Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol baszki, szerintem pont az volt az egyetlen bl meccs, ahol a csoportkörben a loki azt játszotta, amit tudott és tényleg színvonalas játék volt
contraste
És abba mi a bunda, hogy a papírforma nyer?😊

ain't got no history

Steve Downie
A Danish newspaper have claimed the fixed CL match was between Liverpool and Debrecen in the 2009/2010 Champions League group stage - where Dirk Kuyt scored the winner in the home side's 1-0 win.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Csõdbe fog menni a Bröndby...végül is a Rangerst is kizárták a skót ligából, pár éve a Portsmouth-t is számûzték a 3-ad osztályba

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
hát pont az hogy nem lehetséges ilyen,elvileg,de nyílván gyakorlatban éppen meglehet csinálni,csak a FIFA/UEFA csúnyán megbaszhatja akár a játékost,akár a klubot/klubokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

„Drogba nagyszerû labdarúgó, óriási sztár, és az égvilágon semmi gond sincs a szerzõdésével – reagált erre Ünal Aysal, a Galatasaray elnöke. – Korábbi klubja tartozott neki a fizetésével, ami súlyos szerzõdésszegésnek minõsül, szóval nincs miért aggódnunk, mi szabad játékosként állapodtunk meg vele. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy pályára lépjen a Galatasarayban!"
nso

REAL MADRID

Valaki biztos hazudik, mert a Fifanak is hiteles dokumentumokat kel átadni.

REAL MADRID

Tyler1
Mi? Ilyen lehetséges? 😄
Akkor már miért nem a Realhoz írta alá magát? 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Azért mert állítólag Drogba nem kapott fizetést, így õ felbontotta a kínai szerzõdését (mondjuk ehhez is két fél kell). Ez által ingyen igazolhatóvá vált. Érdekes dolgok ezek, kíváncsi leszek a végkifejletre.

REAL MADRID

bakkerman
a kínaiak valami olyanról papolnak,hogy õket megse kereste a Galata,a két klub között nem volt semmilyen kapcsolat,Drogba az ügynökével fogta magát,és aláírtak a törökökhöz,annak ellenére hogy érvényes papírja volt a sárgákhoz,szal elõbb a két csapatnak kellett volna megegyeznie

Tyler1
De most õ aláírt a Galatához hivatalosan is? Mert ha igen, akkor nem lehetett érvényes szerzõdése már, 2 szerzõdése nem lehet.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Azt hittem csak pletyka <#nemtudom>

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
Willian
Shakhtar > Anzhi
€35M
fc-anji.ru

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Közben van itt egy Drogba ügy. 😄

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
OK, errõl már lemaradtam 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Galatasarayhoz igazolt.

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Nem az volt, hogy Drogba nem igazolt sehova, marad Kínában? Vagy utána még lemaradtam valamirõl?

Darthmushroom
hát egyik se játszott õsszel európai csapatba

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Steve Downie
Hogy-hogy?

de
[HUN]FaTaL
FAIL, Drogba nem.

Steve Downie

[HUN]FaTaL
Jaja 😊

ott legalább fejlõdik picit😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Nem lett beírva ha jól látom

Isaac Cuenca
Barcelona -> Ajax (kölcsön)

link

bakkerman
"A Real Madrid Castilla a szezon végéig kölcsönvette Carlos Henrique Casemirót, a Sao Paulo ötszörös brazil válogatott középpályását. Természetesen a „királyiak” fél év elteltével végleg meg is vásárolhatják a húszéves játékost, aki addig a másodosztályban bizonyíthat."

aki fm-ezik annak ismerõs a neve,4.5 csillagos a PA-ja 😄

bakkerman
az a vicc,hogy erre a transzferre még azt se lehetne mondani,hogy a pénzt választotta a srác,mert az Anzsinál évi 2.5 milliót fog keresni,ami lófasz,plusz így ugye Dortmund ellen se fog játszani a BL-ben...ennyi pénzt megadott volna neki bármelyik nyugati top klub,ahol szóbajött a neve

arsnl
Nacho Monreal
Malaga -> Arsenal
arsenal.com

xD ez nagyon kemény
SLICK
mondjuk, ha a régi fényében tündökölne a Depor, még tán elképzelhetõ is lenne 😄
egyébként pillanatra én is benyeltem a hírt 😄

😄DDDDDDDDD

"21.24: NINCS NET, NINCS ÜZLET. Néha elég bizarr módon hiúsulnak meg üzletek. A Fulhamben játszó Pajtim Kasami a Pescarába igazolt volna, már ha nem szállt volna el az internet-kapcsolat.
„Nevetséges, de az internet-kapcsolat nem mûködött. Minden dokumentum készen állt, de nem tudjuk, hogy beérkeztek-e határidõre” – mondta Mino Raiola, a játékos ügynöke a Sky Italiának (korábban erõsebben fogalmazott)."
nso.hu

REAL MADRID

ressy14
akkor lesznek bohócok, amikor majd Messiért is bejelentkeznek, addig csak szánalmasak 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
Jermain Jenas

Tottenham-->QPR

link

akkora bohóc klub ez a qpr amúgyXD

Több hírforrás szerint a malagai Nacho Monreal az Arsenalhoz csatlakozik.

REAL MADRID

LasDen
pedig már télleg aszittem a Realos ment oda 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Még mindig el akarom, felõlem a Vidibe is mehet 😄

REAL MADRID

Pedig mik mennek ott 😄
gabber_saviola
csak mert annyira elakartad passzolni a rendes Kakát .😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

REAL MADRID

gabber_saviola
a Videotonos az 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaká -> Deportivo La Coruna
Fél év kölcsön ha jól veszem ki.
katt

REAL MADRID

gabber_saviola
Fulham -> Manolev

Pedro Morales -> Malaga
itt ni

REAL MADRID

gabber_saviola
Dorlan Pabon -> Betis

gabber_saviola
Stephen Warnock -> Leeds

Cian Bolger -> Bolton

Steve Downie
Amúgy is a honvédba ment Balotellivel

szucsy89
fake, õ a 10-est kapná
Steve Downie

Az se lenne rossz, tõlük még egy kevés rubelre is lehet számítani 😄

REAL MADRID

gabber_saviola
Még eladhatjátok az Anzhiba 😊