EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
2007.12.11 15:03:00
Victim: JuanG47
Alliance: NONE
Corp: Pator Tech School
Destroyed: Thrasher
System: Rancer
Security: 0.4
Damage Taken: 1783
Involved parties:
Name: Grimveous (laid the final blow)
Security: -10.0
Alliance: NONE
Corp: the united
Ship: Rokh
Weapon: Large 'Notos' Explosive Charge I
Damage Done: 1783
Destroyed items:
Fixed Parallel Link-Capacitor I
Basic Miner
Civilian Armor Repairer
Medium Afocal Maser I, Qty: 2
Multifrequency S, Qty: 2
Dropped items:
Medium Shield Booster II
Medium Afocal Maser I, Qty: 2
Multifrequency S, Qty: 2
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
PvPben és PVEben is mindenki igyekszik maximálni a sebzés nagyságát és a tankot (minél több sebzést elviseljen a hajó), tehát ebben nagy különbség nincs en. PVEben annyival könnyebb a dolog, hogy általában tudod, milyen tipusú (EM, Thermal, Kinetic, Explosive) sebzéssel lõnek az NPCk, illetve hogy mire érzékenyek, ergó arra hegyezed ki a hajót, igy erõsebb lesz. PvPben meg nem tudod mivel hoz össze a sors, úgyhogy ott például a tanknál igyekeznek az emberek mindenfaja sebzés ellen a lehetõ legnagyobb rezisztet megcsinálni.
Apropó: természetesen meg tudod nézni, mivel szedtek szét pikk-pakk. A hajód elpusztulásakor kapsz egy killmailt (az új rendszerben a karaktered információs lapján van egy fül), ami leirja, hogy kik, milyen hajóban, milyen fegyverrel támadtak rád, és azt is, összesen mennyit sebeztek beléd.
Ebben a játékban über hajó és über fitt nem létezik. Napi rendszerességgel pusztulnak a dreadnoughtok, meghaltak már mothershipek is. Természetesen egy jobb/drágább hajó valószinüleg szétszed 1vs1-ben egy gyengébbet, de az egész PvPben a kulcs a csapatmunka, amikor egy szervezett gang lerohan egyes ürhajókat, esetleg szétzilál egy másik gangot és egyesével kapja el a tagjait stb stb.
PvPben a szólózáshoz nagy tapasztalat kell, viszonylag drága fitt és gyakorlás gyakorlás gyakorlás. Hogy megismerd mit tud a hajód, és megtanuld azt is, hogy mely hajóktól kell ebben ülve is félned (nem biztos hogy nagyobb az, amitõl jobban kell tartanod 😊 )
Ha gangban szólózol, az a könnyebbség hogy egyrészt van a gangvezér, aki - ha tapasztalt - gondolkozik helyetted, továbbá egy gyengébb hajóval is el tudsz pusztitani másokat a csapat tagjaként. Meg hát ha titeket lõnek, nem biztos hogy egybõl téged fognak lõni.
Mindezt mondom nem überpvpsként, de sztem a tapasztaltak se találknak szarvas hibákat a gondolatmenetemben.
Nekem pvp-ben semmi tapasztalatom nincsen, engem eddig csak lõttek, de kérdezõsködés/utánaolvasás után van már némi segédfogalmam róla. Mondjuk tuti van itt olyan aki ezt a témát csípõbõl tudja, talán majd késõbb õ felhomályosít mindkettõnket.
A halál csupán a kezdet...
Én amikor le akartam jutni 0.0-ba empire-bõl 2x kellett nekifutnom mert elsõre engem is simán lelõttek. Másodjára csak úgy úsztam meg, hogy bár beleugrottam egy ilyen bubiba amibõl nem lehet warpolni, de abban a pillanatban leszakadtam netrõl és amikor visszajöttem a kliens a bubi mellé rakott vissza, így el tudtam menekülni 😛
nyugodtan utazgatok, épp warpolok egy stargate felé (már nem is tudom melyik rendszer volt), kilépek a kapunál a warp-ból, látom két piros ûrhajó dekkol ott és ilyen kék köröket lõ ki magából és puff felrobbantam 😞((...az se tudom kik voltak, nyílván valami kalóz banda...
még szerencse hogy nem az új hajómmal voltam (mammoth, most fejlesztem az uccsó skill-t)...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Sokkal többre tartom például, hogy az overview-t végre lehet nem átlátszóvá tenni 😛, igy kisebb a friendly fire esélye - bár, végülis ez is grafikai update 😊
a shadows meg sztem jól néz ki pláne hogy dinamikus 😊)
Az elsimitast es az antialiasingot a VGA kartya driverebol kell beallitani, a kliensbol nem lehet mar. Az arnyekokat kapcsoljatok ki, teljesen felesleges es akkor nem fog a FPS annyira leesni. (display&graphics>shadows)
Az Use LOD es a SUN occluded by ship szinten felesleges, tehat azokat is lehet offra allitani.
CTRL+TAB billentyu kombinacioval ellehet az ablakokat tuntetni es ilyen szep screenshotokat lehet csinalni. Persze ha a beallitasoknal ki van pipalva az az opcio, hogy high qualityben keszitse a kepet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
az asteroidák viszont nem változtak, és nálam valamiért nem mûxik az antialishing (8800GT) ...
Valamint mar az uj premium patch is jo.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A patch javitas alatt, ugyanis a ccp programozok elszurtak valamit es torolte a windows boot.inijet.
Most korigaljak. Ill jelen esetben korrigaltak, mert mar letoltheto a javitott patch.
Szóval ne vezessük félre az újoncokat, karizma lehet jó alacsony 😊
If you have the Classic version of the Trinity Expansion and want to add the Premium Graphics Content, download it here. Please note that you need to have the latest version of the Classic Graphics Content to upgrade to the Premium Graphics Content. Also make sure that your computer supports the minimum system requirements for the Premium Graphics Content."
Rákattintok a linkre és:
"Not Found
The requested URL /eveclassictopremiumpatch45017.exe was not found on this server."
Nabazz, pedig megnéztem volna :\
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Welcome to EVE Online: Trinity. Deployment downtime starts December 5 at 02:00 GMT and is scheduled to December 6 at 02:00 GMT."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
most töltöttem le a 14 napos próbához a progit és a telepítés után próbálnék csatlakozni de inkompatibilis verzió miatt nem enged ... mit bénázok el? a legutóbbi a verzószámom (3.23.41736)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Races: Caldari
Bloodlines: Achura
Ancestries: Monks
Careers: Military
Specializations: Soldier
Sokkal jobb nem jut eszembe.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Attributes
Cha: 12
Mem: 6
Int: 5
Wil: 4
Per: 7
Skills
Amarr Frigate: 3
Controlled Bursts: 3
Drones: 1
Energy Systems Operation: 2
Engineering: 3
Gunnery: 5
Hull Upgrades: 4
Iron Will: 2
Learning: 1
Mechanic: 3
Mining: 1
Rapid Firing: 3
Repair Systems: 4
Science: 1
Sharpshooter: 1
Small Energy Turret: 5
Spaceship Command: 4
Spatial Awareness: 4
Choices
Races: Amarr
Bloodlines: Ni-Kunni
Ancestries: Free Merchants
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Attributes
Cha: 12
Mem: 4
Int: 6
Wil: 4
Per: 8
Skills
Afterburner: 3
Controlled Bursts: 3
Defender Missiles: 3
Drone Navigation: 2
Drones: 4
Evasive Maneuvering: 3
Gallente Frigate: 3
Gunnery: 5
Iron Will: 2
Learning: 1
Mechanic: 3
Mining: 1
Missile Launcher Operation: 2
Motion Prediction: 3
Navigation: 3
Repair Systems: 4
Scout Drone Operation: 2
Small Hybrid Turret: 5
Spaceship Command: 4
Spatial Awareness: 4
Warp Drive Operation: 1
Choices
Races: Gallente
Bloodlines: Gallente
Ancestries: Activists
Eve Offline Character generator
Nem véletlenül szaladgál sok Caldari Achura vérvonalbeli karakter a játékban (megismered a képüket, vékonyfejû kinai vágásu pasi/nõ). Azoknak lehet 3-as karizmát csinálni 😊
int 12
per 10
cha 10
will 8
mem 15
kicsit elbizonytalanodtam érdemes-e ezt még folytatni, vagy inkább kezdjek újat?
(Hol azt gondolom hogy "le van sz..va, jó ez így", hol azt hogy új kari kell! 😄 Abszolute döntésképtelen helyzetben vagyok...
kis segítség kéne, mit gondoltok?
Karizmának mennyi kell legalább? 5-6? vagy kevesebb is elég?
De hát ez már több mint másfél éve volt, azóta már túltettem magam rajta 😊