7619
-
#2899 Katt -
lammaer #2898 Mi van irmalinban, nagyszabású invázió lesz? Ki ? -
lammaer #2897 Ja vazze, 0.0ban nem loggolsz be 2 hétig azt azt veszed észre hogy az ellen befoglalta az outpostot ahol laksz a cuccodat meg nem tudod kihozni azt árulhatod bagóért a feketepiacon :)
Úristen, mi lett a korpból ahol Kazi a főnök :) Új név a CubePilots mi? -
#2896 Nem kilogol, hanem a szerver dobja ki :) -
#2895 Mindenki kiloggol legalább 1x naponta. :) -
Kaziking #2894 Jah itten kérem az az aktiv aki mindennap belogol, ki is vagdosom a corpból akik hosszu távon inaktivak. most 45 nap a határ de leht csökkentem majd. -
#2893 Főleg ha lent vagy lowsecben vagy 0.0-ban. Most úgyis lesz kis csihi-puhi Irmalinban, nem fogok legalább unatkozni :) -
lammaer #2892 eve-online.hu oldalon annyi ilyet talalasz amennyi csak kell :)
A kerdes nem az, milyen gyakran loggolnak BE, hanem az, KIloggolnak-e egyaltalan... ;)
Az EVE igazi kocka jatek, sztem heti 1-2 alkalmas beloggolassal nem is lehet tolni. -
#2891 Van. Jó pár... -
#2890 Akkor minden nap? Van olyan? :) -
lammaer #2889 aki egy-ket orara nez be hetente (!) az nem aktiv jatekos :) -
#2888 Van közületek aktív játékos? Aki minden héten benéz egy-két óra játék erejéig a corpjához? -
lammaer #2887 Nem is vagyok lammer tee... :)
Fel ev... lesz az majd tobb is a kovetkezo beloggolasig. Egy munkahely nekem boven eleg, nem kell meg egy ejszakai muszak is :P -
Kaziking #2886 jah ez lammer-nak szolt -
Kaziking #2885 mer ilyen vagy néha belogolsz aztán fél évig semmi -
#2884 jah, ez kavart meg engemis először -
DeviloftheHell #2883 pontosan de van aki keveri mivel van a dronocskának 1.2k raktere és azthiszik telefurja -
#2882 Az náluk 1 perc. -
lammaer #2881 Egyetértek - szerintem is az egyik legkomplexebb játék a piacon, viszont ahhoz hogy az ember sikeres legyen benne rengeteg időt kell eltölteni, mind a fejlődéshez, mind a megélhetéshez. Arról nem is beszélve, iszonyúan csapat és társaság alapú.
Én is kb 1.5 év után ugrottam ki (ennél tovább csak a Battlefield 2 meg a CS maradt a gépemen), a karaktereim megtartottam, pár hónapra kis időre vissza is néztem de nem volt már idegem a grindhez meg az állandó várakozáshoz.
Most navyfieldben űzöm az ipart, igazi felüdülés benne az instant action, és viszonylag hamar lehet az ember benne valaki, kis gyakorlással :) -
DeviloftheHell #2880 csak egy ciklusnyit bányászik utána visszamegy üriteni -
#2879 Az eve nagyon jo kis mmo, szerintem meg mindig a legjobb a piacon... az egyetlen ok amiert mar nem jatszom az az aprosag hogy kb 1,5 ev utan is ott tartottam hogy voltam is valaki meg nemis es mar kezdtek idegesiteni a honapokat igenybevevo skill tanulasok :p Most warhammerezek, valoszinuleg utolso mmom lesz, nagyon tetszik de mar kezdek "kioregedni" az ilyen idoigenyes dolgokbol, csak azt remelem hogy starcraft 2ig kitartok majd :D -
#2878 naja :D egyelőre még a trialt nyúzom, mire lejár talán belerázódok kicsit, meg ilyesmi. -
#2877 Hat meg masodikra. ;) -
#2876 hátistenem, cabal nem köt le annyira, RF-nek vége, mást meg most nincs kedvem, ez meg mindigis tetszett, csak elsőre kicsit bonyolult :D -
#2875 nahat, te itt? :o -
#2874 tankjú :) kicsit megzavart hogy írtak nála saját kapacitást 1200 köbmétert :D hirtelen megörültem neki -
#2873 Ha betarget-elsz (szép magyar szó) egy aszteroidát és ráküldöd a drone-okat Mine Repeatedly paranccsal akkor egyfolytában fognak bányászni amíg a saját rakterük meg nem telik, aztán visszamennek a hajódhoz és beürítik a rakterüket a tiédbe és mennek vissza bányászni. -
#2872 A rakteredbe banyaszik. -
#2871 lámakérdés egy újonctól (tegnap óta tolom):
mining drone az tulképp csak nekem segít be, ergo hamarabb telebányászom a rakteremet, vagy van neki is önálló raktere ahova bányászik? vagy hogy műxik ez? van erre valahol valami leírás, vagy eltudja-é valaki magyarázni? -
DeviloftheHell #2870 fighter lvl3 nál inkább heavy dront küldj ki :) -
#2869 Mindent lvl3-ra számoltam. Dread esetén a siege is lvl3, carrier esetén fighterek és egyebeke lvl3. -
DeviloftheHell #2868 3? hidd el fél év azután hogy mindböl megvan a lvl1 skill -
#2867 Ááá bazz, nézegettem a capital hajókat és sehogyan sem jó nekem. Ha Carriert akarok akkor minimum +1 hónap a drone-ok miatt, ha Dread-ek akkor meg minium +1 hónap a siege modul miatt...
Kb három hónap folyamatos tanulás kéne, hogy bármelyiket rendesen tudjam használni. -
#2866 Az csak tradernek van indítva, semmilyen más skillje nincsen. Vele adom el a jobb lootokat hisec-ben miután felvittem a Viatorommal :) -
#2865 Nem 3 van ?
Vagy kaprazik a szemem ? :D
-
#2864 Szerencsére van egy altom akire mindenféle science és industrial skill ráhárul, ezzel a karakterrel csupán a harci és pvp skillek mennek. -
#2863 Meg ami kozben az ember eszebe jut :D -
#2862 Nah egy alapos purgálás után csupán ennyi projekt maradt amit végre kéne hajtanom :)
-
#2861 -
#2860 Repülés légkörben: