EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Hehe, ez úgy hangzott mint valami scam 😊
Egyébként üdv Jakuza, HUN For the win, ügye? 😄
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Pl: agentezésnél ahelyett hogy kiwarpolt a hajó, elkezdett a semmi közepén forgolódni kb 1 percig, utána szétlõttek az NPCk. Vagy: agression timer nélkül (elõtte kb 1 órát ültem pos alatt), safespotról történõ leloggolás után 10 (!!!) perccel kilõnek.
Vagy: két karakter közti kontrakktal történõ hajóátadásnál a kontrakt elfogadása után eltûnik a hajó.. meg ilyenek.
na mind1 tegnap összedtem 7 millát már csak 23 kell a drake hez meg egy 30 napos kod kártya min
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
ezt kb. 5 perc alatt meg is oldjak 😊
te mire hasznalnad a peticiot ?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
És különben is, nincs raja semmi peticióznivaló, nehogymá rászoktassuk az embereket az orrbaszájbapeticiózokmertnemigazsághogyelrontottamvalamit mentalitásra...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ha elbukod a küldit az se a világvége amúgy. Nem fogja kiirni hogy game over 😊
------------
Devil: tudtommal minden egyes rakéta sebzése benne van a logban. Ha egyszerre csapódik be 4, akkor 4 sor lesz a logban.
Vonósugár: mivel warpolni nem tudsz vonósugárral, igen igen sok türelem kéne ahhoz, hogy az aszteroidamezõtõl elvontasd az állomásig a megrakott kontit... 😊 tehát a válasz: nem
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Van egy 10 lépésbõl álló mission sorozat. A 8. lépést elkúrtam, szétlõttem amit nem kellett volna. Nem lett kész a mission, de nem történik semmi mert nincs már ott semmi. Pedig kell ez a mission sorozat a standing miatt fõleg. Visszamentem órákkal késõbb, de semmi. Most akkor buktam az egészet? nem tdoma 8. missiont újrakezdeni? Mit kell tenni ha elbukom a missiont? Nem fogom tudni újrakezdeni? ha kidobom a missiont (nem dobtam ki még) akkor elveszik. Hogy van ez akkor? Nem fogom tudni mindig teljesíteni, hibázhatok, elszúrhatom. Ilyenkor bukom végleg? Mert ugye a wowban kidobtam és felvettem újra...
kár pedig késöbb élvezet lett volna több hajót irányitgatni
öö van ez a vontato sugár azzal betudom vontatni az állomásra a megrakott konténert?
nézem a emailt mi szedett le hát egy kurva örágyu a franc esne bele
Fórumon is a caracal hajót ajánlották, így most arra gyúrok caldari achuraként. Azt mondták ez a caldari achura jó választás nekem. Szóval agentezgetek meg fúrok és gyûjtöm az ISK-t a caracalra. Persze még sokára lesz meg a kb. 4 millió ISK rá. Addig meg elleszek a fregattal meg a standard rakétákkal. Jól megy vele az agentezés, legalább is ezen a szinten. Már megcsináltam egy storyline-t a caldari navy-nak. Msot az õ ügynöketi hajtom és csinálom a missionöket.
A torpedó kis hajók ellen abszolút rossz választás. Még ha el is találja,a torpedó robbanási sebessége (explosion velocity) elég kicsi, emiatt a gyorsan mozgó hajó kevesebb sebzést kap. Továbbá a robbanási rádiusza túl nagy, igy egy kis hajó megint csak kevesebb sebzést kap. Szóval kis hajón (fregatt, talán még cruiser is) két ok miatt is kisebb lesz egy torpedó által okozott sebzés mint ugyanazon a hajón egy heavy missile sebzése. Torpedókat nagy és lassú hajók (battleship, battlecruiser) ellen érdemes használni, azok ellen van kitalálva.
2000-et nem sebez egy torpedó semmilyen körülmények közt se, esetleg nézd meg a logokat hogy mi talált el - gyanitom hogy vagy egy sorozat heavy-t kaptál, vagy egy adag cruiset. Ha egyszerre inditotta õket, könnyen lehet hogy csak 1 rakétának láttad azt ami valójában 3-4-5 volt 😊
maniac: az hogy specializáció gyanitom csak annyit jelent nálad, hogy ezeket TUDOD használni. Ám EVE szóhasználatban a specializáció egészen mást jelent: rengeteg tanulással specializálódhadsz a fegyverekre, és ennek eredményegén használhatod egy fegyver tech 2-es változatát (pl Heavy Missile Launcher II), ami némileg jobb paraméterekkel bir, persze többe is kerül. Lényegében minden hajóra aggatható modulból létezik T2-es változat, és mindegyik - relative - sok tanulást igényel.
A te esetedben (pár hetes karakter) azonban szinte semmi idõt nem jelent hogy megtanulj egy másik fegyvert is olyan szintre ahogy a rakétákat tudod használni - mivel Caldari vagy, nekik a másik fegyverrendszer a hybrid fegyverek (railgunok és blasterek). A destroyerek kimondottan ezekre a rendszerekre készültek.
DE: tudni kell, hogyha nem játékos karakterek (NPCk) ellen harcolsz (pl agentek illetve aszteroid beltekben az NPck levadászása) akkor a rakéták a lehetõ legjobb választás mivel bármelyik sebzésfajtával tudsz operálni (minden NPC más és más sebzésre érzékenyebb), nem kell törõdnöd a manõverezéssel (a rakéták mindig találnak, ellentétben a többi fegyverrel, ahol számit hogy a két hajó milyen irányba és milyen sebességgel mozog). Gallenteként annó agentezõs koromban átáltam Caldari hajók és rakáték tanulására, sokkal-sokkal könnyebb.
Ha NEM játékosok ellen gyúrsz, tanulásban javasolt a Caracal (Heavy missile) - Drake (Heavy missile) - Raven (Torpedo majd esetleg cruise) hajók vezetésének kitanulása, illetve a T2-es shield booster minél elõbbi elérése. Persze utána/közben, told az általános skilleket is (pl fitteléshez electronics), ja és ha hosszú távon játszol, minél hamarabb a learning skilleket, mivel ezek növeli a tulajdonságaidat, ergó gyorsitják a tanulást.
Végül: ha még nem tetted volna, irány a www.eve-online.hu oldal, azon belül a fórum ahol több FAQ is van magyar nyelven sok hasznos tanáccsal, meg rengeteg olvasnivaló.
azok a szkillek a gangekhez kellenek 😊
a torpedo sem sebez am akkorat 😊 meg EM-be se 😊 szal megneznem en megegyszer azt a logot 😊
igen a raketaknak ez a keresztje le lehet oket hagyni 😊
szkilezzel meg egy kicsit 😊
tanulj ki nagyobb hajokat
vagy ha fregatt maniad van akkor ceptor assault fregatt de azokon se lesz tobb hardpoint csak jobban fittelheto
a specializacio alatt pontosan mit ertesz mert hasznalatos ez a kifejezes csak nem tom vagod e hogy pontosan mit is jelent 😊
inkább torpedoval lött a tetüje mert egyetlen rakéta vitt 2000 pajzsot legalább 3 rakéta volt a osprey- 3 pajzs növelö modullal amekkorát csak megtudtam venni
de a caracal on jól irt a 3 nehéz rakéta föleg ha nem mellette robban fel gyors kis vadászokat nem kapja el mindig
Szóval rakétákra vagyok specializálódva. Most van egy Kestrel fregattom amin 4 rakéta hardpoint van. Ez jó is, de néztem egy jó destroyert ami árban számomra elérhetõ. De mint kiderült, a destroyereken max 1 ilyen rakéta hardpoint van. Így ugye nekem nem érdemes ezt a hajót választani. A következõ karegóriás hajó amin 4 rakéta hardpoint van mer több millió ISK. Így jártam, vagy van megoldás. Van valami hardpoint upgrade. Ez erre van kitalálva hogy esetleg bõvíthetem a rakéta hardpointok számát esetleg vagy a destroyert felejtsem el?
egyebkent lowsecben inkabb csak olcso hajoval kozlekedj 😊
ugy viszont fun
sokat nem értek a 7 ezres pajzs ellen de eléggé sok heavy missile-t kell rájuk löni fene beléjük és ezt a nyamvat defender missile-t nem tudtma kirpobálni mert egyik sem rakétával lött a két tetü kalozt meg nem találtam amelyik elöször szedett le azért 0.3 as sectort ugy találtam hogy 0.0 án átkell menni hozzá azért azt nem vállalom be
A másodlagos skillek (harmadlagos, negyedleges) is fontosak a hajó irányításához, vagyis anélkül nem tudod õket vezetni. Ez minden skill igényre vonatkozik.
a deffendert felejtsd el
a kalozok valoban nem jarnak nagy hajokban wolf ranis crow 😊 de majd meglatod hogy kapja szet egy ilyen a cruiseredet
nem veletlenul mmondta itt valaki hogy 0,6 ala ne menj 😊
a másodlagos skillek a hajoknál jelent vmit hogy engedi e használni vagy csak az plus hozzá? pályázok egy battlecruiserre aztán megyek 0.4 alá kalozt vadászni egész szép pénz fizetnek egy kettöért és ahogy néztem nem vmi tul erös hajokkal mennek inkább csapatban
Még nem tudom milyen új hajót veszek. ma még bányáyzom és agentezek. Kicsit gyakorlom a NeoCom használatát is. Az új dolgok ráérnek még.
A hajón figylej a kapacitásokra. Energia, CPU, és ugye az engedélyezett felrakható fegyók, raksivetõk. Bár jobb ha elõveszel egy kis szótárt, mert néha kell egy kis angol tudás. De egy kis gyakorlás után minden menni fog.
hacsak nem vagy a pew pew meg a dur dur hangeffektek szerelmese 😊
komolyan : perception willpower, int mem es charisma az utolso amire szukseged leszen 😊
per will a hajo fegyver meg hasonlo
int mem az EW meg science
a charisma meg a legkevesebbfele dologhoz kell
ez a sorrend a legdurvabb carebear szerint is betartando 😊
A halál csupán a kezdet...
szakadjanak meg
Hasznos dolog a térkép. Annak van egy Search füle. Benyomod hogy milyen rendszert keresel, és kiadja az utvonalat. Személy keresésére okosság amit az elõttem szóló közölt.
es itt a legordulo menuben lehet sok okossagot talalni nem csak csillagrenszer hanem sok okossag 😊
de ha tenyleg tanulni akarsz akkor gyere fel este a vetrillora
Ha megtudom hogy amit keresek az az XY rendszerben van, gogy találom meg az a rebdszert? Van valai rendszerek listája?
Meg lehet oldani hogy az ellenre kiadni egy fegyverbõl a tzparancsot és onnantól lövi? Mert most minden lövéshez meg kell mnyomni a fegyver gombját és nagyon fárasztó 2 óráig F1-et nyomkodni.
2. hasznos meg a map is ilyen esetekben
3. igen empire elegge kong mostanaban, remelem hamar behozzak hogy a belteket is scanelni kelljen, igaz azt is bemakrozzak az okosak 😊
2 - Át kell menni abba a rendszerbe ahol az állomás/npc/bolygó van. Utána már benne lesz a jobbgombos listában amit keresel.
3 - konfiguráld át az overview-t hogy mutassa az aszteroidákat. (úgy rémlik gyárilag is van egy olyan beállitás ami mutatja az aszteroidákat).
Egyébként megtörténhet olyan is, hogy egy beltet totálisan lepusztitanak a játékosok (ha egy 6-8-10 fõs cég fúr, hamar kinyirnak egy beltet, de a kinai makróbányászok is járhattak arra) és azért nem találsz semmit. Ilyenkor pár napot várni kell és újraszületnek az aszteroidák.
1. Egy ugrókapuhoz kellett meni, ott kinyírni 3 kalózt. Ok. Aztán a kapuval egy másikhoz, ott több kalózt kellett kiynírni. 6-ot. !-et lelõttem, maradt 2. Király...Aztán jött még 3. Mire irtottam és 2 aradt, megint jött 3 és így tovább a végtelenségig jöttek. Hogyan tovább? Akármennyit kinyírok, újabbak jönnek és nem enged tovább.
2. Ha meg akarok egy obektumot (bolygó, NPC, állomás stb.) találni, hogy kell? Ha pl. nem is abban a rendszerben van és a Overview listában sincs. Hogy találom meg?
3. Ha keresni akarok pl. scordite- tartalmazó aszteroidát hogy találok olyat? Elmentem próbaképp egy asteroid belt-hez de ott egy darab aszteroida nem volt. Szóval ez a keresés nem megy.
akkor jó mert nem veszik el 6 nap folymatos játék eredménye