7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • [Jakuza]
    Csak par napig bonyolult, mert ez nem egy gagyi tucatmmo, ahol van XP,meg par varazslat vagy tulajdonsag amit hasznalni tudsz.
    Amugy kinyitod a kis ikont baloldalt, aminek Journal a neve es ott megkeresed a missiot amit felvettel es abban irja a rendszernevet hova szol a kuldetes.
    Ha mas rendszer akkor klikk a rendszerneven es Set Destionation es akkor baloldalt lesz kidokkolas utan egy utvonal ami kirija hany ugras es merre kell menni.
    Ha pedig a sajat rendszeren belul kapta az ember a kuldit, akkor csak szimplan kidokkolas utan valahova jobb klikk az urbe es a menubol kivalasztva kell a kuldetes helyszinere ugrani.
  • Lobsterman
    ja, mégse úgy mentem oda. a naplóból választottam ki a helyet. megnézem ezt a jobbklikk dolgot.
    De baromi macerásnak tűnik nekem ez a játék ezen túlmenően is. :S
  • Lobsterman
    Ja. Úgy mentem oda mindig, de csak a rendszer nevét írja, ott meg van 8 bolygó, meg kismillió egyéb cucc. Most nézzem végig az összeset hogy hol van az a néhány droid vagy akármi más?
  • DeviloftheHell
    jobbklikkes menüben van a célhoz a bookmark hogyha a jo rendszerben vagy ha nem akkor megnyitod a journalt és a küldiket és megnézed hova kell menni
  • DeviloftheHell
    30 perc egy blokád
    35-40 milla spawntol és ügynöktöl függöen többi már csak matek
  • Lobsterman
    Nem vágom ezt a játékot. Beléptem trialra, gondoltam kipróbálom, de még a tutorial után sem tudok egy küldit sem megcsinálni, mert sosem találom a célpontom.
  • Roger6
    Jaj igen, elfelejtettem mondani, hogy kezdő karival, gyakorlott játékossal. Vagy inkább ne kérdezzek hülyeségeket?
  • Alwares
    Napi két három óra játékkal én BS-el összehozok két hét alatt annyit, talán többet is...
  • Roger6
    Hány hónap alatt lehet összehozni most a kb. 400 M ISK-et, ami a 2 hónapos GTC-hez kell? Mondjuk napi 2-3 óra játékkal átlagban?
  • DeviloftheHell
    altomnak én sem fizettem egy deka forintot sem az accjáért :D csak a fö accountért fizettem aztán már azért se ha lehet ingyen is játszani... :D
  • DeviloftheHell
    aki komolyan tolja az mind 2 karivla löki :D
  • Roger6
    Ja hogy két karival nyomod! Értem.
  • [Jakuza]
    Atutaltam a nagy karimtol pizt nekije ;)
  • Roger6
    Te össze tudtad szedni a trial ideje alatt az ISK-et?
  • [Jakuza]
    En a kis karimnak egy kanyit se fizettem, akkor en most geci vagyok é, hogy warezolom az EVE online-t ?
  • Roger6
    Nehogymáelhidd nekik-eee! Hazudnak! :-)
  • DeviloftheHell
    én 2 öt fizettem :D
  • Ry0K3N
    Én csak 3 hónapért fizetek. A többit kitermelem ISK-ből.
  • lammaer
    Ezé fizessek havonta egy csomó pénzt. Mekkora szar má'
  • Ry0K3N
    A játék legfőbb lényege hogy a fehér kereszttel jelölt űrhajókból minél többet írts ki. Csak egyszerűen Shift+klikk az egyikre és lehet lőni, have fun.
  • lammaer
    teccik a játék meg minden, de nem értem hogy kell jáccani. Segiccsen már valaki MSNen vagy emailben.
    MSNem [email protected]

• Krinyo
    van tört szerver?
  • DeviloftheHell
    akkor? egyéb hülye kérdés vkitöl?
  • Herold
    Nyugi, tudom, hogy tilos ISK-val kereskedni illetve hirdetni.
  • Herold
  • DeviloftheHell
    mégszép ha igy kezdi hol lehet eladni és menyniért az isk át banolják csak ki nyugodtan kevesebb lag...
  • ollie
    Még jóhogy olyan tanácsokat adsz neki, amit ha betart, bannolják az accountját.
  • Krinyo
    nem tudtam. k*rva anyámat...
  • DeviloftheHell
    pvp gyakorlásra ott a test server....
  • Krinyo
    pvp gyakorlásra jó lenne
  • lammaer
    De milyen jó lenne már a tört szerver, két karival én uralnám Delve-t :) És ha kevdem támadna harcolni, mennék olyan 70 jumpot teneriffisbe, mert ott lakik a Józsi :)
  • DeviloftheHell
    ugy birom mikor megszolalnak a 12 éves kölykök hogy mi a tört szerver cime
    valoszinü az eve az egyetlen aminek ha nyilvánossá tennék a server kliensét sem csinálnának tört servert ugyanis ez nem wow hogy egy p4 es gép képes eltartani 400 játékost meg stb egy baszott szerverpark nem birja ellátni az egész szemetet
  • Herold
    Kipróbálni ki tudod, 2 hétig triallal.
  • DeviloftheHell
    lol
  • PrisonMan
    "szerintem a Windowzod sem legális kedves PrisonMan ha már ezzel kezded az eve-nél is."
    FAIL

Ez most buktaparty, a Windowsom legális
    Mind1, potyáért nem adok pénzt, amúgy sem játszottam még soha MMO-val, ki akartam próbálni, de ezek szerint még egy ideig nem fogom.

Písz.
  • DeviloftheHell
    add el az isk nyugodtan jita localon kiirod ennyi meg enyni dollárért ennyit meg enynit adsz és lépjenek veled kapcsolatba....
  • ollie
    Nem tudod eladni az ISK-t. Helyette ISK-el fizethetsz a timecode-ért. 2 hónapos kb. 400 millió ISK (már csak 2 hónapos van).
  • Herold
    Hogy működik ez pontosan? Hol tudom eladni az ISK-t, és mi az árfolyama?
  • DeviloftheHell
    off: ki az a idiota aki egy 50 ezres alaplaphoz meg videkarihoz vesz uj windowst? még ahamarabb megkrepál az eredeti mint a tört....
  • [NST]Cifu
    Nem MS fórum, ezzel egyetértek (csak akkor minek hoztad fel eredetileg?). Ettől függetlenül két irodai gépre anno nem adtak nekem ugyanezen a jogcímen új aktiválási lehetőséget az alant olvashatók miatt (hiába hivatkoztam az eredeti licencre, szerintük a megváltozott licencszerződések szerint kell eljárniuk). Úgy tűnik neked mákod volt.