7619
-
#2819 Szerintem egy helyben allok, mivel kanyit nem kell megmozdulnom.
Szar kuldiket meg epeszu ember nem vesz fel, ahol 80-kmet szocsozni, mivel azok a kuldetesek szarok, lasd Massive attack, Unauthorized Military Presence. -
#2818 szóval te egy küldibe, ahova acce gatel bemész, neadjisten több acce gate van nagy távolságra. Nem mozogsz a hajóval, hanem 1 helyben állsz? (akkor én kérek elnézést) -
#2817 Marmint mit nem tud loni ?
1.
Eleve ott kezdodik, hogy ha hamarabb kezdd el targetelni, akkor a dampener scan res damp scriptel semmit nem er, mert nem novekedik meg a target ido.
2. Mennyivel is mesz ki a rangebol AB-vel 400-500m/s sebessegnel ?? 12 sec befogni, ami azt jelenti meg 6km-t tavolodtal el a hajotol.
Mondjam tovabb ? Lehet rajtad 3 Dampener is, akkor sem mesz vele semmire, mert meg ugy is kozel 20km-re targetel. Mennyi idobe is telik, hogy a tovabbi 14km-et megtedd ? 24 mp? Es akkor a BS nem is indul feled hanem all, ha elindul akkor lesz az majdnem 40 sec. Szerinted tuleled ? Szimpla matek, szoval ne gyotorj, foleg azok utan, hogy szerinted nem lehet 55km-re elloni pulse laserrel.
-
#2816 én nem jammelős hajóról hanem dampenelősről beszéltem, arról hogy lőnek a bs-ek és reconnal még rásegítek, és akkor valszeg átütik a tankod. Jakuza azt felejted el, hogy ha bent vagy küldibe, megjelnik egy recon, azt hány sec alatt fogod be? ezzel a fittel kb 20, jó legyen 10, a recon kb 2-3 sec alatt és már dampenel, neeem tudod le lőni mivel nem is tudod targetelni. -
DeviloftheHell #2815 akkor miröl beszélünk? :D nicns recon skill tehét még nem vezetted btw ha ilyen jol tudod hogy nem lehet kilöni meg mivel lehet mit elkapni küldiben pls mutass már egy karakter statisztikát a killboardotokrol :) -
CHROME #2814 No mostmár elmentünk flame irányba ami abszolút nem volt célom.
Fejezzük be, ha gondolod láma vagyok és nem értek hozzá mert nincs is recon skillem.
"Bocsi nekem tobb fajbol is van nem a konyokombol rantottam elo, hogy mire kepesek."
Wáow...lehetek a barátod? Bocs, nekem perpill nem hiányzik a skill igaz pont 41 percig tartana kitanulni hogy 2 fajnak tudjam vezetni a reconjait. De én láma vagyok és gőzöm sincs mit tudhatnak...
Na tényleg befejeztem, peace meg respect meg mittoméjn.
-
CHROME #2813 Ja ha megcsinálom az AE-t akkor láma vagyok.Aha...ez van, vállalom.
Röhögve kitankolja az AE extra pályáját...igen, sőt én is tudok olyat csinálni. Én csak azt mondtam hogy a te 480DPS-t tankolni képes Abaddonod nem tudja kitankolni. Ennyit, nem többet.
A Malakim és Seraphim igenis megtalálható az AE-ben, épp szombaton lőttem, de egyébként az a két post mint láttad különálló, vagyis nem jelenti azt hogy csak ott találkozhatsz vele és ott mindig találkozol vele.
Igen, nincs recon skillem. De van sok más, és mivel a recon skill elég egyszerű bonusokat ad, ECM cap,range és strength, és Cloak CPU req. Ezekből bizony nem tart sokáig kisakkozni hogy vajh a te tankod mit bírhat el és mit nem, merthogy pont független egymástól a két dolog...Ehhez nekem nem kell Recon skill...neked kell? -
#2812 Akkor egeszsegedre es csinald meg az extra palyajat az AEX-nek.
Igfaz mar csak a lamak csinaljak meg honapja, mert nem eri meg megcsinalni, miota lenerfeltek benne a megszerezheto penzmennyiseget es nem lehet faction cuccot loni az epuletbol. Amugy mutatok neked nem egy olyan sokkal kevesebb skillponttal rendelkezo pilotat, mint en, aki rohogve tankolja ki az AEX extra palyajat full aggronal. Esetleg megkerdezheted Deviltol, hogy a Rokhjaval hogyan csinalta 8-10 millio skillponttal. Jah es meg valami a nagy sebzest nem az altalad oly nagybecsu Malakim ill Seraphim vegzi, legalabbis nem az AEXben. Meg valami ?
Oh mar latom, hogy recon skilled sincs de azert elmagyaraztad, hogy mukodik a gepezet. :D Bocsi nekem tobb fajbol is van nem a konyokombol rantottam elo, hogy mire kepesek. -
CHROME #2811 Például az Angel Extravaganzában a raw DPS bőven 1000 fölött van az uccsó szobában, ha gondolod nyugodtan nézz utána. -
CHROME #2810 Akkor csak hogy tovább magyarázkodjak.
Felajánlottad hogy menjek be. Kedves. Én viszont soha nem vertem a mellem hogy na majd ha ÉN oda bemegyek akkor mi lesz. Ergo soha nem is terveztem ezt.De ha gondolod hívj gyávának. Mondjuk Recon skillem sincs, de gondolom ez perpill téged nem izgat.
1, nem néztem hogy EANM fitted van, amikor megláttam igazat adtam neked hogy nem faction hanem omni tank.
2, A cap nem a Jamtől fogy el, de ezt is írtam.
3, továbbra is minek menjen 500 méterre ha ugyanúgy nem találod el 9km-en?
4, szerintem is LOL
5, 4-5 BS-nél többet tankolni...aha...gondolom sejtelmed sincs arról hogy bizonyos küldikben "picit" más battleshipek vannak, akik hogyhogy nem nagyobbat sebeznek. Nem a drone battleshipekre gondolok, hanem mondjuk egy Seraphim vagy Malakim spawnra. De ezeket te biztos nem ismered.
Peace. -
#2809 Tovabbra is csak felremagyarazkodsz, gyere be a kulkdimbe egy force rekonbam, es majd rajossz.
Felajanlottam mar, de nem igazan voltal hajlando, csak a szavakban magyarazkodni.
Itt az alkalom, hogy bizonyits. Gondolom arra nem igazan leszel hajlando, de legalabb majd azt mondhatod, a 2EANM-es hajo az factionra van fittelve, vagy nem lehet permatankos BS kuldiben, amit ha jammelnek elfogy a capja. Azt is, hogy minek menjen 500 meterre inkabb maradjon tavol. LOL
Ha jol sejtem ezeket, mind te irtad. Szerintem inkabb gondold at es ne magyarazkodj, mar hosszu orak ota, hogy mi lenne ha es hasonlo marhasagokkal. Arrol meg csak te tehetsz, hogy kuldiben nem tudsz 4 BSnel tobbet tankolni. -
CHROME #2808 Ismételten, a 480DPS az az incoming damage-re vonatkozik, mielőtt bárki kijavítana hogy 847 DPS képes az Abaddon fit... -
CHROME #2807 A beszélgetés onnan indult el hogy egy recon ha bejön küldibe akkor 10 másodperc alatt füstté válik.
Erre reagáltam hogy azért ez nem teljesen így van.
Az hogy közel jönnék...én soha nem írtam hogy 40 kmről akarnék bármit is, ha megnézed általában a 10-18km-t írtam.De mindegy.
Legalább tanulok...ja...kösz, habár picit leereszkedőnek érzem ezen kijelentésedet mester.
Drone interfacing 5 FTW valóban.Nekem csak 4 van, szóval sejtem mire jó.
Na mindegy, lassan elmegy ez a "szakmai" vita egy olyan irányba ami inkább flame és anyázás szagú, erre meg semmi szükség, úgyhogy hagyjuk.
Ha a 480DPS perma tankodat semmi sem törheti meg, akkor királyság, a recon meg úgy szar ahogy van.
Fly safe. -
#2806 Olvasss vissza, ertelmezz es ne csak a sajat hozzaszolasaidat olvasd el tobbszor es akkor rajossz, honnan indult ki ez a beszelgetes.
Most mar kozel jonnel, mikor leirtam mi a vedekezes, de mindegy, legalabb tanulsz.
500al nem fogsz 10km-en orbitalni mert elliptikus lesz mozgasod azonnal ha elindul az abaddon mivel o is tud menni majdnem 150-el.
mikor moge kerulsz ugyanugy szinte full damagevel fog eltalalni, rendes fittel pedig lesz kb 4000 effective HPd sem, ami ket salvot se bir ki ami az elso lovestol szamitva 4,5 secen belul bekovetkezik.
Valamint mar mondtam, drone interfacing lvl5 FTW. -
CHROME #2805 De még mindig nem értem miért írod ezt.
Ok, 20 km-re orbitoltál és lelőttek. Jó.
De ki akar olyan távolra menni? Elég ha AB-el orbitol tőled 8-10km-re és nem fogod tudni eltalálni web nélkül.
Nagyon gyorsan összedobtam egy Falcon fittet ami csak t2, semmi extra és 500-al megy körülötted.
Az EFT DPS graphon látni hogy a te fitteddel (abaddon) all lvlV skillekkel nem, vagy csak alig (2-20DPS) találja el 10 km-en belül. -
#2804 Mondom gyere es megmutatom minek.
1. Ha kint orbitalsz MWD nelkul egy reconban, nem elsz tobbet 10secnel, ugy ahogy mondom, kiveve ha falconban ulsz es pont kijammelted, viszont akkor le sem lovod es ha egyszer leesik a permajam halott vagy.
2.
Ha bemesz 500 meterre egyaltalan nem fog eltalalni. Kilehet probalni.
Haltam meg ceptorban 7k-s husz kilometeres transfersalnal, 1400as artyktol. Viszont dual webes stilettoval fogtam mar meg vagat, aki a 220asokkal sem talalt el 500meteren, miutan mar kikapcsoltam az mwdt.
3. Egy rendesen felfittelt force reconnak nem sok shieldje,armorja van, ha felakar tenni rendesen modulokat, talan a legjobb mutatokkal rendelkezo hajo a szabvany T2 large shield extenderrel rendelkezo Rapier, a tobbi a kozelebe se johet.
Eppen ezert a tobbi reconon tank annyi van hogy semennyi, kulonben nem lehet felfittelni oket, agyuval, mwd-vel, fegyverekkel.
A force reconok 200-250 alatti dpse meg nem nagyon szamit, csak ha akkora noob vagy, hogy elfelejted mit is kellene csinalni. -
DeviloftheHell #2803 megapulse al simán lelösz egy 1.5k alatt közlekedö cruisert :) -
CHROME #2802 Jakuza, érdekes felvetés, is szívesen ki is próbálnám.
Az én elképzelésem szerint ez az érték azt jelentheti hogy amennyiben egy hajó 500DPS-t tud leosztani a BS-edre és mindegyik talál, akkor meg kéne halnod egy idő után...de tényleg ki kellene próbálni.
A másik hogy továbbra sem értem hogy 8-10 BS-t hogy a fenébe tudsz vele kitankolni (nem mondom hogy nem tudsz, csak számomra hihetetlen), amikor én a 650-es perma tankkal nem tudok kitankolni, max 4-5öt.
Azt értem hogy 500m-en kell orbitolni egy BS-t ha nincs rajta web...de minek? Ha egyszer úgysem a Recon DPS-e számít hanem a spawné akkor mindegy nem?
-
CHROME #2801 A sebesség alatt természetesen a trans vel-t értettem. Nyilván nem arra az esetre gondolok amikor nyílegyenesen egy irányba mentek vagy egymással szemben...
A 480 DPS-nél meg konkrétan nem Jakuza sebzésére gondoltam mert látom hogy neki 847, csak asszem CIFU írta valahol lejjebb hogy egy Recon nem tud kitankolni még 480 DPS-t sem.
A signature-el kapcsolatban annyi hogy ha a hit %-ot csökkented, akkor a DPS is kevesebb lesz hiszen nem talál az összes lövésed.
Itt most nem Ravenről volt szó hanem Megapulse lézerekről. -
#2800 Hat biza itt is tevedsz mivel nincs atlag minden sebzes, ezert a 480dps bir ki csak a hajod egy butasag, raadasul az is kozbejatszik, mennyiszer talalnak el es sorolhatnam, a lovestipusok sebzesi erteke mindig mas.
Szep atlagszamokat latsz itt semmi egyebet. De akar ki is probalhatod leloni egy 480defensevel rendelkezo ket repperes omni tankos BS-t, hogy tudsz kiloni egy 500dpsel rendelkezo Ruptureval. Nyugodtan odaallok neked a BS-el aztan rajossz, hogy nem megy.
Eppen ezert lehet az, hogy bemesz egy kuldetesbe es kitankolsz ezzel a hajoval 8-10 BS-t ami egyszerre lo, pedig hat az NPC battleshipeknek se 20 dps-e van.
Az utolso mondatra visszaterve pedig, mondom olvasd el megegyszer, mert siman ertheto.
"egy ilyen hajot, amin nincs web, neutraliser, ugy kell megolni, hogy 500m-en kell orbitalni." es most az agent BSekrol beszeltunk ugye, vs PVP-re fittelt force recon.
-
seaedge #2799 "A másik dolog hogy attól hogy range-ben van a cruiser, attól te még nem fogod eltalálni a Mega Pulse lézerekkel mert azoknak ultraszar a trackingje, mint minden large turretnek. És nem kell 480 DPS-t kitanolnia ugyanis a signature méretből és a sebességéből adódóan csak töredékét kapja meg ennek a sebzésnek, kevesebb mint a felét."
Igen a cruisernek nem 480 dps-t kell kitankolnia, hanem 847-et. Trackingnel meg nem a sebesseg szamit, hogy eltalal-e vagy sem, hanem a transversal velocity. A signature radius meg chance to hit alapu, ugyhogy ha peched van es bekapsz egy full salvot (3493 damage), akkor mar majdnem hullba is vagy love.
Egyebkent az L4 hajok nagyobbik resze Raven. Cruise missile-t meg nem tudod kivedeni. -
CHROME #2798 Bocs, de bizony tévedsz.A uniform defense ratio csak azt jelöli hogy egyenletesen elosztott dmg typeokra számolja a tankodat.
Az EFT által kiírt Defence rész az az incoming DPS-t jelöli amit ki tudsz tankolni.
Két sorban van, első a sustained (vagyis amit elbír a cap-ed) az alsó meg a max (reinforced) de ilyenkor fogy a cap-ed. Ebbe beleszámolja a CAP skilljeidet, a compensation skilljeidet, meg a resisteket, DE a signiture-t nem (mert mihez is viszonyitsa?).
Szóval ha ott a felső sorban 480 van, az azt jelenti hogy 480DPS-t tudsz tankolni sustained módban. Ha felső sorban 20 van és alsó sorban 480, akkor az azt jelenti hogy sustained módban 20 DPS-t tankolsz és 480 reinforced módban (de ekkor el fog fogyni a CAP).
A perma tank ugye a felső sort jeleni (vagyis amikor nem fogy el a CAP).
Az utolsó mondatot tényleg nem értem, de mivel érdekelne ezért is kérdeztem rá hogy mire gondolsz.
-
#2797 Eloszor is az egy uniform defense ratio, semmi koze ahhoz, hogy te csak 480-dpst tudsz kitankolni, szép is lenne.
Megjegyzem a broadswordom lenyegesen kevesebb megis 40k-ket tud tankolni mint a trimark rigelt BSek amin 1600as platek vannak.
Latom az utolso mondatnal is ertetlenkedsz, ezert olvasd at megegyszer turelmesen, akkor a tobbi is lefog esni. -
CHROME #2796 Jaj még annyi mert látom én sem voltam érthető:
"amin minden turretes akinek normális skilljei vannak wrecked-et lő az esetek 60%-ában,"
Itt arra utaltam hogy egy cruiseres, normális skillekkel ha TÉGED lő akkor wrecked-et fog lőni a méretedből adódóan, míg te alig fogod őt eltalálni a méretből ÉS a large turret trackingjéből adódóan. -
CHROME #2795 Jakuza,
Ok, elnéztem a tied is omni tank. DE csak 480DPS-t tudsz kitankolni.Erre próbáltam utalni. Az meg lóf*sz. Hiába permatank ha keveset tud tankolni, max ahogy írtam, 55%-os cappel halsz meg.
A faszságot illetően...Nekem is pl 7.5 milla van gunneryben szóval van sejtésem a dologról.
Te akarsz 500m-en orbitálni egy cruisert? BS-ben? Vagy valamit félreértettem? Mert az utolsó részben bevallom elvesztettem a fonalat hogy mit is akartál írni. -
CHROME #2794 Az olyan szituk a gázosak amikor pl egy missiont simán kibírsz úgy hogy fut a perma tank, de akár a mission spawn is ledarálna idővel mert többet lőnek együtt mint 480DPS (mondjuk simán a dupláját is akár egy AE-ben).
Ilyenkor úgy éled túl simán hogy amíg tart a tankod, addig lelövöldözöd az ellenséges BS-ek nagy részét, és eljutsz egy olyan szintre amikor a bejövő dmg kevesebb mint amit tankolni tudsz.
DE ha ebbe a folyamatba csöppen bele a recon aki mondjuk kijammel téged akkor mikor még nem lőtted le a BS-eknek azon részét akik a tankod fölé lőnek, és még ő is rádlő, akkor ugye a tankod megtört, és csak idő kérdése hogy mikor porladsz. Mivel a fő damage-et nem a reconnak kell prezentálnia (hiszen ott a mission spawn) ezért csak annyit kell elérnie hogy rátegyen még egy lapáttal.
-
#2793 NPC specifikus tank ? Atyaeg, milyen factionra fitteltem, ket EANM-el ? :D
A 480DPS-t azt honnan vetted ? Jo lenne ha elolvasnad a szamokat.
"amin minden turretes akinek normális skilljei vannak wrecked-et lő az esetek 60%-ában,"
Ez is faszsag, mert az osszes skillem lvl5 ami gunnery kiegeszito skill, kiveve a Trajectory Analysis az lvl4.
Ne nekem magyarazd meg, hogy mit lehet loni vagy mit nem, eleg reg jatszom, es nem egy force recont lottem mar le.
Latom azt sem tudjatok hogy lehet egy ilyen hajot kiloni, beszeltek itt zoldsegekrol, hogy kimegyek 55km-re azt onnan majd lovok es a tobbi hulyeseget, mikor egy ilyen hajot, amin nincs web, neutraliser, ugy kell megolni, hogy 500m-en kell orbitalni.
Ahogy fokozzatok ugy beszeltek egyre nagyobb orbitalis marhasagokat. -
CHROME #2792 Cifu a tieddel semmi baj nincs, az egy normál mission tanker.Low DPS, de nem is az a feladata.
Az én industrialomat is erre gyúrom épp, most sima t2 stuffokkal tart 833DPS perma-omni tanknál.Igaz a DPS hozzás hasonlóan elég low :)
-
#2791 Az első kérdés ilyenkor, hogy milyen sebzést lő rád. Ha olyannal, amilyen hardenereid vannak fent, akkor egy recon aligha fog olyan DPS-t rád osztani, hogy az már komolyabban átlője a tankot. A második kérdés megint az, hogy mennyi időbe telik, amíg leépülsz, ha mégis átlövi, és hogy időben odaér-e a segítség. Kétségeim vannak afelől, hogy egy-két perc alatt egy recon erre képes lenne. -
CHROME #2790 Ja és a harmadik dolog.
Attól hogy nem fogy el a CAP full repairben sem, attól még egy 480DPS tankot simán megtörhet az hogy lő rád a full mission spawn, plusz egy player. Ez 7-800DPS permatanknál is simán megeshet, missiontől függ.
Szóval 480DPS-t nem hívnék über tanknak mert ennyi erővel ha csinálok egy 80DPS-es permatankos AF-et, az nem fog soha meghalni? Dehogynem, max full cappel teszi mindezt amint az incoming DPS átlépi az aktív tankjának limitjét. -
#2789 Én arra reagáltam, hogy a normális Perma tankot csak frakciós és officer cuccokkal, frakciós hajóval lehet megvalósítani. Amint látható, az alant lévő fitten semmi frakciós vagy officer cucc nincs, a hajó egy T1 BS, és LvL4-es BS skillel, illetve jobbára LvL2-LvL3 Shield skillekkel normális permatankom van. A DPS sz@r, ez tény (mondjuk drónok sincsenek benne), de egy 3.7 millió SP-s industrial karaktertől mit vársz?
Én nem azt mondtam, hogy ki tudom lőni, csak azt, hogy ahhoz, hogy komolyabb problémát okozzon vagy decens DPS-t kell leosszon, vagy több neuttal legyen felszerelve, hogy a cap-om elfogyjon belátható időn belül. -
CHROME #2788 Nem azt mondtam hogy nincs tank, mert látszik a permatank.Azt mondtam hogy 480DPS-t egy BS-ben nem hívnék über tanknak, főleg ha azt nézem hogy ez NPC specifikus tank, és nem tudhatod hogy a Pvp fél mivel fog lőni.
A másik dolog hogy attól hogy range-ben van a cruiser, attól te még nem fogod eltalálni a Mega Pulse lézerekkel mert azoknak ultraszar a trackingje, mint minden large turretnek. És nem kell 480 DPS-t kitanolnia ugyanis a signature méretből és a sebességéből adódóan csak töredékét kapja meg ennek a sebzésnek, kevesebb mint a felét.
-
#2787 Ne rohogtess mar, mi nem latszik a kepen ?
Cap stabil 55%, legalacsonyabb resist 65%.
Valamint az is irva lett, hogy egy heat sinkes verzio nem is a ketto, tehat majd 150dpsel kevesebb. Lencset lehet cserelni ugyebar, tehat nem ertem miert gyotrodsz vele. A nem talalod el a cruisertr is hulyeseg , mivel arrol volt szo , hogy kuldetesben tavol van az ellen, raadasul kapus kuldiben mint jol emlekszunk nem mukodik az mwd. Szoval abbol a tavolsagbol siman eltalal a scorch, ha meg kozelebb jon, akkor masik lencse megnagyobbat sebez rajta penalty nelkul.
Es az utolso hulyeseg a force reconok kitankolnak szerinted 480dpst.
Hat hogyne, amikor egy cruiserrel is kilehet oket csinalni, foleg egy arazut. -
CHROME #2786 Szasztok!
Na egész jól pezseg itt az élet :))
Az általad belinkelt Abaddon képen ugyan látszik a nagy DPS, de a tank az nem.
Ok, permatank..na de 480DPSre? Ne röhögtess már.Te egy BS-ben ülsz, amin minden turretes akinek normális skilljei vannak wrecked-et lő az esetek 60%-ában, de te viszont a mega pulse lézereiddel (főleg scorch kristállyal) el sem találod(vagy csak ritkán) a cruser méretet.
A másik kép amit Cifu linkelt az okés, nagy Tank, de a DPS az nulla.
Ennyit egy cruiserrel is lehet ütni, ergo egy t2 cruiser ki is tankolhatja...már ha egyáltalán eltalálod az Artillerykkel amik köztudottan lassúak tracking szinten.
Lövöldöztem már Mega Pulse-al (merthogy egész véletlenül Amarral tolom) de 1400-as Scout Artikkal is és cruiserek ellen...hát...nem optimális. -
#2785 Hat na jo meglatszik, hogy Scorch lencserol meg nem is hallotal, amit nem linkelt be.
Tanulj tino okor lesz beloled. Egyszeruen nem is ertem, minek vitatkozok olyannal, aki meg azt sem tudja meddig lehet elloni egy pulse laserrel.
-
#2784 nos hát ez téleg ellő 55km-re :) nahjo meguntam a vitát, pedig egész jó volt. -
#2783 Altalaban azert nalunk nem a fiatal jatekosok jatszanak, legalabb is par jatekostol eltekintve.
De mint mar korabban irtam, hamar lehet amarr BSt tanulni ugy, hogy viszonylag a tobbi hajohoz kepest nagy damaget leadjon.
-
#2782 Ertsd mar meg hogy a dronok automatan agresszalni fognak, meg csak targetelni se kell.
Nem hiszem el, hogy ilyen ertetlen valaki.
Mutatok akkor valamit sima egy heat sinkes verzioval lvl5-el es az en lvl4 lvl4es skillemmel, amugy kettovel hasznaljak es plusz vagy 150 dps a t2nel, lovest meg barmikor belehet fejezni vagy kisebb kristalyt tenni, hogy kisebb legyen a fogyasztas. Nezegethetsz t1 kristallyal factionnal t2-vel ahogy erzed.
Az arazus felvetest meg nem ertem, mivel kb mar vagy egy eve elkurtak az arazut a dampener nerffel.
Kep 1
Kep 2
Kep 3
Kep 4
Kep 5 -
#2781 saccolt érték, de kb ekörül dampenel egy arazu egy bs-t rendes skillekkel... pontosan nemvágom, nem játszottam már egy honapja. (: -
DeviloftheHell #2780 na hozzánk lehet jönni pár haverral fényposta vagy pod ezek közül lehet választani nekik az után :D