EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
enis 😄 Gallente lettem, es viszonylag keves memem lett, es sok karizmam xD ... de mindegy mostmar marad: D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Bazz én is a fejemet vertem a falba amikor megnéztem, hogy milyen a karakterkészítõje. Mikor én csináltam tizedennyire sem volt ilyen és még el is baxtam a statokat is.

A halál csupán a kezdet...

BEAST
A Trinity trailer hatasara ujra aktivaltam az accountomat xD ... mar lassan fel eve nem nyultam a jatekhoz :/ ... es ahogy nezem egesz jo lett a karakterkeszito resze a jateknak, amikor en kezdtem nem volt ennyire , hmm , informativ 😄 ... tetszikhogy ennyi mindent elmesel a dolgokrol, ugyis szeretem olvasgatni a jatekok lore reszet 😊 Azt meg kulon orommel neztem hogy az uj karakterek kb 800k skill ponttal kezdenek :o igy egesz hamar hasznalhato karaktereket lehet csinalni :o, ugy nez ki elegge lemaradtam a valtozasok teren 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát, a rax nekem is nagy kedvencem, mind a mai napig szivesen repülgetek vele 😊
De hogy a gallente hajókra miért kellett ezt a mûanyag vécéülõke-kék szinezést rátenni...

Venom
naja az nekemis tetszik 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

JuanG
talán a legjobb benne hogy az állomásokat is felújítják, közelrõl nem egy elég rondácska volt már 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Venom
hát nemis sikerült letölteni ezta bizbaszt. amúgy nekem tetszik igyis a hyperion.

[Jakuza]
Nem kell ahoz letolteni semmit ha megakarod nezny, hogy nez ki a Hyperion.
Hyperion Trinity < Jo ronda szvsz.
Amugy az evefilesen csomo mas kepet is meglehet talalni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BEAST
Nekem akkor is Thorax/Deimos es a Megathron a jatek legszebb hajoi 😄 ... najo a Moros is ott van a topon, bar nekem sosenem lesz 😄D ... de a Hyperion nekem nem tetszik annyira 😊

Venom
Ha végre sikerül a teszt szerver klienshez leszednem az újitott model/textúrákat leszedni akkor majd bedobok egy hyperionos képet.
😊
Mellesleg gyenge grafósok ne aggódjanak elvileg kibe lehet majd kapcsolni az új kinézetet, stb cuccokat. bár ez lehet csak a teszt szervetnél van most igy mert ezt külön kell letöltenem most hogy benne legyen az új hajók kinézete. Na nembaj majd ez kiderül a patch utánn 😊

Fenrir
Kinézetre lófaxt. Képességekre talán 😊

BEAST
Jo, engem nem veszelyeztet az hogy jobban fut majd a jatek 😄 ... a jelenlegi konfigom kb 4 eves, talan mar 5 is megvan 😄 de majd meglatom 😄

BEAST
Megathron > all 😄

Fenrir
Vajon minden hajó textúráját megváltoztatták? Láttam Gallente Brutixot és Megathront a trailerben, de én fõként a Hyperionra lennék kíváncsi. Az a hajó már alapból is gyönyörû, de ha olyanná változtatnák mint ahogyan a Brutix változott az valami orgazmus lenne 😊

elvileg pont nem, sõt még jobban is futhat akár, mert a trinity jobban megdolgoztatja a videókártyát, terhet véve le a CPU-ról. ezt mondják legalábbis, hát meglátjuk.
JuanG
szerencsére pont most újítottam gépet (azelõtt vagy 2 éve), így biztos elfut (ha a crysis megy hihgh-on)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

BEAST
Eszmeletlen jo lett ez a Trinity trailer , eddig is szep volt a jatek meg minden 😄 ... de ha eddig nem birta a gepem a nagyobb tomegeket, akkor Trinityben meghal 😄D

Köszi.

[Jakuza]
3 fele variacio van ra.

1. Kintrol fizeted.
2. Az elso reszletet valamilyen ismerosod fizeti kintrol (Canada,USA)
azutan a kovetkezo reszletet mar itthonrol is tudod fizetni, ha a sajat bankkartyad adataira atirod, mert akkor mar vegig dallarban fogja levonni az osszeget, az elso befizetes miatt.
3. GTC-t veszel dollarert valamelyik storeban (nem a hivatalos oldalon)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem is válaszoltál.De hogy lehet dolcsiban fizetni?Azt nem csak a tengerentúlon lehet?

JuanG
köszi! hát majd a Trinity-t kipróbálom egy hónapig azt meglátom az új hajómmal mire megyek 😛

isk ban jelnleg a 30 nap az kb 200-250 M, a 90 nap az olyan 420-470 M körül van attol függ hogy mennyire vagy ügyes és gyors 😊(fontos mindig secure sytstemben bizniszelni mert ccp csak igy garantálja hogy nem basznak át ). ft ban nem tudom de ha jol emlékszem dollárban érdemes fizetni mert ugy jön ki olcsobban (talán 3500 FT körül de ez nem biztos majd valaki aki járatosabb ebben megmondja)

Ha jól néztem,kb 5000-5500ft körül van egy havi elõfizu?

JuanG
mennyi ISK-ba kerül egy havi elõfizetés? És hogy mûködik ez?

Hát, nem biztos hogy az ár/komplexitás miatt nincs a kérdezõnek bankkártyája. Lehet hogy még nem elég öreg hozzá... (ejj, de szeretnék én abban a korban lenni 😛 )

De igaza van kereknek, egy bankkártya tényleg sokkal könnyebbé teszi az egészet.

összeségében még mindig bankkártyát csináltatni a legolcsóbb. És aztán hasznáhatod máshol is.
Köszi mindenkinek! Azt hiszem ez lesz a jó!
Közben megláttam a Pay by cash opciót, de az kicsit drágának tünik.
http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=839&postdays=0&postorder=asc&start=90

ezt a topikot nézd át.

Igen, magánembertõl, aki egyébként - mások beszáomlója alapján megbizható - lehet. www.eve-online.hu fórumában nézz körbe.
Vehetsz játékbeli pénzért (ISK) is kártyát, persze ha kezdõ vagy ez nem opció (hacsak nincs valami gazdagabb barátod a játékban 😊 )

Sziasztok!
Magyarhonban lehet kapni hozzá feltöltõ kártyát?
Vagy mi a legegyszerûbb fizetési mód, ha nincs semilyen kártyám? (csekken lehet fizetni?)
meg az 50 új exploration site is kell, de most azonnal. 😊
JuanG
a trailer nagyon faszán néz ki 😊))

beszarás, mennyire várom!
[Jakuza]
Trinity (Rev3) patch will be deployed December 5.
1 napos leallas lesz , szoval hosszu skilleket ajanlatos betolteni.

BEAST
En jol elvoltam meg az elejen afkbanyaszkodtam munkabol 😄 amikor otthon voltam agent runozgattam, ismerkedtem a vilaggal ... munkabol szerencsere fel tudtam logolni, csak idom nem volt jatszani 😄 ezert vettem egy Iteront, felraktam ra egy alap mining lasert es kiraktam high secbe banyaszkodni XD

Venom
Bányászni legjobban Mining Bargerrel éri meg sõtt Exhumerrel vagyis Hulk-al 😊
És vinni kell harci drónokat a kalózok ellen 😊

JuanG
én is bányáztam 1-2-szer próbaképpen, de ha már nagy hajód van, elég sokáig tart míg megtelik a raktér (igaz nekem gyík miner-em volt), és elég unalmas ott várakozni...egyszer fel is álltam a gép mellõl, cigiztem meg miegymás, aztán mire visszaértem már lõttek a kalózok, szeremcsére még idõben el tudtam pucolni 😊)

Jeffjohnson
<#wow1>

[Jakuza]
Pedig nem is ott vagy 😄

Venom
na mostmár jó a netem úgyhogy megyek fel 😊

Jeffjohnson
én fent vagyok a ventrin itt csücsülök a tanuló szobába <#vigyor2>

Fenrir
Körülbelül igen. Viszont a jobban hozó ércek már 0.5 alatt vannak fõként, tehát oda védelem kell melléd. Igazából csapatban érdemes menni fúrni, 2-3 fúró, 1-2 hauler meg egy rat-ezõ (esetleg combat drone-ok a barge-okban).

Venom
hopp elnézést. most asszem mégsem megyek fel mert rohadtul vacakol a netem :S

Venom
Jóreggelt. Ha gondolod felmegyek most. de nemén vagyok a fõnök szal majd a többiekkel kell megbeszélni illetve leadni a jelentkezést a corp-ba.

Jeffjohnson
Mikor leszel ventrin? mert akkor belépnék a corpba a game bejön és ha a trial idöszak után (még 7nap) is ennyire tetszik mint most akkor elö is fizetek majd rá

Jeffjohnson
bár én még kezdö lama vagyok de ahogy én látom a furás az olyannak tünik hogy eleinte nem éri meg de ahogy több pénzed van jobb cuccra egyre jobban megéri?!

[Jakuza]
Igazabol megeri ha sokat csinalod, vagy ha nem high secben fursz.
Bar szerintem high secben jobban megeri ugynokozni, mint furni.

Jeffjohnson
Ezt eddig nem is tudtam mekkora 5let ez a GTC. Akkor asszem eleinte agentezek amíg nem tudok valami komolyabb bányászhajót venni vagy megéri egyáltalán a bányászatba idõt ölni?

[Jakuza]
Csak egy valamire vigyazz, amikor ket karaktert csinalsz.
Kulon accounton legyenek.
Persze most erre lehet sokan felkapjak a fejuket, akik nincsenek tisztaban az Eve mukodesevel, foleg miutan ez egy MMo es penzbe kerul a kulon account.
Ime a magyarazat, miert:
Bar 3 karaktered lehet egy accounton, nem erdemes csak egy karaktert krealni ra, mivel amig az aktiv karakter tanul, a masik nem tud tanulni.
Eppen ezert jobb megoldas egy masik accountra tenni a 2.,3. stb karaktert.
Persze ez penzbe kerul,de....
Van lehetoseg arra, hogy ne keruljon egy ido utan penzbe az account fizetese, legalabbis nem real cash-be.
Ugyanis arulnak ugy nevezett GTC-t (Game Time Code), amit a jatekban talalhato fizetoeszkozert lehet venni. Ezekbol a GTC-kbol letezik 30/50/90 napos variacio. Egy 90 napos GTC 400-440 millio ISK (ISK=a jatekban megtalalhato fizetoeszkoz).
Sajnos most megy fel az aruk, volt amikor 350 millioert is megszerezheto volt.
Ezt a 400 millios osszeget egy kicsit oregebb karakter nehany napon belul osszetudja kaparni, ha mar tud rendesen lvl4-es ugynokozni.
Esetleg ha szerencseje van es valami faction hajot lelo, amiben van valamilyen faction blueprint hamarabb is.

Meg egy kis kiegeszites. Lehet egyszerre ket klienst is futtatni.
A teendo mindossze annyi, hogy az eredeti EVE klienst kimasoljuk egy masik konyvtarba. Ne akarjuk ujra telepiteni, a masolas a megoldas.
Igy lesz egy eredeti Eve konyvtar es egy masolt.
Ezekbol a konyvtarakbol tudjuk kulon-kulon inditani a ket klienst.

Hát igen, sokan hamar rájönnek hogy 1 karakter az kevés, kettõvel sokkal több dolgot lehet mûvelni. 😊