Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azt a Nene gyereket egy ilyen ütés után minimum úgy arcontalpalnám, hogy a cipõ stoplija átszakítaná a fejét.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egyébként most így belegondolok - és sry az OFF-ért -, hogy mióta a legtöbb csapat 4-3-3-at játszik, gyakorlatilag egy ékkel, azóta nincs olyan sok klasszis befejezõ csatárpáros. Ugye régebben ott volt Henry-Trezeguet, Raúl-Morientes, Ronaldo-Rivaldo stb. Én személy szerint hiányolom az ilyeneket.
REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
Megtalálom, majd belinkelem.
REAL MADRID
A további hitelkerét hozhatnak olyan döntést, hogy akkor most tessék szépen visszafizetni a tartozásokat és majd azután kaptok pénzt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
REAL MADRID
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
minden évben jöttek a nagy hírek, hogy ki vinné, aztán nesze😊
most van ruud-ot akarjuk 😄
Esteban Cambiasso biztosan nem jut Wesley Sneijder sorsára. Az Inter ikonja maximális lojalitásáról biztosította klubját, az FC Inter News-nak adott hosszabb interjújában kijelentve, 30 másodperc alatt megoldható 2014-ben lejáró szerzõdése meghosszabbítása.
"Nekem csak a futball körül járnak a gondolataim."
"Mint ahogy ez mindig is történt ezidáig , egyszer csak hívni fognak és én aláírom a szerzõdést, bármi is álljon abban." - foglalta össze gondolatait a 32 éves középpályás, aki ezúton is megerõsítette; jobb nem is lehetne a kapcsolata klubjával és Massimo Morattival.
Az 52-szeres argentin válogatott 2004-ben igazolt a Real Madridtól jelenlegi klubjához, ahol a fekete-kékekkel 5 Scudettót, 3 Olasz Kupát, 4 Olasz Szuperkupát, egy Világkupát és egy BL-t nyert 8 szezon alatt. Igazán impresszív eredménysor.
Madridban meg azért került a padra, mert az éjszakai kimaradásai miatt pocsék formában volt.
REAL MADRID
ain't got no history
jaja, mert a tárgyalás biztos szóról szóra, és ilyen hetyke hangnemben ment...na hagyjuk már 😄DDDD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ain't got no history
Ha egy aranylabdára is érdemes játékost meg akarsz tartani, nem gondolod, hogy ennél kicsit nyájasabban kellene megpróbálnod magadhoz láncolni? :
"azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tõlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerzõdést."
ain't got no history
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ain't got no history
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Manchester United 20 millió eurót ajánlott értem, de az Inter nem fogadta el – kezdte a török Fanatik címû lapnak az azóta a Galatasarayhoz ennek az árnak a töredékéért került játékos a 2012 nyarán történtekrõl. ˜– Mentem volna Angliába, de a csapat nem engedett, majd ezután arra kértek meg, hogy fogadjam el fizetéscsökkentési ajánlatukat."
„Massimo Moratti (az Inter elnöke - a szerk.) azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tõlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerzõdést. Nem írtam alá. Utána tudtam meg, hogy 50 millió eurót kivásárlási ár szerepelt volna az új papírokon..." – mesélte a meghiúsult hosszabbítás részleteit Isztambulban.
„Ezért kerültem három hónapra a lelátóra, mind a Real, mind pedig az Inter elnökével összekaptam" – zárt Sneijder, akit végül a kényszerintézkedések ellenére sem tudtak megtartani és mindössze 7,5 millió euróért adtak el.