18069
-
#15940 tavaly nyáron szóbahozták a Milannal is Cescet!! :D Viccen kívül,Galliani benne látta a következő Pirlot,azóta már persze kijózanodott,és ilyen Polikkal meg Nocerinokkal dobálóznak ott :D -
#15939 Milan? Persze nem, mert jön mindjárt Szücsy és leugat...:D -
#15938 a Fradiba kellett volna igazolni... -
#15937 Ez mondjuk pont nem az ő hibája, hiszen a klub forditott neki hátat.. Ami számomra elég meglepő, mert sztem nagyon jól játszott a Barcaban (is) -
#15936 és az Arsenal sem akart élni az opciójával. Ezek után mit kellett volna tennie, ha a Barca el akarja adni? -
#15935 "He's fallen in love with the Queen's face." hehe, ez jó :DDD -
#15934 Még, ha a MU-ba megy az elfogadható lenne, de ez így.. Nekem kellemetlen baszomalássan:D -
#15933 Angliában van eutanázia? -
#15932 MU nem is tett ajánlatot Fabregasért nem úgy mint tavaly, ez több újságíró is megerősítette. -
#15931 "If I ever wear a Chelsea shirt, you have the permission to kill me" - Cesc Fabregas in 2010
-
#15930 mer gondolom hülye lenne egy vesztes klubba igazolni....
és ezután Rakitic jön valószínűleg -
Monoton #15929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Blum #15928 Elvileg ezen a heten bejelentik Fernando atigazolasat a City-be. Gyakorlatilag mar az is biztos,16M BP-ert. Utana meg johet Sagna.
City szurkolokent kerdem,hogy mi a raknak kell nekunk Sagna? Mert o jon Fernando utan (ha minden igaz). -
#15927 az "egy napon még visszatérek" mondata mostmár felejtős,ő már nem lesz Arsenal játékos,de már Barca sem. Sok sikert neki -
Blum #15926 Vicces lesz Chelsea-Arsenal meccsen 90 percig hallgatni a fujolast :D -
#15925 Baszki hivatalos... Ez nagyon meglep barmennyire is mondjak mar egy ideje. Mi a picsaert nem ment az Arsenalba? -
#15924 NEHH, ez komoly? -
#15923 Fuck...
-
#15922 Milyen tény? Mert x évig nem megy egy csapatnak, a megszűnéstől még elég távol áll. -
#15921 nem túlzás, csak tény -
#15920 Úgy mondod, mintha egy Piliscsaba SE szinten lenne már a Milan. Azért túlzásokba ne essünk. -
#15919 én azt nem értem, hogy manapság miért akar egy focista egy milanban játszani? Csoda hogy létezik még az a klub -
#15918 az addig oké,hogy nincs pénz,vagyis inkább nem akarnak költeni mert nem jutottak BL-be,de ilyen igazolásokkal jövőre se lesznek dobogón,és akkor jövőnyáron is ilyen igazolásokat csinálnak,és ezzel elindul az ördögi kör -
#15917 még egy ingyen játékos mivel neki is lejárt a szerződése csak úgy mint Alexnek. megy a kukázás rendesen. -
#15916 :DDD
végén seedorfot is reaktiválják az lenne a nagy fogás -
#15915 Jérémy Menez
PSG---> AC Milan
újabb kikukázott "sztárigazolás" -
#15914 valszeg oda megy de még a horvátok vb-n vannak kizárt h bejelentik. am az ilyen nyilatkozatok nagy része kamu. pl. Alexis anno vb után elméletileg azt mondta h kész álmai csapatába a MU-ba menni később kiderült h hatalmas kamu volt (nem zért mert a barcába ment) -
IXEMGabeo #15913 helyes jöjjön csak -
#15912 újabb daráló gép... nem akarnak váltani a bevált receptről marad az eddigi, mondjuk bent maradásra elég. -
#15911 Steve Sidwell
Fulham -> Stoke 2 évre
Tomas Kalas
Chelsea -> FC Köln kölcsönben jövő szezonra
Chelsea Official
-
#15910 szerintem arról van szó, hogy szóltak neki is, hogy nemsokára új designt kap az SG fórum. Érthető hogy nagyon izgatott. -
#15909 vagy hogy vett egy iPad Airt -
#15908 Hát ez sok mindenre lehet válasz :D
Lehet csak azt kérdezték, milyen lesz végre világbajnokságon játszania :) -
#15907 Ivan Rakitic
Sevilla -> Barcelona
20m EUR circa
Igen tudom, meg nem hivatalos, de ma ezt valaszolt egy riporternek Rakitic: “I’m excited, it’s a dream come true,” -
#15906 Igy van, ez volt a helyzet. Raadasul (olvastam, de elfelejtettem) nem is tudom hany eve nem volt egymaskozti transfer a ket klub kozt. -
#15905 Ő elméletileg kis korába nekik is drukkolt mert a környékén született, csak hát ifiként nem kellet nekik csak most. -
Blum #15904 Varhato volt,hogy gyorsan elviszi valaki Colback-et de hogy pont abba a fosadek Castle-be megy...ejj :(
Megneztem volna egy Sotonban vagy Evertonban. -
#15903 gondold el mekkora iq fighter lehet az is :D -
#15902 aztakurva milyen nője van -
#15901 Fanny Nguesha -> Mario Balotelli :D