Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Én nagyon kedveltem, a Werderben egy idõben nagyon futott neki a szekér.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
😄D

Mor3llo
de jó spíler volt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
.DDDDDDDDD
Rockynhooo
Aílton 😄DD Rögtön erre a dagadékra gondoltam 😄 Mikor kicsik voltunk és fociztunk mindig aki a legkövérebb volt a pályán az volt Aílton <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
mondjuk groznijba pont nem mennék😄😄
még is csak csecsenföldön van<#wow3>

bakkerman
a "jó pénzt kap"-nál rá is tapintottál a lényegre 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
hát gondolom jó pénzt kap+a csapatban van 3 brazil is(most már 4😄) gondolom ez is sokat számított

bakkerman
ez az Ailton gyerek amúgy a BL-ben az APOEL egyik legjobbja volt,volt pár hír hogy vinnék nyugatra,de ezekszerint nála is a ruszkik a nyerõk.

Effe88
Bruno Teles

vitória-->Krylia sovjetov Samara

link

Wánderson do Carmo

GAIS-->FC Krasnodar

link

Aílton

Apoel Nikosia-->Terek Grozny

link

bakkerman
bevallom,a 3-4 nagyon kívül annyira nem ismerem az erõviszonyokat,és a csapatokat(Zenit,CSZKA,Spartak,Anzhi ezeket ismerem,és nézem),de azért az kibaszta a szemem,hogy egy Tottenhambõl elment egy Rostovba 😄D

zaki
😄DDDDDDDD

gabber_saviola
Szerintem te nem vagy tisztában az Orosz focival ... nem annyira kis csapat, mint ahogy gondolod.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Effe88
Laczkó Zsolt

Samp-->Vicenza kölcsön

link

Effe88
jó az😄😄
ott legalább játszik😄

bakkerman
rostov

Effe88
David Bentley

Spurs-->Rostov kölcsön

link

Reto Ziegler

Juve-->Lokomotiv Moszkva kölcsön

link

ressy14
<#banplz>

Dum spiro, spero.

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDD csak le kellett írnom, TITOO
szucsy89
középsõ sor jobbról a negyedik ki?? itt van a számon, megbasz az ideg de nem jut eszembe 😄DDD

Effe88
Jakob Jantscher

SalzBurg-->Dinamo Moszkva kölcsön

link

Effe88
Vadócz Krisztián

Odense!

link

Nicola Rigoni
Vicenza --> Chievo
(Ez már a 3. Rigonink a csapatban, gyûjtjük õket 😊, amúgy tehetséges a srác)
ROCKnROLLA
nem, azert sem ertettem, mert ugye szabad jatekos elvileg barmikor csatlakozhat. na mindegy, nem en inteztem, meg az is lehet, hogy volt mar keretregisztralas, szoval nem lett volna ertelme mennem, vagy nem tudom.

le vagy most igazolva valahova?
ROCKnROLLA
most nyaron en majdnem kimentem probajatekra, csak mire elinteztek nekem, mar vege lett az atigazolasi idoszaknak. de most telen mar elvileg megyek.

George Menougong
DVTK >> free >> Kazincbarcika

bakkerman
jaja,annyit kap a legutolsó tescos pénztáros is,és persze a "rohadt mocskos kapitalista" osztrákoknál nem adózik a minimálbér. ejj de egy romlott ország :/

limperatore
csak ausztriában ugye a minimálbér 1200 euro kb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ja hát ha mellette dolgozik vmi mást akkor úgy már jó persze

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
Florent Sinama Pongolle

free-->Rostov

link

nem, ez kivénhedt nb1-2-3 focistákra vonatkozik
Rockynhooo
random ember nem jelentkezhet ? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

negyed-ötöd osztályban tényleg úgy van, hogy 1000 euró körül van a pénz és nem kell, csak meccsre járni
ROCKnROLLA
annyira azert nem keves az. egy ismeros a 3. osztalyban jatszik kb 3 ezer euroert, egy masik pedig 5. osztalyos csapathoz ment ki probajatekra, es 800 eurot kapott volna, de neki peldaul edzesre sem kellett volna mennie, csak szombatonkent a meccsnapra, az meg ugy eleg parades. viszont mondta, hogy olyanok voltak a csapattarsai, hogy az egyiknek pl fel keze volt, es egy egyeneset nem tudtak rugni a labdaba, ugyhogy nem igazolt oda.

ressy14
az a kurva kevés nem helytálló. Másodosztályban annyit keresnek, mint itt a zenbéegyben. 3-4. osztályban se sokkal kevesebbért fociznának(?).

Dum spiro, spero.

limperatore
ja de kurva kevés a pénz

Rudee
Hogy nem tudja megunni azt a sok utazgatást. Szinte minden évben más földrészen játszik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Effe88
Christian Wilhelmsson

Al-Hilal-->LA Galaxy

link

Rudee
Meg hát.

Akkor edzenek amikor kedvük van, könnyen adhatnak el meccseket. Az a Paradicsom.

limperatore
az aztán kurvára megéri 😄

Rudee
Mennének az osztrák 3.-4. osztályba nettó 2-300ezerért.

ressy14
most itt van a sanyika, nem jó 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
Carroll másfél hónapra lesérült ASD:SASDG:ASSD 2 év és jöhet a Vidibe

bakkerman
2. mondattal egyetértek...100 ezer arra,hogy lesz piros a meccsen,a védõ "véletlenül" szögletnél arcon könyököl a bíró elõtt valakit,és hopp...félmilliót nyert.

ressy14
a fennmaradó zsét meg kisorsolhatnák a nézõk között 😄

a megélhetésüket ellenben bundázással biztosítanák...

Dum spiro, spero.

<#eljen>
Effe88
nem lenne hülyeség
hajtanának mint a picsa😄😄😄+csak az focizna aki valóban szeret, nem lennének ilyen megélhetési kóklerek😄😄

hasonlót kéne az nb1-ben is 😄 kapjon mindenki minimálbért, aztán a gyõztes meccsek után jöhet a prémium
Effe88
igen meccs pénzt kap "csak"