EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

MaxPayne
ok és még 1 utolsó kérdésem lenne, hogy a játékot valamilyen más formában is le kell tölteni vagy az a 600MB-os változat jó amin most is a 14 napos próba játékot nyomom?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Hmuda
Nekem nincs MSN-em, de szerintem azon az oldalon amit Valen linkelt annyi játékos van regisztrálva, hogy minden létezõ kérdésre megkapod a választ. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MaxPayne
hmm... kezd elfogadható lenni 😊 de eddig még játszottam olyan online játékkal amiért fizettem is szal gondolhatjátok, valamelyikõtök meg adja az msn címét hogy tudjak ilyen dolgokban konzultálni?
Valen vagy Hmuda?

Hmuda
Akkor vegyél GTC-t a megfelelõ oldalak egyikérõl. A shatteredcrystal.com-on pl 15 dolár egy kód, ami ebben a pillanatban 2625 forintra jön ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
akkor marad a GTC ISK-ért 😄

MaxPayne
kössz az eddigi infókat csak az a gond hogy kiszámoltam euróban hogy havonta mennyibe is kerül a játék és 3900 ft jött ki ami nekem azért még soknak tûnik mert diák vagyok és 17 éves. Pedig tetszik a játék.

Valen
btw (By the Way):

www.eve-online.hu

látogass el ide

Valen
Dollár = USA dollár, jelenelg 180-200 forint körül van

EURO = Europában használt közös pénznem, jelenleg 240-260 Ft között ingadozik

Valen
hát vagy valódi vagy játék pénzért de meg kell venned. Magától nem kerül hozzád. Legalábbis kétlem, hogy GTC gyártással foglalkoznál 😄

MaxPayne
na így már értem 😄 de még ezt a dollár / eurot nem vágom és ha gamecardal fizetek akkor mindig meg kel vennem a gamecardot is vagy mi?

Valen
sztem valamit félre olvastál 😄

1. változat:

20 dollár / euro ha megveszed neten (ezért kapsz 1 hónapot ingyen)
utánna minden megkezdett hónap 15 dollár / euro.

2. változat:

GTC-vel fizetsz a játékért havonta, ezt 2 modon lehet:

a.) IRL pénzért megveszed (3000 Ft és 6000 Ft körül vannak)
b.) játék pénzért (ISK)-rt megveszed (kb. 200 milla ISK)

MaxPayne
(boccs a #1756-os hozzászólásért) akko ft-ban kifejezve mennyit és kell fizetni? 😊 nem vágom most az árfolyamokat, ezt a 20 milliós dolgot még megpróbálom felfogni, de itt a játékban a pénznek semmi köze a valóságban lévõ pénzel ugye? vagy ez is olyan Second Life-os?

MaxPayne
kipróbáltam a 14 napos változatot és megtetszett. Szeretném megvenni és játszani vele de kellene pár infó, hogy mennyibe kerül és mennyit kell fizetnem havonta?

Hmuda
Attól függ.

Ha az oldalukról veszed meg a játékot akkor vagy 20Euró vagy 20Dollár és az ingyen hónap után minden plusz hónap vagy 15Euro vagy 15Dollár körül mozog, billing-plantól függõen (ne kérdezd a logikát emögött, szerintem még a CCP-nek sincs lövése se, hogy miért így csinálják).

Vagy ha Time-Carddal fizetsz (vannak erre külön árusító oldalak) akkor ha egy ilyen kártyával töltesz fel egy Trial accountot, nem kell fizetni a játék teljes árát, mert aktiválja úgy, mintha megvetted volna. Az, hogy most ebbe a módszerbe beletartozik-e az elsõ ingyen hónap azt nem tudom.

Mivel GTC-t dollárért lehet venni egyes oldalakon, ezért jóval olcsóbb azzal feltölteni az EU-ból.

Ha már eléggé belerázódtál a játékba és képes vagy száz-milliókat keresni akkor lehetõséged van más játékosoktól az aktuális árfolyam fügvényében GTC-kódokat venni (valahol 200millió körül van most egy hónapos GTC ha jól tudom). Ezt a szintet nyugis tempóban pár hónap alatt el lehet érni, vagy sokkal hamarab is ha valaki nagyon ráfekszik a dologra. Ezzel azok is játszanak akik épp nem akarnak IRL pénzt kiadni de a CCP is megkapja a pénzét, mert még ha nem is te, de más kiadott IRL pénzt azért a kódért.

Elsõre durványak hangzik ez a 200milliós ár, de ebben a játékban milliárdos szinteken mozognak a pénzek (szemben más játékok max pár milliós ügyeleteivel).

MaxPayne
Akkor tudtok mondani egyéb infókat a játékról?
PL: mennyibe kerül, mennyit kell fizetni havonta stb...

Hmuda
Hál' Istennek nem.

MaxPayne
Tudja valaki hogy az Eve online megjelent olyan tört verzióban mint
pl a WoW?

BEAST
Ilyet meg en sem tapasztaltam, legalabbis engem meg senki sem bombazott ilyen uzenetekkel xd ... most is emberek kerdezgetnek , masok pedig valaszolnak :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
Hát mostanában kezdtem én is, de semmiféle ilyes fajta dolgot nem tapasztaltam 😊
[Jakuza]
Attol, hogy regen az a csati infoszerzesre es segitsegnyujtasra volt.
Mostanaban meg odafajult az egesz, hogy belep egy uj jatekos es elkezdik privatokkal bombazni, hogy az en cegem ilyen franko olyan franko lepj be es a segitsegnyujtas mar csak minimalis mertekben van jelen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Mitõl gusztustalan? Átverés van benne, vagy csak maga a tény, hogy toboroznak?

[Jakuza]
Beirod a join channelhez, hogy HUN
Amugy javaslom inkabb a http://www.eve-online.hu/ forumot, mert a HUN csatornan mostanaban igen csak gusztustalan toborzas folyik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

www.eve-online.hu

Zsolo007
Végignéztem az elérhetõ csatornákat és a nyelvcsatornáknál nincs magyar.

Zsolo007
És hogy tudok a HUN csatira írni?

TVelvet
HUN csatira írsz, és van 😊
Zsolo007
Van valami magyar cég a játékban? Valami ami jobban összefogja a magyarokat? Ha igen hogy tudom azt megtalálni?

Zsolo007
Visszavonom a kérdést, a helyzet "megoldódott" 😊

Zsolo007
Sziasztok! A 2 alap küldetés után hogy lehet továbbhaladni? Hiába nézegettem az interfészt sehol sem láttam munkát. Most akkor csatlakoznom kell valamelyik céghez, vagy hogyan tovább? (Trialon vagyok, tegnap kezdtem)

Wanax
Azért nekemis volt bukta:
Felszereltem az elsõ Drake-m, mondtam magamban ezzel széjjel lövök mindenkit minden lvl1-2 küliben. Elsõ küldi amire mentem egy Recon volt, természetesen nem olvastam végig a küldit, bewarpoltam, nekiálltam lõni 200-300 ezres hajókat, hát szét is lõttek a francba.
Utána mondták corp csatin hogy Reconba nem kell kinyirni senkit...
Azóta bosszúból ha recont csinálok, már csakazartis kitankolom az egészet drake-el (persze rig-elt t2es cuccokkal...)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Valen
1. Ship scanner átlát a kontin, és jelzi, hogy kontiban van ergo biztos értékes 😄

2. Veszeség: mikor én kezdtem 1 hét alatt szedtél össze 1 millát, most 1 nap alatt össze tudod szedni.

3. Veszteség2: Aki nálam több hajót bukott az hazudik 😄

4. Eddigi csúcs bukásom 0.0-ban industrial ship, benne 3 GSC-ben kb. 5 milliárd értékû cucc elvesztése. Csak egy váll rántás volt, pedig kp. 2 millám volt.

Tanulság: EVE-ben sokat lehet nyerni, de mégtöbbet lehet bukni, ha nem figyelsz. De ettõl lesz érdekes és tartós.

ne má szab 😞 ugy tudtam csak concord lát bele kontiba, de mosmá ki fogom én is probálni

"hogy kontiban volt a cucc tehát nem látták mit visz"

Kipróbálni még nem próbáltam, de sok helyen olvastam: akkor is látják mi van nálad, ha kontiba rakod.

GamerAdams007
Ott van ám a death penalty nagy részében, általában exp vesztés mindig szokott lenni, néha még cucc drop is, de tény, hogy EVE-ben van csak igazi veszteség 1-1 halál során.

Kaziking az az 1-2 M pont elég egy top fregatt full fittelésére, természetesen nem T2, de arra egy kezdõnek úgysincs skillje. De szerintem ennyi pénzbõl a skilljeihez a lehetõ legerõsebb hajót meg tudja építeni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ollie
Srácok, köszi a bátorítást, nem fogom abbahagyni. 😊 Csak azért volt olyan rossz, mert kb 10 napja tolom, és majdnem az egész addig gyûjtött vagyonom kárba ment.

a minap nekem az afk ban utazo hauleremet lötték ki high secben olyan 150-180M bukta (ebben csak annyi volt az érdekes hogy kontiban volt a cucc tehát nem látták mit visz ennyi erövel üres is lehetett volna)
öröm az ürömben hogy pukkant a konti amiben a cucc volt ugyhogy nem kaptak semmit a kalozok.
Hun csatis témákhoz, kezdöknek rendszeresen szoktak(tam) adni 1-2 M-t indulásnak, ami igazábol semmire nem elég de az elsö 1-2 napot jelentösen meg tudja könnyiteni.

TVelvet
Más MMO-ban nemvesztesz szinte semmit ha meghalsz 😛 eza szép az eve-ben
GamerAdams007
Csatlakozom, emiatt szerintem se hagyd abba. Egyrészt lvl 2-es küldetésre el se indulj Kestrellel. Lehet, hogy van 1-2 amit meg lehet vele csinálni, de a többit nemhiszem. A kestrel-eddel menj lvl 1-es küldetéseket csinálni, lehetõleg Q20-as agentet keress, vagy legalábbis minél nagyobb annál jobb. Én egyszer vesztettem egy Destroyert, 2-3 millát ért talán, de miután szétlõtték a WC-be (Worlds Collide mission, ha ilyet kapsz szerintem abortold 😊), maradt azt hiszem fél millám, egy Merlin semmi cuccal. HUN csatin írtam, hogy vesztettem egy destrot, azt most mehetek vmi szarul fittelt Merlinnel, erre 2mp múlva villog a Wallet, kaptam 2 millát. Soha nem szoktam másoktól kérni pénzt, és nem is fogok (legalábbis EVE-ben biztos nem), elvégre itt a játékban megszerezhetõ 2 legfõbb dolog az a pénz és a skill. Ha pénzem van már csak skillt kell tanulni, és úgy nem élvezet. Más MMO-kban a szintet kell tolni meg a cuccokat, itt meg a pénzt és a skilleket. Éppen ezért nem annyira örültem, hogy kaptam, de végülis 2 millával kb. csak a veszteséget szereztem vissza, annyira nem toltak elõre, úgyhogy elfogadtam, és mentem újat fittelni. Arra akarok kilyukadni, hogyha felmész valamelyik magyar csatira, és szólsz, hogy vesztettél egy drága fregattot, akkor ha megkéred õket, szerintem adnak pár millát, hogy onnan tudd folytatni, ahol elszakadt a történet. GG

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Fenrir
Elsõ lvl3-as küldetésemben elvesztettem egy Dominixot 😊

Ez a hajó a felszereléssel együtt kb 70 millió volt 😛

Azóta gyûjtögettem és egy tier3-as BS-t összehoztam (Hyperiont). Ez olyan 200 milliót ér most felszereléssel együtt.

Azt akarom ezzel mondani, hogy ne add fel 😊

A halál csupán a kezdet...

Venom
5-6 milla veszteség? 😛
Akkor nem vesztettél még 150-200 millát.
Én amikor az elsõ hajómat azaz egy Destroyert elvesztettem küldiben kb az felszereléssel együtt volt 10 milla, és csak morogtam rajta egyet és kész.
Szerintem nem kéne egy ilyen miatt abba hagyni, ez benne van a pakliban. Nézz küldetésekrõl infó oldalakat hogy tudd mi ellen mész harcolni így csökkentheted az ilyen baleseteket. Amúgy 2-es szintû küldire inkább Cruiser kéne nem fregatt 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

BEAST
😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ollie
Francba, felszereltem a Kestrel-emet pöpecre (kb 5-6 millkóba került), és erre rögtön szétlõnek a második, II-es szintû küldimben. Visszamegyek még kétszer, hogy valamit megmentsek, de mindkétszer rögtön szétlõnek, még arra sem volt idõm, hogy warpoljak. 😞(((
Most van kb 100k lóvém, gyakorlatilag a nulláról kell megint tolnom. 😞((
Szerintem itt hagyom abba a játékot.

GamerAdams007
Jakuza HUN néven van asszem elég rég óta, nem biztos.

ollie
Vááá, te is EVE-ezel? Milyen 😊 nick alatt?

Én Gyokzoli (bár még csak 8 napja kezdtem).

JuanG
hát ennyire nem vagyok jártas benne...nem számítottam ilyen jellegû összeütközésre, bár inkább csak kivégzés volt 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[Jakuza]
Hat az a hajo inkabb armor repaires.
En valami ilyen fittet hasznaltam volna. Igaz ez inkabb PvP es 10 hajo ellen igy se lett volna semmi eselyed.

JuanG
Hurricane (volt) ...

Feltettem 1 medium 720-as turret-et meg 4 small 280-ast, és 3 standard missile launchert...volt egy large shield booster, shield extender (+1800 shield), meg egy capacitor extendert (+500) ... jó is volt a gép, meg akartam tanulni harcolni vele, NPC-ket írtottam agent mission-ben, ment is a dolog, volt hogy legyûrtem egyszerre 2 gallente battlecruisert is, de aztán belerohantam 10 db corp.-os kalózba, csupa -10 sec-es csákó, és pikkpakk kinyírtak 😊)...menekülni esélyem se volt, kellett volna egy micro warp drive és akkor talán...

és mivel ma pont lejárt a havi account-om, be is fejeztem a játékot, mert bár nem rossz, de túl sok idõmet emésztette fel, 1 hónap alatt rájöttem, hogy nem a nekem való játék, Corp-ozni pláne nem lenne idõm, másképp meg tényleg nincs értelme...bele szagoltam-jó volt 😊

de egy kicsit még nyúztam volna a Hurricane-t 😊))

megyek vissza inkább autószimezni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[Jakuza]
Jol gondolom hogy ez Minmatar Battlecruisert es azon belul is egy Cyclone ?
A 720as 'Scout'Artillery a legjobb medium loveg.
Amugy a fegyverzettel nincs gon 5agyu 3 raketa tokeletes arra a hajora
Ezen kivul mar csak egy shieldbooster egy shield amplifier es resistek kellenek a kozepso slotba. (PVE)
Alulra meg skillfuggo, ha nem eleg a powergrid akkor PDU (Power Diagnostic System-ek) es izlesnek megfelol modulok, pl Gyrostabilizer,1xTaska (Damage Controls) stb.

Fenrir
Igen, mert a Trinity ingyenes volt.

A halál csupán a kezdet...