7619
-
DeviloftheHell #2779 20km re dampeneled arazuval? :D lol elég sokat kell rátenni :) -
#2778 Mutasd EFT-be, hogy te t2 lencsékkel 55kmre perma tankal annyi dps-t kitankolsz, és még le is lősz hogy kb 15-20km-re dampenellek arazuval, csak mutasd már kéérlek. Másik dolog, hogyan ölsz meg valamit, amikor ki se tudod targetolni ? -
#2777 Atyaeg, hallottal mar mondjuk abadonnrol ? T2 Pulse laserrel ello 55 km-re.
Na persze te nem leszel olyan messze, hiszen megakarsz olni es akkor max 40kmrol tudsz ram tenni pontot recon5-os skillel arazuval, ha faction fitt van rajtad , akkor 50 koruli tavrol. Na de egy falcon ? LOL 24km t2 ponttal. Na de egy t1 abaddon is kinyir, hiszen meg az is rovidtavon lvl4 BS es lvl4 pulse laser skillel overheat nelkul,t1 lencsekkel 802DPS-t ver rad, overheatelve meg 900at.
Szerintem elobbb tajekozodj vagy ulj bele egy ilyen hajoba, hogy tudd mire is kepesek.
Ez itt nem a 0.0 vilaga, ahol rakat frigek, meg nano szarok vannak joreszt.
-
#2776 Permatankos Maelstrom az én csökköt skilljeimmel, Kin/Therm-re fittelve.
[center] -
#2775 mutasd már a fittetd pls, 1000 dps-ed van long rangere, permába tankolsz, és nem faction hajód van, pls :) -
#2774 Amivel csak akarok, Tempest,Domi,Abaddon etc
1.
Te ne haragudj, de milyen skillekkel rendelkezel, hogy nem megy egy permatankos BS osszerakasa ? Meg egy szaros shieldes Ravent sima t2 fittel XL boosterrel is kilehet permara tankolni.
Az mas kerdes, hogy lent meg a rigekre is sajnaljatok a penzt es capboosteres hajoval kuldiztek.
2.
Probalgasd csak a dronjaidat, ha nem ertesz hozzajuk, mert biza a legkozelebbi legaggresszivebb hajot fogja tamadni, meretszinttol fuggoen esetleg, de meg ez is valtoztathato csak ki es be kell sokszor huzni oket es targetet valtoztatnak nem egyszer ugy is.
3.
Mondom gyere be a kuldibe, varlak szeretettel es megmutatom mennyi ideig el a reconod egy 1000dps folott sebzo hajo mellett, az meg kulon meglepetes is lehet szamodra, hogy egy alt kicloakol melletted es kb kivegez mielott eszlelned hogy baj van. -
#2773 jah, domival, amin nincs se fegyver, csak pure tank, és dronokat ereget. viszont ki az a hülye aki ráugrik egy össz 80 millás domira küldibe ?:) -
#2772 Domival T2 cuccokkal lazán kitankolnak itt egy Worlds Collide-ot vagy Blockade-t, minden frakciós vagy officer cucc nélkül...
Ha meg hirtelen feltűnik a rendszerben több szürke vagy mínuszos, akkor én már megyek is az állomásra - előbb, minthogy odaérjenek hozzám (már ha előre kiscanneltek, amihez ismét kell legalább egy szürke/mínuszos, vagyis alapból gyanakvó módban van már az ember). Így tehát ők hiába jöttek, plusz esélyes lehet, hogy még a végén őket forgatják ki a hajójukból... -
#2771 persze én is mindig fof cruise misikkel járkálok lowba missionozni. :) -
#2770 normális permatankot csak faction cuccokkal meg officer cuccokkal lehet megoldani, ha meg olyannal járkálsz, akkor valszeg faction bs vagy marauderre rakod, és akkor nem egyedül mennek. -
seaedge #2769 1
ha nem tudok targetelni, akkor betoltom a fof raketakat. -
#2768 0.0-ás LvL4? Miket nem tanulhat még az ember... o.O
Nálunk szinte csak permatankos fittel járnak az emberek LvL4-ezni, főleg Domival, ill. Raven, Hyperion, Tempest (Raven esetén passzív tank is előferdül). Akkor fordul elő más megoldás, ha csoportosan megyünk, de ha 3-4-5 BS van már a pocketben, akkor azt hiszem a Recon esélyei végleg megpecsételődtek (pláne, ha Fighterek is vannak velünk, ahol nem ugrókapus a küldi, elő szokott fordulni, hogy kapunk 5 fightert a Carrierünktől küldizni).
Emlékeztetőleg: az egész onnan indult, hogy Tempest Fleet Issue-ban (és Maelstrom-ben) küldizek, Low Secben, erre volt egy reakció, hogy frakciós hajókra szokás vadászni Low Secben, amire Devil reagálta azt, hogy fénypostával távozik az, aki mifelénk akar ilyesmit. Erre volt egy reakció TVelvet-ről, amire Jakuza meg azt írta, hogy ő nem aggódik egyetlen magányos recon miatt, ha meg ne adj isten őhozzá ugrana be küldizés közben, akkor rövid úton csillagport varázsol belőle.
Nem olyan noobletekről volt szó, aki dmg-re fittelt, nulla tankos hajóval áll neki LvL4-ezni low secben... :) -
CHROME #2767 Miben más egy low-sec Lvl 4 egy 0.0 Lvl4 és egy highsec lvl4? Semmiben, illetve annyiban hogy más LP és pénz jár érte.
Nem hiszem hogy csak permatankos BS-ek járnának Lvl4 missiont tolni, de ha te ilyenben nyomod akkor oké neked valóban nem árthat az említett recon.
De aki nem permatankos annak igenis árthat. A spawn damage-hez persze egy recon is hozzá tud tenni picit, lehet hogy pont ez billenti meg a tankod egyensúlyát.
A beugrásnál valóban nem cloakol, de simán ki tud menni olyan helyre ahol már tud cloakolni hiszen te vagy nem targeteled be addig (mert előbb le kell dobnod 1 lockot mondjuk, plusz a target ideje) vagy kilövi a lockodat és ugyanúgy nem tudod lockolni.
A dronejaid meg nem fogják aggrózni mert mire berántod őket (gondolom nem 5km-re mennek targetet lőni hanem inkább 40+, és onnan vissza is kell érni a dokkba) már rég becloakolt a recon.
A másik hogy a dronejaidat nem tudná kijammelni 1 db burst-el ha úgy alakulna?
Szóval OK, permatankod rulez, max ott tart amíg jönnek a haverok.Azt azért nem kellene mondani hogy a recon nem ér semmit, mert ez a kijelentés így nem igaz.Nyilván egy max skilles faction tankos BS-t nem fingat meg ezzel a mókával , de nem csak ilyen emberek játszanak... -
#2766 milyen hajóval, és fittel küldizel?:) Full faction, marauder, lowsecben? Én tuti hívnák pár havert és beugranánk azért a marauder-ért. -
#2765 1.: Ezt én sem értem. Aki Low Sec-ben LvL4-ezik, az általában permatankos vagy passzív tankos. A Jam magában nem fogja a vesztét okozni, ahhoz a jam mellett neut. is kell. -
#2764 1.
Ha jammet kapok kuldiben magyarazd mar el mitol fog elfogyni a capom :D
2. Mondom te meg nem talalkoztal olyannal, hogy a dronok az aggresszalo hajot megtamadjak, nem kell mast csinalni csak berantani oket, probalkozz meg jammelni, dampenelni kozelrol es csak azt fogod eszrevenni, hogy elporladsz pillanatok alatt a reconodban 5 ogre-2tol.
3. Istenem, 3db lvl4 kuldetes van ahol lehet cloakolni a tobbiben eleg nehez lesz, mivel eleve a kapuknal nem lehet megtenni, foleg azzal szemben sem, aki a beugro bojanal all a beugroponton a kapu mogott, szepen odaesel az arazuval, falconnal es meghaltal azonnal kb 1,5 salvotol.Ja es nem elfelejtendo teny ha egyszer kapu mogott kicloakoltal akkor a kod miatt nem tudsz ujra cloakolni.
Szoval, nem valoban nincsen tapasztalatom, annyira, hogy egy alkalommal sem tudtak kiloni kuldetesben pedig nem ket napja elek low secben.
Egy maganyos szaros force recon elmehet a sunyiba, annyit cloakol a rendszerben, amennyit akar esetleg beugorhat mondom hozzam a kuldibe meghalni.
-
CHROME #2763 1, külditől függ. Nyilván nem akkor fog rádmászni amikor 1db cruiser osztja az észt. Ha perma Jamet kapsz akkor semmit sem fogsz lőni és előbb utóbb elfogy a CAP.Úgy hogy ő még csak nem is lőtt rád, szépen kiporladsz az űrbe.Jó dolog az önbizalom, de a túlzott önbizalom nem biztos hogy az.
2,drónjaidat simán kitankolja egy t2 cruiser és/vagy lelövi őket hamar.
3, nem tud cloakolni? Ugyan miért ne tudna? Csak arra kell vigyáznia hogy ne legyen semmi 2km-re tőle.
De mint mondtam nem vitázni akarok, csak a kezdőknek mondanám hogy ne érezzék magukat biztonságban 1 missionben csak azért mert BS-ben ülnek.
-
#2762 Szeretettel varlak bent a kuldimben egy Arazuval, azt rajossz.
-
#2761 nemazé de ki missionozik dread-el? -
DeviloftheHell #2760 az a dread ottmarad :D::D mer megtartja addig bármilyen speedes cucc amig odaér a flotta hogy lelöjje :) -
#2759 egy curse akárkit leszív :) -
#2758 Gallenet recon.. nem kell oda jamm, az ő dpse meg a többi hajo amik lőnek, bs-bc-cruiserek, ő meg csak dampenel, és 30-40kmről rajtad a pont, csokolom nemkell oda más, csak haver menthet meg. A dronokat meg siman lelövi egy recon, de nem is kell cloakolnia, mert mig te befogod levagy dampenelve. -
#2757 Ugyan nooblet vagyok még low secben, de szerény tapasztalataim szerint:
-Először is, ha bejön egy neutral, pláne egy minuszos standingű a rendszerbe, általában jelentik egyből. Ilyenkor irány az állomás (ezt persze elég gyorsan kell, még nekem is tanulni kell a lowsec alapszabályait ^^).
-Én legalábbis még nem láttam olyan küldit, ahol nem tűnne fel az overview-on egyből egy player.
-Ha jammel, az édeskevés. Vagy durva DPS-t kell, hogy leosszon (azért egy recon nem az űber DPS-éről híres), hogy problémát jelentsen, vagy a Cap-et kell neutoznia (ami azért szép, mert PvE hajókon azért általában decens cap recherge van - ha pedig véletlenül passzív shield tankos az illető, akkor még rosszabb a helyzete), máskülönben nem okoz fejfájást.
-Eközben már jelentheted is le, és ha van(nak) segítőkész ember(ek) az űrben, az már jönn(ek) is segíteni. -
#2756 Mondjad nyugodtan a szitut.
1 siman kitankolod ha jammerhajo jon be, azzal a spawn mennyiseggel.
2 a dronjaid szepen elkezdik majd agresszalni a jammerhajot.
3 a legtobb helyen nem tud cloakolni kuldiben.
Soroljam meg ?
-
CHROME #2755 No...nem akarnék nagyon belepofázni, de képzeld csak el a köv szitut.
Mission spawn épp felfejlődik 4 BS-el , 4 cruiser, 2 frig.
Lockolod szépen a célpontokat, küldöd a droneokat a fregattokra, közben megkapod az aggrót a battleshipektől is.
Elkezdenek lőni téged, te is lövöd őket.Cap szépen pezseg lefelé, közben a shield / armor is.
Drónjaid már legyűrték a fregattokat,és valszeg az uccsó faction cruisert kalapálják, amikor egy hajó uncloakol kb 18km-re.
Észre sem veszed mert épp tankolsz és lősz, de egyszercsak az összes target lockod lehullik.
És már rajtad is a pont. És onnantól permajamet kaptál.Mondjam tovább a történetet?
Tehát egyedül egy recon igencsak ér valamit egy missionöző BS ellen is.Hacsak nem dread-ben missionözöl, vagy mindig hurcolsz magadon min 2 wcore stabot.
-
#2754 Egyedul egy rekon fost nem er, foleg nem a Force Recon, nem is szoktuk magunkat izgatni, cloakoljon nyugodtan , de ha bejon egy kuldibe kb 10mp alatt szarra lovom. -
#2753 ja így simán kiszúrjátok a recon-t safe-n ? nem is tuttam. :) -
DeviloftheHell #2752 *akar -
DeviloftheHell #2751 nagy szerettel várjuk azt aki scannelni akae nálunk podban vagy fénypostával fog távozni :) -
#2750 Igen , mivel alapvetoen kozos fleet van, ha valakihez beugranak, akkor tudjunk ugrani hozza egybol, de neha ez sem segit, mert ha sok a spawn akkor egy agent BS nem igazan bir + egy PVP hajot kitankolni (Meg amugy sem :D).
Nem fog megszakadni a szived, nekem is volt, sot Macharielem is ami lenyegesen jobb hajo mint a F. Tempest, de mivel csak porosodott igy eladtam.
Penzed meg lesz boven, hogy ha akarsz majd kesobb tudj venni barmilyen hajot. -
#2749 Az alap elvárás volt, hogy mindig legyen egy (ideális esetben kettő) plusz felfittelt PvP BS, Trimark rigekkel, 1600mm-es Tungstenekkel és Remote Repair-ekkel, ponttal és webbel. Miután komolyabb PvP skilljeim nincsenek, ezért javasolták a BS-t (én a Tempestet favorizálom, elfogultság ^^). Viszont olyaról is volt szó, hogy ha az van, hogy mindenki azonnal menjen ide vagy oda, akkor lehetőleg rögtön ugorni kell, ha harcra képes hajóban vagy.
A Tempest Fleet Issue nagyon tetszik, bár tudom, hogy semmilyen szempontból nem való oda, ahova készülök. A szívem szakad meg miatta, tudom, hogy le kell majd cserélni, de addig is megyek vele. Legalább igazi nooblethez méltó lesz a PvP eff.-em, ha kilövik alólam... ^^ -
#2748 Ja es meg valami amit elfelejtettem.
Mindig kell legyen keznel felfittelt PVP hajo, ezzel a hajoval amirol irtal, jobb ha kuldin kivul nem mesz sehova, mert szetesik kb 30 sec alatt es buksz vele pikk-pakk felmilliardot.
Szoval javaslom majd vegyel el Typhoont, vagy valami T1 BS-t PVP-re ami olcso 50 misi es kb 2 kuldivel megtudod szerezni lent ahova mesz.
En speciel lootolas nelkul 15 percen belul, osszetudok szedni ~25-30 misit, ha kapok egy Pirate Invasiont.
Szoval rosszabb skillel is rosszabb esetben 1 ora alatt beszedsz egy PVP BS arat. -
#2747 Eloszor is, Tempest nem lesz itt igazan jo, mivel ez Khanid regio es alapvetoen ugyanolyan sebzest lonek illetve kell loni, mint az Amarr regiokban, szoval EM/Thermal.
En is minmatar vagyok, de inkabb Abaddonnal vagy Dominixel kuldizek itt, es eladtam a Tempestet, mert azzal kinlodas volt az agent es igy sokkal gyorsabban vegzek.
Amugy valoban a faction shipeket eloszeretettel vadasszak, igy ha enemy van a lokalon, jobb is ha ledockol vele a pilota ilyenkor.
-
#2746 Ehh faction hajóba nemigen lenne szabad lowsecezni, ezt imádják vadászni a küldikben -
#2745 Carrier jön a BS-einkért, két hullámban, ma és pénteken viszik le, és ilyen ütemben is megyünk le.
Első eligazítás megvolt, szóval ha nagy vészhelyzet van, és localban segítségkérésre egy Tempest Fleet Issue-ban jelenik meg egy nooblet, az én leszek (tudom, nem érdemes ilyen hajóval lemenni, de nagy nehezen össze LvL4-eztem rá a pénzt, mert nagyon tetszik. ^^ Alapvetően PvE-re szánom, de ha menni kell és éppen ebben ülök, akkor is menni fogok). ^^ -
#2744 Akkor hajra :D
Beulni egy shuttleba vagy gyors hajoba, (fregatt folott egyedul utazni nem ajanlatos), aztan lecsattogni Irmalinba.
Onnantol kezdve pedig dol a le. ;) -
#2743 Ez benne van a pakliban, nem is számítok másra. :) -
#2742 Nem olyan ijeszto az. Ha valaki odafigyel akkor nem eri semmi meglepetes es nagy biztonsagban van.
Persze az OP-ok mar mas teszta, de aki PvPzik az ohatatlan, hogy hajot is veszit. -
#2741 Ja hogy úgy. Passz, most lépünk be a corpba, egyenlőre ismerkedő státuszban. Az FBI-ban van egy régi ismerősünk, aki meghívott minket, mi meg éltünk a lehetőséggel. Szóval most noobletként lemegyünk ismerkedni a Low Sec világával. ^^ -
#2740 A saját karaktereim nevét nem látom itt. ^^