Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😄dd

mondjuk én most szõrösebb vagyok mint ezek itt a képen, de én 35 vagyok. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
M'Vila 11 hónappal idõsebb nálam csak,de én csak reménykedhetek abban hogy valaha is lesz ilyen arcszõrzetem ASD:SASDG na hozzá képest például az én arcom egy jó 15-16 éves kategória 😄DDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
szerintem simán reális az a 21, nincs olyan öreg feje neki.

nézd meg Yann M'Vilát, Õ 22:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hedonist
Ezek a bölények már kortalanok😊 Állítólag Victor Moses sem annyi amennyi.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lukaku itt például nem 19-nek hanem 29-nek néz ki,nagyon durva a felépítése

limperatore
20 évesen már 30nak nézett ki 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
Igen, anno vádolták azzal, hogy ráhamisították a papírokra a korát, és hat évvel idõsebb annál mint ami a papírokon szerepelt, de a szövetség késõbb visszavonta a vádakat, ez 2005 környékén volt.

zaki
wtf? :o

Effe88
olyan is volt???
eriberto/luciano???😄😄

Fabio Capello
az útleveles balhéja óta csak találgatni lehet <#idiota>

Effe88
:SS::Sezt nem is tudtamS:S:
amúgy még csak 27/28 éves nem???

limperatore
ja jó volt 😄 megjelnet inter edzésen múlt héten

csóri tönkre ment mikor az anyja bent égett saját kocsijában :S

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
martins jó volt anno
nagyon gyors volt😄
rubin kazanyba van aszem

Fabio Capello
na például Martinssal mi a f*szom van, eltûnt mint szürke szamár a ködben.

limperatore
én csak 1 nagy mozdulatára emlékszek ueafa kupába mikor becselezte magát alapvonalig és martinsnak gólpasszt adott 😄 nem váltotta meg a világot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
mindig utáltam
nagy szinész õ is😄😄
meg az a sunyi pofája😄😄

bár mindjárt jönek az interesek és bevédik😄😄😄

zaki
nem, de azért a legjobb görög pléját lekóklerezni 😄

Effe88
na gaalba bízok azért😄😄
néha nagyon be szokta nézni a dolgokat taktika terén😊

Effe88
nem?
az istened?

zaki
kókler?

Effe88
Giorgos Karagounis

Panathianaikos-->Fulham

link amúgy nem tudom mi volt a terve a fulhamnek ezzel a 35 éves kóklerrel de õk tudják😄😄😄

limperatore
már nem csak buta de vak is vagy? 😄

Én igen! A #13729 -es komment 😄 xD
WuFraZselic
lehet pár éve verte a mezõnyt, de idén nyáron biztosan nem
azért a távozók listája lényegesen ütõsebb, mint az érkezõké...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
én nem látok sehol oltást, de szólj ha megtaláltad :p

ár -érték arányban a milan verti pár éve a mezõnyt, idén még kérdéses lesz milyen helyre lesz ez elég, de top5 minimum meglesz
bakkerman
Cassano szó szerint szembeköpte a Milant,aki kitartott mellette a betegsége alatt is

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

szücsyt rommá ismét 😄 szegény gyerek mindenhol beég 😄

Isla FELE 10M,Asamoah FELE 9,Giovinco 11,Caceres 8,Leali 3.8,Boakye 4,+2 igazolás összege nem nyilvános.
Mor3llo
Mondjuk ezzel várnék azért, Cassanonak ott voltak a szívproblémái, sosem tudni mi lesz vele (adjon az Isten neki hosszú egészséget!), pluszban kb. 30. évesen még mindig az olasz foci nagy tehetsége... 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
*cassanot pazzinire😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄DDDDD

meg pazzinit elcserélni cassanora a városi riválissal és még mellé fizetni 7 milliot😄😄

Yo, Bitch!

LasDen
a kukázást nem nevezném császárságnak 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
Inter 46-ot elbaszott, aztán kb. annyit erõsödtek mint a Milan aki kb. 6 milliót költött 😄DDDDDD nem hiába Galliani az átigazolási császár
WuFraZselic
ez a lista hibás, transfermarkt-ra hivatkozik

a Juve NEM vette meg Islát és Asamoaht sem, ezért irreális ez az 50misi, lényegesen kevesebbet költöttek
az Interé reális, bár az inkább közelebb van az 50hez, Palacio, Guarín, Handanovic (õt pl 6 millának írják, miközben 11be került + egy játékos felébe), Pereira volt kb 44-5 milla, és még Silvestre, Gargano, Mudingayi trió másik 4 milla

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
de azt nézd h az inter rengeteg fizetést felszabadított

bakkerman
azért ahhoz képest,hogy a Juve 6(??) év után nyert megint bajnokságot,és mostanában volt asszem két 7. helyük is,volt a kasszában 50 misi,ez engem meglep azért,meg az Inter 46 milliója se kevés,ahhoz képest mekkora hype megy az olasz focival kapcsolatban,hogy szarban vannak

szabii98
140 millió euró...aztakibaszott q....

I met God. She's black

Effe88
Dwight Tiendalli

Free-->Swansea

link

Aleksey Ivanov

Anzsi-->Mordoviya Saransk(mordor)

link

Leroy Lita

Swansea-->Birmingham city kölcsön

link

Effe88
ez igaz😄
De ilyen 5 millióval égetni magunkat lassért cserébe:S:S:Sfizettünk volna érte vagy 85 milliót😊

Steve Downie
Amíg miénk a világ legjobban fizetett játékosa, addig szrni bele 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
nem látom az Anzsit<#zavart2><#rinya><#rinya>

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

bakkerman
én ilyen alapos vagyok <#zavart1>

gabber_saviola
😄dd Látom figyelsz. Kíváncsi voltam, hogy tényleg utána nézel-e, hogy nyert-e 2008-ban Orosz bajnokságot.

bakkerman
azért amikor õ a csúcson volt nem semmi csatárok voltak a válogatottban,azokhoz képest Ailton nem volt egy szint

hedonist
😄 az is valami

Szegeny Ailtont de sajnáltom, külzdött hajtott, de a Selecao sose jött össze neki..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
😄AS
bakkerman
igen,2008-ban a másodosztályt

gabber_saviola
nem is olyan rég megnyerték a bajnokságot is, most meg új stadiont készítenek 2018-ra:

bakkerman
az biztos,03/04-ben német bajnokság,német kupa gyõzelem,ráadásul Lisztessel...nagyon nagy csapat volt az a Werder