EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
még új vagyok,szal még nemtom mi merre.
azt szeretném megkérdezni,h mikor kapom meg az elsõ hajóm?
Már bent vok az universityben,és vmi kalózokat kéne kinyírni,de mivel csak kapszulám van így még a küldetés papírjai sem férnek el😞
Plz help
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Patch Day - No play, igaz itt is. A nagy patchek után 1-2 napban ne kezdjél bele semi idõkritikus dologba és a nehéz munkával faction alkatrészekkel feltupirozott hajóddal se nagyon ugrálj. Pár nap után szépen normalizálódik a helyzet.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Btw:
The deployment is slated to begin at 02:00 GMT on Tuesday and is expected to last approximately 24 hours.
Szóval hajnali 4-kor lõtték le a szervert a peccs miatt és legközelebb holnap hajnali 4-kor jön vissza.
Ha közel jön a célpont a blaster hasznos lehet.
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
nem tom egyebkent mi gond van a mostani rendszerrel 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
a kalozokat meg nem kell keresni megtalalnak maguktol is 😊
Ugyanis csak -5.0-as standingu jatekosra lohet barki is high-secben buntetlenul. A Concord azonnal megtorolja az ilyen cselekedeteket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az EVE más szint szerintem: itt lényegében BÁRMIKOR dönthet egy játékos úgy, hogy beleszól mások játékába. Egy sima agentezés is átmehet véres PvP-be ha éppen a "megfelelõ" emberekkel fut össze valaki. Hogy ez jobb vagy rosszabb? Szerintem csak MÁS. Úgy gondolom az EVE sokkal többet követel a játékosoktól és nem biztos hogy mindig sokkal többet is ad 😊
0.4 re mentem eddig legleljebb asteroida övbe kalozt vadászni az addig oké de visszajövetnél már két tetü kaloz állt ott egy egy drake-el azok szedtek le elöször egyik tetü 36 millát ér a másik csak 60 ezret de az tuti azt a kettöt leszedem amint lesz egy harcr jól hsználhato hajó
a wow al meg egyáltalán nem játszottam csak néztem haveréknál én kihivástn em látok abban
"Tudniiliik elég világosan tudható, hogy mikor teszed ki magad PvP támadás veszélyének" -- kérdezd meg Devilt, vajon 0.4 alatt volt e amikor kifosztották majd kilõtték 😊
Persze, tudom, õ lõtt elõször, nem kellett volna - de ilyen alapon amikor bugáztak, simán csinálhatnak egy konténer cserét, és amikor ez egyszeri miner jön beszállitani a cuccot, nem érti miért jelzi lopásnak a rendszer ha az õ általa ott hagyott kontiból venné ki a veldspart.
Kalózok: amikor egy kalóz kilõ egy 1-2 hónapos karit aki éppen egy "feltételezhetõen" T2 és faction itemekkel megpakolt Kestrelben csücsül, nyilvánvalóan a megélhetése miatt teszi 😊
Természetesen kellõ szakértelemmel és némi tapasztalat után az ember már tudja hova menjen/ne menjen, de sokszor tényleg azt használják ki, hogy a kezdõk még nem értik az eve mechanikáját (lásd noob állomás elõtt kirakott konti "ingyen ajándék kezdõknek" felirattal).
Amúgy egyet értek veled, a gankelés és a gatecamp szervezést és bazi sok türelmet igényel, egyszer-kétszer csináltam, de tényleg nagyon türelem igényes a dolog, sok volt a várakozás nekem.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Az eve.hu oldalrol letudod tolteni.
A beallitasokhoz szuksegesek a kovetkezo adatok.
szerver: 195.38.96.80, port: 4000, jelszo: eve
Tudniiliik elég világosan tudható, hogy mikor teszed ki magad PvP támadás veszélyének: amikor 0,4 vagy az alatti security level rendszerbe mész. És ha oda mész akkor fel kell készülnöd rá, hogy a játékos kalózok minden eszközzel azon lesznek, hogy lelõjjenek. És miért? Azért mert õk ebbõl élnek, egy idõ után be sem tehetik a lábukat 0,4 security feletti rendszerekbe.
Megtámadhatnak persze még, akkor is ha a céged háborúban áll, de hát ez gondolom egyértelmû.
Igen, elég gyakori hogy 10-en 20-an gankelnek egy kaput low sec rendszerben, és amikor odaérsz, lekapnak a tíz körmödrõl. de ez nem "parasztság". A ganket meg kell szervezni, ott kell dekkolni órákig is akár egyetlen fogás nélkül, úgyhogy ez nem ugyanaz, mint amikor a Wow-ban 6 hülyegyerek öldösi a questet csináló, 5 hp-s szerencsétlent újra és újra.
Tehát az Eve-ben mindig gondosan mérlegelni kell a kockázatot a várható haszonnal együtt, és dönteni. Én voltam úgy, hogy egy órán keresztül csak cseteltem és filóztam, hogy undockoljak-e (háborúban álltunk, és rizikós volt a rendszer), aztán végül nem repültem ki.
ne ok jatszanak veled 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Arra figyelj Devil, hogy ebben a játékban a nagyobb nem mindig jobb. Általában a nagy hajók elleni fegyverek alig sebzik, el se találják a kisebb hajókat.
Szinte majd minden hajóosztályból létezik egy elit verzió, aminek a vezetéséhez elég sokat kell tanulni, viszont nagyon brutálisan meg lehet szivatni a magasabb osztályú ámde alap verziójú hajót.
Pl a sima alap fregatt "überebb" verziója az assault fregatt és az interceptor - utóbbi megfelelõen képzett kézben képes még egy BS-bõl is kikalapálni az áldozatot (nagyon durva, de könnyen megeshet). A Cruiser nagytestvére a Heavy Assault Ship - na az garantáltan elagyalja a BS-t.
Amúgy nagyon sok múlik azon is MIT teszel a hajóra (ezt hivják fittnek). Hiába nagy a hajód, ha nincs rajta megfelelõen erõs, a várható célpont tipusa ellen hatásos fegyvered akkor nagy valószinüséggel kukában végzed. Például, ha játékos ellen mész szinte kötelezõa warp scrambler (megakadályozza hogy elwarpoljon az ellenfél) és a webber (jól lelassitja, kis hajók ellen nagy segitség).
Mégvalami: az EVE világában elég parasztok tudnak lenni az emberek 😊, ami azt jelenti, ha le tud lõni, akkor sokszor le is fog, még akkor is, ha semmi haszna nincs belõle. Sokan leszarják a lovagiasságot ("jaj, a srác még csak 2 hetes, hát 3 éves létemre nem lövöm le, hadd tanuljon" vagy "hé, a srác egyedül van, mi tizen, ne lõjük le mert nem fair"). És nem azért lõ le mert haszna lesz belõle, hanem azértmertcsak. Ennél simán vannak durvább húzások is, szóval bizalommal csak akkor legyél valaki felé ha már ismered egy ideje. Addig legyél rendes de légy résen.
DE: mivel MMO-t játszol, keress társakat. Nemcsak azért, mert hatékonyabban lehet MINDENT csinálni, de egyben sokkal SZÓRAKOZTATÓBB is. Elég sok magyar corp van, ahol sokan vannak tapasztalt játékosok, de szivesen felvesznek újoncokat is - ne félj attól hogy púp leszel a hátukon, mert ez nem igy van. Igy sokat tanulhatsz, sokkal könnyebben tudsz elindulni a játékban. Használd ki, hogy esténként 30ezer ember van a szerveren, játssz velük.
Meg aztan lehet nem is sima fregattal talalkoztal, hanem egy Assault Fregattal, aminek a resistjei lenyegesen magasabbak, mint a natur fregattoknak.
nem erdemes ennyit veszodni ha nem muszaly 😊