7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • [NST]Cifu
    Kutyat nem erdekel, hogy talalkozhatsz masokkal az allomason, kutyat nem erdekel, hogy egy ilyen urhajos jatekban mindenfele ruhat lehet aggatni a karakteredre.

Pardon, téged nem érdekel, attól még másokat érdekelhet, ráadásul eldőlt már régen, tehát ágálni ellene felesleges...
  • Fenrir
    Amúgy az Auto Assault pont ilyen volt. Alapból ott egy autó volt az avatarod amit mint az EVE-ben lehetett fittelni, stb. Amikor viszont beértél egy városba akkor átváltott emberi avatárra és azzal tudtál mászkálni a trainerek, eladók és gyártósorok között. Kicsit azért így más mintha egyfolytában azt a rohadt hajót látod aminek a kinézetét még minimális mértékben sem lehet kusztomizálni :\
  • [Jakuza]
    Mar miert nem sok koze van ?
    Mit gondolsz mi fogja kiszolgalni az allomasokat ?
    Ugyanugy a szerver.
    Kutyat nem erdekel, hogy talalkozhatsz masokkal az allomason, kutyat nem erdekel, hogy egy ilyen urhajos jatekban mindenfele ruhat lehet aggatni a karakteredre.
    Ez a jatek nem errol szol, aki ilyenre vagyik menjen Wowozni.
  • [NST]Cifu
    Szvsz a lag probléma megoldásának nem sok köze van az Avatarok űrállomáson való mászkálásához. Vagy alaposan átírják a motort, vagy erősebb vasat raknak alá és/vagy normálisabb nettszolgáltatót keresnek (az Ambulation esetén szvsz amúgy is nagyobb lesz a szerveroldali igény, tehát mindenképpen szükség lesz valamit lépni). A bugok más kérdés, bár a bugvadászat és a fejlesztés megint más tészta.

Engem mindenesetre meglepett, mikor egy laptopon láttam a játékot sima (nem Prémium) grafikával, és az állomás hátterében reklámok futnak, aféle 'forgalom' fut melletünk, stb. Élőbbnek tűnik, mint a prémium grafika statikus állomása, ahol max. a fénypászmák mozognak...

Valószínűleg úgy készültek, hogy az állomás belsejére nem éri meg túl sok időt ráfordítani, mert úgy is jön az Ambulation.
  • Fenrir
    A lag tényleg nagyon játékélmény romboló, én már be sem logolok esténként mert értelmét nem látom. Amit kell reggel elintézek amikor a sok paraszt még alszik :P
  • [Jakuza]
    Termeszetesen senki, de felesleges marhasagokkal kiegesziteni a jatekot, ami nem feltetlenul szukseges az elvezetes jatekhoz.
    Inkabb a rengeteg bugot javitanak ki vagy a lagot csokkentsek, az szazszor elobbre valo ennel a f*szsagnal. :D
  • [NST]Cifu
    Az egyik támadó Dominixen is ugyanolyan 250mm-es T2-es Railgunok voltak...
  • lammaer
    Mint minden KB-n :)

Amúgy meg mit akarsz, legalább T2 railokat rakott rá (igaz, abból is med-et sikerült egy BSre :) )
  • [NST]Cifu
    Ki akarna ugyanazzal a játékkal játszani folyamatosan? A változás jó, ha jól csinálják. Nekem tetszik az Ambulation féle Avatar integrálás.
  • Ry0K3N
    Jó hogy linkeltétek a gallente killboardot van itt is pár sírvarőhögős fitt. LoL
    komment: "E-bay 4tw"
  • [Jakuza]
    Te mar csak nem tudod. :D
  • DeviloftheHell
    dehogynem leadership skill :)
  • Cápafogxy
    Még jó hogy semilyen gang bonus, gang modul nem hat a scan resolutionre.
    Én már csak tudom. :)
  • DeviloftheHell
    lol márcsak az kéne hogy ilyen szarokkal csesszék el a játékot akkor azmár nem az eve lenne hanem egy szokásos vacak szerepszar
  • kerek1224
    Én nyitok egy kocsmát az Ambulation patch után. Amilyen alkoholista népség játsza a játékot, biztos meggazdagszom. :)
  • tudjanix
    Mármint cepiben ülve
  • tudjanix
    az insta-lock cepire értendő
  • DeviloftheHell
    instalock bs el és 1 sensor boosterrel? maximum titanra lesz instantlock
    700 körül van egy bs max scanrese amit el lehet érni és azzal is 2-3 sec befogni egy azonos osztályu hajot
  • tudjanix
    Ja elírtam nem 1000 millió csak 100 :)
    Kigyúrt skillekkel, 1 sensor boosterrel, gang bónuszokkal majdnem insta-lock.

lammaer: járnak emberek milliárdos hajókban lvl4-ezni, mert megvan rá a pénzük és officer fitt több resistet,damaget, stb ad mint más. Az ára az már más kérdés. Ha nem vagy kő gazdag csak gazdag mehet a faction fitt is :)
    Sőt vannak akik az egyik legritkább fegyvert is felfittelik a hajójukra - "Chelm's Modified Tachyon Beam Laser" - és vigyáz rá mint a hímes tojásra, mások meg azt remélik ha kilövik az illetőt akkor nem pukkan el ez a drágaszág.
  • Alwares
    Jah csak esetleg a Concorde fog morogni :D
  • [NST]Cifu
    Smartbomb...

Továbbá mint említették, a Lag manapság mindennapos jelenség a frekventáltabb (ie.: LvL4 agent magas quality-vel a rendszerben) helyeken.
  • DeviloftheHell
    bárhol bárki podolhat még hisecben is :)
  • lammaer
    Joval kisebb az esely, de megvan ra... legalabbis rendszeresen sikerül elkapni masok podjat (www.gallente.net pl a gall militia killboardja).

Gyanitom hogy ebben nem kis szerepe van az esetleg megjeleno lagnak, de nyilvan a harcban resztvevo jatekosok tapasztalatlansaga is benne van (nem biztos hogy mindenki tudja, hogy amikor mar latja hogy robban a hajo, vadul nyomogatni kell a warp gombot bolygo/kapu fele, hogy amikor a felrobbanaskor jelentkezo lag bekovetkezik, a pod el tudjon logni)

Amugy eleg beteges playerek is vannak... ceptorra 2 (vagy 3 is?) sensor booster, es meg kapja a flottabol a remote boostereket is... voltam ilyen csapatban.
  • Cápafogxy
    Nem értem hogy low secbe, empirebe hogy tudnak valakit podolni.
    Nem lehet bubi, még a ceptor sem tudja megfogni a podot.
  • [Jakuza]
    Biza :)
    Olyan mint a high sec war. Tehat az ellenseged podolhat.
  • [NST]Cifu
    Ennél a Militiánál a Podolás reális veszély? Mert ha nem, akkor simán bepróbálom. ^^
  • lammaer
    Nem mondtam hogy nem a level4 az egyik legbiztosabb forras... csak az altalad belinkelt 50 milliardos hajo esetere kerdeztem ra, hogy vajon azzal ment agentezni? :)

Ha nekem lenne 50 milliardom, az biztos hogy nem level4-eznek, 1 percig se. Akarmilyen jo jovedelemforras a level4, en evekig elelnek belole mint a kiraly :)
  • lammaer
    1000 millio alatt -> 100 millio alatt
  • lammaer
    tudjanix: ahogy irtam 2584ben, osszesen 10 milliot bukok, ha eldurran a hajo. Egy tier1 BS NAGYON 1000 millió alatt van, 48-54 millio kornyeken veheted oket (tier1 BS nem T1 BS :)... pontosabban t1 tier1 BS... a tier 2 van szaz korul )

Otletek johetnek, szoktam en is nem konvencionalisan gondolkodni. Csak hat ECMmel meg sose jatszottam, gondoltam megprobalom :)
  • DeviloftheHell
    lehet menni egyedül de ha mázlija van podban távozik onnan ha nincs fénypostával :D
  • [NST]Cifu
    Így már oké. ^^
  • Fenrir
    Az igazán jó Q-s ügynök meg lowsec-ben van, oda sem túl jó bs-sel menni egyedül szvsz :)
  • tudjanix
    Szerintem arra akarta írni hogy 10 millióba kerül a fitt, a biztosítás szerintem már nem biztos hogy belefér, de egy tier1 BS már 100 millió alatt van, igy ha pukkan a biztosítás nagyjából fedezi a hajó árát.

Mondjuk ha nem a standard jammer scorpit fittelnéd, hanem jam nélkül a tankos scorpit BCU-kkal, Shield Extenderekkel tudnál meglepetéseket okozni, mert sokan scorp = jam felállást várják.

És nem ártana egy MWD vagy legalább egy AB, mert így marha lassú a BS.

De te tudod, nem kell rám hallgatni.

A level 4-el az a bajom hogy ahol normális ügynök van ( normális = q0 felett ) ott tömegnyomor van és egy bs nem az a pörgős fajta és bizony úgy rád dokkolnak mint a pinty és kezdheted az align-t elöről, aztán még lagos is a dolog, ha nem faction vagy officer fitted van akkor bizony nem jön jól. Command Shippel meg sokáig tart lereszelni a spawn-t.
    A level 3 meg nem fizet eléggé jól.
  • ollie
    Hát pedig az egyik legbiztosabb jövedelemforrás a lvl4-es küldizés.
  • lammaer
    Low:
    2xCompulsive Signal Distortion Amplifier I
    Large Automated I Carapace Restoration
    Emergency Damage Control I

Med:
    2xPrototype I Sensor Booster
    Induced Multispectral ECM I
    2xCompulsive Ion Field ECM I
    2xHalting Phase Inversion ECM I
    FZ-3 Subversive Spatial Destabilizer ECM

HI:
    4x'Limos' Cruise Launcher I, Paradise Cruise Missile
    Large EMP Smartbomb I
    Heavy Unstable Power Fluctuator I

Hobgoblin II x5
    Hammerhead I x5

Szóval valami ilyesmi volt. Nyilván nem T2 fitt, de 20-30as flottában elfér, tanulásra jó, főleg hogy az ellen sem feltétlenül officer fittel jön :)
  • lammaer
    hihetetlen mi? Tényleg nem irtam el :)
    Sőt, a 10 millával túloztam is picit... tegnap raktam össze egy scorpiont, nem is a legrosszabb nevesitett cuccokkal (átlagban 2. 3. legjobb neves cumo ment rá, piactól függően), az egesz hajó biztosítással együtt 78 millióba került, ha pedig eldurran 71.2 milliót kapok készhez :)

Dominix hasonló nagyságrendben mozog :)
  • [NST]Cifu
    10m ISK egy kicsit kevésnek tűnik. Talán 100m ISK akart lenni? :)
  • lammaer
    "Valamiből fel kell tartani azt a gazdagságot. "

Ne idegeljel mar...:) annak a hajonak az ara vajon hany level 4-es kuldetes jutalmabol jon vissza? :)
  • lammaer
    De hogy jo is legyen: a Faction War szerintem egész jó kis ujdonsag. Jatszottam most 4 hetet (2 accountom van, mindegyikre adtak 2 het ingyenpartit, mondom egyekutya, van idom, benezek).

Szoval tetszik ez a PVP lehetoseg - marmint hogy az ember beloggol, szol a militia channelen hogy X pvp, aztan mondjuk jo esetben azonnal, rosszabb esetben 15-20-30 perc mulva mar invitaljak is a gangba. Aztan lehet menni gyilkolni, elvezni a kisflottas utkozeteket (ami nekem szinten laggol rendesen, de azert meg elmegy).
    Sajnos en altalaban keso este tudok scak jatszani, es jo volt magyar korpban lenni, de addigra altalaban mar lementek a partik, en meg uldogelhettem negyedmagammal egy allomason 0.0-ban.

Itt meg, szint instant action van, ha meg kicsavarnak a hajobol - nagy dolog, villore-ban megy oursulaertben mar vehetem is az uj hajot, empire aron. Nincs cuccolgatas, nincs cipekedes, csak a fun :)
    Kulon tetszik az is, hogy amiota igy megzuhantak a hajo arak, egy Tier 1 BS (Scorp/Domi) nevesitett felszerelessel kb 10 milla ISKba kerul, biztositassal egyutt ha eldurran :) Szoval lehet gyakorolni a PvP-t... :)

Remelem tovabbmennek az FW vonalon, lehetne valami ertelmet is adni neki (ez a befoglaljuk a komplexet ha 15 percig ott kempelunk sok jelentoseggel nem bir), vagy a rangok jelentenek majd valamit.
  • DeviloftheHell
    ha ezek feljlesztenek vmit akkor egy ekkora clusterbe betesznek egy 64 gigás memoria egységeT? :D mi a fasz az? semmi ugyanugy lagol az egész és ezt évek ota képtelen kmegcsinálni