Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
õ már kiélte magát

[HUN]FaTaL
Pepének ide kellene igazolnia.

http://goo.gl/gd6Zi5

SLICK
kabaré az egész 😄 Visszalassításokon néger gyerek, hogy eltátja a száját 😄D
Mondjuk azt a Nene gyereket egy ilyen ütés után minimum úgy arcontalpalnám, hogy a cipõ stoplija átszakítaná a fejét.

szucsy89
aztakurva, 3 perctõl nézzétek ott indul be 😄DDD ez durva
limperatore
FIGHT 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Mire visszajönne divatba nem lesz játékos azon a poszton <#vigyor1>

REAL MADRID

jogos 😄
9csöves9
mindig változnak a trendek. a 80 évesek meg nem értik miért nincs fent 5 támadó.itt legtöbben a klasszik 4-4-2-be nõttünk bele, ezért furcsa most, hogy ennyire eltûntek. majd visszajön minden mint a divatban😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

na akkor úgy tûnik, hogy nem csak én nem értem, hogy miért kell 1 csatáros játékot játszani
SLICK
én fogalmaztam rosszul, a hangsúly amúgy is a csatárpároson van

limperatore
Azért Rivaldo erõs mint klasszis befejezõ csatár 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
Úgy mint Djibril Cissét 😞 Belõle is klasszis csatár lehetett volna.
Egyébként most így belegondolok - és sry az OFF-ért -, hogy mióta a legtöbb csapat 4-3-3-at játszik, gyakorlatilag egy ékkel, azóta nincs olyan sok klasszis befejezõ csatárpáros. Ugye régebben ott volt Henry-Trezeguet, Raúl-Morientes, Ronaldo-Rivaldo stb. Én személy szerint hiányolom az ilyeneket.

Szerintem egyáltalán nem volt túl hypolva, egyszerûen a sérülései tönkre tették.

REAL MADRID

Voyager5
+1
Picit túl volt hypeolva a srác.
Darthmushroom
city elleni gólját 90+6-ba soha nem felejtem el

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Ott sem lett volna már sokkal jobb. Még a Poolban kezdõdtek a sérülései és állítása szerint nem megfelelõen kezelték azokat ott, azért lett ennyire sérülékeny.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
birtam nagyon a csavot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
ott baszta el,hogy 2004 nyarán elment a Poolból,ha marad lehet bajnoki címig vitte volna a vörösöket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
nem sok vizet zavart
poolban voltak jó évei de azért az aranylabdát nem adtam volna neki

bakkerman

Ez volt az, amirõl írtam a cikk végén van. Aztán majd kiderül, hogy ebbõl mi lesz megvalósítva.

REAL MADRID

Volt egy tavalyi cikk, amiben megkezdõdtek a változtatások. Ugye az adórendszer változni fog az biztos, csapatoknak is meg van szabva, hogy évente mennyit kell tejelni az állam felé, stb...
Megtalálom, majd belinkelem.

REAL MADRID

DasIsFuck
hát azért itt nem a "pénzügyi fair play"-rõl van szó, hanem arról a spanyolországról ami hitelekért könyörög miközbe államilag irdatlan pénzeket ölnek veszteséges klubbokba.

A további hitelkerét hozhatnak olyan döntést, hogy akkor most tessék szépen visszafizetni a tartozásokat és majd azután kaptok pénzt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Vizsgálódnak, de úgy sem lesz belõle semmi. :|

REAL MADRID

DasIsFuck

SLICK
hopp, ezt miért ide írtam fingom nincs 😄

SLICK
Na az Arsenalnak lefõtt a kávé a BL-ben. :|

<#idiota>
minden évben jöttek a nagy hírek, hogy ki vinné, aztán nesze😊
bubu13
Juhász Roland
Anderlecht-Videoton

EEE 1899

bakkerman
olvassátok!

jó cikk,mindig jókat ír ez a Moncz Attila

limperatore
még mindig többet érne mint rocchi 😄

bakkerman
jaja énis hallottam tegnap a Fio meccs elõtti beharangozóban 😄D azért az vicc lenne,több mint fél éve visszavonult

limperatore
akk nem jön hozzánk
most van ruud-ot akarjuk 😄

Effe88
Milan Baros

Galata-->Banik Ostrava

link

limperatore
igen

5 Scudetto aha....
limperatore
csak vannak ilyen játékosok is mint cambiasso

Esteban Cambiasso biztosan nem jut Wesley Sneijder sorsára. Az Inter ikonja maximális lojalitásáról biztosította klubját, az FC Inter News-nak adott hosszabb interjújában kijelentve, 30 másodperc alatt megoldható 2014-ben lejáró szerzõdése meghosszabbítása.

"Nekem csak a futball körül járnak a gondolataim."

"Mint ahogy ez mindig is történt ezidáig , egyszer csak hívni fognak és én aláírom a szerzõdést, bármi is álljon abban." - foglalta össze gondolatait a 32 éves középpályás, aki ezúton is megerõsítette; jobb nem is lehetne a kapcsolata klubjával és Massimo Morattival.

Az 52-szeres argentin válogatott 2004-ben igazolt a Real Madridtól jelenlegi klubjához, ahol a fekete-kékekkel 5 Scudettót, 3 Olasz Kupát, 4 Olasz Szuperkupát, egy Világkupát és egy BL-t nyert 8 szezon alatt. Igazán impresszív eredménysor.

Jól van, azért Sneijdert nem kell agyonsajnálni 😄
Madridban meg azért került a padra, mert az éjszakai kimaradásai miatt pocsék formában volt.

REAL MADRID

contraste
Persze az is lehet, de én mernék veled most fogadni, hogy lesz õ még elitklubban.

ain't got no history

Mor3llo
"azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tõlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerzõdést."

jaja, mert a tárgyalás biztos szóról szóra, és ilyen hetyke hangnemben ment...na hagyjuk már 😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
nem fogja Sneijdert elvinni nyáron senki,õ se lesz fiatalabb,és a fizuját csak egy PL élcsapat,vagy egy PSG,vagy egy spanyol gigász tudná állni. Esetleg még szóbajöhetnek az oroszok,de nyugaton már nem sok esély van az õ játékára,esetleg az Ajaxba hazatér 4 év múlva...

contraste
Törökország, bocsánat.

ain't got no history

contraste
Egy leszállóágban lévõ bajnokság(ország), leszállóágban lévõ nagy csapata olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy Wesley Sneijder a játékosa, akkor szerintem tisztelettel kellene viseltetni felé. Vagy, ha financiálisan problémát okoz, akkor jó pénzért meg kell tõle válni tisztességesen és nem a perifériára számûzni Görögországba, ahol csak az ideje telik, amíg nyáron természetesen megveszi egy elitklub majd tõlük.

ain't got no history

contraste
Te ép vagy??

Ha egy aranylabdára is érdemes játékost meg akarsz tartani, nem gondolod, hogy ennél kicsit nyájasabban kellene megpróbálnod magadhoz láncolni? :

"azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tõlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerzõdést."

ain't got no history

Mor3llo
miért baj az, ha meg akarja tartani egy játékosát?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tyler1
Tuti kiokoskodta ezt a deficitet 😊 Amilyen üzletek mennek a csizmásoknál, az sem lepne meg, ha ebbõl a transzferbõl nagyobbat szakított volna, mintha nekünk adja el 40-ért. Viszont szépen el lehet baszni így egy karriert.

contraste
Szánalmas.. Egy elitjátékossal ezt mûveli, miket élhetnek át a nem ennyire neves játékosok.

ain't got no history

Darthmushroom
Moratti powaaa ,azaz h bukj el sok milliót egy játékoson (azelõtt elméletileg 35-40m is adott volna a MU érte) nem h még most nyáron 20m

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Sneijder sztorihoz:

A Manchester United 20 millió eurót ajánlott értem, de az Inter nem fogadta el – kezdte a török Fanatik címû lapnak az azóta a Galatasarayhoz ennek az árnak a töredékéért került játékos a 2012 nyarán történtekrõl. ˜– Mentem volna Angliába, de a csapat nem engedett, majd ezután arra kértek meg, hogy fogadjam el fizetéscsökkentési ajánlatukat."

„Massimo Moratti (az Inter elnöke - a szerk.) azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tõlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerzõdést. Nem írtam alá. Utána tudtam meg, hogy 50 millió eurót kivásárlási ár szerepelt volna az új papírokon..." – mesélte a meghiúsult hosszabbítás részleteit Isztambulban.

„Ezért kerültem három hónapra a lelátóra, mind a Real, mind pedig az Inter elnökével összekaptam" – zárt Sneijder, akit végül a kényszerintézkedések ellenére sem tudtak megtartani és mindössze 7,5 millió euróért adtak el.

DasIsFuck
miért érdekelje õket?
téged érdekelne ha degeszre keresnéd magad közbe?