Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Nem ertem oket, Fabregas utan eladjak ot is, aztan ilyen Suarezeket igazolnak? Hat ok tudjak.

sok sikert neki<#eljen>

remek igazolás Wenger papától

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Samir Nasri
Manchester City --> 2019-ig hosszabitva

mcfc.co.uk

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Darthmushroom
fehér+kék meg más a piros árnyalat is azért írtam.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
nem "Arsenalos", mert idén már a Puma a szponzor, szerintem a mez is más lesz kicsit mint az eddigiek 😊
Darthmushroom
gyanús is volt mert nagyon nem arsenalos 😄 de attól függetlenül nem csúnya.

ez tréning ruha, mez bemutató este lesz csak
Darthmushroom
ÕÕÕÕÕ ez elsõ számú mez idén?

Sabcsee
Alexis Sanchez

Barcelona > Arsenal

kaka

contraste
link

Mario Pasalic

Hajduk Split -> CFC

ain't got no history

ForzaInter
Vagyis Watford a Genoa helyett, hülye vagyok..😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Tõzsér >Parma>Genoa 😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
egy csatárnak meg elég nagy kihívás lehet, mert talán ott a legnehezebb gólt rúgni.

Yo, Bitch!

Gera >> Fradi

contraste
"se lesz már fiatalabb" ezt is be kellett volna nyogni a nagy igazsagok koze a vb topikban😄

ain't got no history

Darthmushroom
de azt nézed Tevez meg Llorente se lesz már fiatalabb..és szerintem több lehetõsége lesz még csereként is mint Madridban.

SLICK
Lehet, hogy tud szélen játszani, de nem az az õ posztja. Utálom a mai fociban azt, hogy egy játékost olyan poszton erõltetnek, ahol nem a legjobb teljesítményét hozza, hanem egy tök átlagosat vagy rosszabbat.
Ha õt is inkább ott akarják játszatni, mindegy ha be se teszik.
Én csípem a srácot, mikor a Realban is lehetõséget kapott, próbált élni vele, küzdött, hajtott. De szvsz nem javul fel a büdös életben, ha nem a saját posztján fogják játszatni. Oké ma lehet többoldalúnak kell lennie egy játékosnak, de számomra egy csatár maradjon csatár a klasszikus értelemben.

Darthmushroom
Vucinicet eladták, Oswaldot elméletileg nem veszik meg végleg (tudtommal nem vették meg). Nincs már az Isteni Bendtner se, szóval nincs sok csatáruk. Arról nem is beszélve h Morata tud szélen is játszani.

limperatore
vannak ellenfelek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
azt nem értem, hogy egyáltalán mi lehet vonzó az olasz bajnokságban? Lassan sehol se jegyzik már. Oké, talán a Juvét még lehet valamibe nézni, na de ott meg telített a csatár poszt, nem hiszem, hogy nagy elõrelépés lesz neki, hogy odament, sztem padozni fog ott is...

Morata
Real Madrid >> Juventus

Alvaro Morata a Marcának megerõsítette az átigazolását: "Nagyon elégedett vagyok. Ez egy személyes kihívás". A játékos hamarosan Torinóba utazik, hogy átessen a kötelezõ orvosi vizsgálaton, aláírja a szerzõdését, és hétfõn megkezdje az elõszezont a Zebrákkal.
Darthmushroom
Rodwellt is elméletileg eladják vagy kölcsön adják megint. Nem tudom h lesz meg nekik a BL-be a nevezéshez a 8 angol így.

contraste
Erdekes, amugy amit csinalnak. Nem latszik, hogy valamit kezdeni akarnanak a financial fairplayjel, meg a homegrown jatekosok szerzesevel. Mondjuk legalabb nem igazoljak halomra magukat, mint a PSG, akik mintha szarnanak a buntetesre😄

ain't got no history

contraste
Nem értem, amit felül írsz, de nem is értek az olasz focihoz.

Marquinho tudtommal nem balhátvéd, szóval azt nem néztem, de Dodo az interhez kerult az biztos, lehet megvettek vagy kolcsonvettek mind1. De semmit nem talaltam amerikai balhatvedrol, vki?

ain't got no history

Darthmushroom
nagy üzlet volt a shity számára 😄

6unn3r
Gareth Barry is marad az Evertonnál, miután a csapat 1 év kölcsönjáték után véglegesíti a szerzõdését a korábbi ManCity középpályásnak. 3 évre írt alá.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

-1 balhátvéd
Dodó
AS Roma >> Inter (asszem kölcsönben)

6unn3r
Dusan Tadic
Twente -> Southampton
4 évre

bakkerman
<#eljen><#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
még tegnapról

Juan Bernat

Valencia --> Bayern München

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
pár jogos 11-est megkaptunk volna már 3 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
majdnem 4😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
Inter 5.😄

Darthmushroom
3 év után már illet eu. szereplést elérniük fõleg úgy h mióta az amerikai-olasz a tulajdonos azóta olasz viszonylathoz képest sokat is igazoltak minden évben.

bakkerman
nagy zsugás ez a Begiristain

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Róma játszotta ismét az egyik legszebb futballt...10 meccsig 100%-os mutatójuk volt, ami rekord...sok döntetlen miatt bukták a bajnokságot a következetes Juve elõtt...

nézzétek meg egy Inter és egy Milan hol van...még az elsõ 4-5 csapat közt sincsenek kb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

6unn3r
Willy Caballero
Malaga-> ManCi

szucsy89
Anyád picsája
Darthmushroom
Az a baj h Rómában mindig is egy igaz csapat lesz és az a Lazio nem a 16 csapatból kialakult merda lesz.

am Marquinho adták tudtommal kölcsön nem Dódót, meg mondom h valami amerikai védõt is igazoltak a napokban aki szintén balhátvéd.

contraste
Ja, meg pont azt neztem eleg jo kerete van a Romanak, nemtom mi baja vele.

ain't got no history

contraste
De amugy most megneztem es ugy latom csak Balzaretti, aki balhetved. Brazil Dodo-t kolcson adtak.

ain't got no history

az olasz bajnoki ezüst szerintem nem annyira fos azért, az BL fõtábla
contraste
Max 2. Legszarabb, hisz ott az ac milan

Azert seria a ban barhol kezdo lesz balhatvedkent meg 33 evesen is..

ain't got no history

Darthmushroom
jó hülye h elmegy olaszország legszarabb csapatába.. ráadásul Õ 4. balhátvéd már a keretbe mert már a nyáron vettek már valami amerikait is.

contraste
Ashley Cole

Free -> AS Roma

ain't got no history

contraste
Jah es eleg jol nyomja, Belga bajnoksagban aranycipos lett (player of the year).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak el ne tekozoljuk...

ain't got no history

occse

rokona Edennek?😊

contraste
Thorgan Hazard

CFC -> B'Gladbach (Loan)

ain't got no history

contraste
<#eljen>

ain't got no history