EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Bemesz veluk egy allomasra, majd a karakterre nyomsz egy jobb klikket es trade.
2. Kiteszed neki contractra.
3. Jetisonolod az urben a hajo cargojabol a cuccot es ugy veszed fel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mindegy, külön nézõpontot képviselünk - én ezen a területen fenntartom a saját tapasztalatokon alapuló véleményformálás jogát, te meg szeretnél másokat megóvni az esetleges rossz tapasztalatoktól.
Mindenesetre az tény, az EVE játékmechnaizmusa miatt szerintem itt érthetõ hogy nagyobb indulatok is elõfordulhatnak. Ugye általában egy MMORPG-ben nem szokás/lehet másoknak több napi/heti/havi munkáját füstté változtatni 😊 Itt ez simán megy 😊
Latod, te nem is mered a szitut, en igen. Azt is eltudom donteni, hogy komolyan gondolja e valaki vagy sem.
Mivel mar 2005 ota ismerem az allapotokat az EVE-n belul, igy azt is megtudom allapitani, hogy valoban ki a bunko es ki nem, es ezeket nem szubektiv iteletek alapjan.
Ne altassunk senkit, itt is vannak, mint az elet barmely teruleten.
Sot azt kell mondjam, hogy diszpeldanyok is vannak.
De erre rajon a fiatal jatekos ugy is, ha az Eve magyar oldalt olvassa.
Tehat en csak ezektol akarom megovni. Peldaul, hogy ne hulyezzek le mert uj jatekos, mert bizony lesz benne resze, mert rengetegen ugy kepzelik a jatekon belul, mert nekik sok Skill Pontjuk van mindent megtehetnek es akinek nincs, az csak egy kis idiota noob.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az adott szitut nem ismerem, nem tudom elsõkezes információ e, vagy csak hallottad valakitõl aki hallotta... azért remélem nem rettentél meg komolyan egy ilyen fenyegetéstõl 😛
Ugye ezt viccnek szantad ? 😄
Pont ez a rákfenéje az EVE társaságnak - jön egy újonc, és máris elkezdik traktálni a többiek hogy "fú ezzel ne beszélj mert bunkó" vagy "hát ez köcsög meg 2005-ben lekapcsolta a POSunkat".... stbstbstb.
Legalabb azokat a korpokat elkerulik az ujoncok.
Sok bajtol megovja ez oket kesobb.
Ugye ha jol gondolom senki sem szeretne olyan korpban lenni, ahol fenyegetoznek, hogy felgyujtjak a korptulajdonos hazat, ha meg meri szuntetni a korpot. (megtortent eset)
Az sem a regi mar.
Regen mindenki azon volt, de aztan megalakultak az uj Magyar szovetsegek, es inkabb a sajat alliance csatornajukat hasznaljak inkabb.
Nehany nagy arcrol nem is beszelve, ami eluzte a tobbseget onnan. 😉
Jó lenne pár ilyen arc a wow közösségbe is 😊
Na mindegy. a progi egész jó, meg legalább nemaza hülye javás mint a quickfit. agyamra ment hogy ha játék közben vacakoltam vele akkor alt tabozásn után beragadt a progi :S
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
anno mikor az evemont belõttem vele még a my accountnál volt asszem, de most sehol nemtalállom :S
Megjegyzes: Elnezest elirtam es nem az EFT-t, hanem a Quickfittet nem fejlesztik mar regota.
Persze nem mindig fognak kapni elfogulatlan ajanlatokat, mert azt tudni illik, hogy a PVP korpok illetve a 0.0-as rendszerekben elok eleg agresszivan akarjak feltolteni a letszamukat, tehat eleg eroteljes toborzasi strategiat alkalmaznak, mivel a tulelesuk mulik a dolgon azokban a rendszerekben amiket mar leirtam.
Fontos dolog, hogy aki beakar lepni az eldontse mit is akar valojaban csinalni a jatek keretein belul, es mik a kesobbi celjaik.
Eppen ezert erdemesebb olyan korpot valasztani az elejen, ahol meg van az onzetlen segitokeszseg (ez azert altalaban mindenhol meg van, bar a 0.0as cegek inkabb a sajat erdekeiket nezik) es ahol meg van az osszes jatekon belul elerheto lehetoseg. Pl kerbirkedes (high secben eles), low sec es 0.0as PvP szekcio.
Azt tudni kell, hogy a jatekba ugymond bele kell erosodni, kulonben nem lesz sikerelmeny.
Tehat, ha azonnal bedobjak a melyvizbe a 0.0-ban low sectorban, rengetegszer fogjak kiloni, mert a skilljei nem vetekednek az oreg karakterekevel. (Mondjuk ez az osszes MMO-ban igy van, de itt meginkabb igaz)
Tehat en inkabb olyan helyet javaslok nekik, amik eloszor megfelelo biztonsagot adnak. Persze lehet egybol bombaznia magat a kezdo karakternek az adrenalinnal a 0.0 pvp portyakon, de akkor szamitson arra, hogy anyagilag nem fog megerosodni, sokkal tobb ido kell akkor hozza, mint ha az elso honapokat a high secben tenne.
Héten ahogy idöm engedi felnézek hozzátok. Így elsöre bejön a játék csak baromi bonyolultnak tünik 😄 az már most látszik hogy nem egy Lineage 2 😊de majd belejövök.
Jeff: persze van még hely 😊 www.eve-online.hu oldalon megtalállod a Hungarian Space Defender infóját és hogy hol illetve kinél lehet jelentkezni.
Meg nemárt ha feljössz ventrire kicsit összeismerkedni a tagokkal.
Ventrin én EnVenom néven vagyok jelent de majd kb csak 20:00 körül leszek fent.
a magyar eve ventriló szerver adatait megtalálod játékon belül a HUN channelre fellépve. Ezt irja ki azonnal miután joinolsz a channelre 😊
Jó hallani hogy január végére már lessz PotBS, erre már énis kiváncsi leszek. bár csak trialt fogok majd próbálni mert kétlem hogy addigra megunom az eve-t 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Igy nem a jatekban is megtudod nezni, hogy milyen modulokkal a legjobb a felfittelt hajo.
A halál csupán a kezdet...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amugy a masik amit az EVE jatekosok eloszeretettel hasznalnak az a EFT, azaz a Eve Fitting Tool.
EFT
Ha letoltod az EVEmon nevu programot akkor vilagossa fog valni, hogy mihez milyen skill kell.
Persze ehhez egy karakter szuksegeltetik az Eve Onlinen belul, mivel azoknak a statjaival dolgozik a program.
A kezdeshez egy tanacsot azert adok.
Ne indulj sok karizmaval, mert gyakorlatilag abbol van a legkevesebb skill.
Balanszolt legyen eppen ezert. Probald a masik ket-ket attributumat a karinak magasabbra. (Int-Mem gyartokarinak,banyasznak ill. Harci karinak perception,willpower)
Esetleg probalgass elotte itt:
Offline Character Creator
A masik tanacs legeloszor kizarolag a learning skilleket kezdd tanulni, abbol is az Int-Memet (lvl4-ig), es utana ezekbol mar lehet tanulni az advanced learning skilleket.
Ezek emelik a karakter attributumjait, igy gyorsabban fog tanulni.
Ha nem ezt teszed, gyakorlatilag egy honap alatt ellehet bukni kozel egy het tanulasi idot.
Pl újjoncoknak is könnyeb segíteni úgy hogy nemkell a halom információt legépelni 😊
Eveben pedig kifejezetten fontos a kommunikacio, mivel ez egy pvpre kihegyezett jatek.
Raadasul van, hogy csak a mi allieancenkbol, (jelenleg a legnagyobb Magyar szovetseg) egy operationjan belul, tobb mint 40en voltunk egyszerre.
Tehat ilyenkor egy csataban kifejezetten hatrany lenne, ha gepelni kellene.
Igy ha most még nemis csatlakoznál csak a trial lejárta utánn legalább társaságot és segítséget is kapsz. Meg persze megismerheted a tagokat.
A corpunk oldala egyenlõre üzemen kívül van. Legutóbb valami vírus került fel az oldalra fene tudja hogyan :S
Elsõsorban military beállítottság lesz a jellemzõ, de a gyártás, kereskedelem sem kizárt.
Szóval ez egy trial, és sokmindentõl függ hogy véglegesítem vagy sem. Mindenesetre megvettem egy Kestrel-t, raktam rá 2x missile launchert bloodclaw rakétákkal és irtom a kalóznépet mert kell hogy fájjon nekik nagyon 😊
Mindenképp megnézem a honlapot a corp-ról.
Viszont kötelezõ a ventriló használat. meg hát anélkül szerintem nemsokat ér a játék 😊
a www.eve-online.hu oldalon találsz infót a corpunkról.
Hiaba nem 0ra warpol a beltbe, attol meg elkaphatjak ceptor,recon stb.
Warp core stab semmit nem er mivel 1 honaposan max a learning skilljei lesznek meg es egy fregatban ul, ezert egy salvobol kiszedik.
Egyenlõre a wow a jelen, az EVE egy lehetséges jövõ 😊
Majd kiderül. Remélem nem lesz nekem túl lassú a game. Régen az volt, de azóta változtam 😛