EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A hangárban a hajón jobb klikk és Open Dronebay (ha nincs ilyen parancs nincs a hajón)
A marketen ha nézed a hajókat akkor az Show Info -nál az Attributum alatt látod az adatok között hogy Drone bay : xx m3
ha jól sejtem akkor azt a drone bay meg kell veni.😊menenk gyakorlok.
Köszi a segítséget neked is.
És igérem nem leszek rest 😊
Köszi a honlapot és nem bántottál meg mert valamijen szinten igazad van.
Köszi mégegyszer.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
SlaCker = ne légy a nevedhez illõ személy, ezért higgy nekem, a fenti oldalon minden általad feltett kérdésre megvana precíz válasz, csak körbe kell nézni és nem várni a sült galambot.
Ha nem bizol a többiekben (bennem) akkor ez a játék nem neked való.
Ez nem egy WOW vagy L2 amit a köznépnek csináltak, ehhez a játékhoz önállóság, kreatív és kombinatív képesség is kell.
Nem megbántani akarlak, de úgy veszem észre, hogy ezek közül némelyik tulajdonságodat elfolytod. Ne tedd.
(Drone skill,Mining Drone operation)
csak azt nem tom,hogyan kell használni a drone-t?
Mert mikor kivittem az ûrba volt egy ojan,hogy "jettison" arra ráklikkeltem és kirakott egy konténert,de azzal mit kel kezdeni vagy,hogyan lehet azt bevinni?
Meg láttam egy ojan drone-t is ami úgy keringet meg rátapadt az aszteroidára és szerintem úgy gyûjtötte a nyersanyagot.
Ja és bocsi az elõzõ HSZ helyesírási hibákért<#falbav>#falbav>
Culram azt tudom,hogy mineral laserel nem lehet harcolni! 😊
CSak úgy voltam vele,hogy nem támadnak meg és akkor inkább kettõvel szedem.
PPL az akkor amit az emberi játékos csinál! Érteménezt 😄D (de mitõl megy?<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#kerdes>#kerdes><#vigyor>#vigyor>)
GamerAdams007 azis negy a hud az megvan azt tudom kezelni,de az energiát azt tom valahogy növelni?
Ne értsetek félre nem azért írom hogy ezt azt tudok mert felvágni akarok csak ne írjatok sokat! 😊
Amúgy ezek mennek csak van egy két bonyolult dolog a játékban ami nem akar meni az istenértsem. 😞
Mondtam azt a contrastot:ha jol tom énis tudok majd csináli cuccokat amit el tudok adni akkor gondolom ott tudom áruba bocsájtani.?
Ja megoldottam a market+select item problémát 😊)
Ami még bonyolult az a blueprint meg a hozzá tartozó dolgok,de ebbe még most nem szeretnék belemászni. 😊)
Ja és tényleg köszi a segítségeteket!
Miner laserrel ne menj harcolni, mert az csak bányászni jó.
ppl = person player vagy valami ilyesmi emberi játékos
Warp max azért szokott leállni, mert elfogy a hajód energiája (alul középen a sárga kör alakú csíkok), vagy nagyon laggolsz vmiért.
Ha angol nem megy, de németül mondjuk viszonylag jól tudsz, akkor escape megnyomása után a beállítások közt valahol át tudod állítani németre is a játék nyelvét.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ez igen le a kalappal elõtetek mert nekem soha nem segítettek bármit kérdeztem (más fórumok),de ti pedig pillanatok alatt és mindenre.Nagyon szépen köszönöm tényleg.100<#worship>#worship>ijensem tudná kifejezni hálám 😊
Amúgy az ablakot külön szedtem meg minden de akkor is mikor újra megnyitom rádobja a select itemre. 😞
Culram mi az a ppl?? 😄
Bocsi Valen,hogy rosszul írtam,de énis arra gondoltam (mármint a eve-online).Ollie ha értenék angolul akkor nem kérnék segítséget.<#vigyor5>#vigyor5>A baj csak annyi,hogy majdnem sík hülye vagyok hozzá.Az ingame trutorialt megcsináltam de a gyatra angoltudás miat kimaradt egy,két dolog <#idiota>#idiota>
Húú még jutott eszembe valami(ti örömötökre <#vigyor>#vigyor>)
Én már játszottam az EVE-vel és megvolt a második csónak amit az eggyik küldetés után kaptam namost azt felcuccoltam 2 miner laser-rel (nem tom jólírtam-e?) meg ijesmivel és mikor Warp volt akkor nem tom,de pár fényév ugrása után leált és normál sebességgel ment tovább a csónak.Ez miértvan?? (40 fényévre volt az a valami és mondjuk azon az úton 3x futott neki a Warpnak)
Bocsi,hogy íj sokat írok
2. A grafikai változás van csak ha arra gondolsz, amire gondolok. Alap kliens dx8-s, az új dx9-s, szebb de hardver igényesebb
3.Contracts = játékosok által feltett megbízások. Néha olcsón jót, néha drágán szart lehet venni.
4. Corporation = ala guild vagy Céh. van játékos és NPC corp, alapból a kezdõ NPC cégnél kezdesz, majd felvételt kérhetsz egy játékos cégbe. Ha a játékos cégbõl kilépsz a vérvonalad szerinti NPC cégbe kapsz helyet, de másik NPC céghez tudtommal nem tudsz átmenni, de másik játékos céghez igen.
5. Market + Select item + ablakok = megszoksz vagy megszöksz. Alapból az ablakokat ha egymásra húzod akkor fent a fejlécük alatt lesznek fülek, amivel tudsz köztük váltogatni. Ha egyiket bezárod akkor automatán nem állítja vissza a régi ablak méretet. Ez van.
Corporation: Az csak akkor ér valamicskét ha van már céged, vagy tagja vagy egynek.
Az ablakok általában füles rendszerben vannak. Húzd szét a két fület külön ablakba, és utána már elméletileg jó lesz.
Na kezdeném.<#smile>#smile>Nos elõször is ful kezdõ és mondjuk,hogy sík hülye vok hozzá.Tudtok e adni egy linket vagy bár mit ami teljes mértékben leírja a játékot,hogy mi mire jó meg ijesmi.Csak ne a EVEonline.hu mert azon nincsen sok minden és nem is nagyon történik változás.Az elsõ:Van valami változás vagy elõny vagy valami ijesmi ha letöltöm azt a videó valamit (nem jut eszembe a neve)vagy csak azt jelenti,hogy több grafikai beálításom lesz?!A másik,hogy a NEOCom-ban mia az a Contrats meg a Corporation??A másik van az a "Select item"mikor kijelöltök valamit akkor oda írja az információt róla"bal felsõ sarokban van"namost én mikor kinvagyok az univerzumban 😄 és megnyitom a marketet akkor azzal eggyütt nyitja meg mármint egybevonnya a kettõt.Mikor bezárom a marketet akkor a select item meg ojan nagy marad mint a market volt és ezután mindíg vissza kell méretezni az ablakot 😞
Hát egyenlõre ennyi lenne,de ha nem gond akkor majd még írok mihejst van valami.
Segítségeteket elõre is köszönm!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem tom,hogy vannak-e még itt mert mint látom rég írtatok.
Hogyha van itt valaki az jelezze már mert lenne 1-2 kérdésem.(nem tiszta egy két dolog 😊 )
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csikot huznak a hajtomuvek (trails - on) ?
1. lehet, hogy a kapcsolatoddal van gond
2. vki rádlogol 😊
3. Esetleg kapcsold ki a hangot a játékból teljesen
Nem tudjátok véletlenûl, hogy a beállításoknál hol kell beállítani, hogy elõ tudjam csalni azt a szép látványos "fénycsóva" effektet? Néhány képen láttam és nagyon megtetszett!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lent az nyer egy flottacsataban akinel kisebb a lag. 😄
Lattam mar olyat, hogy vertek a melluket paran, hogy micsoda gyozelmet arattak, megsemmisitettek az ellenfel folttajat teljesen ami 200 hajobol allt es ok egy hajot sem vesztettek. Kozben kiderult, hogy az ellen joval tobben volt es realis korulmenyek kozott eselyuk sem lett volna, de a lag gyozedelmeskedett, mert amig a hajok 20 percet alltak az ellentol, addig ugy lovoldoztek le oket, hogy egy azaz egy darab loves nem tortent az ellensegtol.
Erre sokan szoktak buszkek lenni, pedig ilyennel dicsekedni eleg szanalmas.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha mar ilyeneket irsz, legalabb kerek legyen a tortenet 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
iSS!
Kthxbye, Peace!
iSS!
iSS!
A 'hatalmas' 1337 bob végre megsemmisül by noobs és lesz belõle az ami mindíg is kellett volna hogy legyen: 1 fõs halott alliance.
Miért mondom ezt?
Mert végtelen irritáló volt az arc amivel e tábor 'hangadói' élükön Adamus 'mindenki fölött állok' Tork barátunkkal nyomták, nyomják a 'BoB a legjobb a többiek noobok' címû nótát. Egyébként õ ott a 'moderátor', képzelhetitek<#hehe>#hehe>
Érdemi elismerése mellett<#worship>#worship> (a HUN megnyerte az utolsó EVE bajnokságot Adamus is ott volt a csapatban + a HUN-osok üzemeltetik a hivatalos magyar oldalt amiért respekt jár nekik) ez azért kikívánkozott belõlem és mindjárt jobban is érzem magam<#vigyor1>#vigyor1>
Kthxbye,Peace!
iSS!
Ha ez megvan akkor elvileg minden vásárlás után max 15 percen belül jön a kód a megadott email címre amit be lehet regisztrálni az accountodra és ezzel feltöltöd a hátralevõ idõt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"