Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk én most szõrösebb vagyok mint ezek itt a képen, de én 35 vagyok. 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nézd meg Yann M'Vilát, Õ 22:
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
csóri tönkre ment mikor az anyja bent égett saját kocsijában :S
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nagy szinész õ is😄😄
meg az a sunyi pofája😄😄
bár mindjárt jönek az interesek és bevédik😄😄😄
Panathianaikos-->Fulham
link amúgy nem tudom mi volt a terve a fulhamnek ezzel a 35 éves kóklerrel de õk tudják😄😄😄
azért a távozók listája lényegesen ütõsebb, mint az érkezõké...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ár -érték arányban a milan verti pár éve a mezõnyt, idén még kérdéses lesz milyen helyre lesz ez elég, de top5 minimum meglesz
szücsyt rommá ismét 😄 szegény gyerek mindenhol beég 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
meg pazzinit elcserélni cassanora a városi riválissal és még mellé fizetni 7 milliot😄😄
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a Juve NEM vette meg Islát és Asamoaht sem, ezért irreális ez az 50misi, lényegesen kevesebbet költöttek
az Interé reális, bár az inkább közelebb van az 50hez, Palacio, Guarín, Handanovic (õt pl 6 millának írják, miközben 11be került + egy játékos felébe), Pereira volt kb 44-5 milla, és még Silvestre, Gargano, Mudingayi trió másik 4 milla
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De ilyen 5 millióval égetni magunkat lassért cserébe:S:S:Sfizettünk volna érte vagy 85 milliót😊
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Szegeny Ailtont de sajnáltom, külzdött hajtott, de a Selecao sose jött össze neki..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!