EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy utolsó kérdésem lenne, és mára be is fogom. Skilleket tanulok, és ugye ehhez, hogy bõvítsem a rakteret, kell egy Hull Upgrades skill (vagy valami ilyen), de ezt lehet kapni a Marketben. Ez mit jelent? Meg lehet venni a skilleket?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A piacon az árak szabadok! Tehát ott érdemes megvenned a hajó, ahol olcsóbb, ha ugyan arról van szó...
Pl.: Mély felháborodással és szomorúsággal olvastam in-game a HUN csatin folyó tegnap esti bõsz bólagatást a magyarság szapulásáról és nemzetünk hasonlítását a cigányhordához! Plusz a magyaroknak a diktatúra lenne az ideális államforma és ilyenek!
Kérem szépen, hát itt tartunk?? Eddig azt hittem, hogy érett gondolkodású társaság játszik ezzel a játékkal és a szemetet kidobja magából a közösség!
Jakuza én elhiszem, hogy alacsony már az ingerküszöböd bizonyos helyzetekben, de szerintem attól még, hogy mást vagy másokat hibáztatsz, a stílusért csak magadat minõsíted és azokhoz hasonlítasz, akiket hibáztatsz!
Nem a tartalommal van a baj, hanem a stíulasal és pont Valennel szemben aki azért elég sokmindent letett a közösség asztalára, és ezt Te is nagyon jól tudod!
Szumma nem kéne jobban szétverni a közösséget és a korodnál fogva inkább példát kéne mutatnod, mégha felettébb idegtépõ is... <#integet2>#integet2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy pont ezert tart ez az orszag is ahol tart, a sok valotlan magyarazkodastol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy a befizetési táblázat sokmindent nem bizonyit, mert csak azt mutatja mikor vettél GTC-t. Hogy az a bizonyos 30 nap meddig tartott, azt nem jelzi semmi, csak annyit látni hogy 30 napnál több idõ elteltével vetted meg a következõ GTC-t.
Figyeld csak meg, az én 30 napos GTC-m amit 1/31/2007-ben vettem mennyi ideig tartott... a te bizonyitási eljárásod szerint 9 egész hónapig, hiszen csak 10/30/2007-ben kellett megvennem a következõt <#crazya>#crazya>
ui: én amúgy hiszek neked, de olyan jó kötekedni <#puszis>#puszis>
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hat tudod Valen azt elhiheted, hogy mar akkor kiprobaltam az EVE-t 2003ban, amikor meg te kerested az Elite utodjat.
Ja es en ki is szoktam probalni, azt amirol beszelek, nem pedig okoskodok veled ellentetben.
Talan egyszer elkellene fogadni, hogy nem csak neked lehet igazad. Itt az alkalom, hogy kiprobald az allitasod helyesseget, mint ahogy en meg is tettem veled ellentetben.
Ez ELVI kérdés 😄
btw, utolsó nap a legegyszerübb befizetni ahogy mondjátok.
Elmagyarazzak, hogy bizony az ugy van ahogy ok tudjak, mikozben teljes mertekben nincs is igazuk. Utana meg raadasul olyanokkal eroskodnek akik ki is probaltak az egeszet es aki tudja, egesz mashogy tortenik az allitasukkal ellentetben.
Ha most betudod fizetni Rog, akkor szerintem akkor is fog menni. 😊
Akkor talaltam a legolcsobb GTC-t, igy megvettem amig lehetett. A valos lejarati ido most 5.ho 12. Mivel igy sem veszit az ember egy napot sem, hanem a megvett ido hozzaadodik az elozohoz.
akkor a te logikád szerint:
01.29 - 02.07 - 9 nap
02.07 - 03.11 - 33 nap (+3 nap trialhoz)
03.11 - 04.07 - 28 nap (-2 nap fizetett)
akkor sem stimmel valami. Ha 1 napot lenyul CCP ha nem.
Mint irtam hamarabb lemondtam a trialt, tehat nem 14 napig tartott csak kilencig. Ezt fedezted fel ugyesen. 😄
Na de akkor folytassuk is kicsit a logikad alapjan.
14 napig tart a trial, amit ugye a tablazat alapjan egyertelmuen el lehet donteni, hogy nem jart meg le, mikor a kovetkezo 30 nap fizetve lett.
Tehat mar 7.-en meg lett szakitva a trial a 12.-e helyett.
Na marmost a ti logikatok alapjan akkor a kovetkezo 30. nap 7.en jarna le (pontosabban 6.-an mert a CCP ellop egy napot mert nem honapot hanem 30 napot szamol)
Akkor miert is szerepel a kovetkezo datumon a 3. ho 11. nap ?
Elmondom azert mert a trial nem veszik el, hanem a befizetes hozzaadodik igy hiaba lett megszakitva a 8. napon a trial, a fenmararado ido ami hatra lett volna belole megmaradt.
Nyugodtan lehet megint krealni a szerintem magyarazatokat, ettol meg nem lesz igazatok, mert en meg is tettem veletek ellentetben ezt a befizetest es kozel sincs ugy ahogy allitjatok.
Pont ennek a bizonyiteka a befizetesi tablazat.
A kepen jol lathato, hogy nem a hosszabitas napjan jart le a befizetes.
Ha ugy lenne amit te mondasz akkor a 2. befizetesnek le kellett volna jarnia 6.-an, (a CCP elsporol egy napot) de mivel az eredeti trial idejehez adodik hozza, igy kis matekkal kideritheto szamodra is, hogy a 11.-e a megfelelo idopont es valoban a ket jatekido osszeadodik. Ab ovo felesleges olyat allitanod, ami nem igaz.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tegnap este kezdtem el játszani az EVE Online-al, és lenne pár kérdésem így a kezdetekben. Szóval azt már az elsõ tíz percben eldöntöttem, hogy elõ fogok fizetni a játékra, a kérdésem pedig az lenne, hogy ha befizetek mondjuk 30 napra, akkor a trial 21 napom még megmarad, és azon felül jön rá a 30 nap? Vagy akkor ez elveszik?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Nagyon köszönöm a gyors és korrekt válaszokat! 😄<#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Úgy lehet ilyet csinálni, hogy mondjuk amikor beugrasz egy rendszerbe, mondjuk találomra inditasz egy warpot egy távoli bolygó felé. Miközben warpban vagy, csinálsz egy bookmarkot. Ezzel lényegében létrehoztál egy véletlenszerû pontot az induló és az érkezõ helyed közti egyenesen, ahová bármikor oda tudsz ezután ugrani. Mivel a hely teljesen véletlenszerû, rajtad kivül más kapásból nem tud odaugrani úgy, mint ahogy mondjuk odaugrik a naphoz vagy egy bolygóhoz. Ezért hivják biztonságos pontnak.
DE: ezen a ponton egy kicsit is gyakorlottabb pilóta scanner probeok segitségévl úgy 1-3 perc alatt képes megtalálni és rádugrani. Tehát nem alkalmas hosszútávú tartózkodásra, különösen akkor nem ha éppen vadásznak rád (low secben alapfeltételezés hogy aki nem ismerõs az rád vadászik 😊 )
Érdemes tehát rendszerenkét minimum 2-3 ilyen pontot létrehozni, és vész esetén folyamatosan ugrálni köztük hogy nehogy véletlenül levadásszanak.
Ha tutira akarsz menni, akkor fel kell rakni egy cloak-ot (prototype is jó) a hajódra, és safe spotra ugorva bekapcsolni. Na akkor soha az életben nem talál meg senki, mehetsz nyugodtan vacsorázni vagy aludni 😊
a) war target (piros vörös csillag a sarokban)
b) van kill right jogod, miután megölt 1 ölésig
c) player guild társ fleet-ben
2. lvl3-s agentekre BC ajánlott Brutix vagy Myrmidon (turrett vagy Drone párti vagy-e)
3. megnyitod a People and Places-t, ott a Places fül. Elwarpolsz egy adott bogygóhoz, holdhoz, naphoz, asteroida belthez, stb, és menet közben a Create Bookmark-ra nyomsz és okézod. Ezután jobb klikk és Bookmark az érintett rendszerben megjelenik és warp to ...
2. Közepesen fittelt Brutix tökéletes rá, ha lesz t2-õd meg riged akkor pár lvl4-et is elbír.
3. Annyi az egész igazából, hogy elwarpolsz egy olyan helyre ahol nincs semmi és csinálsz oda egy bookmarkot. Amikor gáz van akkor jobb katt a képernyõn és alul lesz a bm neve amire rá tudsz warpolni.
A halál csupán a kezdet...
Volna pár kérdésem:
1. Highsecben ha látok sárga hátteres figurákat, akkor azokat meg lehet támadni bûntetlenûl? Hogyan is vannak ezek a szabályok? Mikor kit lehet nyakon suhintani, vagy mikor számíthatok és kitõl agressióra?
2. Lvl. 3-as küldiket milyen Gallente hajóval érdemes csinálni?
3. Léteznek még escape pontok? Valami olyasmi rémlik, hogy valahol lerakok valami pontot és akkor oda tudok warpolni ha forró lesz a talaj... Ha van ilyen lehetõség, akkor hogy kell csinálni? <#confused>#confused>
Jó ez? Most már inkább megkérdezem mielõtt ismét elbaxnék egy csomó idõt..😄 Létezik valami database a revardokról, hogy milyen cégnek érdemes melózni és milyen típusú kûldiket adnak?
Ha megfigyeled, irtam hogy nem kételkedem a szavadban (#1866) teljes egészében a kiváncsiság vezérelt. Mivel nem voltál hajlandó válaszolni egy egyszerû kérdésre (saccra hány küldetésrõl lehet szó), ezért kénytelen voltam elmélkedni - hehe, nagy szavak egy egyszerû osztásra - abból amit mondtál (60 millió reward), illetve amit mások mondtak (100K, ezt se én mondtam 😊 ).
Igazság szerint az egészben nekem az volt a meglepõ, hogy még tisztán emlékszem a jó 2 évvel ezelõtti idõszakra, amikor az akkori gyerekcipõs TASE-ban mindenki az agenteket tolta (nem 1 nem 2 órában) és 60 millió nem volt kicsinység - hát legalábbis nem 2 naponta pakoltunk el annyit.
Másrészt olvastam eleget az EVE-rõl fénykoromban (.com, .hu meg a guideok), és valahogy nem kristályosodott ki az soha, hogy standing gyûjtésre a legjobb a level 2 😊
Azért valljuk be, az induló állitásodban a lowsec agentezés azért még nem volt benne (ami simán 2x-3x-as reward szorzó #1862 szerint 😛)
Mindazonáltal köszönöm, hogy végül vetted a fáradtságot és kifejtetted mit is értettél PONTOSAN a level2-es caracalos standing gyûjtésen. (látod milyen jó vagyok softskillekben? 😊 )
Teszem azt peldanak okaert az Omega alliance, amelyik Allianceban en vagyok a helyiekkel jo viszonyban van igy a kekek (igy jelzi az EVE a baratokat vagy NAP cegeket, jatekosokat) nem lonek egymasra es csak az ellensegekre es a neutralokra kell odafigyelni kuldetes kozben.
Ha high secben vagy akkor erdemes 0.5-os sec statuszu rendszerben agentezni.
Valamint atolvasni a social skilleket Valen oldalan, ami atfogo skill leirast ad magyarul szamodra.
Igy megtudod melyik skilleket erdemes fejleszteni a jobb LP es jobb reward remenyeben.
http://valen.uw.hu/skill.htm
Az connection skilleknel arra is kell ugyelni milyen agazatnak dolgozol, es azokat a skilleket megtanulni, hogy minnel tobb LP-t kapj egy adott ugynoktol.
Igy tobb LP-t kapsz, amit az LP storeban bevalthatsz illetve penzt csinalj belole.