7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Alwares
    Skillekkel sokat lehet növelni a cap-on ;)
  • DeviloftheHell
    rokh még snipernek is szar no ship dmg bonus railgunnak amugy is szar a volley e snipernek tempestet tegyél össze azzal eltudsz durrantani sok mindent egy sorozatbol agentre meg nem jó a sniper
  • ollie
    nagyobb ehp-t kapsz 4 hardenerrel és 2 lse-vel
  • BEAST #2536
    pedig mega > all :(
  • [NST]Cifu
    Gallente. Hyperionja van, de sniperkedni akar, és nem szereti a Megát. A Rokh-ot nézte ki.
  • [Jakuza]
    Felejtsd el a rokhot lvl4 agentre, hasznalj inkabb Ravent, ha caldari vagy.
  • Fenrir
    Nem, csak simán lvl4.
  • Cápafogxy
    Te most fleet sniper fittre gondolsz?
  • Fenrir
    Még 3 CCC-vel sem bírná a capacitorom és még csak ez lenne a legkisebb gondom:

• [NST]Cifu
    Hivatalos fórumból:
    Low:
    Reactor Control Unit II
    Damage Control II
    3x Magnetic Field Stabilizer II

Med:
    100MN AB
    3x Large Shield Extender II
    2x Tracking Computer II, Tracking Speed

High:
    8x 425mm Railgun II

Másik:

High:
    8x 350mm

Med:
    Cap recharger II
    XL-SB II
    SBA II
    2x specific hardeners II
    Tracking computer II

Low:
    2x PDU II
    3x MFS II

Rigs:
    3x CCC

Többen is a 350mm-est javasolják, ha a tracking többet számít, mint a DPS / lőtáv.
  • gyuri12
    Köszönöm.:)
  • Fenrir
    Valaki tudna nekem mondani egy olyan Rokh fittet ami sniper lenne T2 railekkel? Nézegettem EFT-t, de nem tudtam jót összeállítani.
  • [Jakuza]
    High slot: 7x Heavy missile launcher
    Med slot: 3x Large Shield extender, 3x shield resist amplifier kulditol fuggoen (esetleg ket amplifier es egy invu field)
    Low slot: 4x Shield power relay
    Rigek: 3x Core defence field purger
  • gyuri12
    Mi a Drake fittje?
  • Fenrir
    A Giant Secure konténer főleg arra jó, hogy beteszed összeszerelt állapotban egy haulerbe és úgy viszel cuccokat ugyanis a GSC 3000 köbmétert foglal a raktérből viszont 3900 fér bele, tehát nyersz extra 900 köbmétert kontinként. Nekem most az Iteron V-ömben 9 darab van, de még felmegy 2 cargos rig és belefér legalább 12.
  • Crokin
    Kösz a tippeket, egyelőre még fúrok ezerrel, vettem hoarder-t hordárkodni:D Kéne keresnem valami 0.7-es szektort fúráshoz, mert használnám az anchor skillemet meg secu contit ha már megtanultam. Meg gondolom ott jobban is lehet kereseni vele.
  • [Jakuza]
    Az osszes lvl1es kuldetest meglehet csinalni fregattban, mert ott szinte nem is sebeznek, csak a jo fitt a lenyeg.
  • [NST]Cifu
    Ha mégis PvE-re akarod használni (én is szeressem a Trashert, jól néz ki ^^), akkor a Med-ekbe szvsz Afterburner / Target Painter / Sheld Booster (esetleg Cap. Recharger, vagy ha tankolni akarsz vele, akkor Inv. Field). A Low-okba Gyrostabilizator.
  • Crokin
    Pedig azzal akartam lvl1-es küldiket csinálni, a fregattom elég gyenge időnként... Gyúrjak cruiserre?
  • [Jakuza]
    mwd,warp disruptor,web

Pve-re felejtos
  • Crokin
    Trasher(destro)-re mit érdemes rakni med-low slotokba?
  • DeviloftheHell
    mint a sok kis gyerek az oviban mikor szét szedik az ovobácsit a zsák cukorért :D
  • Alwares
    Ha hajó csak T1, T2-es cuccokkal, a skillek már mind megvannak.
  • Fenrir
    Tier 3?
  • Alwares
    Oh fakk kéne még vagy 40 milla a BS-hez. Jövő héten nem dolgozok, remélem össze tudom szedni.
  • Callisto
    Helyes, helyes. Erősen támogatom. Valóban legyen már kiegyensúlyozott a hajók súlya/nagysága/lehetőségei szerint.
  • Callisto
    Amiből tegyük hozzá rengeteg van mostanság Budarban.
  • Roger6
    Köszöntem uram!
  • Culram #2511
    Az NPC maga a gépi karakter. A PvE az mikor az NPC ellen mész, harcolsz.
    Eccerű ez.
  • Roger6
    Hihi! Bocs, de én az NPC-re hittem azt, hogy gép által vezérelt karakterek ellen kell zúzni (Non Player Character-ből), de ezek szerint a PvE az. Hát ezért kérdeztem az NPC-t, de majd megkeresem, igazad van.
  • [Jakuza]
    Legyeteki mar egy kicsit onallobbak es keressetek meg ezeket a kifejezeseteket magatok, ne kelljen elmondanom az ABC-t is.
  • Roger6
    Jakuza!

És mi az NPC-zés?
  • [Jakuza]
    Irmalinban 0.06os rendszerben, ahol 3db lvl4q20as agent van.
    Mondjuk ide nem lehet csak egyszeruen bejonni kuldizni, mert kilonek, de ha valamelyik Omega alliances ceg tagja vagy vagy esetleg valamelyik kisebb corpnak aki itt el, azoknak be van allitva a standingje, es nem lohetnek akkor rad csak a betevedo kalozok.
  • TVelvet
    oh jakuza te hol is vagy lowba ?^^
  • [Jakuza]
    Ettol felek en is, mert a t*kom se akar Caldari Onlinevel jatszani.
    Raadasul a hajoim legtobbjet most szetcseszi a CCP, mint Rapier,Huginn,Hiena,Vagabond,Claymore, es raadsul meg tovabb rontjak a Tempestet, mivel minden hajo alaptomeget csokkentettek kozel 10%-l kiveve az ovet, o meg plusz sulyt kapott. :(
    Igy lett a legmozgekonyabb BS-bol a leglomhabb.
  • BEAST #2504
    szomoru vagyok :( ... akkor lehet ideje lesz caldariva nevelni magam, es ravennel pve oldokolni, csak a sikerelmenyert :D
  • [NST]Cifu
    Még per pillanat csak tesztelés alatt van, de nagyon durván balanceolni akarják a sebességet, mert sok PvP-st irritál, hogy a Minmatar hajók (Vagabond, Stabber, stb.) brutális, 10k+ sebességekkel repkednek.
    A beszólások szerint a nerf főleg amiatt van, hogy a "kezdő" játékosoknak is legyen esélye, mert a nano flották gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak.

Emiatt a Nano és Poly cuccok nerfelve lesznek, ahogy valószínűleg a Snake implantok is. Mellesleg a hajók sebességeit egymáshoz igazítják, hogy ne legyen egy Cruiser gyorsabb már, mint egy Frig. Ennek eredménye, hogy a Megathron módosítók nélküli sebessége pl. 95m/s-re csökkenne. Hogy ezt balance-olják, a webberek is nerfelve lesznek, az eddigi 80-90%-os sebességcsökkentés helyett 50-60%-os lesz csak. Mellesleg a warpdrive újraindítási ideje is meg lesz növelve, plusz a Warp Scram a WMD-kre is hatni fog.

A hivatalos fórumon nagyon sok whine megy e miatt, mert a sokmilliárdos nano hajósok most eléggé buknak, a blasterfittes PvP-sek meg attól tartanak, hogy a speed rebalance miatt nem nagyon fognak a célponthoz érni egy darabban...
  • BEAST #2502
    ohnoes, mirol maradtam le ... blasterek nelkul nem az igazi :D
  • [Jakuza]
    *jon
  • [Jakuza]
    Mert ?
    Gondoltam, hogy lassan jo egy csomo hulye valtoztatas, amitol a blasteres vagy nano hajok illetve a matar hajok nagyresze hasznalhatatlanna valik, legalabb jo helyre kerul a killmail. ;)