Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
voltál már mtk meccsen? Max akkor van 1000 nézõ abban a putriban, ha a fradi játszik, és viszi a 800 szurkolóját a vendégbe.

Dum spiro, spero.

banok
Kb. 1000 nézõ szokott lenni és etekintetben a Siófok és az Eger sem áll jól. Õk is talán Magyarország szégyene?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
ezek szerint egy megye 2-es klub sem lehet jól mûködõ? <#sir>

Dum spiro, spero.

DeerHunter01
Ez teljes mértékben igaz, csak mégis a foci az emberekrõl kéne szóljon....

\"Erről van szó!\"

limperatore
pedig a nézõk a foci része 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
attól még a klub jól mûködhet, hogy a kutya sem kíváncsi rájuk 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DeerHunter01
Én nem neveznék jól mûködõ klubnak egy olyan csapatot, ahol a meccseken 100 hazai "drukker" van kb.

\"Erről van szó!\"

hedonist
Aki nem látja, hogy egyike a nagyon kevés jól mûködõ klubok közül az ostoba, ez nem szubjektív, ne ironizálj, mert te sem vagy sokkal különb egy-két vak gondolatoddal.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
Obafemi Martins

Rubin-->Levante

link

Guillermo Luis Franco

Pachuca-->Chicago Fire

link

Tyler1
Van 1-2 ismerõsöm, akik különbözõ magyar csapatnak szurkolnak, az összes zsidózza a másikat 😄 Meg sem lep, hogy megtudtam, h az MTK is az<#nevetes1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gabber_saviola
Én sem szeretem az MTK-t, de tisztelem Õket a múltjukért.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Effe88
mindenki tisztában van az eredményeikkel, de attól még egy pakot többre tartok mint egy mtk-t
az ország szégyenei

gabber_saviola
Azért tegyük tisztába ezt az MTK-s dolgot. Engem hidegen hagy, hogy kik alapították és nem vagyok oda értük, de vannak dolgok, miket el kell ismerni (hogy csak pár dolgot említsek).

Az MTK Magyarország második legeredményesebb klubja a Ferencváros után, 23 bajnoki arannyal.

Magyarországon egy mérkõzést hívunk csak örökrangadónak, ez pedig az FTC-MTK (MTK-FTC).

Egyik legrégebbi Magyar klub.

Tudom, hogy itt sok a fiatal de mondok olyan neveket, hogy Lantos, Zakariás vagy Hidegkuti ... de mondhatok olyanokat is nem is olyan régrõl, hogy Kékesi vagy egy Illés Béla ... Õk meghatározók voltak a Magyar labdarúgásban AKKOR, mikor még igazából az volt.

Övék a Sándor Károly Futballakadémia, amirõl remélem senkinek nem kell mesélnem.

...stb.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ressy14
Engem különösképpen nem zavar, ha az enbéegyben ott vannak, csak ne jussanak ki a nemzetközi porondra, vagy egyszer töltsék meg a fostos stadionjukat.

Dum spiro, spero.

úúúúúúújujujuj <#wilting> a második mondat szíven szúrt <#idiota>
hedonist
MTK magyarország szégyene?😄 NULLA, amit a futballról tudsz. hát ezért is tart itt az ország, az ilyen csõcselékektõl, mint ti.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
mér õ zsici vagy mtk drukker?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ARRA GONDOLNI SE MEREK,HOGY MINDKETTÕ EGYSZERRE <#nevetes1><#nevetes1><#idiota><#zavart1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DeerHunter01
Nem hat meg 😄

\"Erről van szó!\"

limperatore
ezt itt nem kéne, megsértesz néhány embert mint pl hedonistot 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄AS:

SLICK
a magyar focit meg kéne szüntetni, mert kritikán aluli... Maradna pénz másra legalább...

DeerHunter01
Elõttem már tökéletesen leírtátok a dolgokat.

\"Erről van szó!\"

Effe88
jaja
+nekik aztán még annyi értelmük sincs kijutni a nemzetközi porondra mint a többi magyar csapatnak...hisz nincs szurkoló táboruk, csapatuk meg általában fiatal semmi rutin, egy pénzmosoda az egész
csak égetik az amúgy is szar magyar focit
pl, mtk.fener a népstadionba
500 mtk szurkol
3000 ezer fener szurkoló
tiszta szégyen

bakkerman
zsidó,pénzéhes vezetõség,nulla szurkolótábor,nulla koncepció,az mtk az egy töltelék csapat

banok
"MO szégyene" nem kevés nagy focistát adott a magyar (meglepetés!) labdarúgásnak. Nem beszélve az egyetemes magyar sportról.
Az izraeli fociban meg jelenleg több pénz van mint az itteniben hozzátéve, hogy az izraeli klubok jobban muzsikálnak a nemzetközi kupákban mint a magyarok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DeerHunter01
Tuti 😄DDD

\"Erről van szó!\"

bakkerman
nekemis ez ugrott be elsõre ahogy olvastam a hírt 😄DDD biztos a fõ rabbi dajcstomika intézte személyesen a dolgot

DeerHunter01
Zsidóktól zsidókhoz. MTK is MO szégyene, hogy az NB1-ben szerepel.

\"Erről van szó!\"

Effe88
Hrepka Ádám

MTK-->Bnei Jehuda

link

ressy14
azért azt nem árt észben tartani, hogy bár itthon jól csengõ neveket igazoltatok, azok formán kívül játszanak. Nehogy nagy legyen a pofára esés májusban, mint most a válogatottnál.

Dum spiro, spero.

Rudee
Hivatkozhatnak arra, de a kizárás csak a deficites átigazolásokra vonatkozik majd ha bevezetik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ezen nagyon meglepõdtem. Ez a DVTK nem lesz rossz. Még egy-két igazolás + egy kis idõ és az EL-ban is láthatjuk õket.
Így talán lesz kedvem kimenni DVTK meccsekre, mert amikor voltam meccsen, az olyan unalmas volt, hogy inkább a részeg embereket néztem és nevettem rajtuk 😄 😄 😄
lol, most nézem 😄

egyszer én is lepacsiztam vele, mikor a 2006-ban a millenárisnál lévõ kivetítõnél nézte a holland-argentin meccset. 😄
Grove4
<#eljen> aztán fellépett a sörfeszten, és mondta nekünk, hogy megvertétek a fradit 😄DDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ott ült mellettünk 😄 csináltunk képet is
Grove4
szoktam mindkettõre járni, bár az utóbbira csak nem rég kezdtem el, múltkor ganxsta zolee is kint volt 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

inkább csak az utóbbira, a Diósgyõr elég nekem a tv-bõl is
így alakult 😄
DeerHunter01
<#eljen>

\"Erről van szó!\"

Grove4
Diósgyõr meccsre és Maci meccsre is érdemes kimenni! 😊

na ez nem sámli.

te meg közben meg hokifan lettél? 😄
Rudolf Gergely >> DVTK

WuFraZselic
a cikkben a ffp-re hivatkoznak, szóval ugyanannak kéne lenni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rudee
Összekevered a dolgokat.

A kitiltásról az a pénzügyi fair play (vagy mi a neve) fog szólni. Ez tök más.

WuFraZselic
igen, csak az európai sorozatokból való kitiltásról szólt a dolog 2 éve, most meg ennyi az egész, hogy nem kapják meg a prémiumokat?
így a büdös életben nem fognak példát statuálni senkinek. az olasz klubok elsõsorban a saját kézben lévõ stadionok hiánya miatt eladják a legjobbjaikat, hogy csökkentsék a fizukat, és megfeleljenek a FFP-nek, de úgy látszik a nagy semmiért
nevetséges ez az egész, mondjuk a PSG megvétele után egyértelmûvé vált, hogy nem lesz ebbõl semmilyen komoly regulázás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rudee
Az NSO cikke rövid, érdemes elolvasni máshol a részleteket. Teljesen jogos, hogy visszatartják az összegeket.
A "büntetett" klubok saját alkalmazásukban lévõ/volt játékosoknak/személyzetnek tartoznak.

Tyler1
Nekik nincs kinek tartozni, mivel hátsózsebbõl kiperkálnak 100 milkyway-t játékosokra 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
engem ez zavar elsõsorban
"Ezen csapatok így addig nem kapják meg a nemzetközi kupákban való szereplésért járó prémiumaikat, amíg a tartozásaikat nem rendezik"

kurvára nem errõl volt szó...

bakkerman
miért nem lep meg,hogy nem látom ott a PSG,Zenit,Chelsea hármast? 😄DD jaaaa,hogy náluk minden rendben volt az anyagiakkal,csak éppen hárman együtt költöttek el több mint 300 millió eurót...

WuFraZselic