7619
-
#3019 És ha játszol pár évet, akkor talán megközelítheted (!) a jobbakat. -
#3018 "Megy már minden amit lehet tudni, irányítás, fúrás, kereskedelem."
Ez csak egy nagyon kis szelete a játéknak, ha játszol majd pár hónapot akkor rájössz erre :) -
#3017 Kcsit jatszogass a triallal es majd ha nagyjabol mindennel tisztaban vagy, akkor kezdj neki a jateknak egy masik accal.
Mindenesetre a trial streames valtozatat toltsd le, mert ott 3 het a probaido, nem 14 nap mintha a sima oldalrol szedned le. -
maniac001 #3016 Kipróbáltam a trialt és nagyon bejött. Megy már minden amit lehet tudni, irányítás, fúrás, kereskedelem. Persze még noob, trial szinten de nem bonyolult nekem. Összetett, de ez a szép. Az érdekelt hogy ún. endgame környezetben mi a pálya, de kielégítő választ kaptam. Megveszem :) -
lammaer #3015 Igen, egyre gyanusabb, kimondottan egy ilyan valasz utan. Egyre jobban osszezavarodsz :)
Szerintem scamoltal valakit... :P -
#3014 És miért takartad ki? Gyanús vagy nekem, már figyellek egy ideje! -
#3013 :) elotte ki is tudod probalni 21 napos trial accountal mielott ugy dontenel hogy megveszed. -
#3012 Hű de kiváncsiak vagytok...
Az árú amarr shuttle volt. -
maniac001 #3011 Korrekt leírás, ilyesmit szerettem volna. És meg is hozta a kedvem. A következő fizetéskor azt hiszem szögre akaszom a Death Knight páncélját és behuppanok egy pilótafülkébe. Köszönöm. -
#3010 A cél amúgyis a titán :D -
#3009 Rengeteg dolgot csinalhatsz.
Itt nincsenek instak es nem is igazan a kuldezeseket szoktak csinalni az "ultrataposok", hanem mennek pvpzni. :D
Itt is lehet cuccokat szerezni, vagy gyartani,banyaszni,kuldetesezni es sorolhatnam eleg sokaig, mert meg van par variacio. Huzhatod a reputaciodat is, bar az inkabb az NPC-zessel lehet. Milyen a corpelet? Corpja valogatja, de az Imperium Galactica teljesen jo lesz szamodra, mivel high seces ceg tehat empireben talalhato igy a kezdetben sokat tudnak segiteni szamodra es nagyjabol vedett helyen is leszel.
Kesobb atlephetsz a pvp-s cegukbe is, mivel ilyen is van nekik.
Tehat az alapok elsajatithatok, majd kesobb pedig tovabblephetsz, ha belejottel a jatekba. -
maniac001 #3008 ja ezek nem fikázó kérdések, csak keresek a wow helyett valami legalább annyira komplex, értelmes MMO-t. 4 év wow után kell valami más ahol folytathatom, és az űr jobban vonz mint bármi más. Szóval előző postom egy mass érdeklődés. Ha valaki terjedelmesebben összefoglalná annak hálás lennék. -
maniac001 #3007 Na mivel ti jó fejek vagytok én meg még jobb, egy kis érdeklődést mutatok mert az jó nekem. Tudom hogy nem is hasonlít az eve a wowhoz de 1-2 dolgot így kérdezek.
Az addig világos, hogy kell sok idő, sok pénz és egyszercsak hopp...low sec-be mehetek. Ott bányászhatok, lőhetek más játékosokat. És? van valami amit csinálni lehet? WoW... elértem a lvl80-at, instákba járok jobb cuccokat szerzek, szervezett pvp-ben tolhatom, reput húzhatok amiért tápos rewardokat válthatok ki. Az eve-ben van ilyen instance-szerű dolog? Mit csináltok ti ultratáposak ha belogoltok? Milyen a corp élet? mik azok amitől ez annyira jó MMO? Azt mondják a wow 80-nál kezdődik. Sok endgame content, ezer tennivaló. Itt mi az amiért azt érezhetem hogy hú de jó, belogolok és low secben tevékenykedhetek?
-
lammaer #3006 "Sokat nem érhetett :)"
Na ezert erdekelt leginkabb, mi lehetett annyira titkos benne :) -
#3005 Hat hogy emailjuk van e azt nem tudom, viszont van jo par elerhetoseguk, mind a jatekon belul, mind mas lehetoseggel.
1.
IMGL forum a magyar weblapon
2.
IMGL weblap (regisztracio kell a forum eleresehez API kulccsal)
3.
In game a Galactica channelen
4.
Ventrilon: 2.1-es kliens kelll hozza
IP: 94.125.180.76
port: 4000
pass: jikov -
maniac001 #3004 Aki tud egy e-mail elérhetőséget az Imperium Galactica corphoz az írjon legyen szíves egy PM-et. A honlapjukon csak ventri meg ingame elérhetőség van, és szeretnék tőlük 1-2 dolgot kérdezni. Köszönöm. -
#3003 Talan ez ? :D
Prostitute
Group: Livestock
Category: Commodity
Description: A bad woman. -
#3002 Sokat nem érhetett :) -
#3001 biztos valami természetbeni szolgáltatás xDD -
lammaer #3000 Mi van a képen kitakarva? :)
-
#2999 nagyban űzöd még a végén csinálsz belőle kis extrát :D -
#2998 Ma lecseréltem a régi szállítóhajómat egy második mark3-ra...
-
DeviloftheHell #2997 az összes kis buzi amcsi kölyköt lekell löni amelyk más énzéböl veszi a milliárdos hajoit -
Kaziking #2996 söt nem is olyan rég még a 90 napost lehetett 380-400 M isk ért venni (amikor még volt) azóta csunyán felmentek az árak. sajnos egyre inkább nem éri meg isk bol fizetni. -
#2995 gondolom ide is begyűrűzött a válság :D -
#2994 Hát ez jó szar lett akkor így. Én még 350-ért a nyáron két hónaposat vettem :( -
DeviloftheHell #2993 jaku 350 ért szokott menni a 30 napos a 60 at felnyomták már 700 fölé -
#2992 300kk es a jatekon belul is meglehet venni "30 day pilot's license extension (PLEX)" neven.
ui. 330-ert latom most a marketen a legolcsobbat. -
#2991 600 milla körül van a 2 hónapos, gondolom 300 millát akart írni, ami igaz is egy hónapra. -
#2990 300k? Akkor vehetnél nekem párat karácsonyra, ha ilyen olcsó :D -
#2989 ha jóltudom inkább 500 milla mint 300, bár én jelenleg mastercarddal nyomom szóval még nem érint nagyon -
#2988 Raadasul par hona[pot kell csak kibirni es onnantol siman kitermelheto a havi 300k ISK a jatekban, ami "bevalthato" 30 nap ingyen jatekra. -
#2987 ha eléggé elvetemült és kitartó vagy -
#2986 Ez az a játék, amire nagyon megéri előfizetni. -
tomonor #2985 jah, dettó :( -
#2984 Kár hogy fizetős ez a játék, egyébként érdekelne. -
#2983 Nos azt hiszem, hogy a Kuhri Hadművelet kezd a végéhez érni. A románok szinte teljesen eltüntek, a ROM-osok és Glauxosok már csak elvétve vannak, Glauxból folyamatosan lépnek ki az emberek. Tegnap este benéztem Kuhriba meg Nandeza-ba, a helyzet elszomorító, 1 nyavajás sem volt lokálon :\
Most, hogy nincs több lőhető posunk ahova capitallal kijönnéknek már nem olyan fun nekik egyfolytában bukni a bs-eket meg a t2 hajókat. Úgy láttam, hogy Aridia környékén is folyamatosan ölik őket és mostanában a szájuk sem olyan nagy. Már nem smackelnek annyit mint eddig, kezdik érezni, hogy capital nélkül ez a harc bizony eléggé kényelmetlen ellenünk :D
A múltkori irmalini látogatásuk pedig olyan szinten becsődölt, hogy otthagytak megint egy rakat hajót nekünk. -
DeviloftheHell #2982 hát igen lassan törzsvásárloi kártyát kéne osztogatnom :D:D:D -
#2981 Sokszor én sem teszem meg ezt a 2 ugrást ha a bevásárlólistám 99%-át egy helyen tudom megvenni. Ilyenkor belefér ha egy kicsit drágább itt mint ott az áru. -
#2980 Azért sokszor nem is éri meg elkószálni 8-10 ugrásra, hogy ha melletted kettővel szinte ugyanolyan áron el lehet adni a cuccot.