7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Fenrir
    Újabb jó kis videó:

• lammaer
    Lag ide, lag oda, el kell ismernem, folyamatosan ezt a játékot toltam legtovább, és még mindig nem szakitottam vele véglegesen (legalább is a karaktereimtől nincs szivem megválni). Csak az utóbbi 1 évben, ha beinditom az accot, az első 1 hétben élvezem, aztán kezdem unni hogy van amikor 2 órát ülök addig hogy történjen valami, aztán már várom mikor jár le az előfizetés :)
  • [NST]Cifu
    ...a játékosnak meg joga van hülyének lennie... :)
  • DeviloftheHell
    gm nem ismerheti el
    dev nem fogja
    senior gm meg azt csinál amit akar
  • tudjanix
    Ja.
    A peticióba az írják "A szerveroldalon semmi sem mutatja hogy lag volt".
    A Dev Blogba "Igy csökkentjük a lagot : StacklessIO".

Nos akkor a nem létező lagot csökkentik?

Biztos van külön lag.log amit csak páran érnek el.
  • DeviloftheHell
    mivel játszottál te? :D:D:D az eve ben nincsen lag ezt a devek is megmondták :D:D
    az más hogy a senior gm ek meg elismerik :D:D:D az összes többi bugjával együtt
  • lammaer
    naaaa... csak meguntam a grind es lagfestet :)
  • DeviloftheHell
    biztos pina van a dologban :D
  • lammaer
    Van valami erdekes? 3 honapja ra se neztem az EVEre :)
  • tudjanix
    Inkább olvassatok dev. blogot.
  • CHROME

Agreed.
  • Fenrir
    Befejeznétek már? Kicsit unalmasok vagytok...
  • CHROME
    UUUU,
    1,
    "Utána meg amikor elmesélték neki, hogy az EANM a nem standard faction PVE fitt, meg le is tagadta"
    Baszki. 2006 óta játszom, Amarr karakterrel, perfect armor tank skillekkel.
    SZERINTED nem tudom mire való az EANM????
    Egészen pontosan csak arról van szó hogy nem néztem meg a screenshotot amin látszott hogy EANM van fittelve, amikor megnéztem akkor írtam is hogy oké, benéztem.Olvass már vissza az ég szerelmére.
    2, Irritáló volt ahogy Jakuzával beszéltem? Te az ügyvédje vagy, vagy az anyukája? Őt meg kell "védeni" tőlem? Nekem pl az volt irritáló ahogy ti beszéltetek velem...most akkor én is hívjak valakit aki majd jól "megvéd"?

3, Megint annyit mondanék a recon témára: Ültél már Titánban? Ha esetleg nem (amit valószínűnek tartok) azért el tudod képzelni mi lenne egy Titan vs BS összecsapás vége? No. Gondolom igen, pedig nem bírsz Titan LVL5-el...ugyanez igaz a reconra is.

lammaer:
    Köszi, igazából én tudom hogy Jakuza ért a PVPhez, és ezt nem is kérdőjeleztem meg soha, sőt minden tiszteletem (respect, de komolyan) a killmennyiségért amit összehozott. De ahogy lereagálta a felvetésemet amit nem flame-ként indítottam, az csöppet "érdekes" volt. De akkor ezt betudom annak ahogy te is írod "A stilusat meg olyan amilyen...". No offense taken.
  • lammaer
    "Aki itt hülyeségeket beszélt, az Chrome." - mondtam en hogy nem? Nem :)

Mi az a recon? ;)
  • [NST]Cifu
    Nekem megfelel. :)
  • Fenrir
    Jó lesz a banner vagy legyen egy kicsit nagyobb?
  • UUUU
    Szerintem olvass vissza. Aki itt hülyeségeket beszélt, az Chrome.
    Utána meg amikor elmesélték neki, hogy az EANM a nem standard faction PVE fitt, meg le is tagadta, az pedig egyenesen irritáló volt, ahogy Jakuzával beszélt, még jó hogy le nem anyázta.
    A másik fele, hogy ne akarjon okoznak tünni, egy olyan valaki, aki még az életében nem ült reconban, ráadásul még csak nem is PvPzik.

Pontosan erről szól a vicc:

Te láttál már villamost?
    Nem, de a bátyám már evett is!!
  • lammaer
    No, latom megint atvaltott a topic a szokasos Jakuza online-ba :)

Chrome: ne cseszd fel nagyon magad, Jakuza ilyen. Altalaban nem mond hulyeseget es elegge ert a temahoz, abban az esetben ha megsem :) , akkor semmivel nem tudod attorni a pszichikai tankjat mert durva officer fittet raktak ra.
    A stilusat meg olyan amilyen...
  • Fenrir
    3 Istencsászár videó, nagyon hangulatosak:

• Fenrir
    Mostmár jó, csak le kellett telnie az első hónapnak. Most, hogy megláttam hogy milyen csúnya a karakterem EveMon-ban már kezdek is neki egy új portrénak :P
  • ollie
    Elég sok idő eltelhet, mire a ccp feltölti a portrédat. Előbb-utóbb okés lesz, ne parázz-
  • CHROME
    UUUU,
    Hazudozom? Mikor? Mit? Légyszi linkeld.
    Nekem áll feljebb? Hol is?
    Fajankó? Jah. Ha valaki nem ért veletek egyet, az akkor fajankó. Rright.
    Jakuza szerint demagóg is voltam, habár a jelek szerint nincs is tisztában a szó jelentésével, amit csodálok, mert 40+ évesen általában ennyit már tud az ember.

Azt azért figyeled hogy eddig végig ti voltatok azok akik lehordtatok engem annak ellenére hogy én végig normális hangnemben írtam? Mindannak ellenére hogy egyszer sem kérdőjeleztem meg a tapasztalatotokat PvP terén,és egyszer sem néztelek le titeket ismeretlenül, mindösszesen "csak" felvetettem egy gondolatot a Reconnal kapcsolatban. Illetve a permatank missionben és a Recon kapcsolatán filozofáltam (volna, ha nem azzal indul a válasz hogy nekem ugrotok).

Én befejeztem, mert sajnos úgy veszem észre hogy itt csak az über PvP mesterek adhatnak anélkül hangot a felvetéseiknek hogy valaki leugatná őket. Nincsenek über killboard statisztikáim és bevallom hogy keveset PvPztem,és akkor sem Reconban (mivel mint írtam is hogy nincs meg a skill).

Mindezt én elismerem (és eddig is elismertem), de tudjátok azt azért irgalmatlan szánalmasnak tartom hogy egy egyszerű matek számolás(tank vs incoming DPS) ennyire felhergeljen titeket.Nem értitek amit mondani akarok, csak jöttök itt azzal hogy nincs skillem, ne ugassak.

Azt is leírtam vagy 5x hogy nem flame-wart akartam szítani, de ennek ellenére a válaszok továbbra is a leugatós stílusban jöttek.

No és akkor most tényleg befejeztem a témát.
  • UUUU
    Legalább még ne hazudoznál, ha egyszer hülyeségeket irtál és még utána neked áll feljebb te fajankó.
  • RaKmaTakaTa
    Óh. Ha nagy fehér kérdőjel lenne meg is venném a portrét. :D
    (Egyébként gőzöm sincs, s bocs hogy belepofázok.)
  • Fenrir
    A problémám az, hogy van egy altom (persze másik accounton van és be van fizetve) akinek nem jelenik meg a portréja a játékon kívül sehol sem. Evemonban, a hivatalos oldal My Character szekciójában és az ineve.net-en is csak egy nagy fehér felkiáltójel van a kép helyén. Mitől van ez és lehet valahogyan update-elni?
  • CHROME
    "mert a te skilljeiddel mar 60%-ban wreckingeket losz,"
    Hol írtam ilyet? Légyszi linkeld.

"azt sem tudod, hogy ket EANM mire valo."
    És ilyet?

"aztan megjegyzed, hogy szarok a skilljeid,"
    És ilyet?

"Meg bizonygatod, hogy nem lehet kuldetesbe vinni egy olyan hajot ami permatankos es sebzese is van, ha pedig megmutatjak kepen, hogy hulyesegeket beszelsz,"
    És ilyet hol mondtam?

De még mindig nem érted amit már ketten bizonygatunk. Arról van szó hogy a tankodat megtörheti ha nem tudod kilőni a spawnt mert le vagy dampenelve vagy jammelve ÉS a spawn össz DPS-e nagyobb mint a tankod.Ennyiről volt szó, nem többről.

UUUU,
    Beteg? Miért is?
  • DeviloftheHell
    beteg vagy ember
  • [Jakuza]
    Jo-Jo mindent tudsz ulj elore.
  • UUUU
    Te beteg vagy ember!
  • [Jakuza]
    Atyaeg , te tenyleg ilyen eszleny vagy ?
    Ha megtamad egy PVE fittes hajot kuldetesben egy Recon az micsoda ? Seggrepacsi vagy hogy gondoltad ezt ?
    Mutass killt ne a szad jarjon, hogy ezt igy kell csinalni, mikozben azt sem tudod, hogy ket EANM mire valo.
    Dehogynem te az EFT-t bamulod, aztan mar azt hisz4ed mindent tudsz, aztan megjegyzed, hogy szarok a skilljeid, mert a te skilljeiddel mar 60%-ban wreckingeket losz, mire megjegyzik, hogy acsi nem ugy van az nekem is lvl5-s skilljeim vannak,megsem ugy mukodik a dolog, utana meg te akarod magyarazni, hogy dicsekvesbol mondtak ? Meg bizonygatod, hogy nem lehet kuldetesbe vinni egy olyan hajot ami permatankos es sebzese is van, ha pedig megmutatjak kepen, hogy hulyesegeket beszelsz, meg a masik nezi az EFt-t ?
    Valami gond van veled nem ketseg, talan kellene egy kis onkritikat gyakorolni, nem pedig a hallottam a szomszed gyereke beszelgetett a haverom hugaval, hogyan is mukodik a PvP, idiotizmussal eloallni.
  • CHROME
    "es mikor osszetalalkozol egy PvP-sel ugy megszopat, ahogy akar,"
    Aha...ja...ezt annak mondd légyszi aki már próbálta soloban, de nem sikerült neki.De biztos noob volt,egyik pl reconban. Ja várj...én is noob vagyok...akkor miért nem sikerült neki? Akkor ő noobabb noob volt! Csak ez lehet a magyarázat!

Taníts mester! Ja nem...inkább mégse taníts, kösz, elvagyok én noobként EFT-t bámulva.
  • CHROME
    Te tudsz PvPzni,és ezt ki vitatta? Kérdezte valaki? Állította valaki az ellenkezőjét??
    Itt egy missionöző, PvE(!!!!!!!!!!!!!) fittel rendelkező Abaddonról beszélgettünk eddig. Hogy jön ide a PvP?
    Én is sok mindent tudok de ez teljesen felesleges lenne ideírni.Nem is célom elmondani hogy tudd.Főleg kérkedni nem célom vele.Ellenben veled aki folyamatosan a saját nagyságát magasztalja, hogy LVL V skilljeim vannak, meg Pvp mester vagyok, meg csak én tudom milyen küldiket érdemes elfogadni meg ilyenek. Nincs egy picit nagy önértékelési zavarod? Otthon nem mersz megszólalni mert asszony hordja a nadrágot? Esetleg melóban vagy elnyomva?

Ja,és nem csak EFT-t bámulok...de ezt is felesleges ideírnom.
    A másik hogy tudtommal te linkeltél ide EFT fittről képet, meg permatankot bizonygatva hogy neked 55%-on áll a CAp...akkor ki bámulja az EFT-t?

Na flame OFF.
  • [Jakuza]
    Talan vissza kellene olvasni, hogy mirol is van szo, nem csak nyomni, hogy a cruiserhez nem kell nagy hajo, mintha barki is beszelt volna errol.
    Mintha nem arrol lenne szo, hogy 3 kapus szar LVL4 kuldeteseket nem csinalok ezert nem is megyek 80 kilometert a kovetkezo kapuig.
    Na de a dronok meg a nano hajo elmegy oda, volt a valasz.
    Micsoda kovetkeztetesbol adodott ez a megallapitas nem is tudom :D
  • [Jakuza]
    Miert, mert 0 a tapasztalatod vele, az EFT-t bamulod es mikor osszetalalkozol egy PvP-sel ugy megszopat, ahogy akar, aztan rajosz, hogy az EVE nem az EFT-bol all azert.
    Trukkok es tapasztalas halmaza. Magyarazkodni mar viszont tudsz, en meg PvPzni, ennyi a kulonbseg.
  • Unipsycho
    cruser ellen nemkell nagy hajo ergo nem prolema a 80Km mivel gyors leszel... nemtom miez a "hajo nelkul" amirol pofazol.

es en felteteleztem hogy ha a hosszu tavokrol sirsz akkor már olyan mishrol beszelsz amihez lassu hajo kell... tehat nem cruiserekre lovoldozol...
  • CHROME
    1, Tudod mit jelent a demagóg szó? Nézz utána pls.

2, Azt próbálom megmagyarázni hogy attól hogy valaki nem lőtt még pisztollyal emberre, tudja mi lesz a vége. Attól hogy engem még nem lőttek vele lábon és nem éreztem a fájdalmat, még tudom hogy hogyan kell vele lábon lőni valakit.
    A jelek szerint te nem érzed a különbséget.
    Azt magyarázd már meg hogy mi a francért kellene nekem tudnom a recon skillt ami csak a már lent említett bónuszokat adja hogy tudjam mit tud kitankolni a te hajód a screenshot alapján és mit nem? Mi a franc köze van ahhoz hogy tudjam hogy egy megfelelően fittelt recon képes permajamet adni az Abaddonodnak? Merthogy a skill tudása (ami mint mondtam pontosan 41 percbe kerülne kitanulni, csak eddig nem tettem más miatt) és a te tankod két különböző dolog. Vagy mostmár csak az mondhat véleményt a te tankodról és egy esetleges Titan közbeavatkozásról akinek Titan V skillje van az összes support skillel együtt? Ne hülyíts már.

• [Jakuza]
    LOL. At is ugranak a hajo nelkul a kapun a kovetkezo 3 pocketbe ?
    Mert ha igen azonnal kiprobalom, hogy lelohessek par cruiser osztalyt 20 ezerert ezekben a lama kuldikben.
  • [Jakuza]
    Ezekszerint nem sok tapasztalatod van PvP teren, ha ilyen demagog modon akarsz visszavagni.
    Igen hallottal mar rola, hogy a pisztoly ol de meg nem erezted a fajdalmat, ha labon lonek vele. Hallomasbol sok mindent meglehet magyarazni. Persze hallomasbol te mar tudod, mit kell tenni, azt is hallottad mas mar beleult reconba,es az eg kek es nyaron fagyit nyalnak a gyerkocok.
    Oke akkor mar tudsz mindent.
  • Unipsycho
    lolzi... tod nemcsak shield tank van a vilagon van speed tank is meg sentry drone meg cruise missile ami elvisz 80Kmre ;p
  • CHROME
    Killboard statisztika? Jaj ne röhögtess már. Minek? Te öltél már embert pisztollyal?
    Nem? (gondolom) De azért azt tudod mire képes egy pisztoly igaz?
    Honnan? Na pont erről van szó. Nem kell ahhoz killboard statisztika hogy elolvasson az ember egy skill leírást, plusz játsszon a játékkal.

Jakuza még annyit hogy a jelek szerint mindenki aki olyan missiont vállal el ahol sok a raw dps, neadj isten nem lehet egyhelyben lövöldözve végigvinni, az láma, és nem épeszű. Szégyenlem magam sok más játékostársam nevében.
    Gratulálok.