EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszem azt peldanak okaert a kepen lathato ugynoknel atlagosan mivel nem mindig blokadot kapsz, olyan 60-80 kuldetest kell letolni, hogy elerd a lvl4q20at. Meg 4 perces atlaggal ez olyan 4-5 ora kornyeke (de legyen mondjuk a nehezebb kuldik tobb idejevel is szamolva 6 ora), ha folyamatosan tolod.De van olyan kuldi ami kb utazassal egyutt sincs 30 masodpercnel tobb. Persze jobb olyan helyen csinalni, ahol tobb lvl2es agent van mert egyszerre akkor fel lehet venni 3 kuldit is es nincs kidokk, bedokk, raadasul ahol en csinaltam a kuldit ott meg rendszert sem kellett elhagynom soha.
Pihenteto modban atlag 5 ora jatek 2 nap alatt az nem sok. Jobb megoldas mint a lvl1 vagy lvl3 mert mig az elso tul keves standinget ad, addig a masodik tul lassu es addig boven meglehet csinalni, akar 7-8 lvl2es kuldit is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valamint halkan megsugom, hogy egy lvl2es blokadert jobb helyeken 1millio isk-t kapsz csak az ugynoktol, a bounty nelkul.
Ne lepodj meg, de ez az ugynok csak egy szaros lvl2q0-as agent, meg csak nem is q20as.
lvl2 Q0-as ugynok
Megfelelo social skillekkel egy 0.5os rendszerben, lvl2q20as ugynoktol kapsz olyan ~600k-700k isk-t es plusz az elplusztitott hajok utan a bountyt, ami valoban nem sok de kozel 1 millio isk jon ki egy jobb fajta kuldetesbol es siman teljesitheto 2-3 perc alatt (kiveve a blokad).
Az altalam belinkelt keprol nem is beszelve, ami ugye egyertelmusitti, hogy nincs igazad es a 60 millio elerese nem okoz nehezsegeket, raadasul mivel en meg is csinaltam ezt a mokat es meg csak nem is low sec, hanem 0.5-os rendszerben, tapasztalatbol tudom allitani, amit allitok, nem pedig elmeleti szintbol, ahogy te teszed.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nyilván level4-en 60 milla nem sok, de ez nem is volt kérdés..
Elhiszem hogy belefért 1.5 napba, de azért sztem ez nem egy átlagos megközelités volt 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Teszem azt egy 0.1es rendszerben egy lvl4q20as jo kuldetes ad 12000 loyality pontot es kb 5-7 milliot, mig ez egy 0.5os rendszerben 6-7000 LP es kb 2-2.5 millio.
1. dolog, hogy nem a factionnal kell elerni a 7.0-as standinget boven eleg az adott cegnel.
2. a standing emelkedes attol is fugg, hogy milyen magas a cegnel a standinged.
peldaul 0.5os standingnel egy lvl2es kuldi is adhat 0.3-0.7 standinget, mig 6.0os standing felett mar 0.05 alatt is lehet ugyanez.
Amugy az atlagos reward kerdest sem ertem, ugyanis a skillek es az ugynok szintje is befolyasolo tenyezo.
de nekem elnézem szab 😊PPPPPPPPPPP
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
PVP = perception / willpower
Fúrás/gyártás = memory / intellect
Agent / kereskedés = Charisma
De a Charisma legyen a legkevesebb, a többi aránya közel egyforma
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ha késõbb a pvp lesz a lényeg de az elején még kereskednék meg fúrkálnék, melyik fajt érdemes választani? Sokan a caldari acura-t ajánlják. valaki tudna ezekrõl a dolgokról pár mondatot írni? Elõre is köszi.
Kestrel = Caldari tipusu alap fregatt 4 db rakéta vetõvel, gyenge védelemmel, lvl1 - 2 közötti missiókhoz
A fitt az az mikor az állomáson felcuccozod a hajót ugye!?
Mi az a Kestrel <#idiota>#idiota>
Nekm volt egy hajóm az amit adott az elején. 😄
maniac001 abban igazad van,hogy megcsinálhatnám az alap training missziókat.Lehet,(sõt biztos)hogy akkor nem fárasztanálak titeket.
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azt viszont nem tudom,hogy van egy két kérdésem és már mindenki azzal jön,hogy ez nem neked való játék.Emberek megmontam az eljén van egy,két kérdés amit nem tudok.Más online játék megy,de ez kicsit összetettebb.Soha nem láttam még ijen stílusú játékot amiben nem klán,hanem Corpok vannak.
Meg szerintem a játék elején sok lehetõség szakad az emberre!
De ki hogy látja!
Titan ha jól értelek akkor a konténert nem lehet mozgatni hanem az azt a célt szolgálja,hogy amíg én vissza viszem az ásványt addig a Drone szedi bele továbrais.
Sajnos az elején elég uncsinak tûnhet, de az inkább a játék megismerésének idõszaka és a skillezésé! Kb. fél év tötyörgés után kezd izgalmas lenni, mikor beûlsz az elsõ BC-dbe! 😄
Emléxem, hogy 2 hónapig nyomtam egy lvl. 2-es agentet aminek a quality besorolása -18 volt! Mikor lehülyéztek jöttem rá, hogy elbaxtam 2 hónapot és rengeteg felfedezni és tanúlni valóm van még! Annak ellenére, hogy kezdõ koromban szó szerint napokat töltöttem a fórumok olvasgatásával!
Ha olvasol rendszeresen, akkor akaratlanúl is beléd ivódik a nyelvtan! Nagyon szép a mayar nyelv és szerintem nem kell ledegradálni ilyen alapvetõ hibákkal! "Nyelvében él a nemzet"...ha mond ez valamit...<#integet2>#integet2>
Van, hogy az ember elgépel valamit vagy épp rosszúl tudja, de ha bizonytalan vagy valamiben, akkor ott a google!
ON
Pontosan melyik konténerre gondoltál? A "Jetison"-ba nagyon sok fér (23K köbméter-de az érték nem pontos, majd valaki kijavítja). Ebbõl szépen át tudod pakolgatni a saját hajódba és több fordulóval el tudod transportálni, mondjuk egy transportship-pel! Ezekhez bárki hozzáfér és míg Te fordúlsz egyett, addig lehet, hogy valaki kipakolja a kontid!
Ha kiürûlt a "Jetison", akkor az elpukkan!
Vannak konténerek, amiket lehet venni! Ezek különbözõ méretûek, de kóddal le lehet zárni és üres állapotban nem pukkannak el!
Lehet venni
NE LÉGY HAMARI.
Csapat Mission: lvl4 - 5-s agentek, ja ahhoz nem árt 2-3 hónapnyi skillezés
00 -s élet, PVP és terület foglalás/védés, bányászat csapatban, stb
van millió egy lehetõség, csak épp meg kell találni.
Ez a játék nem az a jûték, ahol 2-3 hét alatt elérsz szinte mindent (lásd Wow, L2). Itt 1-2 év simán eltelik mire elmondhatod, hogy igen, jártam sok helyen (de ekkor is csak a területek 5-10%-án 😄
Ojan jó hogy valaki még figyel a hejesírásra a mai vílágban HELYETT:
Olyan jó hogy valaki még figyel a helyesírásra a mai világban
Amúgy nyelvtanból gyenge voltam!<#gonosz3>#gonosz3><#falbav>#falbav>
Még eggyetlen eggyet kérdeznék.Van ugye a konténer.Namost ha jol tom akkor abba lehet gyûjteni a nyersanyagot,de hogyan lehet bevinni??
DE! SlaCker! Figyelj már oda a helyesírásodra, mert ha mégegyszer leírod, hogy ojan, olyan helyett és még sorolhatnám, bizisten lemészárolok valakit!<#gun>#gun><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>