EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Ja es biza ez a legeffektivebb modja a standinggyujtesnek.
Teszem azt peldanak okaert a kepen lathato ugynoknel atlagosan mivel nem mindig blokadot kapsz, olyan 60-80 kuldetest kell letolni, hogy elerd a lvl4q20at. Meg 4 perces atlaggal ez olyan 4-5 ora kornyeke (de legyen mondjuk a nehezebb kuldik tobb idejevel is szamolva 6 ora), ha folyamatosan tolod.De van olyan kuldi ami kb utazassal egyutt sincs 30 masodpercnel tobb. Persze jobb olyan helyen csinalni, ahol tobb lvl2es agent van mert egyszerre akkor fel lehet venni 3 kuldit is es nincs kidokk, bedokk, raadasul ahol en csinaltam a kuldit ott meg rendszert sem kellett elhagynom soha.
Pihenteto modban atlag 5 ora jatek 2 nap alatt az nem sok. Jobb megoldas mint a lvl1 vagy lvl3 mert mig az elso tul keves standinget ad, addig a masodik tul lassu es addig boven meglehet csinalni, akar 7-8 lvl2es kuldit is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
5 perc ? Van ahol mindossze egy sorozat raketat kell kiloni.
Valamint halkan megsugom, hogy egy lvl2es blokadert jobb helyeken 1millio isk-t kapsz csak az ugynoktol, a bounty nelkul.
Ne lepodj meg, de ez az ugynok csak egy szaros lvl2q0-as agent, meg csak nem is q20as.
lvl2 Q0-as ugynok
Megfelelo social skillekkel egy 0.5os rendszerben, lvl2q20as ugynoktol kapsz olyan ~600k-700k isk-t es plusz az elplusztitott hajok utan a bountyt, ami valoban nem sok de kozel 1 millio isk jon ki egy jobb fajta kuldetesbol es siman teljesitheto 2-3 perc alatt (kiveve a blokad).
Az altalam belinkelt keprol nem is beszelve, ami ugye egyertelmusitti, hogy nincs igazad es a 60 millio elerese nem okoz nehezsegeket, raadasul mivel en meg is csinaltam ezt a mokat es meg csak nem is low sec, hanem 0.5-os rendszerben, tapasztalatbol tudom allitani, amit allitok, nem pedig elmeleti szintbol, ahogy te teszed.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Ja értem, de nem számoltad a storyline-okat, azok nagyon megnyomják a standinget.

Ejj ejj, nem figyelsz... az egész elmélkedés Jakuzának abból az állitásából indult ki, hogy level 2 agenttel, kb 60 milla rewardot begyûjtve érte el a level4 q20as agentet. Nem kételkedem a szavában, ez nyilván megtörtént - viszont a 60 milla rewardot level2-n összeszedni nem 1-2 küldetés volt: a reward nagyságából itélve saccoltam olyan százat. Ami küldetésenként mondjuk 5 perccel számolva természetesen belefér a 1.5 napba, de sztem ehhez már irtózatos perverzió kell és nem hiszem hogy ez a legeffektiveb módja a standing gyûjtésnek.

Nyilván level4-en 60 milla nem sok, de ez nem is volt kérdés..

ollie
Egy lvl4-es küldivel már simán megvan a 10 milla fejpénz, szóval az a másfél nap még sok is lehet.

"Amugy az atlagos reward kerdest sem ertem" - pedig egyszerû... emlitetted - nyilván hasraütve, de a nagyságrend gondolom azért helyes - hogy kb 60 millát szedtél össze lootolás nélkül, csak a rewardból. Namost, legyünk nagyvonalúak, legyen NPC bountyval és time bónusszal 500K egy küldibõl a bevétel... akkor hány küldetés az a 60 milla? Olyan 100-120 körül...

Elhiszem hogy belefért 1.5 napba, de azért sztem ez nem egy átlagos megközelités volt 😊

vagyha megvan a lvl3 ra valo akkor és mázlid van hogy csak olyan küldiket kapsz amibe beugrasz kilössz 1-3 hajot vagy egy épületet és kész akkor standingre böven jó

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

[Jakuza]
Valamint az is befolyasolo tenyezo a standing emelkedesnel, hogy milyen sec statuszu rendszerben milyen ugynoknel vegzed az adott kuldetest.
Teszem azt egy 0.1es rendszerben egy lvl4q20as jo kuldetes ad 12000 loyality pontot es kb 5-7 milliot, mig ez egy 0.5os rendszerben 6-7000 LP es kb 2-2.5 millio.

[Jakuza]
Ja es a 0.02, es 0.06 standing emelkedes se pontosan igaz a cegnel.
1. dolog, hogy nem a factionnal kell elerni a 7.0-as standinget boven eleg az adott cegnel.
2. a standing emelkedes attol is fugg, hogy milyen magas a cegnel a standinged.
peldaul 0.5os standingnel egy lvl2es kuldi is adhat 0.3-0.7 standinget, mig 6.0os standing felett mar 0.05 alatt is lehet ugyanez.

ollie
Hát elég kevés. 100k már soknak számít lvl2-õn.

[Jakuza]
Fogalmam sincs, de nem eroltettem meg magam, es nem is jatszottam folyamatosan a 1,5 nap alatt. De egy biztos kb 2-3 perc egy kuldetes.
Amugy az atlagos reward kerdest sem ertem, ugyanis a skillek es az ugynok szintje is befolyasolo tenyezo.

De ha megmondja valaki mennyi az átlagos reward egy level2-es küldetésbõl, az is jó 😊 (ezért nem aktiválom be az accomat 😊 )

Lenne kedved megsaccolni hogy az a 1.5 nap nagyjából hány darab küldetést jelent? Nekem ilyen 0.02, 0.06-os standingemelkedések rémlenek a level1-level2 küldetésekbõl... na abból rakjunk ki 4.8-et (vagy mennyit) hogy kijöjjön a level4 agent...

[Jakuza]
Annyira azert nem, ugyanis 1,5 nap alatt egy caracallal ellehet erni lvl2es kuldikkel a L4Q20as agentet es kozben keresl kb 60 milliot ugy hogy nem is lootolsz.

Jóvanna, kicsit provokáltalak hogy végre megszólalj 😊 És ha kiszállsz az Iv-bõl, akkor mit fogsz csinálni azzal a rengeteg felszabaduló idõddel? 😛

nem igaz söt annyira nem hogy lehet abbahagyom EVE-t,(bár nem az agentelés miatt) egyébként meg abszolut nem csak és kizárolagosan agentezem, mert akkor nem hiszem, hogy a multkori op-unkrol is csak én jöttem volna visza hajoban 😊
de nekem elnézem szab 😊PPPPPPPPPPP

Ez tény, én fél évig agenteztem kezdõként, aztán pár hónappal ezelõtt még 1 hónapot toltam kozmosz küldiket meg egy kis level3 agentet hogy jó standingem legyen a researchoz... bele is untam, de ismerek olyan kollégát, aki már 2 éve nem bir betelni vele 😊 Igaz Kazi? 😊

Az a baj hogy annyira egysíkúak a küldetések hogy menj ide, öld meg a kalózokat. vagy 30 missiont csináltam de mind ilyen volt.
Hátnemtom, ha az ember a standingre hajt, akkor level 3 vagy 4. A level1/2 csak addig, amig nincs jobb, mert katasztrófálisan keveset hoz.

GamerAdams007
Hmm jó, igaz, a "bõven" túlzás volt, de azért ott is jön.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

level1-ben bõven jön a standing? Ez egy nagyon meredek kijelentés.

furhat is vagy kalozkodhat ha neki az jobban tetszik jövedelem szerzésnek vagy veheti dolláért ....

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

GamerAdams007
Szerintem úgy értette, hogy lvl 4-ezni se fog. Egyébként meg nem tud leragadni, mert lvl 1-ben is jön a standing bõven, és lvl 1-ezve is meg lehet szerezni a 4-eshez a standinget.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ollie
Mi az, hogy nem fogsz lvl4-ig agentezni? Ha nem agentezel, nem fog nõni a standinged, és nem fogsz magasabb szintû küldiket kapni, ergo örökre leragadsz az lvl1-nél. Tehát vagy küldizel addig, amíg nem tudsz már lvl4-et is kapni, vagy nem, ez esetben soha nem fogsz kapni.

azt ne feledd hogy a modulok fitteléséhez a kiegészitö skillek int+mem alapuak

Úgy akarom kialakítani, hogy willpower/perception olyan 12-14 körül, mem/int 8 körül legyen. Amit csináltam: caldari acura, military és azon belül soldier. Ez jónak tûnik pvp-re.
Valen
a faj mind 1 , az attributumok számítanak.
PVP = perception / willpower
Fúrás/gyártás = memory / intellect
Agent / kereskedés = Charisma

De a Charisma legyen a legkevesebb, a többi aránya közel egyforma

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

na ha már itt tartok...
Ha késõbb a pvp lesz a lényeg de az elején még kereskednék meg fúrkálnék, melyik fajt érdemes választani? Sokan a caldari acura-t ajánlják. valaki tudna ezekrõl a dolgokról pár mondatot írni? Elõre is köszi.
Épp most hagytam abba a wowot (remélem most már végleg) és kell valami mmo. A warhammer nem érdekel, a Lotro se jön be. lehet hogy az EVE-re szánok egy kis idõt, hátha belejövök. De lvl4-ig tutira nem fogok agentezni. Az dögunalmas, egysíkú és legutóbb is attól ment el a kedvem.
ollie
Háát, én már 1-1,5 hónap után beleültem az elsõ BC-mbe, és még csak nem is siettem el.

én mikor kezdtem furtam aztán drakel agenteztem lvl4 ig

Igen a Kestrel egy hajó, amit meg is kapsz egy kezdõ storyline (fontos küldetés) jutalmaként. De a segítõimnek köszönhetõen már az ezelõtti missziókra is egy viszonylag jól fittelt (felszerelt) Kesterellel mehettem.
milenne ha olvasnál vmi forum félét vagy netánt elolvasnád az angol szövegeket az eve ben marháknak már betették az üdvözlö képernyöket is amiben tök jól levan irva minden csakhát megkell tanulni olvasni

GamerAdams007
Lefordítva a Kestler az egy hajónak a neve.

Valen
Fitt = a hajódra felszerelt eszközök összessége, csak állomásokon tudod megváltozatni

Kestrel = Caldari tipusu alap fregatt 4 db rakéta vetõvel, gyenge védelemmel, lvl1 - 2 közötti missiókhoz

Most kínaiul beszél! 😄😄
A fitt az az mikor az állomáson felcuccozod a hajót ugye!?
Mi az a Kestrel <#idiota>
Nekm volt egy hajóm az amit adott az elején. 😄
Ejh én is kedvet kaptam megint, de visszafogom magam 😊
Nem csak azért érdemes megcsinálni. nagyon sokat tanít, és a csillagtérképen való navigálást nagyon megkönnyíti. Elég szájbarágósan mondja el. Lesz bal oldalon egy channels (azt hiszem ez a neve) fül. Arra rákattintva elõjön egy ablak, és join hun. Itt sok magyar van akik tudnak neked ingame helpet nyújtani. Sõt az igazán lelkes ifjakat egy kezdõtõkével is megajándékozzák. Pár millió ISK nekik semmi, de neked nagyban megkönnyíti a kezdeteket. Érdemes még a már említett magyar EVE fórumon megnézni pl. az ellenfelek tipusát és hogy milyen sebzésre érzékenyek. Én a Kestrel hajómat az elején úgy fitteltem fel hogy azok a rakéták szinte hatástalanok voltak a drone-ok ellen. Szóval érdemes tájékozódni és sokkal könnyebb lesz az indulás.
Fenrir köszi a segítséget.Kezdem érteni. 😊
maniac001 abban igazad van,hogy megcsinálhatnám az alap training missziókat.Lehet,(sõt biztos)hogy akkor nem fárasztanálak titeket.
ha sosem láttál még iLYen tipusú játékot akkor is meg lehet csinálni az alap training missziókat. Az az alap. és ha nincs annyi angol tudásod késõbb bajban leszel. Erre írtam.
Fenrir
Nem, a drone alapból a te hajód rakterét tölti, neked kell manuálisan áthúzni a konténerbe az ásványokat a rakteredbõl. Arra viszont figyelj, hogy a jettison konténer 2 óráig él és mivel nem jelszó védett más játékos bele tud nyúlni és el tudja vinni belõle a cuccokat.

A halál csupán a kezdet...

BEAST
Gondolom meg mindig viccelodsz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Maniac001 látom te naon lovagolsz a helyesíráson,de ha nem tünt volna fel senkinek csak VICCbõl írtam le!!

Azt viszont nem tudom,hogy van egy két kérdésem és már mindenki azzal jön,hogy ez nem neked való játék.Emberek megmontam az eljén van egy,két kérdés amit nem tudok.Más online játék megy,de ez kicsit összetettebb.Soha nem láttam még ijen stílusú játékot amiben nem klán,hanem Corpok vannak.
Meg szerintem a játék elején sok lehetõség szakad az emberre!
De ki hogy látja!
Titan ha jól értelek akkor a konténert nem lehet mozgatni hanem az azt a célt szolgálja,hogy amíg én vissza viszem az ásványt addig a Drone szedi bele továbrais.
Titan
Haha! Akkor szerintem nem játszottál az "RFOnline"-nal!<#nyes>
Sajnos az elején elég uncsinak tûnhet, de az inkább a játék megismerésének idõszaka és a skillezésé! Kb. fél év tötyörgés után kezd izgalmas lenni, mikor beûlsz az elsõ BC-dbe! 😄
Emléxem, hogy 2 hónapig nyomtam egy lvl. 2-es agentet aminek a quality besorolása -18 volt! Mikor lehülyéztek jöttem rá, hogy elbaxtam 2 hónapot és rengeteg felfedezni és tanúlni valóm van még! Annak ellenére, hogy kezdõ koromban szó szerint napokat töltöttem a fórumok olvasgatásával!

Titan
OFF
Ha olvasol rendszeresen, akkor akaratlanúl is beléd ivódik a nyelvtan! Nagyon szép a mayar nyelv és szerintem nem kell ledegradálni ilyen alapvetõ hibákkal! "Nyelvében él a nemzet"...ha mond ez valamit...<#integet2>
Van, hogy az ember elgépel valamit vagy épp rosszúl tudja, de ha bizonytalan vagy valamiben, akkor ott a google!
ON
Pontosan melyik konténerre gondoltál? A "Jetison"-ba nagyon sok fér (23K köbméter-de az érték nem pontos, majd valaki kijavítja). Ebbõl szépen át tudod pakolgatni a saját hajódba és több fordulóval el tudod transportálni, mondjuk egy transportship-pel! Ezekhez bárki hozzáfér és míg Te fordúlsz egyett, addig lehet, hogy valaki kipakolja a kontid!
Ha kiürûlt a "Jetison", akkor az elpukkan!
Vannak konténerek, amiket lehet venni! Ezek különbözõ méretûek, de kóddal le lehet zárni és üres állapotban nem pukkannak el!
Lehet venni

Valen
Maniac001: csak mert hamar akartál mindent. már sokan megmondták:

NE LÉGY HAMARI.

Csapat Mission: lvl4 - 5-s agentek, ja ahhoz nem árt 2-3 hónapnyi skillezés

00 -s élet, PVP és terület foglalás/védés, bányászat csapatban, stb

van millió egy lehetõség, csak épp meg kell találni.

Ez a játék nem az a jûték, ahol 2-3 hét alatt elérsz szinte mindent (lásd Wow, L2). Itt 1-2 év simán eltelik mire elmondhatod, hogy igen, jártam sok helyen (de ekkor is csak a területek 5-10%-án 😄

Egyébként és is elkezdtem többször a trialt, 1-2 hétig le is kötött, de amikor az ezredik agent küldetést kaptam amikor x kalózt kell kinyírni akkor elegem lett. Lehet hogy kicsit több türelemmel megtetszett volna, de ez az agentezés meg bányászás flusztráló már 2-3 óra után. Pedig a téma érdekel, a környezet jó, csak ez a monotonítás az agyamra ment. És hiányzott hogy nincs igazi csapat mission. Egyszer egy haver próbált segíteni de alig találtuk meg egymást, nincs küldetésmegosztás stb. Részemrõl kár érte, mert ha ezek benne lennének abszolut a csúcs lehetene.
Nem akarlak megsérteni de szerintem ez nem a te játékod. Ha ennyire nem mennek a legegyszerûbb dolgok de az MMO téma érdekel, kezdd valami egyszerûbbel. Még valami:

Ojan jó hogy valaki még figyel a hejesírásra a mai vílágban HELYETT:
Olyan jó hogy valaki még figyel a helyesírásra a mai világban
Ojan jó hogy valaki még figyel a hejesírásra a mai vílágban.<#vigyor5><#taps>
Amúgy nyelvtanból gyenge voltam!<#gonosz3><#falbav>
Még eggyetlen eggyet kérdeznék.Van ugye a konténer.Namost ha jol tom akkor abba lehet gyûjteni a nyersanyagot,de hogyan lehet bevinni??
Titan
Bocsássatok meg, hogy belekotyogok! Én is segítenék, de Valen barátom nagyon korrekten elmagyarázott mindent!
DE! SlaCker! Figyelj már oda a helyesírásodra, mert ha mégegyszer leírod, hogy ojan, olyan helyett és még sorolhatnám, bizisten lemészárolok valakit!<#gun><#falbav><#idiota>