EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mintha nem irtam volna le akkor amikor elõször kérdezte...

Dracot ismerem, úgy rémlett leállt a bizniccel amikor valaki megszivatta, de most hogy rákerestem tényleg dolgozik még a srác.

Trial karit szerintem nem érdemes sajnálni ha esetleg valamilyenoknálfogva véletlenül elveszne, pláne ha elsõ kari volt. Akkor szerintem nagy valószinûséggel úgyis lehet jobb stat-elosztású karit csinálni. Például jó kicsi karizmásat 😊

Az acc megmarad és minden ami rajta van.

Dave000
Igen, a karaktered megmarad elvileg, én is örülnék ha meglenne a 2 évvel ezelõtti trial karakterem, mert most kezdtem el immár fizetõsen, csak nem tudom már a felh.nevemet amit akkor használtam 😊. Szal ha azt tudod, elvileg meg kell lennie még 1 év után is szerintem.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

trackmaniac
Hali mindenkinek! Ismét egy kérdésem lenne:

Ha véget ér a trial account-om, akkor a karakterem is elvész? De ha mondjuk októberben veszek time code-ot, akkor még elõ tudom hívni azt a karaktert, amivel most játszok?

Köszi elõre is a válaszokat.

Nekem jelenleg most ez az év játéka. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de k...a jó... <#eljen><#eljen>

Kár, hogy nem 30 napos a trial... <#levele><#levele>

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Mikor vettem, én is tõle vettem. Korrekt srác.

trackmaniac
Sziasztok! Akit érdekel:

Eve-online time code

30/90 napos time code

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Figy 1 biztos van, mert tõle veszem :-)
De amúgy többrõl is hallottam.
( In game: Dra' Chomir)

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Na akkor elõ a farbával: ki árul momentán magyaroszágon forintért GTC-t?

Nem nemvolt nehéz.

"régen voltak magánszemélyek akik árultak forintért de nem tudom még megy-e"

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Egy mondattal nehéz volt tovább olvasni, igaz?

magyarországon vehetsz e EVE-t vagy timecodeot akkor a válasz nem

De lehet. Csak magánszemélyektõl.

Esetleg ha van kedved, nézd meg a játék honlapján mennyi euróba kerül és váltsd át forintba <#ejnye1>

Ha arra voltál kiváncsi, hogy magyarországon vehetsz e EVE-t vagy timecodeot akkor a válasz nem. Gyakorlatilag csak bankkártyával megy csak a dolog (régen voltak magánszemélyek akik árultak forintért de nem tudom még megy-e. Hivatalosan megvéve egyszerûbb)

trackmaniac
köszi, és egyébként forintban is lehet fizetni? És ha igen, akkor az mennyi?

<#lama>

De kezdhetsz új trialt vagy befizetheted :-)

gvarga12
es igen az utolso learning meg kifut (legutobb meg igy volt nem tom valtoztattak-e rajta)

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Mivel ez egy online játék és az accountod jár le, nem lehet úgy átverni a programot hogy újrainstallálod a windowst.
Esetleg ha meghekkeled a szervert 😊))

Ha a 14 napos trial lejár, az accountot kapcsolják ki. Nem veszik el semmi, ha befizetsz az accountra, akkor újból onnan folytathatod ahol abbahagytad.

trackmaniac
Hali! Még egy kérdés. Ha lejár a 14 napos trial, utána már nem is tudom újra játszani, csak ha esetleg a windows újrarakom? És ekkor elveszik a szereplõm?

trackmaniac
Kösz az ötleteket, majd kipróbálom valamelyiket.

Ciao

Vegyél egy kicsit nagyobb hajót.

Tegyél be egy-két power diagnostic systemet, vagy
fitteld át, úgy hogy kieszel vmit, ami powert fogyaszt, vagy
tanulj Engineering skillt, az szintenként 5%-ot ad minden hajód powerjéhez.
Fenrir
Amúgy meg ne nyomorékoskodj, nem railre vagy blasterre van bs bónusz hanem csak hybridre 😊

A halál csupán a kezdet...

trackmaniac
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Vettem egy Small Armor Repair-ert, de amikor bele akarom tenni az ûrhajóba, ezt írja ki:

To bring Small Armor Repairer I online requires 5.0 power units, but only 4.7 of the 12.7 units that your power core produces are still available.

Tehát egy kicsivel kevesebb a power, mint kellene. Mit vegyek még akkor hozzá?

Fenrir
Már tárgytalan, azóta nincs Dominixem már 😊

AdamusTorK
az örök noob... wtf hybrid... wtf show info?

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

AdamusTorK
mé tünté ee?

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

gazdagodj csak, hogy legyen egy Rotschild ismerõsöm a játékban, ha netán egyszer visszatérnék...

az nincs egy, se navy apoc volt de eladtam, beruháztam egy valag isk-t bpo ba most azokat fejlesszük, meg mingyá command ship projektem is befejezödik, még 15 nap.

Én mindig is itt voltam, csak hát ugye az internet csodája hogy az embernek annyi neve van, amennyit csak akar. Mesélj, hány CNRed van azóta, te farmking... 😊

Na má csak te hiányoztál 😊))))

Maradtál volna ott ahol voltál 😊 (szabfer)

eh

Aztaaa de rég jártam erre 😊 mivan noobok? 😊P

nincs.

Sziasztok!
Van arra valami egyszerû módszer, hogy több különbözõ cuccot a sajátjaimból, egy gombnyomással (vagy kettõvel) eladjak? Mert eddig csak egyenként tudtam eladni a nem egy csoportba tartozó tárgyakat.
Köszi!
Hát ha nagyon akarnál találnál😊, ott a HURT ugye, bár most pang rendesen.
De mi is beveszünk kezdõket.
Amúgy a HUN csatin beírod hogy csapatot keresel, vagy küldihez segítséget, biztos hogy fog majd valaki segíteni.

Pr3t0r
Jugi Modu Utopia

TasManXT
Késõbb majd a 40-50 nap lesz sok. 😄

psn: TasManHUN

Fenrir
25 nap lenne a Gallente Industrial lvl5 :\

Messze vagyok még tõle nagyon.

Valen
5 Cargo Expander II-vel (vagy Local Hull Conversion Expanded Cargo I-el) az Iterion Mark V -be 8 db Giant Sec conténert lehet betenni (legalábbis régen be lehetett), na az már 00 m3 cucc ((8*3000)+(8*900)=31200 m3 + a skill bonus (industrial ship+ cargo expanderek kamatos kamata)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Fenrir
Nah, 3 t2-es cargo expanderrel felfér az Iteron IV-be 4 giant secure container, az már elég komoly helykapacitás 😊

Felmész a HUN csatira, és beszélgetsz emberekkel. Magyarok. Vagy bejössz SOMNUS csatira (reklám) és beszélgetsz velünk. Mi segítünk, megminden. A corpunknak van célja, és legalább azért lehet nyomulni 😄

Dave000
Ennek a játéknak az a tulajdonsága van, hogy ez rettenetesen hosszútávra szól, itt ha valaki komolyabban el kezd vele játszani évekrõl beszélünk. Kezdõként ez pont baj (nekem is), hogy van a trial ami 2 hetes, és mivel majdhogynem végtelen sok lehetõség van a gémben, nem ismered ki. Abból a szempontból szerintem kevés a 2 hét a játék megismerésére, hogy egy új user semmit, de tényleg semmit nem tud csinálni, max ezeket a küldiket, de ettõl még nem érez rá, itt a multi a lényeg, a többiekkel együtt való játszás, és ez az amiért kevés a 2 hét, mert nehéz találni egy olyan embert vagy csapatot, ahol szívesen fogadnak kezdõket, meg elmagyaráznak dolgokat, segítenek elindulni.
Ez a bajom nekem is, hogy hiába mászkálok jobbra-balra, semmi cél nincs, ez meg idõ után unalmas. Embert meg nehéz találni aki segítene (nekem még nem sikerült).

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Ez egy havi fizetõs játék. A triallal kiismered használatát, belepillanthatsz a játék alapjaiba. Ha teccik folytatod, ha te nem akkor nem.

Igen Story Line küldi.
Köszi a segítségtet,akkor asszem a triallal nem sokra megyek...😞

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

gvarga12
Esetleg Story Line kuldit kapott ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Igen, itt a "fõsztorit", meg úgy általában minden sztorit a játékosok alakítják. Céges események, háborúk, és a 0.0 területek felosztása. Mind mind játékosok által vezérelt dolgok
Valen
fõstory-t????

hmmm... sztem te elnéztél valamit. Sztem az agentezésre gondolsz, de az nem igazán story, csak egy pénz zserzési lehetõség a sok közül.

és igen, mindenhez skill kell, amit sok-sok óra/nap alatt tudsz megtanulni. Ez a játék hosszú távra szól, az elsõ 2-3 hónap csak a atanuló idõszak, s utánna még fél-egy év mire valamilyen eszközt megfelelõen, feladatot megfelelõ szinten tudsz használni/elvégezni.

Valen
mire kell az Iteron IV? ha sima szállítás biztonságos rendszerben, akkor letre expanderek, középre ab+shield booster (medium)+cap recharger, fentre tractor beam vagy cloak

Fenrir
Haulerre (konkrétan egy Iteron IV-re) milyen fittet érdemes rakni? A cargo expanderek (vagy ezeknek a verziója) alap dolgok a low slotokra, de pl mit érdemes rakni med és high slotra? AB gondolom jó, MWD megérné? Esetleg egy shield booster? High-ra még mindig nincs ötletem, jelenleg egy t2-es Miner van fent, de sok értelme nincs ha van dedikált bányász mellettem.

Én azt próbáltam ki,csak már elrontották az elejét😞
A fõsztorit vittem volna,csak kell hozzá vmi skill,amit a trialban nem enged megtanulni😞
szal felfüggesztettem a trial accountot(már ha azt lehet)

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

Valami olyasmi. Csak a fegyverhasználat skill alapú. Sõt szinte minden használat. A skilleket idõbe telik kitanulni, nem XP függõek. Nem bolygókra dockolsz, csak ûrállomásokra. Vannak ûber nagy hajók. Sokkal nagyobb élettér. Itt egy rendszert nem fogsz behajókázni.

Amúgy meg 14 nap ingyenes, ki lehet próbálni.