EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
a free trial a legújabb trinity kiegészítõvel értendõ?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

JuanG
Van valakinek jártassága benne, hogy battlecruiserre milyen fegyvert érdemes venni? 8 high point, 6 ágyú, 3 missile...5 db 720mm Howitzer artillery cannon I -re (medium) gondoltam, és 3 Standard missile launcher II -re ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja igen, egy minmatar police commander 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alwares
Egy gyorsító kapu volt ott, végre rájöttem, hogy azt kéne használni. Na de most vadászom az NPC-ket rendesen és erre épp DT van... Nah mindegy, remélem nem arra loginolok vissza, hogy szét van lõve a hajóm...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nem akármelyik aszteroida mezöbe kell menni hanem a küldetés ad neked 1 helyet ahova ugranod kell, ez meg találod vagy a peopole and places menüben(balodalt) az agent mission alatt van, vagy az ürben kattintasz jobgombal (a célrendszerben) a semmibe és ott lessz a menüben és csak rá kell ugrani. remélem elég érthetö volt

Valamint még BUÉK mindenkiek 😊

Fenrir
Olvasd el a Journalban a küldetés leírását.

A halál csupán a kezdet...

Alwares
Én nem értem ezt az agent-ezést. Most is épp csinálnék eggyet, el is mentem a helyre ahova kell, de akármelyik aszteroida mezõre megyek, egyik helyen se tûnnek fel a kalózok. Vagy bányászni kell és arra jönnek oda?

Fenrir
Csak figyelni tudod kívülrõl, mindenképpen aktív account kell, hogy be tudd állítani a skillt. Ez arra jó, hogy ha pl hosszú skillt teszel be és nincs idõd nagyon belépni a játékba a "kintrõl" tudod nézni, hogy mikor kell skillt váltani.

GamerAdams007
Ezzel el is lehet indítani 1-1 skill tanulást, vagy azért ahhoz be kell lépni a kliensbe, és ez csak tervezésre/figyelésre jó?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Fenrir
Amikor megveszek egy skillbookot akkor az 0-ás szintû alapból és többet nem kell megvenni.

Alwares
Jah és még egy. Ha én meg akarom tanulni 4-es rank-on a megvett skill-t, akkor azt, ugye csak egyszer kell megvenni? (mert négyszer már fájó lenne az ára)

Alwares
Jah hülye vagyok, már rájöttem, ezeket meg kell venni, na el is indultam beszerzõ körútra.

Alwares
Az a baj, hogy nekem valamiért szürkén van a skill ami kéne, pedig teljesítem a követelményeket:
http://alwares.uw.hu/galley/eve/skill.jpg

Alwares
Oh kösz, örök hála, remélem elboldogulok vele.

Fenrir
Töltsd le az EVE Monitor nevû programot. Így játékon kívül is tudod figyelni pl a skilltanulást, be tudsz állítani magadnak egy skilltervet, hogy mit akarsz megszerezni. Ilyenkor a progi automatikusan kiírja, hogy mi fog kelleni hozzá, megmutatja, hogy összesen hány napig fog tartani a tanulás és hogy van-e DT-bõl adódó konfliktus. Ez nem csak skillekre hanem hajókra és felszerelésekre is jó, kiírja a szükséges skilleket.

Jah, innen szedd le: EVEMon

Alwares
Azt hiszem sürgõsen be kell szerezzek egy skill treet-t ábrázoló doksit mert most nem nagyon vágom, hogy lehet caldari frigate-t tanulni, pedig a Spaceship commandom meg van hozzá. És a Caldari Frigate-et kéne IV-esen tudni, ahhoz, hogy meg tudjam tanulni a Caldari Cruiser I-et.

Fenrir
Tudsz tanulni más faj hajóját is.

Alwares
Ahamm, most Amarr vagyok és van egy Tormentor-om és arra már tettem Expanded Cargohold I-et, hármat is. Viszont eléggé megbízhatatlan a hajó, hoszabb warpolást nem bírja, akkor le fogom cserélni az ajánlottra. A Punishert meg én is kinéztem, jó lesz az nekem. Köszi a tanácsokat.
Jah de most látom az Osprey az Caldari hajó, így akkor nekem az már alapból felejtõs, mert Amarr vagyok?

GamerAdams007
Ha mindenképpen bányászkodni akarsz, akkor amíg trialos vagy tanuld meg az Osprey hajóhoz a skilleket, és azzal bányássz. Low slotokba Expanded Cargohold II (ehhez is skill ofc). Ezzel ki tudod húzni amíg lejár a trial, utána ha befizeted akkor meg Anchor lvl 1 és Industrial ship lvl 1, aztán lehet kontizni, meg indyvel beszállítani.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Fajtól függ. Amarr-nak Punishert, Caldarinak vagy Kestrel vagy Destroyer, sokan azt mondják Destro (cormorant) nem ér semmit, de lvl 1 küldikbe (worlds collide-ot kivéve) a fél shieldem se megy le vele, nem úgy mint mondjuk a merlinnel, amibe nem egyszer struktúrába warpoltam ki. Késõbb meg úgyis fog kelleni Salvagernek, ha magához a missionhoz már nem is elég.

Alwares
Mondjuk néztem a kereskedést is, de abban még nem vagyok elég gykorlott és még nincs nagy tárhelyû hajóm, így ez se igazán kifizetendõ, mondjuk most találtam egy helyet ahol jó az árfolyam két egymás mellet lévõ rendszerben. Majd meglátom, majd számolgatok bányászás közben...

Alwares
Hmm akkor lehet agent-elek én is, már emlékszem akkoriban akkor mért is volt, nehéz a bányászkodás, viszont akkor össze kell szedjek valami ütõs hajót... Agent-ezésre mit ajánlanál?

GamerAdams007
Semmivel nem tudod elszállítani a kontit, csak a tartalmát, ahhoz viszont min. egy Industrial ship kell, aminek 3000 m3 minimum a térfogata, és akkro pár fordulóból elhozod a 27km3-at. Jah persze ezt se lehet trialon tanulni, szemétség. Én is ezért agentezek inkább, trialon nem lehet normálisan mine-ozni.

Alwares
A jet az még nem lenne gond, de mivel tudom elszállítni? Mert azt tudom, hogyan kell csinálni, beugrott tegnap, de melyik tipusú hajóval tudom elszállítani? Mert így most még nem tudom milyen skill-t fejlesszek...

GamerAdams007
A jettison konténernek nem csak biztonsági hátránya van, de 1 óra után bármikor fel is robbanhat, úgyhogy 1 óránál több ideig ne hagyd kint. Másik gond viszont a secure kontival, hogy ugyebár Anchoring lvl 1 kell hozzá, ami Trial accounton nem tanulható!

[Jakuza]
Ket fajta modja van a contenerezesnek.
Vagy kidobsz egy secure kontenert es abba banyaszol Anchoring lvl1 kell hozza (csak 0.8 alatti rndszerektol lehet kidobni), vagy pedig ugy nevezett jet kontenerbe pakolod a banyaszott cuccot.
Ez ugy lehetseges, hogy kidobsz az urbe valamit (jobb klikk az itemre es jettison)
Ennek viszont van egy hatranya, hogy mas lophat belole.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Alwares
Na kezdtem egy 14 napos triált. Most jobban fekszik a játék mint valaha. Van már 300k ISK (tudom nem nagy pénz) és egy egész használható kis bányász fregattom. Már jól jön a pénz is. Viszont az érdekelne, hogy melyik skill és melyik hajó kell, hogy tudjak konténerbe pakolni és azt szállítani, láttam mások is úgy bányásznak...

Vót benne egy kicsit más is.
Iszonyat szép lett a játék.

JuanG
végig thrasher 😊)

Cápafogxy
Az elején sabre (talán thrasher)a végén pedig typhoon.

Fenrir
Nem is lett rossz. Btw ez milyen hajó? Nem ismertem fel. Én majd a Hyperion-ommal szeretnék egy hasonló videót csinálni 😊

JuanG
összedobtam egy gyors kis videót unalmamban...semmi extra 😊)

EVE_JuanG.wmv

Köszönöm
Fenrir
14.95 euró. Olyan 3700 Ft, ez persze függ az euró pillanatnyi árfolyamától.

Sziasztok én is kérdeznék egy érdekes dolgot mégpedig anyagi részen. Tehát menyibe is kerül ez a játék havonta?

Elõre is köszi

üdv Bork
Venom
Csak 0.4 és az alatti rendszerekben. Aki pirosan villog nálad azt pedig high sec-ben is lelehet vadászni.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

JuanG
azokat a játékosokat akiken bounty van szabadon le lehet vadászni??

kliems inditáskor kiirja ha már letölthetö az uj paccs, és onnan le is tudod szedni azonnal.

a patcheles hogy mukszik?
ha majd online lesz a server akkor automatikusan letolti az uj verziot vagy mi?
mert most meg azt irja hogy incompatible protocol
kulon letotoltheto patchet meg csak a calssichoz taltam
miert nincs a premiumhoz?

May the force serve you well!

És a tutorialt is ajánlatos végig vinni. Még ha uncsi is. Sok mindent megtanulsz belõle.

hát ha neked ez ennyire nem megy akkor valószínü hogy nem vágod angolt eggyáltalán, ha mégis akkor pedig életkorod nem éri el a megfelelö szintet(nehogy megsértödj ezért de ez a játék kimondottam nem gyerekeknek készült mert iszonyatos bonyolult)

Fenrir
<#worship>

GamerAdams007
lol?

Mentem jobbra balra nem találkoztam senkivel!!!Vagy mi ez?
Ezzel a gémel tud valaki játszani?Kiprobáltam de ehez ufónak kellene ujjászületni!
GamerAdams007
Köszi meglesem! <#wave>

szállitgatos küdik tényleg elég unalmasak viszont elég biztonságoask (viszonylag)amugy van a játéknak magyar forumja ahol rengeteg információ van felhalmozva minden kezdõnek ajánlanám hogy olvasgassa át néhány órát rászánva hogy átfogó képet kapjon.eve.hu

GamerAdams007
Én se találok... lehet, hogy karira kérek serialt, ami asszem átszámolva 5k, és van hozzá 1 hónap. Tetszik maga a játék, meg jó a hangulata nagyon, csak mondjuk az agentezés nem éppen a legszórakoztatóbb dolog, amikor minden második quest ugyanaz, csak máshova kell menni...

Fenrir
Én nem tudok olyan verziót belõle ami nem digitális lenne.

GamerAdams007
Hol lehet ezt megvenni dobozosan? :S Egyik pesti bolt oldalán se látom és külföldieken se... Csak online lehet venni cd-kulcsot?