7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • maniac001
    Amúgy calari acura lennék ha nem unnám meg 14 nap alatt.
  • maniac001
    Standinget hogy növelsz ha nem küldizel?
  • nab
    3 hónap alatt elérhető t2 -es bs kitanulása (fegyó kivételével) amivel már low sec ben és 0.0 ban is lehet mit kezdeni. Természetesen 0.0 ban alacsonyabb hajóval is lehet játszani bc talán még cruiser , de ahhoz hogy csapatban tudj játszani és hogy be is vegyenek ahhoz már bs -t minimum tudni kell vezetni. A küldizés dög unalmas két éve játszom de ha 10 küldit csináltam meg sokat mondok. Ráadásul én csak az első 3 hónapban töltöttem fel HUF -al azóta ISK -val de mára már roppan mód nehéz lett a havidíj kifizetés, mivel nagyon felmentek a gtc árak. Én minden új embernek azt tanácsolom, ha sikerült feltölteni keressen egy neki megfelelő társaságot. Úgy sokkal könnyebb játszani is. Van választék pl Jakuza ék low sec es bandája aztán van pár kezdő 0.0 ás is Pl Black Sun Empire. High sec et nem ajánlom. Ebben a játékban nem az xp gyüjtés a lényeg hanem az ISK. Virtuális pénzkeresés igazi művészet, rengeteg módszer van, de tuti tippel nem szolgálhatok :)
  • Gando
    nah ez lehet hasznos lesz hogy én is beinduljak :D
  • [Jakuza]
    Ha mar most akarsz pvp-zni irany par kuldi megcsinalasa a legszimpatikusabb factionnal es ha elertes a 0.5os pozitiv standinget felejuk, belephetsz a nemzeti miliciaba es mar pvpzhetsz is szecska hajokkal, amik alig alig kerulnek valamibe.
    Teszem azt belepsz a matar miliciaba, es a hozzacsapodsz egy csoporthoz, akikkel mesz pvpzni es nagyobb tomegben nem annyira szamit a gyenge hajo.
    Egyedul viszont ne probalkozz, mert sok idobe telik a tapasztalat es a skilljeid nem elegndoek az ilyen csatak megvivasara meg egyenlore.
  • maniac001
    És ez meddig tart kb? Mert engem a wowban is a pvp vonz, de már keresnék egy sci-fi alternatívát. A 14 trial alatt csak ilyen küldik voltak.
  • [Jakuza]
    Egy ido utan ugy sem kuldizni fogsz, hanem igazi jatekosokat loni. ;)
    A kuldizgetes csak a kezdeti tokeinjekcio resze.
  • Gando
    vannak egyéb feladatok is, pl menj el less meg egy gázfelhőt, csapolj meg egy aszteroidát, szálíts el egy adatot A-bol B-be, lőjj szét 1 raktárt és hozd el a cuccost belőle.... eléggé változékony tud lenni
  • maniac001
    mennyi igaz abból, hogy az agentezés már nem csak az "ölj meg x kalózt" dologban merül ki? Mert triallal próbáltam és akkor adtam fel amikor a 30. ilyen küldetést kaptam.
  • Strahd_
    Biszt eleg regota vagyok itt :P (relative)
  • Animus
    SRÁCOOK! Ezt csekkoljátok. Találtam egy ilyen szutykot és másik 4 haverommal bepróbáltunk egy GTCt. Minden simán ment! A tag korrekt és gyors volt. Közel féláron adja a 30 napos GTCket!!!!!! O.o !!!
    A címe: www.EvE-GTC.com
  • BEAST #2928
    Te, itt? :O
  • Strahd_
    az is egy opcio ;) bar kockazatosabb
  • Nethyrrea
    és ha pénzért veszel isk-t és úgy? :D
  • Strahd_
    Ingame GTC vel a gondom :) nekem nincs ISK-m amibol meg tudnam venni.
  • Nethyrrea
    boltilag én még nemláttam, legalábbis cd galaxisban biztos nem.
  • Fenrir
    Lehet venni ingame is már.
  • Strahd_
    Magyarorszagon mar lehet valahol GTC-t venni?
  • SlaCker
    Köszönöm a válaszokat. ;)
    Hát itt az ideje angolul megtanulni. :DD
    Hogy ha az angol az anyanyelvem az még belefér mi?! :DD
    Kösz mégegyszer.
  • [Jakuza]
    Regi a mi killboardunk is, nem az uj verzio, csak par fajl lett kicserelve, es azert latszik 361-nek, de ha zavar szepen kiexportalod fajlokba a killmailokat, lemasolod a gepedre, majd leszeded az uj 361-os kb-t es azt telepited fel, majd ha kesz az uj kb visszaimportalod az admin menubol a kill es lossokat.
  • Fenrir
    Nekünk rev 326-os a kb verziónk, nektek 361, ez az eltérés lehet gond?
  • [Jakuza]
    Ezt a modult: http://eve-id.net/forum/viewtopic.php?f=505&t=8827
  • Fenrir
    Jakuza:

Úgy hallottam, hogy te csináltad meg az OPP kb-ján, hogy a POS-ok is rajta legyenek. Szeretnénk megcsinálni ezt az FBI-on is, mit kell letölteni vagy átírni?
  • DeviloftheHell
    középfoku nyelvizsga kötelezö felsöfoku ajánlott :D
  • Nethyrrea
    azért nemfog ártani ha elkezdesz angolul tanulni mellé, 6 köteg szótárral meg manuallal kicsit nehézkesen fog menni :D
  • vear
    http://www.eve-online.hu/
  • SlaCker
    Hali all.Namost az a situation,hogy énékem annyira tetszik az EVE,hogy eszméletlen.Ráadásul elmlékeztet a Playstatoin 1re kiadott Red Sun:Colony wars nevezetű játékra.Namost csekély angol nyelvtudásom ellenére is nekivágtam párszor a trialnak,de a buleprintes résznél feszt elakadok. :((
    Na a lényeg,hogy nincsen ilyen kézikönyv magyarban ami a-tól cettig leír mindent.Volt régen az Imperium galactikához is egy ilyen köny.Azt rongyosra olvastam. :DDD
    Szóval ha valaki tud erről valamit legyen szives mondja már meg,hogy honnan lehet ezt elérni.
    Mert,ha ez összejön akkor előfizetnék a gammára. :))Csak úgy nem akarok belevágni. :)Kicsit borsos ár azért 1 hónapra,de mondjuk minőségi gamma. :DD
  • tudjanix
    Bányász segédlet magyarul:

http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=40

Ebben az is benne van mait keresel.
  • Tucker Case
    Sziasztok! Korábban már egyszer trialoztam de most újból nekivágnék az EvE-nek, de sok dolgot már felejtettem :/

Volt egy oldal, ahová ha beírtad az ore nevét, akkor kidobta melyik helyeken lehet bányászni. Nem tudja valaki esetleg melyikről lehet szó?
  • Fenrir
    Most már az FBI-t is kirúgták Budar Fof-ról és a Nex és a Black Mesa nagy része szürke nekünk :)
  • tudjanix
    Rosszalkodtatok Jakuza? Vagy csak egy "megmutatomnektekkikvagyunk" cég próbálkozik?
  • tudjanix
    letöltöd, befizeted, belépsz, játszol :D

Konkrétabban mire is vagy kiváncsi?
  • Roger6
    Te mindenhova betalálsz Pepsi? :))))
  • Pepsi Twist
    hi, most találtam ezt a játékot, nem néz ki rossznak :D valaki mondana róla valamit? :D hogy is megy ez megg egyebek
  • [Jakuza]
    Pirosba huztak minket egy cegnel, aztan kisirtak Nexnel azt, hogy tegyenek ki minket a Budar fof-rol.
    Ezert elkezdtuk utni a Black Mesa Projectet hadd elvezzek, ha mar ennyire lelkesek voltak. :D
    Szoval kitakaritjuk most Irmalint.
  • Nethyrrea
    fene... amikor kéne egy kis extra tank meg tűzerő akkor mindenki máshol van....
  • Fenrir
    Jakuza mit csináltatok, hogy bannoltak titeket budar fof-ról? :D
  • lammaer
    Nem tagadom ;)
  • Kaziking
    forum varrior :)P
  • lammaer
    Valami gebasz van, csak a forum fejlec jon be nalam, aztan page loaded with error.

A szlogenetek viszont jo... :)