EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átkozott bank 3 hét mulva küldi a bankkártyát a fene a sebességükbe
elveszik a trial accunt enyni idö alatt teljesen?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ez tuti biztos igy van, én sokáig toltam úgy hogy 1 hónap aktiv játék után tartottam 2-3 hét szünetet. Azalatt mindig ment valami hosszú skill...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
alatt talalod
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
a dollar atvaltasa dragabb szal kb. ugyan annyira jon ki a 2 acc.
ne aggodj a bank megoldja hogy ne legyen olcsobb
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
ha engedné a tetü renszer trial alatt képezni a bányászhajohoz valot akkor egy nap alatt meglenne anyni nem pedig scak 3-4 milla egy romboloval meg nem megyek vadászni
azért szemétségnek tartom hogy euroban is ugyananyni meg dollárban is holott a hét elején mikor néztem az euro 260 környnékén van a dollár meg 180 ft környékén
es annyi amennyiert eladjak neked, 30 nap 150 milla korul jar
Sajnos a kártyákat nem mind fogadják el. Egyszerûbb ha GTC-t veszel. Meg amúgy is.
GTC ami egy kod amit KP-ert vagy ISK-ert lehet beszerezni
vagy hitelkartyaval, itt eloszor atkonvertalodik csodalatos modon a penzed konvertibilisebb valutaba a forintnal 😊 mondjuk EUR vagy USD, attol fuggoen hogy a bankod melyikert ker tobbet, ugye bank es megkopasztani akar nem felhizlalni 😊 szal a csoda penzbe kerul
aztan altalutalodik a penz a CCP bankszamlajara ahonnan a devek hitelkartyajanak es gyomor/vese/maj/epe kombojanak koszonhetoen reykyaviki utcai soros wiskeys hannyassa konvertalodik a verrel verejtekkel megkeresett penzed
szal nem csak egyszeruen leveszik a penzt a szamladrol ez egy 1000 eves osi eszaki szertartas valoszinuleg meg az Odin is kozremukodik 😊
mostmár a rombolo jön de az fix hogy befizetek egy teljes accuntra 😄
hacsak nem valtoztattak meg az elmult 2 hetben
- ha lejár a trial, nem tudsz többet belépni az accounttal. Törölni nem törölnek semmit.
Amúgy meg irány a www.eve-online.hu, ott a fórumban olvasd át a FAQ-t, sokmindent megtudsz.
de par szallitgatos kuldi utan mar tudsz fregattot venni amivel mar lehet rendesen hentelni
a 14 nap utan nem tudsz blepni de a tanulas az megy tovabb tudom ajanlani a fregatt 5-ot 😊
az acc meg honapokig ha nem evekig megmarad
érdeklödnék hogy milyen tipusu hajoval kezd a játék meg stb
és ha lejár a 14 nap ingyen játék akkor automatikusan lezárodik vagy mi lesz vele?
harmat kellett klikkelnem hozza 😊
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
vagy van e valmilyen törtszerver
A halál csupán a kezdet...
akkor az EVE ?
Fõleg a politika uralja a játékot és a rengeteg intrika a szövetségek között. A játékosbázis adja a játék alapját, ha nem tudsz velük kommunikálni az EVE elveszti a lényegét. Nincs benne határozott végcél, mint a wowban.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Ide nézz el, megtalálod it ta legtöbb magyar klánt és egy csomó infót hozzá.
Ittmeg levan írva minden részletesen a bányászásról: http://dl.eve-files.com/media/corp/Halada/completeminersguide_ver2.0.1halada.pdf
Majd belejövök és csatlakozom valami magyar klánhoz ha felvesznek egy abszolut kezdõt.
De mondom, eddig ûber király. Most álltam le a wow-al és jó hogy találtam ezt a gamet.
Szóval hogy lehet rákeresni hogy merre tudok pl. scordite-ot bányászni?
Haverral az a tervünk hogy õ bányász lesz, én meg combat báci és vigyázok a seggre az elején. Nekem melyik fajból kéne karit indítani? A caldari pl. szimpatikus.
Elõre is köszi a válaszokat.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Nem bonyolult, csak át kell látni kicsit a játékot, ami egy-két nap, ha igazán érdekel téged a játék felépítése, struktúrája, ha inkább a feeling miatt játszanál, akkor sztem vmi mással singlezz. 😉