7619
-
#2579 Azt nem akartam oda tenni zárójelben, hogy a szerverek terén tényleg csinálhatnának valamit. De szvsz ez már eléggé lerágott csont... -
DeviloftheHell #2578 naiv :) -
#2577 Azért nem bánom én, hogy a CCP ilyen maximalista. :) -
tudjanix #2576 A bolygómászkálásból még csak azzal foglalkoznak hogy teljes-alakos avatart csináljanak, és azzal ba...ák el az időt hogy a kövér kari mozgása más legyen mint a soványé.
Először sétálás az állomáson aztán 3 lépésben a bolygóra szállás jön. -
DeviloftheHell #2575 ne kivánj lagot :D igysem birja a rendszerük :D -
#2574 A bolygókra le lehet már szállni? Én inkább ott mászkálnék, mint az űrállomáson. -
DeviloftheHell #2573 fizikai a python nem kezel semmilyen extra processort és basszák átirni c++ ba -
tudjanix #2572 Sziasztok. Amikor én kezdtem játszani max 12-13 ezer volt a felhasználószám csúcsa, és ha 13 ezer felett volt be sem logoltam :). Nem sokkal utánna volt HW upgrade, aztán később még 1. Mostanában rendszeres a 35-40 ezres felhasználószám. Hirtelen megnövekedett játékos számhoz nem növelték eléggé a HW-t. Ideje volna megint egy kis bejelentett upgradenek - márha nem folyamatosan fejlesztik - mert mostmár lassan mindenhol lag lesz. Korábban leírták hogy 1 sol system csak 1 processzoron fut - hogy virtuális vagy fizikain nem tudom - és hiába teszik több processzorra nem lesz gyorsabb a python miatt.
Ekkora kódot újraírni öngyilkosság, nem mintha a mostani állapot nem lenne az. -
DeviloftheHell #2571 kapott már ezer éve attol függetlenül az egész szar nem erre a játékos tömegre lett megirva és basszák ujra irni a kodot vmi használhato program környezetben -
#2570 A hivatalos fórumot bújtam egy ideig, és az jött le, hogy a régiók vannak egy-egy szerveren/szerver clusteren általában. Jita saját szerver clustert kapott, vagy fog kapni, ha jól tudom. -
#2569 Az is igaz. Általában nem a régiókkal, hanem egyes rendszerekkel szokott baj lenni. Jilta lol :D -
#2568 Nem kliens, nem az én netkapcsolatom / gépem. A haveromnál ugyanez jelentkezett, ő akkor indította az EVE-et (az enyém ekkor már 4 órája futott). Átmentem Jel-be, ott alig volt lag. Visszajöttem Dodixie-ba, ismét megalag. Éjfél után megint helyreállt minden. Nem a Vista a baj, hanem a szerverpark és/vagy a CCP ISP-je gyenge, esetleg az engine nem bírja el, ha egy adott régióban 1000 játékos van, ez utóbbi esetén maga a motor a probléma forrása... -
#2567 Especiel fagyással még nem találkoztam, ilyen téren nálam az EVE megérdemel egy dicséretet, mert a grafika is jó, nem is igényel über gépet (én egy 4400+ AMD Athlon X2-vel és egy Gf8800GTS-el játszom minden maxon (HDR is) plusz 2x2-es Multisampling FSAA-val). -
#2566 Nekem is volt ilyen. Vistát letöröltem és máris jobb lett a helyzet. Persze nem árt néha kikapcsolgatni a klienst. -
DeviloftheHell #2565 persze mégtöbb grafikai elem mégtöbb proci evészet és még nagyobb esély arra hogy a szarul megirt kliens kifagy a francba van mikor 3 percig aztse tudod mi a fene folyik ugy beáll az egész -
#2564 +fav -
#2563 A játéknak. A topicban meg volt szó a trailerről, ami a játék honlapjáról tegnap óta letölthető. :) -
#2562 A trélernek? -
#2561 Meg topicja is itt az SG-n 4 éve. ;) -
#2560 Van trailer fent a hw-n. -
#2559 Szvsz akkor már a Star Trek Online. ;) -
#2558 Egy bridge nézetet is elviselnék minden hajóra :) -
#2557 Attól tartok az nem vigasztal, hogy van ennél rosszabb is... -
#2556 3-5 masodperc meg egesz jo, lattam mar rosszabbat is :D -
#2555 Egen, nem rég óta játszom, de kezd úgy tűnni, hogy egyre lagosabb. Nyomjuk a LvL3-at este 8-kor (Serpentis Extravaganza), erre ha aktiválnék egy modult, olyan 3-5 másodperc, mire reagál, olykor még több. Kezdem érteni miért emlegetik olyan gyakran azt, hogy a lagot... Így PvP-zni felér egy orosz rulettel... -
DeviloftheHell #2554 az baszik majd be a szervernek igy is elég lagos -
#2553 Valamiből fel kell tartani azt a gazdagságot. -
#2552 Az EVE folyamatosan fejlesztve van, nincs értelme EVE2-nek tehát. Most jön idén elvileg egy olyan patch, ami után az űrállomáson belül már valós 3D-s karakterekkel lehet majd mászkálni, interakciókat végezni. -
#2551 Hogy még több pénze legyen? :) -
#2550 minek? -
#2549 Eve-Online 2 lesz valamikor? -
lammaer #2548 Ment NPC kuldiket csinalni, vagy mi? Akinek ennyi zseje van, minek csinal level 4-et? ;) -
#2547 Idióták :D -
#2546 T2-es rig, frakciós modulok...Eléggé ciki...
Kedvencem:
A 18 milliárdos shuttle esete... -
#2545 Inkább 'csak' 41 milliárd. A másik fele viszont az, hogy nem vagy biztonságban sehol a suicide gankerektől... -
DeviloftheHell #2544 meg is érdemelte... -
#2543 ááá, 50 milliárdot érő felszerelésben mászkált: http://kb.souls-of-vengeance.com/?a=kill_detail&kll_id=30724 -
DeviloftheHell #2542 carrierrel akkor menj lvl5 re ha support modul is lesz meg capital tank egyébként a legtöbbjéhez elég pár bs a snipernek meg khm hogy is mondjam milyen tankja van meg range löszerrel milyen sebzése -
#2541 Igazából lvl5-re kéne mert most lesz meg egy srácnak nemsokára a carrierje és benéznénk oda. -
#2540 Tudom, de ennyit viszont lehetetlen.