7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Fenrir
    Elég sokat kell kajtatni a jó árak után sajna, sokan már csak lustaságból is megveszik a drágát mert nincs kedvük 7-10-et ugrani.
  • Strahd_
    deha eladom a matikat olcsobban veszem meg a piacon ;) vegul az is profit csak nem craftbol...
  • Fenrir
    Ha mondjuk magad termeled ki (salvage-ből vagy bányászatból) és azt gyártod le majd adod el akkor az tisztán profit neked.
  • DeviloftheHell
    eve-online.hu
  • Strahd_
    van valahol valami jo leiras hogy mit erdemes craftolni vagy hogyan induljak neki a gyartas kutatasnak? :) a tema erdekel es tudom hogyan kell gyartani BPO BPC stb dolgok :) csak ahogy en lattam nem eri meg a gyartas mivel amennyibe kerul a gyartas viszonylag keves profittal lehet eladni. bar lehet csak en lattam rossz targyakat eddig
  • [Jakuza]
    Vagy elmesz suicide gangelni,scammelni :D
  • Asmodeus84
    Pénzt a felsoroltakon kívül még hajógyártásból, t2 hajók tervrajzának kikutatásából, complexekből szerezhető frakciós felszerelésekkel és szerencsés piaci fogásokkal lehet szerezni. Ha unod az agentezést, akkor meg lehet próbálni anomáliákat (nem kell hozzá skill), vagy rejtett complexeket/belteket/romokat (jópár skill / covert ops hajó / probe-ok kellenek hozzá) scannelgetni. A gyártáshoz és kutatáshoz azonban rengeteg skillpont kell (mechanic, science ágban nézelődj) és jelentős pénzmag az induláshoz.

Low sec-hez inkább ismerettség kell és a helyiekkel kölcsönösen kékbe húzott standing. De a lehetőségeid többnyire ugyanazok lesznek ott is, mint high sec-ben, csak lehet pvp-zni.
  • Strahd_
    Salvage el ki tudsz szedni roncsokbol alkatreszeket amiket el tudsz adni vagy kesobb rig et tudsz belole gyartani/gyartatni.

De igen kb ennyit tehet kuldi,banyaszat,kalozfogas beltekeben,Pvp,es exploration kereses.
  • maniac001
    Szóval pénzt bányászatból és agentezéssel lehet keresni. Van ez a salvagery dolog. Érdemes azzal foglalkozni? Mert a bányászat dögunalmas. Állok és várok hogy megteljen a cargo. és a 30. "ölj meg egy szökött akárkit és vedd el a cargóját" dolog is elég egysíkú.

Az érdekelne hogy mit kell elérnem vagy vennem hogy ezeken kívüli dolgokat is tudjak csinálni. Mert ezt egy single jkátékban is meg tudom tenni. Vagy milyen hajóosztály kell egy low sec létezéshez? És ott mi az ami az előbb felsoroltaktól különbözik?
  • ollie
    Steam-ről letölteve 21 napig van ingyen.
  • Alwares
    Van 14 napos triál verzió, azt érdemes megnézni és ha tetszik előfizetesz. Nem kerül sokba a havidíja se...
  • Fenrir
    Nem.
  • jack0101
    Sziasztok!

Most szeretném kipróbálni a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék ingyenes-e?
  • Fenrir
    Bakker dt óta baxott nagy desync-ek vannak, már agentezni sem lehet rendesen :\
  • DeviloftheHell
    eddig is fagyott rendesen de egyre idegesitöbb minden egyes patchel
  • maniac001
    Nem, nincs bekapcsolva az alkalmazásvezérlés. Sosem kapcsolom be. Akkor ez X akta marad.
  • Nethyrrea
    legutóbbi patch óta előszeretettel crashel nekem a játék...
  • [Jakuza]
    Nekem tokeletesen mukodik az elsimitas.
    Nem felejtetted el kikapcsolni az alkalmazasvezerelt opciot ?
  • maniac001
    valakinek van ötlete miért nem működik az élsimítás ha be van kapcsolva a premium grafika? Ha kikapcsolom minden fasza, de ha bekapcsolom szépek lesznek a textúrák, de az élek cakkosak akárhogy állítom a VGA-ban. A játékban ugye nem lehet élsimítást állítani, a kártyámon meg hiába állítom 16-szorosra, semmi eredménye.
  • HUmanHunter
    ty
  • Fenrir
    CLASSIC
    Minimum System Requirements:

* CPU: Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
    * RAM: 512 MB or more
    * HD space: 6.0 GB
    * Network: 56k modem or better Internet connection
    * Video: 32 MB 3D graphics card. NVIDIA GeForce 2 Series or greater, ATI Radeon 7200 or greater and Similar chips from other manufacturers
    * Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers

Recommended system configuration for running EVE Online:

* CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
    * RAM: 1024 MB
    * HD space: 6.0 GB
    * Video: 128 MB NVIDIA GeForce 6200 class card or higher, ATI 9000 series or higher and Similar chips from other manufacturers
    * Network: Broadband Internet connection

PREMIUM
    Minimum System Requirements:

* CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
    * RAM: 1024 MB or more
    * HD space: 8.0 GB
    * Network: 56k modem or better Internet connection
    * Video: 128 MB Shader Model 3.0 Graphics cards such as NVIDIA GeForce 6 class card or higher, ATI X1300 or higher and Similar chips from other manufacturers

Recommended system configuration for running EVE Online:

* CPU: Intel Pentium® IV 2 GHz or AMD XP 2000+ MHz
    * RAM: 2048 MB
    * HD space: 8.0 GB
    * Video: 256MB NVIDIA GeForce 7950 or higher, ATI Radeon X1900 or higher and Similar chips from other manufacturers
    * Network: Broadband Internet connection

The minimum screen resolution for EVE is 1024x768.
    Audio hardware must be Direct Sound compatible. For optimum performance, use latest drivers available.
    Please note that Windows 95, Windows 98, ME, NT and 2000 are not supported.
  • HUmanHunter
    256 mb rammal fut a game?
  • Fenrir
    Nem még.
  • Herold
    Ez a bolygóra leszállásos dolog már elkészült?
  • HUmanHunter
    ty a válaszokat.
  • [Jakuza]
    Azert irtam matart, mert en is az vagyok.
    Viszont nekem mindegy mire lovok, lottem mar matarra,gallentere, most majd loni fogok amarra vagy caldarira. Egy kutya. ;)

Raadasul, amiert meg irtam kulonben matar miliciat neki, mert ugy gondolom talan ok a legszervezettebbek es talan igy mar a kezdetükezdeten is sikerelmenye lehet.
    Amarrt nem ajanlom, mert azok a legsotetebbek es eppen ezert el venne a kedvet a pvptol nagyon hamar, ha allandoan kilonek.
  • Nethyrrea
    az első pár hónapban mindenképpen lassan fog menni, mert a kevés pénz amit küldizéssel szerzel el fog menni skillekre, meg újabb hajókra és fitekre.
  • Strahd_
    low secben lehet :) highban azert nem hoz olyan sokat a blockade meg recon :)
  • Fenrir
    Kell egy párat Recon I meg Blockade-ezni, hogy meglegyen a havi isk a GTC-re :D

Btw melyik a legjobb Gallente kishajó amivel lehet pvp-ben gankelni? :)

Eve fórumon nagyon sokan az Ishkur-ra esküsznek, főleg mert viszonylag olcsó és nagy a dps-e.
  • nab
    Igen nagyon ez a gyenge pontja a játéknak a pénz szerzés. Szal kezdő sztem ilyenben ne is agyaljon hogy virtuális pénzzel tölti fel először.
  • HUmanHunter
    azt annyi pízt sokáig tart összeszedni?[ingame]
  • Fenrir
    Jah, 1 hónaposat jelenleg.
  • HUmanHunter
    vmi olyasmit olvastam hogy ingame pénzzel is lehet havidíjat fizetni?
  • nab
    Nem kell megvenni, havidíja van csak, illetve az első 2 hét ingyenes. De a hajók is pénzbe kerülnek, nyilván minél jobb a hajó annál drágább, de azért ez eleinte nagyon kis mennyiség lesz cruiser bc osztályban.
  • HUmanHunter
    menyibe kerül a game? vagy itt csak havidíjat kell fizetni, nem kell megvenni?
  • nab
    Az achura int re kap bónuszt tehát azt inkább industrial karinak szokták választani. Az én gyártó karim is achura míg a pvp karim Matar brutor. A lényeg a fő karakter generálásnál hogy mindenre tegyél kivétel a charisma hacsak nem akarsz később bónuszokat adni a flottának. Illetve Perception és az int kicsit lehet több. Mert azok kettőt érnek. De pvp karinál határozottan a perception a lényeg.
  • Strahd_
    az alap faj stb osszetetel csak az elejen nyujt valami mast :) minden faj minden skillt ki tud tanulni, itt nem a fajon mulik ki a jo pvp ben :P
  • maniac001
    Én azt hallottam / olvastam hogy a caldari acura a legjobb pvp-re. Ez ennél biztos összetettebb, de ez az infó ért el hozzám.
  • Fenrir
    Matar, mi? Csak azért ők mert te is oda mész :D

Legyél Gallente és öld a Caldari férgeket inkább :D
  • nab
    Standinget sehogy :D Minek az? :P (másik karival szállítok ha kell)