Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Erről van szó!\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az ország szégyenei
Az MTK Magyarország második legeredményesebb klubja a Ferencváros után, 23 bajnoki arannyal.
Magyarországon egy mérkõzést hívunk csak örökrangadónak, ez pedig az FTC-MTK (MTK-FTC).
Egyik legrégebbi Magyar klub.
Tudom, hogy itt sok a fiatal de mondok olyan neveket, hogy Lantos, Zakariás vagy Hidegkuti ... de mondhatok olyanokat is nem is olyan régrõl, hogy Kékesi vagy egy Illés Béla ... Õk meghatározók voltak a Magyar labdarúgásban AKKOR, mikor még igazából az volt.
Övék a Sándor Károly Futballakadémia, amirõl remélem senkinek nem kell mesélnem.
...stb.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dum spiro, spero.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
+nekik aztán még annyi értelmük sincs kijutni a nemzetközi porondra mint a többi magyar csapatnak...hisz nincs szurkoló táboruk, csapatuk meg általában fiatal semmi rutin, egy pénzmosoda az egész
csak égetik az amúgy is szar magyar focit
pl, mtk.fener a népstadionba
500 mtk szurkol
3000 ezer fener szurkoló
tiszta szégyen
Az izraeli fociban meg jelenleg több pénz van mint az itteniben hozzátéve, hogy az izraeli klubok jobban muzsikálnak a nemzetközi kupákban mint a magyarok.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Dum spiro, spero.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Így talán lesz kedvem kimenni DVTK meccsekre, mert amikor voltam meccsen, az olyan unalmas volt, hogy inkább a részeg embereket néztem és nevettem rajtuk 😄 😄 😄
egyszer én is lepacsiztam vele, mikor a 2006-ban a millenárisnál lévõ kivetítõnél nézte a holland-argentin meccset. 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
te meg közben meg hokifan lettél? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A kitiltásról az a pénzügyi fair play (vagy mi a neve) fog szólni. Ez tök más.
így a büdös életben nem fognak példát statuálni senkinek. az olasz klubok elsõsorban a saját kézben lévõ stadionok hiánya miatt eladják a legjobbjaikat, hogy csökkentsék a fizukat, és megfeleljenek a FFP-nek, de úgy látszik a nagy semmiért
nevetséges ez az egész, mondjuk a PSG megvétele után egyértelmûvé vált, hogy nem lesz ebbõl semmilyen komoly regulázás
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A "büntetett" klubok saját alkalmazásukban lévõ/volt játékosoknak/személyzetnek tartoznak.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ezen csapatok így addig nem kapják meg a nemzetközi kupákban való szereplésért járó prémiumaikat, amíg a tartozásaikat nem rendezik"
kurvára nem errõl volt szó...