EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dracot ismerem, úgy rémlett leállt a bizniccel amikor valaki megszivatta, de most hogy rákerestem tényleg dolgozik még a srác.
Trial karit szerintem nem érdemes sajnálni ha esetleg valamilyenoknálfogva véletlenül elveszne, pláne ha elsõ kari volt. Akkor szerintem nagy valószinûséggel úgyis lehet jobb stat-elosztású karit csinálni. Például jó kicsi karizmásat 😊
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ha véget ér a trial account-om, akkor a karakterem is elvész? De ha mondjuk októberben veszek time code-ot, akkor még elõ tudom hívni azt a karaktert, amivel most játszok?
Köszi elõre is a válaszokat.
Nekem jelenleg most ez az év játéka. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de k...a jó... <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kár, hogy nem 30 napos a trial... <#levele>#levele><#levele>#levele>
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
De amúgy többrõl is hallottam.
( In game: Dra' Chomir)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
"régen voltak magánszemélyek akik árultak forintért de nem tudom még megy-e"
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
magyarországon vehetsz e EVE-t vagy timecodeot akkor a válasz nem
De lehet. Csak magánszemélyektõl.
Ha arra voltál kiváncsi, hogy magyarországon vehetsz e EVE-t vagy timecodeot akkor a válasz nem. Gyakorlatilag csak bankkártyával megy csak a dolog (régen voltak magánszemélyek akik árultak forintért de nem tudom még megy-e. Hivatalosan megvéve egyszerûbb)
<#lama>#lama>
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Esetleg ha meghekkeled a szervert 😊))
Ha a 14 napos trial lejár, az accountot kapcsolják ki. Nem veszik el semmi, ha befizetsz az accountra, akkor újból onnan folytathatod ahol abbahagytad.
Ciao
fitteld át, úgy hogy kieszel vmit, ami powert fogyaszt, vagy
tanulj Engineering skillt, az szintenként 5%-ot ad minden hajód powerjéhez.
A halál csupán a kezdet...
To bring Small Armor Repairer I online requires 5.0 power units, but only 4.7 of the 12.7 units that your power core produces are still available.
Tehát egy kicsivel kevesebb a power, mint kellene. Mit vegyek még akkor hozzá?
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
Van arra valami egyszerû módszer, hogy több különbözõ cuccot a sajátjaimból, egy gombnyomással (vagy kettõvel) eladjak? Mert eddig csak egyenként tudtam eladni a nem egy csoportba tartozó tárgyakat.
Köszi!
De mi is beveszünk kezdõket.
Amúgy a HUN csatin beírod hogy csapatot keresel, vagy küldihez segítséget, biztos hogy fog majd valaki segíteni.
Pr3t0r
Jugi Modu Utopia
Messze vagyok még tõle nagyon.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ez a bajom nekem is, hogy hiába mászkálok jobbra-balra, semmi cél nincs, ez meg idõ után unalmas. Embert meg nehéz találni aki segítene (nekem még nem sikerült).
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Köszi a segítségtet,akkor asszem a triallal nem sokra megyek...😞
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
hmmm... sztem te elnéztél valamit. Sztem az agentezésre gondolsz, de az nem igazán story, csak egy pénz zserzési lehetõség a sok közül.
és igen, mindenhez skill kell, amit sok-sok óra/nap alatt tudsz megtanulni. Ez a játék hosszú távra szól, az elsõ 2-3 hónap csak a atanuló idõszak, s utánna még fél-egy év mire valamilyen eszközt megfelelõen, feladatot megfelelõ szinten tudsz használni/elvégezni.
A fõsztorit vittem volna,csak kell hozzá vmi skill,amit a trialban nem enged megtanulni😞
szal felfüggesztettem a trial accountot(már ha azt lehet)
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Amúgy meg 14 nap ingyenes, ki lehet próbálni.