7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • [Jakuza]
    Szoval nem kicsit ertesz felre, magarol a korprol volt szo.
  • [Jakuza]
    Na ne vitatkozz velem :D

HUN FBI kills
  • [NST]Cifu
    Negatív, mi még biztos nem voltunk, mivel most lépünk be az FBI-osok közé (szerintem nézz rá, melyik corpban voltam eddig, ill. még vagyok is per pill). Most a héten költözünk le, eddig Dodixie és Jel környékén voltunk High Secben.

(Mondjuk szép, hogy egyből gyanúsítgatás a reakció...)
  • [Jakuza]
    Szerintem ti mar voltatok Irmaban, csak nem nagyon vettetek ki a reszetek a honvedelembol. Legalabbis csak keves olyan jatekos volt aki jott.
  • [NST]Cifu
    Megyünk mi is Irmalinba (Hun FBI), úgyhogy a nooboktól óvjon az ég. ^^
  • [Jakuza]
    Megvaltozott egy kicsit a killboardunk, kis csiszolgatas utan megkapta vegleges formajat, de legalabb most mar mutatos lett.
    NbN Killboard
  • CHROME
    Szasztok!

Az altommal olyan magyar corpot keresek aki 0.0-ban állomásozik és szüksége lenne egy industrial karira.
    A főbb jellemzői:
    19m SP
    Exhumer 5
    Gallente Industrial 5

Ice Processing 4
    Mass production 4
    Production eff 5
    Refinery eff 5
    Refining 5
    Scrapmetal proc 4
    all low end Ore Processing 4

Mining Foreman 4

Astrogeo 5
    Lab operation 4(pár óra és 5)
    Metallurgy 5
    Research 5
    Science 5
    Scientific netw 5

(EVE-online.hu-ra is megy)
    Thx!

• Roger6
    Köszi.
  • DeviloftheHell
    light missile egy shield extender meg ballistic control
    azt mehetsz lvl1 ezni
  • Roger6
    Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni Kestrel fittelésben? Mit ajánlotok? Még elég kezdő a karaketerem, pontosan fél órás.
  • DeviloftheHell
    mér szolnak bele egyesek olyanba amiröl fogalmuk sincs :)
  • Fenrir
    Np.
  • Ry0K3N
    Félreolvastam sry.
  • Fenrir
    Konkrétan az nem írja, hogy hogyan lehet javítani állomáson kívül.

Amúgy használom.
  • Ry0K3N
    EVE-Mon sokat segít
  • Fenrir
    A pasztáról tudtam eddig meg a kapcsolódó skillekről csak a javítás módjáról nem. Amúgy gyanítottam, hogy így kell majd, köszi azért
  • [Jakuza]
    Ja persze a pasztanak a cargodban kell lenine.
  • [Jakuza]
    Van egy olyan nevu cucc, hogy Nanite Repair Paste.
    Erdemes a Nanite Operation es a Nanite Interfacing skilleket tanulni hozza, mert az csokkenti a javitashoz szukseges paszta mennyiseget.
    Amugy a javitas ugy mukodik, hogy a serult modulokra jobb klikk es lesz egy olyan menu, hogy repair.Csak azon a modulon tudod hasznalni, amelyik nincs aktivalva.
  • Fenrir
    Pl pont az érdekelne, hogy űrben hogyan lehet javítani a sérült modulokat?
  • [Jakuza]
    Mit szeretnel tudni rola ? :D
    A PvP elengedhetetlen kelleke, masra nem ajanlatos hasznalni, mert nem olcso mulatsag a javittatasa.
  • Fenrir
    Valaki használta már az overheat funkciót?
  • lammaer
    biztos, mondtam nem vagyok guru a temaban, viszont eleg sokszor szalltam el egy idoben a bumptol :) Lehet csak rossz szeriam volt :)
  • [Jakuza]
    Tenyleg ilyen konnyu lenne ? :D
    Ha egy kicsit is mozog a masik hajo, nem olyan egyszeru eltalalni, foleg azert sem mert jo nagy szokott lenni a desync.
    Raadasul ilyenkor nem is az overviewen kell bumpolni hanem az ellenseges hajon elecelozva kicsit a kepernyore klikkelve.
  • lammaer
    A joystick irányitástól miért lenne könnyebb a bumpolás?
    Nem vagyok bump guru, de most se nehéz nekimenni a másik hajónak - rákattintsz az overviewen, megnyomod az approach gombot azt MWDt neki :)
    Sztem az hogy nehéz bumpolni, az elrontott fizikátl van, nem az irányitástól.

A cepik meg cikáznak most is mint állat, csak kivülről kell kattogni... ezért nem is vagyok jó a játékban, amig a speedtank a menő és ilyen az irányitás, valahogy sose látom át rendesen az űrt :) Persze ez egyéni szocprob :)
  • DeviloftheHell
    joystick irányitás ide? asszem nem lenne több olyan hajo amit nem lehetne kibumpolni meg a cepik is ugy cikkáznának hogy lehalna a server töle
  • tudjanix
    A hun a néhai és újra feltámadt hun corp csatija, de elsősorban magyar segítség nyujtó csatorna, ezért írtam utánna hogy aki akarja beírja a sajátját.

Amúgy Jakuzánál a pont, olvasom az eve-online.hu-t de ez nem ugrott be, alapvetően segíteni szeretek embereknek, ez néha doáig szokott fajulni, hogy ülök az állomáson és csak írogatok az ablakokba, majd később rájébredek hogy megint nem játszottam semmit.
  • Fenrir
    A HUN nem a néhai HUN corpnak volt a saját csatija?
  • [Jakuza]
    Valamint van egy Kezdő FAQ a magyar kozossegi oldalon.
  • tudjanix
    Lobsterman, van egy olyan csati hogy HUN, itt magyarul segítenek ha van valaki aki kész segíteni neked, és szokott is lenni olyan. Plusz a többiek is leírják ha akarják hogy hol találod meg a csatijukat.

Belépés a chat-re: az alapértelmezetten jobb oldalon egymás alatt elhelyezkedő gombokból (és feliratok is vannak, hacsak nem "csuktad be")
    a Channels & Mailing Lists (az ikonja két muksó egy beszédbuborékkal), Channels fül, Join gomb, beírod hogy HUN, OK gomb és egy picit vársz, majd meg jelenik az ablak és tudsz dumálni.

Értelem szerűen más chat-re is be tudsz lépni a HUN szócska kicserélésével, ha tudok a csatorna nevét :)

További lehetőség: ventrillo is ahol szóban tudod vegzálni az embereket, itt csak olyan helyre menj be ahol várnak, mert ha nem akkor hamar mute-olnak és akkor hiába kérdezel :)

Az első napok nehezek, bár én a trial-t annó majdnem napi 23 órában nyomtam, nekem nem okozott problémát a kezelés, örültem hogy nem joystick-el kell vezetgetni a hajót.
  • Ry0K3N
    2-3 nap alatt szépen bele lehet tanulni az egész menürendszerbe, minden tippet helpet olvass el amit lehet mert nagy segítség! az elején én is szívtam vele de ha belejön az ember már mindnent 1 kattintásra szinte megtalál és fel sem tűnik neki hogy bonyolult lenne
  • Roger6
    Akkor még nem mertek nagyot gondolni az alkotók... :-)
  • Herold
    Jóbazdmeg én az Elite 2-3-ból indulok ki, ott volt üzemanyag.
  • DeviloftheHell
    üzemanyag? nézdmeg meg a matar hajokat és rájössz hogy a nap az üzemanyaguk :D meg antianyag stb nézzél sci-fit :D
    fizikai része elvan kurva ugy ahogy van 5000kilos dront ne mtudod elbumpolni voszont a több milliárd tonnás capitalt ugy ellöki mint a szart
  • Herold
    Vannak sokkal gyökérebb dolgok ennél is, pl. hogy ha kikapcsolod a hajtóművet, megáll a hajó (az űrben, ahol elvileg sodródnia kellene...), meg ugye az üzemanyag hiánya, amik nekem elsőre nagyon zavaróak voltak.
  • Herold
    Csináld végig a tutorialt!!!
    Utána már sokkal jobban fog menni.
  • DeviloftheHell
    1 nap kidokkoltam az állomásrol nézem de gyökér irányitás
    najolval kiléptem
    másik nap belogoltam azt végig néztem az összes irányitási szarságot azt azota elvagyok vele
  • Lobsterman
    Nem tudom. Én szeretem ha egy játék nem basz fel, és tart felbaszva 5 óra "játék" után is. Lehet gyenge vagyok, és valóban túl hamar feladom, de nem szenvedni akarok egy játékkal 3-4 napot mielőtt tényleg játszani tudnék hanem...hmm... szépen fokozatosan belejőve játszani.
    Egyébként meg szeretem a komplex játékokat, de ennek nem jött össze hogy bármi jót is vigyen az életembe :)
  • Krinyo
    emberbarátibb? Most kössenek egy kutyát a hajod után vagy mi? :D
    Amúgy az első trial napomon én is az uninstallon gondolkodtam aztán valahogy megtetszett
  • [Jakuza]
    Dehogy bonyolult, inkabb az a baj, hogy hamar feladod.
    Az pedig eleg gaz, hogy nehany perc utan kitartas nelkul eloldalogsz. :D
  • Lobsterman
    Hát az tény hogy nem tucatMMO de azért lehetne némileg emberbarátabb.
    Nem nekem való ez a játék. Nekem nagyon áttekinthetetlen, úgyhogy marad nálam ennyiben. Pedig kár. Reménykedek hogy egyszer találok olyan űrjátékot amit kezelni is tudok. Mert eddig amit kipróbáltam mind olyan bonyolult kezelőfelülettel volt megáldva hogy azt sem tudtam mit csinálok :)