18069
-
#15220 indok? -
#15219 Anzsi: KIÁRUSÍTÁS (az összeg irányár, lehet alkudni):
Willian 30 millió euró, Eto'o 22 millió, L. Traoré 16 millió, Gyenyiszov 16 millió, Kokorin 15 millió, Busszufa 14 millió, Lass 14 millió, Zsirkov 11 millió, Samba 11 millió, Jucilei 11 millió, Carcela-González 4.5 millió
Na most indulhat be újra a Monaco, illetve az én véleményem szerint a Tottenham is fog innen igazolni. -
#15218 Soldado tuti benne lesz az idei Fantasy PL csapatomba:D -
#15217 fél francia válogatott már ott lesz lassan :D -
#15216 1 évre kölcsönben. Elvileg még Gomis is meglesz nekik 8 millió fontért.
-
#15215 -
nagy hős #15214 Soldado -> Spurs -
#15213 Az Arsenal eladott vmi klónt helyette:P -
CdelG #15212 rohad:D -
#15211 árnyék :DD -
#15210 A karjával mivan???? :O a könyökénél hót fehér a bőre :OO -
karajjj #15209 atomzsírkirály! :D -
#15208 Gervinhos a sapkája? DSs:S:DadSD.DS -
#15207 Gervinho
Arsenal -> Roma
-
#15206 én se örülnék ha a premier ligből a húgyfos MLS-be igazolnék :DD -
#15205 Dempseyről csak úgy sugárzik az öröm....
Lugano meg photoshop :D -
#15204 Clint Dempsey
Tottenham > Seattle Sounders FC
Diego Lugano
PSG > West Brom
-
#15203 :D:D -
#15202 persze 1 fontért megbaszná az anyját is :D -
#15201 sztem ő is el lesz adva, remélem legalább is. Casemiro már most jobb nála. -
#15200 így jobban belegondolva, én belemennék egy Khedira+200 milliárd billiárdba, tök mindegy csak Khedira menjen el :D -
#15199 Assztabüdös :O Pedig az már forintban sem kevés... -
#15198 annyiért én se adnám -
mrroma #15197 most mondtak hogy a Madrid 85000 fontot ajanlot Bale-ert, szerintem messze nem er anyit!!!, es nem engedik anyiert, hihetetlen, ha most nem adjak el, sose fognak megegyszer ilyen ajanlatot kapni erte, ez biztos! -
#15196 :D:D:D:DD -
#15195 a klub lehet, de a szurkolóknak szerintem majd kell egy kis idő :D
-
#15194 Közel 100 millából simán pótolják , és ha még Di Maria szintű játékosokat is kapnak, akkor pont le fogják szarni Bale-t :D -
#15193 persze, hogy nem ér...
viszont nem szabad elfeledni, hogy ki a Spurs elnöke. Az az ember minden egyes fontért megküzd. Talán ő tudja a legjobban, hogy mit ér Bale. Ebből az üzletből ő fog a legjobban kijönni...
De nem lesz 100+ millió a végösszeg. Játékosokkal csökkentve lesz, de mindenképp Levy és a Spurs lesz a győztes, hiába veszítik el a legjobbjukat... -
#15192 szerintem Bale ügyes gyerek, simán megér 1-2 raklapnyi banánt :D -
#15191 hiába nem szeretem CR-t,de azért ha anno ő ért 80 millió fontot,a világ egyik legjobb labdarugója(sőt,valaha volt egyik legjobb labdarugója,ezt elismerem),hátán vitte a Manchestert,a Real Madridot,akkor ez a Bale gyerek nagyon jó indulattal maximum a felét érheti,többet nem. Szerintem ezzel a véleménnyel nem mondtam újat... -
pinnacle #15190 85 euro egy madrid mez elv.
ebből lejön az adó, az adidas haszna meg egy két dolog. mennyi mezt kell eladni csak bale nevével h. visszahozza az árát?
( adó az 21% :D ) -
#15189 -
#15188 pont olyan hype van mikor Ronaldo elsőnek villantott nagy szezont, mikor 7:1re vertük a Romá, meg a bajnokságba 15+ gólt rúgott. az utána szezonba mikor végül 40+ gólos meg bl-t nyertünk, akkora nincs ebbe igazad van. -
#15187 közel nincs az a hype mint ronaldonal vagy anno davidnél -
#15186 Persze, hogy ő folyt a csapból, mert minden meccsüket ő döntötte el azt általában megírják a firkászok. Nem feltétlenül erről a médiahyperól beszélek, hanem arról, hogy éppen, hogy áll a haja, milyen nőt dugott meg, milyen autót vett és törte össze stb. Nem sztár, "csak" egy kurvajó focista. Ez még kevés ahhoz, hogy megőrüljön érte az átlag nép, meg a Madrid szimpatizánsok, pláne, hogy van egy Ronaldo, meg láttak már egy Zidane féle alakulatot is. -
karajjj #15185 plusz azért az európa ligában is villantott -
#15184 hát akkor nem követted az angol bajnokságot, akkor hype volt körülötte mint Ronaldonak volt anno, csapból is Ő folyt főleg tavasszal mikor nagy a hátán vitte a Spurst a hajrában szerzett góljaival. nem lett volna a média hype szerintem az év játékosa díjat se ő nyerte volna csak a legjobb fiatalt, mivel valójában csak egy jó féléve volt (decemberbe veszett meg) -
#15183 120 milliót soha nem fog visszahozni a mezeladásokból. Bale nem egy olyan sztáralkat mint Ronaldo, szerintem még Angliában sem tőle hangos a média, nemhogy világviszonylatban. -
#15182 jaja, mondjuk mez eladás pár év alatt visszahozza az árát, de ráadásul Bale nem is létszükség a klub számára, mivel azon a poszton nem állnak rosszul,+nem fog annyi teret kapni Ronaldo miatt, szóval nem is lesz olyan. -
#15181 nem tudom Perez mit szed... ha valakit kigondol hogy neki kell, addig nem áll le míg meg nem veszi... de jól csinálja a Spurs, minél több pénzt kiszed belőle legalább :D