Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Willian közben már hivatalos.

chelseafc.com

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Samuel Eto’o is now set to wear the Blue jersey as Chelsea have agreed a deal to sign him as part of the negotiations to acquire Willian for £30 million from Anzhi Makhachkala.

Ehh 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
a magyar foci akkora okádék, hogy pazarlás lenne rá bármiféle cikk is...

szucsy89
régen a sztársport volt a nagy királyság, általános suliban vettük mindig 😄😄
bakkerman
pedig annyira egyszerûen fennt lehetne tartani egy színvonalas fociportált...lenne a nyitólapon 6 nagyobb szekció,az öt nagy bajnoksággal plusz a magyar,azonos kiemelést kapna mind,mindegyik részlegnek meglenne a maga írója,valaki csak az angollal foglalkozik,a másik csak a spanyollal stb stb...és akkor még lennének rovatok az egyéb országok labdarugásáról,naprakész infókkal,esetleg még másodosztályokról is némi infó. Mindezt politikától mentesen,színvonalasan,részrehajlás nélkül...szép álom 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
én meg már nem is olvasok abszolút semmilyen újságot,régen mindig vettem a képessportot,de mostmár abban is csak annyit látsz,hogy moslékabbnál moslékabb kamu interjúk totál félrefordítva,angol foci/barca/real imádat,semmitmondó cikkek...poszterekért szoktam megvenni néha,ha olyan van benne ami érdekel...neten meg eurobarca,spanyol oldalak (google forditóval 😄D ),meg naponta egyszer azért felnézek nso-ra,hátha van valami használható olvasmány de már egyre kevesebb,és színvonaltalan az egész

szucsy89
Na igen, én egy idõben minden számhoz hozzájutottam mert egyik ismerõsöm elõfizetett rá, és utána ideadta... olasz és német foci 3-4 lapszámonként volt benne egyáltalán, az is csak egy-egy oldal erejéig...

Mor3llo
Bale Géza 😄
régen okádék volt a Messi/Barca/Real imádata az fft fb-s felületének, azt abbahagyták, és hozták a névmagyarításokat 😄 szerintem poén
off:
az újság ellenben undorító, fulltotálba mosdatja a jelenlegi kormányt/MLSZ-t/Sousát/Vidit
arról nem beszélve, hogy csak és kizárólag az angol fociról/Barcáról/Realról vannak cikkek, illetve a hozzá kötödõ emberekrõl
A kedvencem amikor elkezdték ecsetelni 1-2 számmal ezelõtt, hogy egy 1600 fõs falunak jó, ha NB1-es csapata van. Nyilván ha ez baloldali kormány alatt történne, akkor az a világ legmutyibb, legundorítóbb történése lenne 😄 így teljesen rendben van

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
jah, a képeket mobilról nem láttam 😄 azok tényleg durvák, de mondom, ezzel a sportszelep/NST dologgal indult ez az egész, eleinte még csak az oldal legalján kaptak ezek szerepet, de mintha ezt a cikket már a fõ helyen is láttam volna, tényleg gáz.

viszont még mindig normálisabbak mint az fft
<#wilting>

REAL MADRID

szucsy89
nem védeni akarom õket, de ez a sportszelepen belül íródott, az meg kicsit szabadabb hangvételû...
Darthmushroom
"Norwich City are delighted to confirm Johan Elmander has joined on a season-long loan from Galatasaray subject to international clearance and paperwork."
3. csatár ami nyáron hozzájuk érkezik.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Barnabyka
Lencse László is!

Czvitkocics Péter
DVSC -> Puskás Akadémia

DasIsFuck
jah, azért nézd meg ezt a semmirekellõ ligát hogy a középcsapatai hányszor nyertek az utóbbi évekbe el/uefa kupát és hányszor volt ott házidöntõ.
és akkor ilyen villareal,malaga féle bl menetelésekrõl nem is beszélve.

a bajnokság nem azért 2 csapatos mert annyira szarok a középcsapatok, hanem mert a real/barca ennyivel jobb a többitõl.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
mert a pl csapatokon kívül melyik liga középcsapatai tudnak ilyen összegekbe igazolni?

olasz,német,francia?
semelyik.

egy olyan ligáról beszélünk ahol elõzõ évbe a tök utolsó nagyobb tv közvetítési részesedést kapott mint a bl gyõztes Bayern.
Nincs mirõl beszélni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

15-os furnerlemez nekifutasbol torteno kettoharapasa alapkovetelmeny 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szucsy89
fogai rendben voltak?
jAsOn VoOrHeEs
Ha még Willian-t megszereznék, egész pofás kis kerete lenne a Poolnak, csak nagyon úgy fest, hogy a Spurs lesz a befutó.

Aly Cissokho
Valencia > Pool (kölcsönben)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
minek még egy 3000 éves múmia a MU középpályájára? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
ha 5 évvel fiatalabb lenne simán, most már felesleges. ha igazol a klub nem 1-2 évre vásárol.

HRC Dodi
Parker MU-ba is elfért volna!

6unn3r
Vagy a labdarúgás Johnny Deppje.<#vigyor2>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Darthmushroom
Fulham a nyáron milyen jól igazol 😮 csak a fõbb nevek: Scott Parker, Darren Bent, Adel Taarabt, Maarten Stekelenburg és még ezen kívül szinte ingyen meg ingyen 2 játékos.

bakkerman
Osvaldo lesz a következõ Cassano?

jAsOn VoOrHeEs
Scott Parker
Tottenham > Fulham

Darthmushroom
Mazzarri jól igazol a nyáron

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

A spanyol csapatok most az adósságokat törlesztik, remélhetõleg pár éven belül újra megerõsödik a La Liga.

REAL MADRID

Mor3llo
közben meg vagdosod az ereidet, mi? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
persze ezzel együtt én még mindig inkább leülök nézni egy Getafe-Sociedad meccset mint egy PL meccset,spanyol foci a minden 😊

Darthmushroom
ez a nyári felkészülési idõszakból való:
Aston Villa 3-2 Malaga
Cardiff 2-1 Athletic Bilbao
Hull City 3-0 Betis
Southampton 4-3 Real Sociedad
Everton 2-1 Betis
oké tét nélküliek, de azért jelzés értékû h ezek is milyen angol csapatok

bakkerman
anyagilag óriási lett mára a szakadék,és évrõl évre mélyül hála a liga "fair" pénzelosztásának,ha lenne egy olyan rendszer mint a PL-ben,akkor a közép-kis csapatok is tudnának igazolni pénzekért,és megkezdõdhetne a visszazárkózás,de amíg a két nagyot szopkodja a szövetség meg a liga addig ez lesz a felállás,Barca-Real harc a végsõkig,közben meg ilyen 5-6-7 gólos gyõzelmek mindkét oldalon

SLICK
bár az elõzõ szezon kétség kívül gyenge volt, de azelõtt a spanyol kiscsapatok is rendre megszopatták a többi európai nevesebb klubokat is. Ha sikerülne erõsödniük a kis csapatoknak, akkor nem lenne az a fölényes Real - Barca elõny a bajnokságban...

bakkerman
spanyol focin nõttem fel gyakorlatilag,amikor még volt egy bivalyerõs Valencia,Deportivo is,és szar ezt látni 2013-ra,hogy totál érdektelen lett az egész,és nagyon rossz irányba megy a bajnokság

komolyan nem értem, hogy mit lát benne bárki is 😄
szabii98
Pölöskei
DVSC->PMFC
kölcsön

I met God. She's black

többek között ezért is semmire való a spanyol liga

Darthmushroom
jövõre még durvább lesz, mivel még több pénzt kapnak a csapatok a tv közvetítési díjért mint eddig

bakkerman
*két nagyon kívül

bakkerman
durva hogy ilyen norwichok meg southamptonok dobálóznak a tízmillió eurókkal neves játékosokért,spanyolban meg a nagyon kívül,meg még az atleticon kívül egyik csapat se képes már ilyen pénzekért igazolni...

LasDen
pedig a tavalyi szezonja nem volt olyan egetverõen szar. a soton jól jár vele talán...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
nem volt túl sikeres az olasz karrier.

jAsOn VoOrHeEs
Pablo Osvaldo
Roma > Southampton
£17M
http://www.saintsfc.co.uk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Darthmushroom
szerintem megunják majd ezt h foci csapatuk legyen.

Kaplan
Baláááááázs! 😞 Erõs lesz a Dinamo is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
Így van. Meg ha jól olvastam, egyik vállalkozása is bedõlt. Plusz az öltözõben is több részre szakadt már a bagázs.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

contraste
Na persze, szerinted a sejkeknek ezek pénzek? Azt gondolod a City tualajnak ez valami?😊 felbecsülhetetlen a vagyona, az igazi vagyona, nem az elismert. Fogalmad nincs róla, hogy ez mennyira aprópénz nekik😊

ain't got no history