Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nso
REAL MADRID
REAL MADRID
Akkor már miért nem a Realhoz írta alá magát? 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
http://goo.gl/gd6Zi5
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
aki fm-ezik annak ismerõs a neve,4.5 csillagos a PA-ja 😄
egyébként pillanatra én is benyeltem a hírt 😄
"21.24: NINCS NET, NINCS ÜZLET. Néha elég bizarr módon hiúsulnak meg üzletek. A Fulhamben játszó Pajtim Kasami a Pescarába igazolt volna, már ha nem szállt volna el az internet-kapcsolat.
„Nevetséges, de az internet-kapcsolat nem mûködött. Minden dokumentum készen állt, de nem tudjuk, hogy beérkeztek-e határidõre” – mondta Mino Raiola, a játékos ügynöke a Sky Italiának (korábban erõsebben fogalmazott)."
nso.hu
REAL MADRID
Dum spiro, spero.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
vidi.hu forrás is van
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cian Bolger -> Bolton

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
REAL MADRID