18069
-
#15900 Ez mindent elmond rola (is).. Whatever foglalkozzunk a fodballal:)
Joe Cole
West Ham -> Aston Villa
Meg nem hivatalos, de: mar uj mezzel pozol
Jack Colback
Sunderland -> Newcastle
Persze, hogy gyerekkori almat teljesiti be! -
#15899 :DDDDD -
IXEMGabeo #15898 pont téged támadott be pedig a többiek szekálták:DDDd -
IXEMGabeo #15897 legjobb csatárról beszélünk kérem:DD
legalább is évekkel ezelőtt, aki minden nagy klubot megjárt, ami létezett, átélt sikereket, kudarcokat, válogatottban is letette a névjegyét...mindent megnyert jöhet a gázsi növelés;))) így kell csinálni -
#15896 Én ezt komolyan írtam, ez a valóság:D Ki is a seggbuta te nyomorék? -
#15895 te seggbuta vagy, a piszkálásodat meg sem látom :) -
Blum #15894 A spanyol bajnoksagot mar oda-vissza megjarta,megnyert mindent amit lehet. Mi a tokomert ne menjen el uj helyekre,megtobb penzert mikozben visszavonulasa elott meg bejarja a vilagot?
Tedd fel magadnak a kerdest: inkabb lehuznal meg 6-8 evet egy bajnoksagban amit mar kicsit (vagy nem is kicsit) meguntal mar VAGY! elmesz kikurt nagy penzekert uj helyekre,bejarni a vilagot?
Ne adj' Isten meg valoban leteznek olyan jatekosok akik azert mennek ilyen helyekre mert tenyleg,oszinten nepszerusiteni szeretnek a sportot. -
#15893 Nem ertem mit bohockodik 32 mar evesen ilyen helyeken, lett volna meg jo 2-3 eve barmelyik spanyol kozepcsapatban. -
#15892 :DDDDDDDDDDDDD -
#15891 Ne vicceljetek, Thiago Silva ota a legnagyobb vedo igazolasuk! -
Blum #15890 David Villa a Melbourne CFC-ben fog jatszani mielott atmenne az MLS-be
BBC -
#15889 :DDD -
#15888 De szücsy milyen nagy örömmel rakja be ezeket a tescos igazolasokat:D -
#15887 és tovább folytatódik a fiatalítás :DDD -
#15886 újabb sztárigazolás :D -
#15885 Alex - Milan (free)
-
A Liverpool is megegyezett a Leverkusennel Emre Can ügyében.
poolfc.com -
karajjj #15883 nem a klubról írtam, hanem a városról, ott érezte jól magát -
Blum #15882 Nem a Sevillat szerette annyira. Panik betegsegben szenvedett es ezert volt,hogy a valogatottal sem utazott el edzotaborokba. Amugy Manchesterbe erkezese utan is foglalkozott vele pszichologus de ha jol tudom mar rendben van a srac. -
karajjj #15881 Jesús Navas se volt semmi, már akkor rosszul volt, ha idegenbeli meccsre kellett menni, annyira szerette Sevillát, csak most meg megkurvult -
IXEMGabeo #15880 költői voltam kicsit na;) persze,hogy tudna...üzleti szempontból mindenki értékes addig a pillanatig, amíg tart az aktív pályafutása... -
#15879 Totti előtt is volt Roma és utána is lesz. Azért a klub tudna lélegezni nélküle... -
#15878 Vagy akár Javier Zanetti, Tony Adams... -
IXEMGabeo #15877 Maldini, Costacurta több, mint 20 év egy klubnál:), de Giggs is durva ám...Totti pedig amióta az eszét tudja csak a Róma...lélegezni sem tudna nélküle és a klub sem nélküle...
ide lehetne sorolni Terryt, Lampardot, Buffont, Cherundulót, Dédét vagy akár Dárdai Palit is... -
#15876 Torres-szel....
A legjobb talán egy egy csere lenne számára. -
#15875 sejteni lehetett ezt már koratavasszal is,hogy Chelsea lesz a dologból,tökéletesen beleillik JM taktikájába. Viszont érdekel mi lesz majd Torres-el -
#15874 Diego Costa passes Chelsea medical!
Forras BBC -
#15873 azokkal sincs bajom akik vándorolnak 2 évente egy másik csapatba,csak akkor ezt ne úgy tegyék,hogy amint magukra veszik a következő csapatuk mezét,ők már rögtön "szurkolók",meg minden lófasz. Neymart bírom,mert baromi jó focista,és jó nézni amit csinál,de ő még ha 5 év múlva is Barca játékos lesz,és azalatt lő 300 gólt,akkor se fogom őt odatenni egy Xavi-Puyi mellé,mert ő sose fogja úgy szeretni a klubot mint az említettek. Persze nem is kell szeretnie,elég ha kiteszi a lelkét a pályán -
#15872 futballkedvelőként azért jó látni ilyen ikonokat,meg hogy egyáltalán vannak még ilyenek,de attól még nem kedvencem érted,csak ez tiszteletre méltó. Lásd még Puyi,Raul,Del Piero,Giggs,Totti,és még lehetne sorolni. -
#15871 Számomra is inkább azok a játékosok szimpatikusak, akik életük végéig egy csapatban maradnak és inkább nem nyernek semmit, mintsem, hogy 2-3 évente vándorolnak városról-városra és semmi érzelmi kötődés nem alakul ki az aktuális csapatuk iránt.
Inkább legenda, mint zsoldos. -
#15870 a szentimentális futball szurkolók romantikus hőse :D -
#15869 én becsülöm Gerrardot nagyon is,fénykorában évről évre minden nyáron vitték volna nagy sztárklubok,ahol agyon nyerhette volna magát,de maradt -
#15868 Én meg örülök neki.. ha már szar helyre "született" bűnhődjön :D legalább ment volna az Evertonba fiatalként onnan megvették volna :D -
karajjj #15867 szegénykém :( -
Zenszkij #15866 megszakad a szívem, viszont halálra kereste magát -
#15865 Gerrard is úgy fog visszavonulni,hogy egy baszott bajnokságot nem nyert :D jó,azért 1 BL összejött neki,1 uefa,meg 2 fa kupa -
#15864 ja már én is látom :D
-
karajjj #15863 bevallom töredelmesen, én igen... :D -
#15862 röhögtél rajta, ne hazudj! :D -
geo91 #15861 klasszik lasden féle szarvicc :D