Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
ez a milan

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
Jól kibasztak szegény Seedorf-al,adtak neki 4 hónapot,elküldik,és erre jön egy szintén tapasztalatlan (az ifinél való bohóckodást nem lehet összehasonlítani a nagycsapattal) Inzaghi a helyére. Legalább akkor egy neves edzõt vittek volna. Azért ez gáz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Pippo->Milan (edzõ)
reméljük...mondjuk ügyes gyerek Stieber csak fejlesztenie kéne magát...

OFF: Lovrencsicsben is látok fantáziát

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
mostmár kinntvan a Hamburg oldalán is

bakkerman
stabil kezdõ lehet ha jól megnyomja a nyarat,a jövõ csapatát építik a nulláról egy ilyen szezon után,simán van esélye

contraste
Köszi😄

ain't got no history

jó lehet a menedzsere😉

Hamburg mondjuk élt már szebb napokat is...épphogy bentmaradtak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kaplan
Ez hol van megerõsítve?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
😄DDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
picit offolok egy kicsit,egy nem Chelseas hírrel:

Stieber Zoltán
Greuther Fürth---->Hamburg 1,2m €

köszönjük neked ó mindenható!<#worship><#taps>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
Hat persze, csak eppen, kurva idegesito, hogy, ha a chelsearol van szo mindenki rogton kurva tudalekos lesz pedig semmit nem tudtok. Persze penzes osszevasdarolt csapat vagyunk Abra penze nelkul sehol nem lennenk stb. Tobbi csapat hol lenne penz nelkul? Olyan alszentek vagytok, hogy az hihetetlen, lehet gazul hangzik es megint mindenki kiakad, de az ilyen hozzaallas miatt tartotok ott, ahol ti M.O.-n.

ain't got no history

ForzaInter
az nem kis teljesítmény😄

Yo, Bitch!

bakkerman
azért raktam oda a szmájlit mert viccnek szántam,igen,megnéztem volna õt a Barcaban,de nem ennyi pénzért,semmi bajom vele,csak picit bohókás a csávó

nem tudom elhinni, h 25-30 közötti vagy<#rolleyes>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
Akarmennyire is kuzdenek erte toled nem lehetne elvenni, sertett szuzkisfiu😞

ain't got no history

contraste
Faj, h 2 eve mindig nemet mond a barcabak?😊

ain't got no history

bakkerman
én meg egy mikrofon fejû bohócot aki a világ legdrágább védõje lett <#idiota>

én Lució utódját látom David Luizban😊 az is kapu elõtt, fõleg fejjel életveszély volt brazil és védõ létére😄DD

bakkerman
szerintem Oleguer veri mindet

limperatore
hagyjad, levaltotta szucsyt az sg bolondja cimben 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Sabcsee
Kompany nem jobb, mint Luiz??? Azért az elfogultságnak is van egy határa.

kaka

contraste
Egyik sem jobb védõ sztem, úgyhogy nem😊

limperetardált, te meg magadat ne nagyon mutogasd emberek körében inkább pls😊 nulliqpocs

ain't got no history

Pfff....

Akkor ezek szerint Kompany 100M-ert mehetne el,Zabaleta meg 80-ert?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

limperatore
hallod ezeket máshol ne nagyon mondogasd 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
nehogy már ne lehessen azt mondani, hogy egy adott játékos nem éri meg azt a pénzt, amit fizetnek érte. Jössz itt a liter vizes hasonlattal, lol

bár Chelsea drukker vagy, érthetõ, hogy ilyen véleményen vagy

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Luizt amúgy én szeretem, de nincs agya. Vannak jó meccsei, klasszis megmozdulásai, viszonylag gólerõs is, de a védelemben nem egy életbiztosítás, Thiago Silvával össze sem lehet hasonlítani, de hát a PSG nem tudja hova tenni a sok pénzt... meg jó kis marketingértéke is lesz a böngyöri hajú idióta Luiznak, ráadásul már 4 brazil belsõ védõjük lesz, még ha Alex távozik akkor is marad 3.
Tyler1
De lehet bármilyen csapatba beférne. Ha kicsit foglalkoztak volna vele, akkor alapember is lehetett volna A Chelsea-ben. Ez mondjuk a menedzser és az edzõi stáb feladata lett volna.
Szerintem nagyon jó játékos, és ezt az is jelzi, hogy képesek voltak ekkora összeget kifizetni érte.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Egyetértek, Jones is fantasztikus lenne amúgy, irígy voltam, amkor leigazoltátok a BB-tõl.

ain't got no history

contraste
Kis üzleti érzékkel tudhatná már mindenki, hogy olyan nincs, hogy vmi mennyit ér. Minden annyit ér, amennyit adnak érte. A piac határozza meg, hogy mi mennyit ér.

Pl. neked mennyit ér most ott ahol vagy egy liter csapvíz? És mennyit érne, egy csónakban az óceán közepén, amikor másodmagaddal hánykolódnál és tudnád 3 nap múlva éred el csak a partot. Mindened odaadnád, hogy Te ihasd meg nem?😊

ain't got no history

Mor3llo
ekkora üzletet rég csinált már csapat
ez a gyerek sehol, soha, semmikor nem ért és fog érni ennyit

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Oziris666
The Brazil centre-back was once described as playing like he was "controlled by a 10-year-old on Playstation", yet he is now the world's most expensive defender😄

Goal.com

Darthmushroom
Ez a baj sok védõvel h csak lehetne.. nálunk pl. Jones a legjobb védõ lehetne messze a csapatból (fõleg így h öreg volt Vidic meg Rio) ha lenne egy kis esze és nem mindig a testi épségét nem sajnálva menne bele mindenbe, aminek következtében állandóan sérült. Szinte mindenkinek vannak hibái Luiznak ezek szerint a mentálisan nem bírja a nyomást, de a francia bajnokság más szint lehet ott levetkezõi.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

contraste
Az a helyzet, hogy simán a világ egyik legjobb védõje LEHETNE, HA nem jöttek volna ki párszor azok a teljesen érthetetlen hibák, amiket nem is nyomás alatt, (akkor mindig ott volt, ahol kellett lenni) inkább hülye szitukban ellazázta.. De ezt leszámítva brutális védõ, gyors, agresszív, erõszakos igazi no-nonsense centreback, angliába tökéletes lett volna, ha nincsenek a rövidzárlatai rendszeresen.

Nem véletlen, hogy sokan a Chelsea körül lehetséges jövõbeli kapitányról beszéltek róla, én is így láttam többek közt, mert meg így távolról a médián át is látszott milyen egyéniség, és mekkora figura amúgy, ami nem elhanyagolandó kérdés.

Annak ellenére, hogy óriási üzlet, fõleg ezekben az idõkben, amikor sorra kukizza az UEFA/FIFA/PL a csapatokat financiális dolgaik miatt és fontos, hogy bevétellel zárjuk az éveket, mondom, hogy én nagyon sajnálom, hogy elmegy, megint elveszítünk egy jó embert Mata után.
Persze jövõre ott lesz Terry, Cahill, Iva, Kalas, Zouma szóval baj nem lesz, but still....

ain't got no history

Darthmushroom
nem normális a PSG. Nem mondom h rossz védõ, de azért ennyire nem jó h Õ legyen a világ legdrágább védõje, fõleg úgy ha már nem is volt alapember akkor inkább olcsóbbnak kellet volna lenni nem drágábbnak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

legalább a régebbi veszteségeket behozták (pl Sevcsenko)...

sok sikert neki😊 nem nagyon láttam még nõi edzõt, férfi mezõnyben😄

Sabcsee
Ez hatalmas üzlet volt a Chelsea részérõl. Ahogy én láttam messze nem volt már alapember idén, Mou max DM-ként játszatta. Abszolút áron felül, elég szép haszonnal váltak meg a braziltól.

kaka

Tyler1
Micsoda? 😮
Õ miért?

Sabcsee
Potom 50 millióért:

David Luiz

Chelsea --> PSG

psg.fr

kaka

contraste
Amúgy most, ha nem vesszük figyelembe a szakmai részét a dolognak, pusztán marketing szempontból elég nagy húzás volt a klubvezetés részérõl😊

ain't got no history

contraste

ain't got no history

aztakurvaeget😊

Tyler1
forrás: manutd.com

Tyler1
Louis Van Gaal
(menedzser)

Holland nv. -> Man Utd (VB után)

bakkerman
Rode nem Kroos posztján játszik,inkább középközépen,szóval a támadószekciót nem fenyegeti

szucsy89
Barnabyka
A MU szurkolók reménye hal meg utoljára. (vagy beteljesül)😄

Tyler1
Kíváncsi leszek ez Kroos helyét befolyásolja-e. Volt pár árulkodó kép róla a United elleni meccs után, ahol elvileg mindenki a továbbjutást ünnepelte.