7619
-
Culram #7299 Red Frog, de kicsiben nem éri meg. -
#7298 Nem. Amúgy meg egyszerre úgyis csak eggyel tudsz bejelentkezni a 3 közül. -
ladista #7297 A courieres contract mit takar?
-
#7296 Mert nincs csomagküldő szolgáltatás az galaxisban :P -
#7295 Ha a marketen veszel valamit, az annak az állomásnak a hangárjába kerül, ahol árulják, el kell menned érte. Használd a "personal assets" menüpontot a képernyő bal oldalán, ott be tudod állítani célállomásnak azt az állomást ahol a cuccod található, és el tudsz menni érte (hacsak nem low secben található, onnan inkább hozasd el valakivel). -
Hentes75 #7294 Ha a marketen veszek valamit az miért nem kerül hozzám azonnal? -
Hentes75 #7293 Egy accon van 3 karakter lehetőség alapból.A fajok ,hogy vannak szövetségben?Ha a választott altok fajai harcban állnak egymással az befolyásol valamit? -
#7292 Egy hetes karival ne menj lowba mert szétkapnak seperc alatt, mint foxi a lábtörlőt. Nemcsak a hajód gyenge, a skilljeid és a tapasztalatod is kevés hozzá. -
#7291 Keress magadnak corpot , úgy több lehetőséged van és izgalmasabb is lesz ( vagy inkább lehet ). -
#7290 Kipróbálom ezt a low-sec életet, mert a hi-sec-ben ultra unalmas az élet. Veszteni valóm nem sok van, még egy hete sem játszom :) -
Renegade #7289 ahogy beaktiválod a plexet, rögtön teljes értékű acc lesz, evonlineos loginnel megy a beaktiválás, ez arra lesz jó, hogy mindent tanulhatsz, nem csak trial skilleket, a többi passz, csak a tutorialban bányásztam :)
már ha jól rémlik, de eléggé adja majd magát -
Plata #7288 Lenne pár kérdésem,ha kipróbálom az EVE trial-t,és veszek hozzá steamen PLEX-et akkor teljes értékűvé válik az accom?
Vagy a Plex-et hogy kell aktiválni a játékban?Előfizetést nem akarok venni mert akkor havonta le vonná a pénzt a kártyáról,és nem biztos hogy tudok mindig játszani.
Engem a bányászgatás rész érdekelne,ha kipróbálom szerintetek milyen faj illik ehhez a játék stílushoz? -
Renegade #7287 ami még fontos: az EVE nem csak játék és mese, persze ha olyan gyáva vagy mint én akkor csak high, ott 99%-ban biztonságban vagy, lent meg mint egy elbaszott ravenloft kaland, a cimbi lehet nem is cimbi, mert csak beépült egy másik cégből, a kedvesen segítséget ajánló kis hajó, valójában csak közel akar jönni, és már jön is a scramble (warp block), ha itt buksz egy 200 milliós hajót 800 milla fittel, akkor csak a hajó árának egy részét kapod vissza (már ha van jó biztosításod), a felszerelés az pápá, ha nincs klónod és kipodolnak akkor meghaltál, ennyi volt. Jó mondjuk szvsz nincs olyan játékos akinek ne lenne. :) Szóval ha lent elbambulsz, az sok pénz, de tény, lent könnyebben is jön vissza, viszont ha fent játszol és csak véletlenül tévedtél le egy küldi miatt, akkor az akár több száz óra kidobott farmolás.
Ez adja a játék savát-borsát, hogy van vesztenivalód, nem véletlen mondják, hogy nagyon függővé tud tenni, ha bejön ez a fajta izgalom, olyannyira, hogy lehet bizony második munkahely is (by Lammaer) :)
-
Renegade #7286 amit te csinálsz az high sec agentezés, ez egy idő után valóban unalmas, repetatív. Emellett amit még tudsz fent: bányászni csekély értelmű medvebocsokat...izé értékű ásványokat. Vannak akik anomáliákat scennelnek, vannak akik féregjáratokon át menve idegenekkel harcolnak. Kellően sok pénzzel kereskedhetsz, felcsaphatsz hajó,fegyver gyárosnak, manipulálhatod a piacot. Mindemellett bolygókon termelhetsz ki dolgokat, amiből szintén gyárthatsz (amolyan capitalism 2 minijáték).
High secben relatív lassan jön a pénz, minél lejjebb mész, annál többet fizet, ugyanaz a küldi. Azt mondják a rutinosok, hogy az élet lowban vagy nullában kezdődik, ott viszont nagyon fel kell kötni a gatyát, több éves karik, hatalmas rutinnal úgy szednek szét, hogy észre se veszed, ott is csinálod a fentebb felsoroltakat, de kiegészül egy elég gyilkos pvp-vel, de oda akkor menj, ha nem zavar, ha egy unatkozó csapat még a pododbol is kiszed, pápá több száz milliós implant, pár skill. :)
Ez ellen sokan úgy védekeznek, hogy van pvp altjuk. -
#7285 Sziasztok! Valószínűleg orbitális hülyeséget kérdezek most, de mit lehet ebben a játékban csinálni? :)
Pár napja tolom a Trial Accounttal, megcsináltam az Asura-s Tutorialokat, közben elküldött egy Science állomásra, ott is megcsináltam a Tutorial(szerű) küldiket (Exploration, Businnes, Industry, Military, Advanced Military).
Aztán az Agent Finderrel kerítettem másik állomáson Distribution Agent-et, pár küldit megcsináltam abból is, de abbahagytam, mert nekem az nem játék, hogy az Autopilot elvisz egyik helyre, majd visszahoz.
Utána kipróbáltam a Security-t is, na az is kb ugyan ez, csak kalózokkal tarkítva. Jöttek rám vagy tízen, jól szét is lőttek.
Most éppen egy Mining küldit csinálok, csodálatos ez is... kimegyek a helyszínre, aztán bámulhatom a monitort, amíg össze nem jön az x tonna anyag.
Mit lehet csinálni, aminek van értelme? -
#7284 Óh mire én odajutok... :)
De észben tartom. Egyelőre még a skill training megy aktívan. -
#7283 Tapasztalatom szerint a Refined Commoditiesnél magasabb szintű anyagokat nem érdemes gyártani, mert ahhoz több bolygón kell termelni, és eléggé elviszi a nyereséget a Customs Office adója (alapanyag leküldése, késztermék felhozatala). Azt kell megnézned, hogy melyik az a termék, aminek az összetevőit egy bolygón ki tudod termelni, és azok közül melyik ér a legtöbbet a piacon. -
#7282 Köszönöm szépen! -
#7281 Legfontosabb az 1. és 2. skill ( a felsorolásban), a remote sensinget felejtsd el egyelőre, a Planetologyt esetleg lvl2-re feltolhatod. Ha marad még idő, az 1. és 2.-est fejleszd minél magasabbra.
A gyártáshoz ez sokat fog segíteni: http://dl.eve-files.com/media/1007/Eve_PI_Diagrams_v1_4.pdf (link)
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.12.22. 12:46:13 -
#7280 Köszi, neki is zuhantam :) Találtam egy guide-ot, ez alapján kezdtem el bepakolászni a skilleket, ez mennyire outdated? Követhetem? -
Bandeeka #7279 Sziasztok!
4 éve játszottam utoljára és elfelejtettem, hogy mi a különbség az advanced military és a military agent között. Igaz ez a többi típusra is hálás lennék ha vki röviden elmagyarázná nekem. Köszönöm és sajnálom a bénázásom. Üdv -
#7278 Hát 20 nap alatt egy karit sem fogsz halálra skillezni...
Talán néhány kereskedő vagy gyártó skillt betolhatsz, esetleg a már említett planetaryst. -
#7277 Neeem, másik accountot nem szeretnék egyelőre, csak azt szeretném tudni hogy hogyan lehetne a létező legjobban kihasználni ezt a 20 napos free alt-traininget :) -
Renegade #7276 meg lehet nézelődni steamen is, a starter pack az 5 euro (gondolom az csak triallal működik, de újaknak az is jó -
#7275 Afk miner az jó altnak, de arra vigyázz, hogy ugyanazon accounton egy időben csak 1 karival lehetsz bejelentkezve. Ha másik karival afk fúrni akarsz, ahhoz külön előfizetés kell (vagy plex).
Nekem planetarys altom volt, ahhoz alap szinten talán elég a 3 hét.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.12.20. 23:24:15 -
#7274 Igazán guglizhatnék, mi? :D Köszönöm.
Elméleti kérdés: most, hogy mindenki kapott 20 napot ami alatt ingyen trainelhet az altja miközben a mainje is, milyen párosítás érné meg? Gondolok itt arra, hogy megcsinálok egy altot, és beállítok neki egy 20 napos training queue-t, de a megfelelő skillekkel.
Namost, a lényeg: pl. megérné egy miner alt egy termelős main mellé? Azaz az alt minol, átküldi a termelősnek, az meg gyártja a hajókat. Egyáltalán lehet ilyet? Ha igen, ez jövedelmező kombináció lehet? Ha nem jövedelmező, mi lenne az? -
DarkBlade #7273 Van egy fölösleges 60 napos game cardom, csak új account aktiválásra jó.
Menyi a reális ár, ha el szeretném adni? -
Kisponyi #7272
Are You Serious? -
lammaer #7271 Sőt, a 2 account is 2 monitoron :) -
#7270 Van. -
#7269 Van valami jófajta magyar corp amihez egy magamfajta kezdő csatlakozhat? -
Kisponyi #7268 Pedig a 2 monitor nagy igazsag EVE-ben :D -
#7267 Jól hangzik!
(A 2 monitor nem ) -
mkfdd #7266 A szöszölés általában valamilyen tevékenységre való felkészüléskor jellemző. Amikor már az akció közepében vagy akár pve akár pvp akkor általában a "szórakozásra" koncentrálsz. De majd úgyis kitapasztalod mi mennyire szöszölős. (Legalább két monitor egyébként nagyon hasznos tud lenni) -
Kisponyi #7265 Miert kene haragudnom :) Nem toborozni akarok, mert mindenki dontse el maga kivel jatszik, de az ismereteim szivesen megosztom azzal akit erdekel a jatek. Jah es Udv a Husdaraloban :) -
#7264 Még 1 dolog, Kisponyi kérdezte privátban, hogy mi az ingame nevem. Remélem nem haragszik, hogy itt válaszolok, hátha mást is érdekel, aki hasonlóan rendes, és egy magyar újonc segítésétől nem zárkózik el.
Tehát az ingame nevem: John Grobak -
#7263 Sejtettem, hogy nem fekete-fehér lesz a válasz.
Amire a leginkább kíváncsi voltam, hogy (amellett, hogy nincs ellenemre némi statisztika/matek játékokban sem) több lesz a "szórakozás" az űrben vagy a kezelőfelületen lévő menüpontokban, lehetőségekben való szöszölés (számolgatás, számok nézegetése......) lesz több.
Tehát elképzelni sem tudom mivel fog telni az idő egy adott tevékenység végzése közben.
Mert azért a leírások alapján finoman szólva nem egy "űr-scifi-WoW"-nak tűnik, ahol megy a csihipuhi a "karakterrel" akár solo-ban, akár coop.
Nyilván ez majd kiderül menet közben. Azt látom, hogy sok lehetőséget kínál a játék. -
mkfdd #7262 Nehéz erre válaszolni mert a játék lényege hogy ezernyi dolgot lehet csinálni és senki nem modja meg neked hogy mit. De ha nagyon le akarnám egyszerűsíteni a dolgot a játék 2 fő része nyilván pve és pvp. A pve arra jó hogy gyűjts lóvét pvp-re, a pvp-t meg legtöbben esetben arra lehet használni hogy jobb pve-s lehetőségeket biztosítson magának vki. Az hogy mi a kettő aránya, az játékosonként változik. Aki pl highsecben bányászik, küldetéseket vgy incursionöket csinál az főleg pve-vel tölti az idejét. Aki belép faction warba az meg főleg pvp-vel. Nullsec és wh meg pve és pvp kombinációja.
Nekem pl 3 accom van egy ideje. Egyiken highsec bányász/gyártó karakter, másikon fw alt harmadikon meg 0.0-ás pvp-s. Ha kevés időm van highsec karakterrel játszom csak szinte. Ha kicsit több és pvp-zni akarok akkor fw altot előkaparom, ha meg épp olyanom van hogy a szart is ki akarom játszani eveből arra a 0.0ás karakterem a legalkalmasabb. -
#7261 A szállítás elég sok időt elvesz (a szerzett cuccok eladása valamelyik trade hub-on). Hacsak nem alt karival csinálod. -
Renegade #7260 érdekességnek, egy "rövid" salvage leírás salvage
ez egyébként egy nagyon hasznos oldal, javasolt nagyon sűrűn olvasgatni :)
és ugye a Noctis a kukás legjobb barátja :)