7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Most szeretném elkezdeni a játékot és abba kérnék segítséget tőletek, hogy itt is létezik tank és healer szerep? Más mmorpg-kbe általában vagy tank vagy healer szerepet töltöttem be és érdekelne az eve univerzumba van-e ilyen lehetőség. Fajok között nagy különbséget nem találtam így szerintem mindegy mivel kezdek. Elnézést ha sok hülyeséget kérdeztem de elsőre ezek a kérdések merültek fel.

Köszönöm a türelmet Bandeeka
  • Nethyrrea
    szerintem az még később lesz, de kíváncsi vagyok
  • Torzonborz
    nem rossz , ebben már benne lesznek a karakterek is vagy az később jön ?
  • Nethyrrea
    ez kúvajó, remélem ezzel össze tudok majd rakni egy olyan salvage hajót amilyet elképzeltem :D
  • Ry0K3N

érdekes lessz
  • Fenrir
    Legoszerűen lehet összerakni egyedi hajókat:

• Ry0K3N
    A következő kiegbe hogy is gondolják ezt a modulrendszerű self customizaton dolgot?
  • ollie
    Sok megakadás azért van mert,

1. a memóriából beolvassa és megjeleníti (itt még nincs akadás)
    2. ha nincs a memóriában, a merevlemezen található cache-ből betölti a memóriába, majd goto 1
    3. ha még nem található a cache-ben letölti, kiírja a cache-be majd goto 2

Szóval, tök mindegy mennyi memóriád van, sokat használja a vinyót.
  • Herold
    Nem azt mondtam, hogy nem swappol, hanem hogy nem sokat.
  • ollie
    Azért nem gondolod, hogy folyamatosan a memóriában tart mindent a játék, még 4GB-nél sem.
  • maniac001
    Próbáltam mindent. zenét kilőttem, sőt a teljes hangot kikapcsoltam, próbáltam windowed módban, ugyanaz a hiba. Megőrülök és nem kicsit. Itt egy isten game és nem tudok megoldani egy ilyen dolgot.
  • lammaer
    Ilyen nekem is volt. Csak tudnam mi volt a megoldas ra...

Zene szol? Full screen vagy windowed mode?
  • Herold
    Na igen a régi szép idők, mikor 28k player már rekordnak számított.
  • Torzonborz
    nem erre gondoltam . lehet rossz volt a kérdés. szóval a márciusi leendő kiegre vonatkozott :)
  • maniac001
    Az a fura hogy 1-2 havernak nincs ilyen megakadás. Lag van néha, de ilyen 1 sec-es akadás nincs. A gépük is gyengébb. Nekem 4 megás adsl van, ez se lehet a gond. De se szaggatás se lag (mint a wowban mostanában). Csak ez a qrva 1 mp-es akadás. Halálra idegesít.
  • DeviloftheHell
    a server felé adat lekérés a marha lassu azért lagol nem birja a szar serverük nem 42k+ játékosra tervezték
  • Herold
    2 GB ramnál nem hiszem hogy sokat swappolna.
  • PLaci #3042
    40GB? 5év???

75% eséllyel ez a gond...
  • maniac001
    Lehet hogy tényleg a vinyó a ludas, mert az vagy 5 éves 40 gigás régiség, a többi:
    4200+ dual, 2 GB ram, 8800GT.
    Nah veszek egy új vinyót.
  • Montly
    1 sec-es lagg nekem is van a játékban pedig elég erős gépem van. 4 Gb ram, dual core, GF 8600 videocard és mégis beakad néha... :(
  • Fenrir
    Quantum Rise? Eddig leggyengébb téli expanzió amit csináltak...

• PLaci #3038
    Sztem ez töltési probléma (lockolás végén betölti a cél kis ikonját), vagy lassú a merevlemezed, vagy töredezett a fájlrendszered, vagy csak egyszerűen kevés és/vagy lassú a memóriád...
  • Herold
    Én is a lagg miatt hagytam abba.
  • maniac001
    Na full a game, nem trial. Viszont van egy olyan gond (régen is volt) hogy néha megakad a game 1 secre. Főleg ha baázishoz vagy kapuhoz warpolok, de néha akkor is ha targetelek, targetelés vége és befogja a célt. Néha ekkor is megáll 1 secre. Mindent próbáltam. Drivercsere, beállítások, tűzfalat kikapcsoltam de ugyanolyan maradt. Mi lehet a megoldás?
  • Torzonborz
    új kiegről vélemény ?
  • ollie
    Azok is másfél év után térülnek meg. Bőven elég a level 4 az elsődleges meg a másodlagos learning skillekből is. Talán maga a Learning skill amit érdemes level 5-re kitolni. Persze ha valaki minimum 3 évig akar EVE-ezni, akkor már most jobban teszi, ha mind kitolja ötösre. :)
  • Agamemnon69
    http://imgl.hu/

ingame: galactica csatornán ;)
  • Montly
    Sziasztok!

Egy haverral én is elkezdtem játszani nem olyan rég. Még a tutorial végén járok és egyenlőre az jött le, hogy a többi MMO féle játékhoz képest sokkal bonyolultabb. Tudnátok ajánlani egy klánt, vagyis Corpot ahol segítik a kezdőket. Nem pénzt szeretnék tarhálni de ha már csak jótanácsokat tippeket kapok játékon belül már az is nagyon jó lenne. Elolvastam ugyen mindent amit kezdőknek írtak de még sok minden így is homály... :) Cserébe két jól szituált és lelkes tagot tudok felajánlani. :)
    Előre is köszönöm a választ.
  • Fenrir
    A rank 1-eseket lazán el lehet vinni.
  • Ams
    5re semmiképpen, 3év után hozná csak be az elvesztegetett időt.

imo este mikor alszol told a lerningeket max 4ig, mikor játszol tolj mást.
  • Fenrir
    Ajánlatos először a learning skilleket elvinni 5-re, így mondjuk a játék eleje baromi unalmas lesz, de később 1000x fogja visszahozni az "árát".
  • Kry
    Valaki leírna egy-két hasznos tancsaot, tippet hogy mire kell figyelni/ őrödni a játék elején, mert egyenlőre halvány lila *** sincs hogy mihez kezdjek tutorial elvégzése után...
    előre is thx :)
  • Fenrir
    Blokádban sohasem aggróznak drone-okra a spawnok, mindig a bs-re mennek ezért lehet azt afk-ban tolni.
  • Strahd_
    az hogy melyik fajal indulsz csak a kezdo tulajdonsagaidat es kezdo skilleidet befolyasolja illetve hogy honnan indulsz.

• Kry
    Egy haverommal ma fogunk elkezdeni játszani, egyenlőre csak a triallal, ha majd mindkettőnknek letöltődik...

Az lenne a kérdésem (miután olvasgattam az EVE magyar oldalán egysmást) hogyha nem ugyanazt a fajt válasszuk, akkor egymás ellenségei leszünk a játékon belül, vagy ez ettől független?
  • Strahd_
    letolteni nem kell ;) de steam el erdemes regelni a 21 nap miatt
  • lammaer
    "akkor már beül egy afk domiba és ogre-val leszed mindent egy lvl4-es blokádban is"

Regen volt, tan igaz se volt, de nekem ugy remlik, hogy bar a dupla repperes tank miatt es a droneok DPS-evel tenyleg lehetne AFK-ben tolni az agenteket domiban, a nyuves NPCk hajlamosak voltak ramaszni a dronokra (papiron csak a frissen bespawnolo NPCk, de aztan mar neha a beaggrozottak is atvaltotak), tehat oda kellett figyelni a tortenesekre. Sajnos.

Van valami trukk amirol nem tudtam?
  • Fenrir
    Attól függ mit akar éppen. Ha mondjuk fúrni csak akkor elég arra másfél hónap és már hulk-ban ül. Ha gyártani és feltalálni akkor arra már sokkal többet kell beleinvesztálni a játékidőből mert sok a skill és azoknak is nagy a szorzójuk. Ha csak agentezni kell akkor arra is elég 2 hónap bőven, akkor már beül egy afk domiba és ogre-val leszed mindent egy lvl4-es blokádban is :)

Ha pvp-zni akar akkor arra meg a világ minden ideje nem elég :)
  • BEAST #3021
    de nem art -.-
  • Ams
    messze nem kell annyi idő...