7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Herold
    És ha játszol pár évet, akkor talán megközelítheted (!) a jobbakat.
  • Fenrir
    "Megy már minden amit lehet tudni, irányítás, fúrás, kereskedelem."

Ez csak egy nagyon kis szelete a játéknak, ha játszol majd pár hónapot akkor rájössz erre :)
  • [Jakuza]
    Kcsit jatszogass a triallal es majd ha nagyjabol mindennel tisztaban vagy, akkor kezdj neki a jateknak egy masik accal.
    Mindenesetre a trial streames valtozatat toltsd le, mert ott 3 het a probaido, nem 14 nap mintha a sima oldalrol szedned le.
  • maniac001
    Kipróbáltam a trialt és nagyon bejött. Megy már minden amit lehet tudni, irányítás, fúrás, kereskedelem. Persze még noob, trial szinten de nem bonyolult nekem. Összetett, de ez a szép. Az érdekelt hogy ún. endgame környezetben mi a pálya, de kielégítő választ kaptam. Megveszem :)
  • lammaer
    Igen, egyre gyanusabb, kimondottan egy ilyan valasz utan. Egyre jobban osszezavarodsz :)

Szerintem scamoltal valakit... :P
  • Roger6
    És miért takartad ki? Gyanús vagy nekem, már figyellek egy ideje!
  • Strahd_
    :) elotte ki is tudod probalni 21 napos trial accountal mielott ugy dontenel hogy megveszed.
  • PLaci #3012
    Hű de kiváncsiak vagytok...
    Az árú amarr shuttle volt.
  • maniac001
    Korrekt leírás, ilyesmit szerettem volna. És meg is hozta a kedvem. A következő fizetéskor azt hiszem szögre akaszom a Death Knight páncélját és behuppanok egy pilótafülkébe. Köszönöm.
  • Fenrir
    A cél amúgyis a titán :D
  • [Jakuza]
    Rengeteg dolgot csinalhatsz.
    Itt nincsenek instak es nem is igazan a kuldezeseket szoktak csinalni az "ultrataposok", hanem mennek pvpzni. :D
    Itt is lehet cuccokat szerezni, vagy gyartani,banyaszni,kuldetesezni es sorolhatnam eleg sokaig, mert meg van par variacio. Huzhatod a reputaciodat is, bar az inkabb az NPC-zessel lehet. Milyen a corpelet? Corpja valogatja, de az Imperium Galactica teljesen jo lesz szamodra, mivel high seces ceg tehat empireben talalhato igy a kezdetben sokat tudnak segiteni szamodra es nagyjabol vedett helyen is leszel.
    Kesobb atlephetsz a pvp-s cegukbe is, mivel ilyen is van nekik.
    Tehat az alapok elsajatithatok, majd kesobb pedig tovabblephetsz, ha belejottel a jatekba.
  • maniac001
    ja ezek nem fikázó kérdések, csak keresek a wow helyett valami legalább annyira komplex, értelmes MMO-t. 4 év wow után kell valami más ahol folytathatom, és az űr jobban vonz mint bármi más. Szóval előző postom egy mass érdeklődés. Ha valaki terjedelmesebben összefoglalná annak hálás lennék.
  • maniac001
    Na mivel ti jó fejek vagytok én meg még jobb, egy kis érdeklődést mutatok mert az jó nekem. Tudom hogy nem is hasonlít az eve a wowhoz de 1-2 dolgot így kérdezek.

Az addig világos, hogy kell sok idő, sok pénz és egyszercsak hopp...low sec-be mehetek. Ott bányászhatok, lőhetek más játékosokat. És? van valami amit csinálni lehet? WoW... elértem a lvl80-at, instákba járok jobb cuccokat szerzek, szervezett pvp-ben tolhatom, reput húzhatok amiért tápos rewardokat válthatok ki. Az eve-ben van ilyen instance-szerű dolog? Mit csináltok ti ultratáposak ha belogoltok? Milyen a corp élet? mik azok amitől ez annyira jó MMO? Azt mondják a wow 80-nál kezdődik. Sok endgame content, ezer tennivaló. Itt mi az amiért azt érezhetem hogy hú de jó, belogolok és low secben tevékenykedhetek?

• lammaer
    "Sokat nem érhetett :)"

Na ezert erdekelt leginkabb, mi lehetett annyira titkos benne :)
  • [Jakuza]
    Hat hogy emailjuk van e azt nem tudom, viszont van jo par elerhetoseguk, mind a jatekon belul, mind mas lehetoseggel.

1.
    IMGL forum a magyar weblapon
    2.
    IMGL weblap (regisztracio kell a forum eleresehez API kulccsal)
    3.
    In game a Galactica channelen
    4.
    Ventrilon: 2.1-es kliens kelll hozza
    IP: 94.125.180.76
    port: 4000
    pass: jikov
  • maniac001
    Aki tud egy e-mail elérhetőséget az Imperium Galactica corphoz az írjon legyen szíves egy PM-et. A honlapjukon csak ventri meg ingame elérhetőség van, és szeretnék tőlük 1-2 dolgot kérdezni. Köszönöm.
  • [Jakuza]
    Talan ez ? :D

Prostitute
    Group: Livestock
    Category: Commodity
    Description: A bad woman.
  • Fenrir
    Sokat nem érhetett :)
  • Nethyrrea
    biztos valami természetbeni szolgáltatás xDD
  • lammaer
    Mi van a képen kitakarva? :)
  • Nethyrrea
    nagyban űzöd még a végén csinálsz belőle kis extrát :D
  • PLaci #2998
    Ma lecseréltem a régi szállítóhajómat egy második mark3-ra...

• DeviloftheHell
    az összes kis buzi amcsi kölyköt lekell löni amelyk más énzéböl veszi a milliárdos hajoit
  • Kaziking
    söt nem is olyan rég még a 90 napost lehetett 380-400 M isk ért venni (amikor még volt) azóta csunyán felmentek az árak. sajnos egyre inkább nem éri meg isk bol fizetni.
  • Nethyrrea
    gondolom ide is begyűrűzött a válság :D
  • Alwares
    Hát ez jó szar lett akkor így. Én még 350-ért a nyáron két hónaposat vettem :(
  • DeviloftheHell
    jaku 350 ért szokott menni a 30 napos a 60 at felnyomták már 700 fölé
  • [Jakuza]
    300kk es a jatekon belul is meglehet venni "30 day pilot's license extension (PLEX)" neven.

ui. 330-ert latom most a marketen a legolcsobbat.
  • ollie
    600 milla körül van a 2 hónapos, gondolom 300 millát akart írni, ami igaz is egy hónapra.
  • Fenrir
    300k? Akkor vehetnél nekem párat karácsonyra, ha ilyen olcsó :D
  • Nethyrrea
    ha jóltudom inkább 500 milla mint 300, bár én jelenleg mastercarddal nyomom szóval még nem érint nagyon
  • [Jakuza]
    Raadasul par hona[pot kell csak kibirni es onnantol siman kitermelheto a havi 300k ISK a jatekban, ami "bevalthato" 30 nap ingyen jatekra.
  • Nethyrrea
    ha eléggé elvetemült és kitartó vagy
  • ollie
    Ez az a játék, amire nagyon megéri előfizetni.
  • tomonor
    jah, dettó :(
  • kovecses
    Kár hogy fizetős ez a játék, egyébként érdekelne.
  • Fenrir
    Nos azt hiszem, hogy a Kuhri Hadművelet kezd a végéhez érni. A románok szinte teljesen eltüntek, a ROM-osok és Glauxosok már csak elvétve vannak, Glauxból folyamatosan lépnek ki az emberek. Tegnap este benéztem Kuhriba meg Nandeza-ba, a helyzet elszomorító, 1 nyavajás sem volt lokálon :\

Most, hogy nincs több lőhető posunk ahova capitallal kijönnéknek már nem olyan fun nekik egyfolytában bukni a bs-eket meg a t2 hajókat. Úgy láttam, hogy Aridia környékén is folyamatosan ölik őket és mostanában a szájuk sem olyan nagy. Már nem smackelnek annyit mint eddig, kezdik érezni, hogy capital nélkül ez a harc bizony eléggé kényelmetlen ellenünk :D

A múltkori irmalini látogatásuk pedig olyan szinten becsődölt, hogy otthagytak megint egy rakat hajót nekünk.
  • DeviloftheHell
    hát igen lassan törzsvásárloi kártyát kéne osztogatnom :D:D:D
  • Fenrir
    Sokszor én sem teszem meg ezt a 2 ugrást ha a bevásárlólistám 99%-át egy helyen tudom megvenni. Ilyenkor belefér ha egy kicsit drágább itt mint ott az áru.
  • Roger6
    Azért sokszor nem is éri meg elkószálni 8-10 ugrásra, hogy ha melletted kettővel szinte ugyanolyan áron el lehet adni a cuccot.