Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
gondoltam hogy nyáron vagy a dortmund vagy a bayern elviszi,nem frankfurt szintû játékos (jó értelemben)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Sebastian Rode

E.Frankfurt -> Bayern M.

fcbayern.de

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
adom😄

ain't got no history

Oziris666
Kussoljál😄

contraste
Rendben, akkor a Chelseanek egy kész csapata van, benne minden meghatározó játékos a pályafutása csúcsán vagy afelett. Ez a helytálló állítás? Nem hiszem. Ráadásul, ha a BL-ben szereplõ 3 csapattol hasonlítjuk össze sokkal inkább egy épülõ csapat mindegyiknél, a másik három csapat játékosai épp a csúcson vannak többnyire. Igazából ez lett volna a mondanivalóm, amire többen reagáltak lenézõ és paraszt módon, nem én tettem így. Egyetértek ne offoljunk.

ain't got no history

Szerintem hagyjad, úgyis mi vagyunk az ostobák, az Arsenalnak, a Poolnak, a Spursnak mind fiatalabb a kerete ki is lehet számolni nyugodtan, de mi írunk hülyeséget, személy szerint semmi bajom a Chelseavel, Mout nagyon is bírom, én a nagyképû, lenézõ szurkolókat nem szeretem. Én itt le is zártam, ne offoljunk itt tovább.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Darthmushroom
szerintem meg nem szándékosan lett belekötve a Chelseabe, csak hülyeséget írtál azzal h csikócsapat, mivel ez nem igaz. Utána meg az h csak a bajnokesélyeseket kell nézni az meg felesleges mentegetõzés, mert szerintem pl. az Arsenal is fiatalabb, attól h idén már kiszállt a bajnoki címbõl.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

contraste
Ha nincs értelmes hozzászólásotok, csak mindenáron bele kell kötni, mert mindenki utálja a Chelsea-t akkor mit vársz? Ostobáknak nem lehet érvelni.

ain't got no history

Rockynhooo
huu te most jól megmutattad.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Ha nincs érv akkor jön a személyeskedés.😊

Yo, Bitch!

contraste
Ostoba egy alreg vagy istenem😄 Nyílván nem egy Villával kéne összehasonlítgatni, hanem a bajnok esélyesekkel. Lényeg, hogy belekössél ennyi eszed van😄 nah most fejeztem be, szopkodjátok a digo letutizott bundafocitokat 😄DD<#mf2>

ain't got no history

Darthmushroom
biztos nem pletyka? nemzetisporton nem olvastam 😄😄😄

Rockynhooo
Bannerben ott van, ha beírsz egy átigazolást, linkeld a forrást is! Legalább egy összeget?! <#nezze>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Az utolsó mondatoddal egyetértek, ha nem tájékozódsz maradj csendbe... Nézd meg az Aston Villa, Southampton keretét és meglátod mi az igazán fiatal keret. Se a kerete, se a kezdõje nem legfiatalabb a Chelseanek. Én utána néztem a dolgoknak mielõtt írtam.

bakkerman
az egyik ismerõsöm most fog átigazolni ibrányból nyírpazonyba
(belsõ információk)

limperatore
vki átment a realból a chelseabe -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

micsoda átigazolások történtek itt<#wow1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ForzaInter
pénz kérdés minden, ha az van akkor hiába nincs bl jönnek a nagyobb nevû játékosok is.

Yo, Bitch!

Darthmushroom
keret lehet h legfiatalabb de attól az átlag kezdõ kizárt. transfermarkt szerint 26-29s átlag között mozog a kezdõ 11etek a szezonba. pont 29 volt a legnagyobb és 26,45 a legkisebb.

Realosként h lehetett nem szeretni a MU-t?? mikor abba az idõbe sorba adtuk oda a játékosokat mint valami fiókcsapatnak 😄

contraste
Nézz utána, a keret a legfiatalabb. Fröcsögjetek csak, más örömötök nincs úgysem😊

Szücsy, sajna az Atletico nem lesz döntõben, így nem fogják tudni kiütni õket😊 Én Chelsea-Real döntõt remélek, persze koránt sem ez a legvalószínûbb.

Amúgy igen Darth, kb 10 éve vagyok CFC drukker 15 éves voltam akkor, elõtte Real divatdrukker voltam Raul poszterrel a falamon, aztán elkezdte adni a TV a PL-t ekkor jöttem rá mennyivel jobb az angol foci. Nem tudtam ki az az Abramovich stb, azt tudtam, hogy nem szeretem a MU.t, mindenki MU drukker volt és nem akartam nagy csapatnak drukkolni, aztán jött egy Chelsea - Leeds meccs, és mivel mindig is a kék volt a kedvenc színem, hát ez maradt😄 15 évesen nem hinném, hogy a csapat anyagi helyzete miatt választana magának vki kedvenc csapatot...

Végezetül, ha valamirõl nem tájékozódsz maradj csendben.

ain't got no history

limperatore
nagyon vakon van

zsoldos csapat zsoldos drukkerek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ezt nem tudom honnan szedted, de közel se a legalacsonyabb átlagéletkorú, majdnem annyi az átlagéletkor mint a "40 évesekkel teli" MU-nál. De több sokkal fiatalabb csapat is van... Azt meg nem értem, miért kell verni magukat azoknak a drukkereknek akiknek most fut a szekér, legalább a Milan meg Inter szurkolók közül kihullanak a divatdrukkerek. Majd ha olyan eredményes csapat lesz a Chelsea mint a két olasz pl, akkor majd lehet lenézõen beszélni, de addig nem kell verni magatokat mert jelenleg sikeresek vagytok. Pár éve sehol se voltatok ti se. De ez más csapat drukkereire is igaz.

szucsy89
még most olvasom csikócsapat😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aztakurva eto a fõcsikó 😄
Darthmushroom
arról nem is beszélve h a Bayernek de még a Chelsea is volt nem rég rossz szezonja.

Darthmushroom
De én nem is írtam h csikó csapat a MU. am is 26-29 között mozog az kezdõtök átlag életkora a szezonba, az messze nem csikó csapat azért írtam és ez nem okoskodás. "Középcsapat" könnyû ezzel arcoskodni,mikor gondolom Te meg hatalmas drukker vagy gondolom 5-10 éve. Bates lenne még az tulaj nem ismernéd a klubot se.

szucsy89
csapatod is volt szopoagon nem kell itt arcozni

remelem döntõben atleti megbasz titeket😄
contraste
Te nem tudom milyen alapon okoskodsz, a 40 évesekkel teli jelenleg középcsapatoddal, bár lehet elegek lesznek jövõre az Európa Ligára.

ain't got no history

contraste
A Premier League-ben mienk a legalacsonyabb átlagéletkorú keret. Persze van egy két 30 körüli, de a csapat váza nagyon fiatal, Oscar, Hazard, Schürrle, Azpilicueta, Matic mind 25 alattiak.

ain't got no history

bakkerman
a szurkolók megmaradhatnak,csak 2 BL mentes szezon pl.: egy Interbe kutya nem fog elmenni,hanem elmegy angliába,vagy németbe,vagy oroszba. És elég hamar egyenes arányban lesz a keret összetétele a minõséget tekintve(drága játékos=jó játékos),és az eredményesség.

DasIsFuck
majd persze ebben a globalizált világba fognak inter és milan támogatottságú és szurkolói és globális ismertséggel renndelkezõ csapatok bukni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Barnabyka
Megsúgom, hogy hasonlóan nagy klubbok már buktak nagyobbat is mint jelenleg a két milánói csapat..szóval félhettek, mert ennél is van lejjebb (is akár).

Effe88
hát a közeljövõben nem is lesz egyiknek se semmi esélye sehol
az internek meg 45-50 év egy újabb triplázásért talán

Darthmushroom
Cech,Terry,Lampard,Cole,Ivanovics,Eto stb..hát a fiatalok 😄

Mor3llo
azért áruld már el, hogy te mit értesz csikócsapat alatt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

contraste
Nem ezt mondtam. Persze a Milán csillaga is fényesebben fog ragyogni, ha lecsukják végre Belrusconit😄

ain't got no history

ForzaInter
persze se az internek se a milannak nincs jövõje😄😄 nyilván ilyen szarok maradnak örökre.. az ilyen nagy klubok mindig felfognak emelkedni. fõleg hogy most az internél új tulaj van akinek van zsetonja is, és a milannak is kinéz egy új tulaj.

Yo, Bitch!

contraste
Ezekkel a tényekkel mindenki tisztában van csaképpen a múltból nem élsz meg, a jelen és a jövõ a lényeg, ezek meg nincsenek egyiknek sem. Mondogathatod magadnak, ha már elfogyott a pénzed, hogy de régen milyen sokat kerestem és volt egy fasza házam, csajom, mercim, ha már a csajod elhagyott, a házadat elvitték, a kocsid eladtad, mindezt a saját destruktív hozzáállásodból (értsd: olasz zsebredolgozó vezetõk).

Amúgy nem érdekel a téma, gondoljátok, ahogy akarjátok, nekünk az a fontos, hogy az elmúlt 11 idényben hetedjére vagyunk a 4 között a BL-ben, ráadásul most egy csikócsapatal, akikkel a következõ évekre tervezünk, már túlteljesítettek.

sok szerencsét, hátha lesz még klub a Juvén kívûl ott is.

ain't got no history

Darthmushroom
de most miért mondod? abra éra elõtt 1 bajnoki cím meg 2 uefa kupa gyõzelme már volt a Chelseanek.

bakkerman
azért ebben erõsen egyetértek,még Abramovics (akinél tényezõ lett eleve angliában a chelsea) csecsemõ se volt,amikor a Milan meg az Inter már a világ topcsapatai egyikének számítottak.

ForzaInter
micsoda? az inter és a milan világ legsikeresebb klubjai közé tartozik, azért illik ismerni. konkrétan a chelsea-nél is sikeresebb mindkét klub. az egy dolog, hogy most mindkettõnek szarul megy, de ilyen a foci. egyszer lent egyszer fent..

Yo, Bitch!

contraste
Nektek lehet szomorú😊

ain't got no history

ForzaInter
elég szomorú ha ezt a 2 klubot nem ismered😉

Yo, Bitch!

contraste
hát persze kisfiam.

ain't got no history

Barnabyka
Most viszont a fel vilaggal egyetemben, sajnos azt sem tudjuk, hogy mi az amilan, vagy mi az az inter? Talan valami szaros olasz kozepcsapatok? 😉

limperatore
szerintem akkor még azt se tudta h mi az a chelsea 😄

contraste
aha

ain't got no history

Szerintem akkor is igy gondolta. Nem ertem mi koze van a kommentednek az o hozzaszolasahoz. 😄

REAL MADRID

szucsy89
jaja gondolom akkor is igy velekedtel mikor a Milan szarraverte a vilagot a chelsead akkor hol volt? ja hogy egy szaros kozepcsapat volt? ertem
bakkerman
3 napja van a klubnak hogy menjen a CAS-hoz

contraste
De ott bármikor fellebezhetnek gondolom én, persze túl sokat még nem tudunk. Van bármi, amivel tudnának védekezni biztos fognak. A Chelsea-nél egyértelmû volt a fellebezés, mert jogtalanul büntetett a FIFA ugyanis a játékosnak nem volt érvényben lévõ szerzõdése a Lens-szal.

ain't got no history