Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szalai
Schalke >> Hoffenheim

bakkerman
(15 éves korától a Bayernben edzõdött,ezért írtam õket)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
már látom magam elõtt ahogy irdatlan nagy pénzért veszi vissza a Bayern,vagy a City,vagy a Real. Nagy penge a srác

contraste
ismet egy flop a poolnal nagy esellyel.

ain't got no history

6unn3r
Emre Can is megérkezett.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

pénzeszsákba be 😄
LasDen
nem mintha még olyan hatalmas jövõ állna elõtte....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
karrierbû ki

Darthmushroom
Ma Filip Djordjevic is megérkezett hozzájuk, bár õt még a télen lekötötték, mivel lejáró szerzõdésû volt a Nantes-nál.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Marquinho
AS Roma >> Al Ittihad (kölcsönben)
Dusan Basta
Udinese >> Lazio

Marco Parolo
Parma >> Lazio

komunikato
bakkerman
jó vétel <#eljen>

6unn3r
Siem de Jong
Ajax -> Newcastle
6 évre

contraste
Amúgy Budapesti vagyok, és Bécsben élek, de Esztergom is biztosan szép😄

HAHAHAHA Farewell to Ashley Cole (szövegrészlet)

"Cole has had no reason to regret his switch across the capital, collecting winners' medals for the Champions League, the Premier League, the Europa League, the League Cup, the Community Shield and the FA Cup four times, taking him to his all-time record seven wins in that competition's long history.

"Arsenal without Cole did not lift silverware until this year's FA Cup final a week after he played his final Chelsea game."

ain't got no history

Lehetsz drukkere mind a két csapatnak de ne divatozd már le a másikat ha semmivel sincs több kötõdésed a csapatodhoz mint neki.
Darthmushroom
csak abba lehet mérni egy csapatot h milyen jelene meg jövõje van? mi lesz ha Abra kiszáll és középcsapat lesztek majd akkor megint váltasz vagy mi? szánalom az ilyen gondolkodás.. nem tudom mi lenne Veled pl. ha Lazio drukker lennél mikor ott kb. 5 évente van valami siker amit lehet ünnepelni, pedig régen Õk is megvehettek bárkit a régi tulajdonossal és sikereik is voltak.

Mor3llo
ja értem, Arsenal és Chelsea drukker csak tõsgyökeres londoni lehet
for sure

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

attiGT
vitát lezárom, Kiskunlacháza FC mindenki csapatát odaveri

ForzaInter
😄😄

Yo, Bitch!

Én nem vagyok a szurkolótok, de annak a Vialli csapatnak a játéka gyerekként nagyon tetszett.

Az meg egyszerûen vicces mikor egy Arsenal szurkoló Debrecenbõl ledivatoz egy Esztergomi Chelsea szurkolót és itt a csapatok felcserélhetõek tõletek függetlenül.
LasDen
<#mf1>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

contraste
Ahhoz nem volt szerencsem, sajnos csak Zola utcso ket idenyehez, amikor mar nem sokat jatszott, de miatta es a kek szin miatt lettem drukker ilyen egyszeru, ez asszem 03 vagy 04 ben volt. Elõtte Realos voltam 13 eves fejjel jo otletnek tunt anno. De hat mindenki kovet el hibakat, mint az alabbi szarfaszu digoslukkolok..

ain't got no history

contraste
Egvilagonsemmi kozod nincs hozza, senkihazinak, mint te nincs mirol elszamolnivalom. Amugy meg a nekünk van jelenünk és jövõnk nektek egyik sem😊 és ez így is lesz jó sokáig😊

ain't got no history

Az Abramovics elõtti Vialli féle Chelsea elég jó kis csapat volt, ha akkor éltél egyáltalán biztos emlékszel rá, fõleg õs Arsenalosként mert nagy meccseket toltatok.
szucsy89
mire ez a nagy arc, olyan kurva nagy múltú csapatnak szurkolsz, mióta is vagy chelsea drukker, 2 éve? <#idiota>

bár gondolom te az Ambramovic elõtti idõkben is minden meccset izgulva néztél végig
contraste
Costa valszeg többet fog, mint az egesz szarzenalod

ain't got no history

szucsy89
Torressel majd ellesznek ki rúg több gólt<#beka3>
limperatore
😄DD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

contraste
Veled meg egy k*cs*ggel tobb, megsem ugatunk bele, te mi a faszt ugatsz bele mindenbe? Ja igen, szar bilan szart se igazol, se nyer, hat igen.. irigyseg, ismerjuk.

ain't got no history

szucsy89
egy tetûvel több 😄
contraste
Ideje volt mar bejelenteni! <#eljen>

ain't got no history

Tyler1
Diego Costa hivatalos lett.

chelseafc.com

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mor3llo
az angol fiatalokat mindig is ilyen horribilis összegekért vették az elmúlt években, pont azért, mert nagyon kevés az igazán jó angol fiatal...és csak zárójelben, legtöbbször ez a jó angol fiatal sem üti meg más nemzetek igazán jó fiataljának szintjét

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elvileg még Osvaldo is az övék
Tyler1
Kétlem, hogy nagyon gyengülni fog a Soton, sõt megfelelõ igazolásokkal csak erõsödhet ennyi pénzbõl. Koeman se lett rossz választás Pochettino helyére.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Bar az is igaz, hogy akkor championshipbol adtak el azt hiszem, most meg jol sikerult idenyek utan, es persze mindketten valogatottak mar.

ain't got no history

contraste
Vagy inkabb ok raboljak ki a klubok penztarcajat😄 mai arakat figyelembe veve is vicc, hogy 2 jatekosbol 69 millio eurot huztak eddig ki. Jo sracok mindketten Shaw-val, de nem realis, meg a felvert aru angolokat is figyelembe veve sem. Szoval nem kell sajnalni a Stotont oriasi bizniszt csinaltak. Bale-t, Walcottot, ma mar nem annyiert adtak volna el, mint anno tettek az is tuti.

ain't got no history

bakkerman
na ez egy elég jó igazolás

LasDen
Pochettinoval kezdõdött, úgyhogy várható volt. Viszont jó pénzt kap a Soton..

6unn3r
Szépen kirabolják a Sotont idén nyáron.

Adam Lallana
Southampton -> Liverpool

limperatore
Nem tudom hova tenni ezt a csavot...legjobb caatar a vilagon de idiota

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
Szerintem benne is több volt,mint hogy a Hullban játsszon. Egész fiatalon a Leeds vezérévé vált,jelenleg 26 éves,azt hittem ekkora már legalább egy Everton szintû csapatban fogja nyomni. Mondjuk nem késett el még

mekkora ötlet 😄
bakkerman
Egy koszovói csapat kölcsönvenné Luis Suarezt

hatalmas! 😄DDDD <#taps><#taps>

6unn3r
Robert Snodgrass

Norwich -> Hull
3 évre

6unn3r
Denis Cheryshev

Real Madrid -> Villareal kölcsönben

Forrás: Official Real Madrid Facebook Page

contraste
Akkor Bony megy, valszeg a Spursbe?! Michura leszek kiváncsi, iszonyú jó játékos.

ain't got no history

contraste
Angol játékosok árát, a nagyképû, bigott, pökhendi angolok maguknak felverik😊 Ez ugyanaz, mint, ahogy minden VB, EB-n siránkoznak, h többre hiívatottak, csak ezt senki nem látja 50 éve.

ain't got no history

Darthmushroom
így is sok mivel mikor lejár a szerzõdése 22 éves lesz és akkor ha hosszabbít tuti h tovább nõ és kicsit aránytalan lesz, fõleg úgy h pl. Herrera 50e keres most. Bár Õ elméletileg tavaly is már akár kevesebb fizuért is jött volna mint a Spanyolországban keresett.