilyenkor leloni, amik ilyen tipusu modult aktivaltak rad. Ezt latod az overview jobb oldalan, ha be van kapcsolva ez a funkcio, illetve kozepen alul a GUI-n (allapotkijelzo felett).
Mi a hiba? Elõre is köszi.Kb. 1.5 milliárdot buktam.Fasza.
"be lehet-e logolva egyszerre ugyanazon account két karaktere azonos ip-rõl?"
Amúgy szerintem nem lehet.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt hol tudom megnézni? Amit googlen találom az mind 404.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
majd elakarok kezdeni játszani és azt szeretném kérdezni hogy az életképes "kaszt, vagy profession" hogy belépek egy olyan corpba akik föleg bányászatal foglalkoznak, és az én feladatom az lenne hogy egy industrial hajoval felveszem a konténereket és elviszem a bázisra? 😄
Még az oldaluk sem jön be. Mobilnetrõl persze az megy. <#falbav>#falbav>
Tudna vki egy meghívót küldeni, esetleg fõleg olyantól aki tud chat en is lenni (hotmail vagy fb)?
elõre is köszi.
Elég sokat olvasgattam a játékról fórumokon.
Tudom, hogy ha a 21 napos trial alatt elõfizetek, akkor a meghívó fél kap 30 nap játék idõt.
Így arra gondoltam, hogy aki adná a 21 nap játék idõt, az adna ISK -t is (200-300m?) amint elõfizettem, és megkapta a 30 nap játék idejét.
Úgy gondolom ez olcsóbb mint a plex. <#kacsint>#kacsint>
Kár hogy lekorlátozták. 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ugye ha az újításokat olvasnánk...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14343965
http://www.evenews24.com/2012/08/15/greedy-goblin-aftertech-alliance-budgets/
Angolul tudóknak javasolt hogy a Test majd most hogy meg fogja szívni... Ez kb olyan mint wowban disznót farmolni 1g-ig aztán AH masternak lenni és csilliónyi aranyakat csinálni.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az 50 milliárdot mivel hozta össze kezdõ karakterrel fél év alatt. Mert ha csak daytrading-ezett vagy afk bányászott akkor kábé kussolhat is, az olyan mintha wow-ban egy bottal farmolnám az aranyat.
A halál csupán a kezdet...
Arazu meg a lachesis tacklernek még mindig ideális. De másra eléggé macera. Még esetleg serpentises forsaken hubozásra alkalmas a blasteres BS-ek mert ott 0ra spawnol az ellen és nem is nagyon menekül 😊