Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
hivatalos, 1év kölcsön

contraste
Õk így védik meg magukat, de azért elég csúnyán rájátszanak...
Mondjuk Macsherano nem az aki rászorulna erre..

ain't got no history

bakkerman
André Santos kölcsönbe kerülhet a Gremiohoz az Arsenaltól idény végéig.

bocs az offért!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ezek bele sem gondolnak, h hány és hány kamera veszi a meccseket és milyen vélemény alakul ki róluk???
tény, h szinte minden csapatban van 1-1 ilyen ember, de ennyi...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

limperatore
jól kibaszott mottával ezért nem játszhatott a döntõn..

ahányszor megnézem ezt a videóit annyiszor térdelném orrba ezt a majmot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
hihetetlen ez a buszkecc 😄 ahányszor megnézem egyre jobban utálom 😄
LasDen
nem lehet megkerülni, ha errõl van szó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
undorító az ilyesfajta viselkedés
büdös színészek

bakkerman
na csak elõkerült ez is! <#pias>

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
bevallom õszintén reggelre számítottam arra,hogy valaki berakja Busquets-et vagy Alvest,most megleptetek,hogy csak estére sikerült elõrukkolni ezzel.

contraste
<#falbav> férgek..

ain't got no history

SLICK
Olyan ez mikor a hiéna madridi játékosok kontaktolnak 😞

zaki
😄DD

bakkerman
lehet éppen fülmirigy gyulladása volt a csávónak,és olyankor bizony minden érintés felér egy ütéssel! ne ítéljetek elsõre! :SADSGSDG:asgsd

ressy14
egy 18+ feliratot kirakhattál volna, és illett volna spoilerbe rakni, a végén még ban-t kapsz 😄

Dum spiro, spero.

Brutális <#gonosz1>

REAL MADRID

Steve Downie
Erõs idegzetûeknek!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

contraste
Mondjuk Benitezt nem volt nehéz temetni, de a szemetet exhumálta Abra😊

ain't got no history

de az Inter is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Kiváncsi lennék mit tudni amúgy kihozni alacsonyabb szintû csapatokból. Végülis nézzük csak Sosa eredményeit.

ain't got no history

Grove4
Igen, ez épp annyira ferdítés, mint hogy csak Mounak köszönhették az egészet. Az akkori Internek bivalyerõs kerete volt.

Ennyi erõvel a portugál a Felcsútból is BL gyõztes csapatot tud csinálni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

contraste
Ha ez az elméleted, akkor nem is kéne edzõ, maguktól rohangálhatnának akár.

ain't got no history

contraste
Nem vok Real drukker, de a cFc tényleg az😄

ain't got no history

limperatore
kiegészítem, edzõtemetõ is vagytok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Hiszen 11 JM volt a pályán! -.-'

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

contraste
Mármint a vezeõtség. Kár érte.

ain't got no history

contraste
Aztán kibaszták, mint macskát szarni😄
tegyük hozzá csak JM-nek köszönhetik.

ain't got no history

bubu13
Plusz Bl cím, klubvilágbajnokság és egy aranylabdás szezont produkált az Interben. 😊

EEE 1899

[HUN]FaTaL
Csak megnyert mindent olaszban 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

contraste
Pont ehy Interes mondja?😄 savanyú a szõlõ mi. Snejder karrierje végülis mit is ért ááá😊

ain't got no history

Nekem Cavaniról Forlan ugrik be rögtön õ az, aki hasonló stílusú csatár meg persze Eto'o is...bár Forlan fiatalabb korában sokkal gyengébb volt, mint Cavani most

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
Tornyi szakértelme mellett nem csoda, hogy nem kapott lehetõséget 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Louis Saha
Free--->Lazio
forrás

a Free-ben elég kevés szerephez jutott,a csapat menedzsere Tornyi Barnabás nem számolt vele,de Klose lesérülésével bizonyíthat a Lazionál.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Mor3llo
asszem be is f*snék örömömben 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
hozzák Münchenbe😊

gabber_saviola
Sosem feledem, mikor 2007. január 31-én leszállt a gépe a palermói Falcone-Borsellino repülõtéren. Már akkor éreztem, hogy Õ egy zseni ... sajnos ahogy tõlünk lelépett, az nem esett jól. <#rinya>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
szerintem ha elmegy olaszból,én a helyében csak a PL-be mennék,rohadt jó a testfelépítése,gyors,technikás,jól lõ,jól fejel,igazi allrounder,egy MU-ban megnézném,de ott most jó idõre teltház van csatárposzton RvP meg Rönéj miatt

Mor3llo
jó de a realosok megírták, hogy nem is játékostemetõ 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
pont 1 játékostemetõbe menne cavani nem? 😄

contraste
Úgy gondolom Cavani az a fajta játékos, !csatár!, (manapság tök ritka), aki bárhol bármikor veri a gólokat menetrendszerûen. Ha nem a PL akkor csak is a Real jöhetne neki szóba, hovamáshova? Pont egy ilyen extraklasszis csatára nincs a Realnak jó rég óta. Szerintem.

ain't got no history

bakkerman
mostanában még hagyján is,elég okosan igazol Perez (vagy Mourinho,nem tudom),de szerintem Cavani nem való a Realba. Hasonló testfelépítésû,stílusu játékos Benzema meg Higuain,bár ha egyikük elmegy nyáron,akkor jó vétel lehet.

😊)) bizonyos szempontból igen

LasDen
nem hiszem hogy igaz....és nem hiszem, hogy a real egy játékostemetõ...

Cavani állítólag megegyezett a Reallal. Ha ez így van akkor szomorú vagyok:S reméljük nem lesz játékostemetõ számára

contraste
Jó, oké, de nem tudom elhinni, hogy egy Poolt meg lehet venni, ohgy fiuk csak 1-el nyerjetek!

ain't got no history

bakkerman
állítólag annál a meccsnél is Poleksicet akarták megkeresni,nyílván egy nagyobb arányú 'Pool gyõzelem miatt

ressy14
de akkor ezzel most kit gyanúsítanak? a lokit vagy a poolt?

Dum spiro, spero.

bakkerman
akkoriban elég szép odds lehetett azon,hogy hazai pályán a 'Pool csak egy góllal gyõz...pár tízezer euróval megrakva nem kis pénzt hozhat(ott)