7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • tudjanix
    Ez akkor igaz ha alaplappal együtt vetted, de mivel nekem a számlán csak a vinyó van és annó lehetett venni vinyóval, cd-rommal és még sokminden mással. Ne a mostani OEM liszencet vedd mert akkor nem a mostani volt, sokáig leveleztem az MS-el is amikor nem tudtam aktiválni, és kaptam új kódot.

De mint mondtam ez nem MS fórum.
  • Krinyo
    Fail
  • [NST]Cifu
    nekem pl legális, office-om nincs MS-es de van openoffice. Egyszer kiköhögtem a 20e Ft-t egy OEM Windozra, és az a winyó amihez vettem annó még mindíg benne van a házban, igaz nem müködik, de a licenc csak azt mondja hogy benne kell lennie.

Ez így nem igaz...

“Az alaplapcsere "teljesen új számítógépnek" minősül, amelyre a Microsoft® OEM operációs rendszere nem vihető át más gépről, ha az alaplapot nem annak meghibásodása miatt cserélik ki. Ekkor egy teljesen új számítógépet kapunk amelyhez új operációs rendszer szükségeltetik.”

Tehát nem a winyó a licenc alapfeltétele, hanem a gép (alaplap). Attól, hogy van egy nem működő vinyód a gépben, amire anno legális OEM Win van feltelepítve, még nem lesz legális a később, más gépre feltelepített Win...
  • tudjanix
    Nade ez nem a windows fórum, úgyhogy az ezzel kapcsolatos témát be is fejeztem.

Viszont volt egy azóta elsüllyedt project ami eve szerver lett volna, de a kidokkolásnál tovább nem jutott :D
  • tudjanix
    nekem pl legális, office-om nincs MS-es de van openoffice. Egyszer kiköhögtem a 20e Ft-t egy OEM Windozra, és az a winyó amihez vettem annó még mindíg benne van a házban, igaz nem müködik, de a licenc csak azt mondja hogy benne kell lennie.
  • tudjanix
    Jav:
    bannolva leszel a bannolve leszek helyett.
  • Fenrir
    Ezt a windóz témát úgy feszegeted mintha olyan sok itteni fórumozónak lenne legális...
  • tudjanix
    Na megszültett az n+1-ik van-e tört szerver hozzászólás.
    Imádom az amikor úgy kezdődik: "Tetszik a játék kafa, van-e crack, hack, törés stb."
    az eve-online.hu-n felteszed ezt a kérdést és kb 3 perc múlva törlödik is a posztod - mostanában lassúak a modom :) - és meg bannolva is leszek.
    lassan ki kell írni mindenhova nagy piros betükkel:

NINCS TÖRT SZERVER HA EZ KELL HÚZZÁ WOW-OZNI.

Amúgy nem kötelező játszani vele, ahogy a 12e HUF-os gamékkal sem, és szerintem a Windowzod sem legális kedves PrisonMan ha már ezzel kezded az eve-nél is.
  • DeviloftheHell
    le lehet tölteni magát a kliens a nagyobb játékportálokrol is de azzal nem sokra mész és ez nem wow hogy tört serveren nyomjuk a sok kis zsebkockával
  • ollie
    Nem létezik törtsz szerver, se magyarosítás. Letölteni meg a hivatalos oldalon lehet (bármilyen meglepő).
  • [NST]Cifu
    De szép, a "merre találok Cracket" c. hsz.-ektől eljutottunk a "merre találok tört szervert" c. hsz.-ekig....
  • [Jakuza]
    Tort szervereket felejtsd el.
    Ez nem az a jatek raadasul nem is vesszuk szivesen az ilyen megjegyzeseket, mar csak azert sem, mert le van irva, hogy a jatek havidijas es a havidijat kilehet termelni a jatekon beluli fizetoezkozzel, raadasul teljesen legalisan.
  • Herold
    Talán azért, mert nincs törtszerver?
  • PrisonMan
    eve-online-t már megnéztem. Ott FAQ-ban nem volt letöltésről szó, se törtszerverekről
  • [Jakuza]
    Eloszor olvass kicsit vissza, masodszor latogasd meg a http://www.eve-online.hu/ oldalt es a forumban minden le van irva.
  • PrisonMan
    Hello! Egyik oldalon láttam egy reklámot a játékról, kicsit utána olvastam és nagyon megtetszett
    Szeretnék többet megtudni róla (honnan lehet letölteni, kell-e érte fizetni, van-e magyarítás). Szuper lenne egy jó kis űrhajós játék
  • DeviloftheHell
    jitai 5 perces kidokk elég ritka mostanában a kapu vészesebb a sok concord hajo miatt
  • [NST]Cifu
    Végülis jah. Meg Jitában 5 perc a kidokkolás csúcsidőben (ha szerencséd van), Dodiban "csak" 1 perc, stb... ^^
  • DeviloftheHell
    pff hát hát akkor meg ne mondja hogy játszhatoság határin belül van egy két dolga ennek a játéknak hisec állomáson ülve max a market szarik be..
  • Herold
    Az eve-online.hu-val mi van mostanában? Gyakran elérhetetlen.
  • [NST]Cifu
    Ő nem ment/megy blob közelébe ill. 0.0-ba. Én sem. A játék ezen része kimarad az életünkből. ^^
  • DeviloftheHell
    majd mond ezt is hogy határon belül van mikor olyan lagtol veszted a hajokat hogy legszivesebben szétvernéd a gépet és stb :)
  • Alwares
    Az Eve a világ legjobb MMORPG-je, örüljünk, hogy létezik egyáltalán. Mit szólnátok, ha még mindig csak Freelancer lenne, hmm? ;)
  • kerek1224
    Azt hiszem az eve fejlesztő bandája az egyik legszavahihetőbb az MMO szcénában. Én 4 éve játszom, mellette kipróbáltam sok más MMO-t, és hát a többinél nekem elég maszatolás ami történik, az eve az ami a legtöretlenebbül fejlődik. Jó tudom, MMO játékos nem lehet elégedett, nekem is vannak bajaim vele, de bőven a játszahtóság határán belül van, sőt. Ellentétben más MMO-kal, amiket próbáltam. Nem sorolom, nem akarok off lenni.
  • [NST]Cifu
    Ha megnézed a kommentet, akkor feltűnhet, hogy én is inkább a tényeknek hiszek. Viszont ha meg csak a tények érdekelnek, akkor ne foglalkozz a jövővel, csak a jelennel...
  • [NST]Cifu
    A hajó festegetés / customizálás tényleg jó lenne...
  • tudjanix
    "1.: "Ambulation not mandatory"
    2.: A tervek szerint az űrállomások "beltere" külön szerverekre kerül, így nemhogy növelni, de elvileg csökkenteni fogja a lagot (hisszük ha látjuk persze). Ennek a része lesz, hogy a Market is külön szerverre készül elvileg. Jelenleg az egyik probléma a laggal az a CCP szerint, hogy rengetegen "ülnek" az állomáson, fittelve, gyártva, marketelve, és ugyanazon a szerveren vannak, mint akik "kint" agenteznek vagy éppen PvP-znek az űrben. Ez alapján inkább örülnöd kellene. ^^
    3.: A videók alapján azért annyira nem lesznek randák a női karakterek - már ha a játékos nem akarja direkt undorítóra készíteni."

Ígéretekkel tele a padlás, úgy vagyok vele mint az egyszeri ember az old Spice-al: bizonyíték kell nem ígéret.
  • lammaer
    "a egy hajó irányításában több ember is részt vehetne"

Gondolom a startrekben vársz ilyen feature-ket.. EVE-ben egyszerűen értelme nincs ennek: a fegyverzeti tiszt nyomogathatja az F1-F8 gombokat, a mérnők nyomogathatja a ctrl+F1-F8 gombokat, a kormányos meg irányithatja az egeret :)

Egyénként kivételesen Jakuzával értek egyet :) funkció néküli marhaság az egész járkáljunk a az állomáson téma az EVE-ben. Annyi más jó dolgot benyomhatnának már ami beleillik az EVE-be, nem hiányzik ez a second life feeling.
    Ha már dekorálni akarnak, lehessen festegetni a hajókat meg ilyesmi. Azért játszunk EVE-t, mert az ÜRHAJÓKAT szeressük :), nem a babázást.

• DeviloftheHell
    az baszna be :D igy is lagol a hajo irányitás :D
  • Alwares
    Te jó ég az mekkora egy káosz lenne! :D
  • Lysandus
    Flottatisztként nem kell fizetned semmiért! :-)

Épp most írtam abba a fórumba is. Nagy konkurrencia szerintem akkor lenne, ha egy hajó irányításában több ember is részt vehetne. Tehát pl egy ember a kapitány, egy a kormányos, egy másik a fegyverzeti tiszt, megint valaki más a biztonsági tiszt, stb. De nem tudom, hogy ilyennek tervezik-é.
  • DeviloftheHell
    nagy konkurenciát nem fog jelenteni a startrek online hogyha csak nem lehet majd birodalmi creditböl meg fejadagbol fizetni a havidijat :D
  • Torzonborz
    nekem speciel pont ez hiányzik EVE-ből :P
  • Herold
    Lehet, de most már a rövid távú tervek között szerepel.
  • [NST]Cifu
    Amennyire én követem, az EVE-ben a hosszú távú tervek között már 2004 környékén is szerepelt az űrállomáson, még távolabb a bolygókon való mászkálás lehetősége. Akkor az ST:O még a kanyarban sem volt. Hogy konkurencia? Igen, bizonyos szintig kétségkívűl. De ezzel az erővel akkor az SWG-t is lehetne konkurensnek nevezni...
  • Herold
    Biztos van, akit nem érdekel, de gondolj bele: belátható időn belül kijön a Star Trek Online, és ott ez alap feature lesz, tehát az EVE-nek hamarosan komoly versenytársa lesz.
  • DeviloftheHell
    azok a karik eleve randák még csak a fejük de akkor is mellesleg ha a ccp aztmondja azok külön serverre mennek akkor még várhatsz rá 5 évet
    vagy külön szedik de a meglévö eröforrást osztják fel kétlem hogy vennének uj vasat
  • [NST]Cifu
    1.: "Ambulation not mandatory"
    2.: A tervek szerint az űrállomások "beltere" külön szerverekre kerül, így nemhogy növelni, de elvileg csökkenteni fogja a lagot (hisszük ha látjuk persze). Ennek a része lesz, hogy a Market is külön szerverre készül elvileg. Jelenleg az egyik probléma a laggal az a CCP szerint, hogy rengetegen "ülnek" az állomáson, fittelve, gyártva, marketelve, és ugyanazon a szerveren vannak, mint akik "kint" agenteznek vagy éppen PvP-znek az űrben. Ez alapján inkább örülnöd kellene. ^^
    3.: A videók alapján azért annyira nem lesznek randák a női karakterek - már ha a játékos nem akarja direkt undorítóra készíteni. ^^
  • DeviloftheHell
    söt csak az akarja látni a másik karaktereket az állomáson aki egésznap csak dokkol meg amugy is ki akarja látni a randa amarr és gallente nöket? :D:D:D nem beszélve a matarokrol :D
  • DeviloftheHell
    remélem kikapcsolhato lesz mert elbassza a lényegét a játéknak pláne hogy ez a zsido banda nem fog uj vasat rakni alá másrészt nem is tudna csak 1 magosokat.......