7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Fenrir
    Katt
  • lammaer
    Mi van irmalinban, nagyszabású invázió lesz? Ki ?
  • lammaer
    Ja vazze, 0.0ban nem loggolsz be 2 hétig azt azt veszed észre hogy az ellen befoglalta az outpostot ahol laksz a cuccodat meg nem tudod kihozni azt árulhatod bagóért a feketepiacon :)

Úristen, mi lett a korpból ahol Kazi a főnök :) Új név a CubePilots mi?
  • Wanax
    Nem kilogol, hanem a szerver dobja ki :)
  • ollie
    Mindenki kiloggol legalább 1x naponta. :)
  • Kaziking
    Jah itten kérem az az aktiv aki mindennap belogol, ki is vagdosom a corpból akik hosszu távon inaktivak. most 45 nap a határ de leht csökkentem majd.
  • Fenrir
    Főleg ha lent vagy lowsecben vagy 0.0-ban. Most úgyis lesz kis csihi-puhi Irmalinban, nem fogok legalább unatkozni :)
  • lammaer
    eve-online.hu oldalon annyi ilyet talalasz amennyi csak kell :)

A kerdes nem az, milyen gyakran loggolnak BE, hanem az, KIloggolnak-e egyaltalan... ;)

Az EVE igazi kocka jatek, sztem heti 1-2 alkalmas beloggolassal nem is lehet tolni.
  • [NST]Cifu
    Van. Jó pár...
  • Roger6
    Akkor minden nap? Van olyan? :)
  • lammaer
    aki egy-ket orara nez be hetente (!) az nem aktiv jatekos :)
  • Roger6
    Van közületek aktív játékos? Aki minden héten benéz egy-két óra játék erejéig a corpjához?
  • lammaer
    Nem is vagyok lammer tee... :)

Fel ev... lesz az majd tobb is a kovetkezo beloggolasig. Egy munkahely nekem boven eleg, nem kell meg egy ejszakai muszak is :P
  • Kaziking
    jah ez lammer-nak szolt
  • Kaziking
    mer ilyen vagy néha belogolsz aztán fél évig semmi
  • Nethyrrea
    jah, ez kavart meg engemis először
  • DeviloftheHell
    pontosan de van aki keveri mivel van a dronocskának 1.2k raktere és azthiszik telefurja
  • Fenrir
    Az náluk 1 perc.
  • lammaer
    Egyetértek - szerintem is az egyik legkomplexebb játék a piacon, viszont ahhoz hogy az ember sikeres legyen benne rengeteg időt kell eltölteni, mind a fejlődéshez, mind a megélhetéshez. Arról nem is beszélve, iszonyúan csapat és társaság alapú.

Én is kb 1.5 év után ugrottam ki (ennél tovább csak a Battlefield 2 meg a CS maradt a gépemen), a karaktereim megtartottam, pár hónapra kis időre vissza is néztem de nem volt már idegem a grindhez meg az állandó várakozáshoz.

Most navyfieldben űzöm az ipart, igazi felüdülés benne az instant action, és viszonylag hamar lehet az ember benne valaki, kis gyakorlással :)
  • DeviloftheHell
    csak egy ciklusnyit bányászik utána visszamegy üriteni
  • BEAST #2879
    Az eve nagyon jo kis mmo, szerintem meg mindig a legjobb a piacon... az egyetlen ok amiert mar nem jatszom az az aprosag hogy kb 1,5 ev utan is ott tartottam hogy voltam is valaki meg nemis es mar kezdtek idegesiteni a honapokat igenybevevo skill tanulasok :p Most warhammerezek, valoszinuleg utolso mmom lesz, nagyon tetszik de mar kezdek "kioregedni" az ilyen idoigenyes dolgokbol, csak azt remelem hogy starcraft 2ig kitartok majd :D
  • Nethyrrea
    naja :D egyelőre még a trialt nyúzom, mire lejár talán belerázódok kicsit, meg ilyesmi.
  • [Jakuza]
    Hat meg masodikra. ;)
  • Nethyrrea
    hátistenem, cabal nem köt le annyira, RF-nek vége, mást meg most nincs kedvem, ez meg mindigis tetszett, csak elsőre kicsit bonyolult :D
  • BEAST #2875
    nahat, te itt? :o
  • Nethyrrea
    tankjú :) kicsit megzavart hogy írtak nála saját kapacitást 1200 köbmétert :D hirtelen megörültem neki
  • Fenrir
    Ha betarget-elsz (szép magyar szó) egy aszteroidát és ráküldöd a drone-okat Mine Repeatedly paranccsal akkor egyfolytában fognak bányászni amíg a saját rakterük meg nem telik, aztán visszamennek a hajódhoz és beürítik a rakterüket a tiédbe és mennek vissza bányászni.
  • [Jakuza]
    A rakteredbe banyaszik.
  • Nethyrrea
    lámakérdés egy újonctól (tegnap óta tolom):

mining drone az tulképp csak nekem segít be, ergo hamarabb telebányászom a rakteremet, vagy van neki is önálló raktere ahova bányászik? vagy hogy műxik ez? van erre valahol valami leírás, vagy eltudja-é valaki magyarázni?
  • DeviloftheHell
    fighter lvl3 nál inkább heavy dront küldj ki :)
  • Fenrir
    Mindent lvl3-ra számoltam. Dread esetén a siege is lvl3, carrier esetén fighterek és egyebeke lvl3.
  • DeviloftheHell
    3? hidd el fél év azután hogy mindböl megvan a lvl1 skill
  • Fenrir
    Ááá bazz, nézegettem a capital hajókat és sehogyan sem jó nekem. Ha Carriert akarok akkor minimum +1 hónap a drone-ok miatt, ha Dread-ek akkor meg minium +1 hónap a siege modul miatt...

Kb három hónap folyamatos tanulás kéne, hogy bármelyiket rendesen tudjam használni.
  • Fenrir
    Az csak tradernek van indítva, semmilyen más skillje nincsen. Vele adom el a jobb lootokat hisec-ben miután felvittem a Viatorommal :)
  • [Jakuza]
    Nem 3 van ?
    Vagy kaprazik a szemem ? :D
  • Fenrir
    Szerencsére van egy altom akire mindenféle science és industrial skill ráhárul, ezzel a karakterrel csupán a harci és pvp skillek mennek.
  • [Jakuza]
    Meg ami kozben az ember eszebe jut :D
  • Fenrir
    Nah egy alapos purgálás után csupán ennyi projekt maradt amit végre kéne hajtanom :)

• BEAST #2861
  • Fenrir
    Repülés légkörben: