18069
-
#2735 úristen. -
Csesza #2734 :SSS
ugy fog járni, mint Bolahrouz... -
V4ZZ4 #2733 Tal Ben Haim ->> Chelsea _:DSAD -
Csesza #2732 akkor sztem tanulj meg újra számolni -.- -
#2731 10 évente -
kretyás #2730 sok értelme volt
nyomi Suazo majd takaritja az öltözöt meglátjátok.. -
Csesza #2729 most már biztos ez is -
#2728 Pagliuca olasz:D -
#2727 szökőévben. -
Kanál #2726 ezek mikor igazolnak olaszt? -
#2725 még nem biztos, bár már csak bekell jeleteni:D -
#2724 David Suazo --> Internazionale
-
#2723 még nem írt alá,ergo nem létrejött transzfer,de már 98%,h jön,mert megegyeztek már mindenben. -
Njoy77 #2722 Christoph Metzelder: B. Dortmund-Real Madrid -
kretyás #2721 Tuncay Boro :\ -
#2720 boroba jobb lesz neki azt hiszem:) -
#2719 Sulley Ali Muntari --> Portsmouth -
#2718 gondolom nem sajnálod -
#2717 Jeremie Aliadiere ---> Middlesbrough -
#2716 ne mond:DDD
-
#2715 Csak egy jó ötlet ! Ha érdekelnek titeket az európai ligák átigazolásai akkor a www.transfermarkt.de oldalt tudom ajánlani. Ott minden ott van. Nézzétek meg megéri, aki még nem ismerné
Sziasztok !
-
Nadi #2714 Balmazújvároson nincs Vidor Márkó :) -
#2713 A DVSC válogatott védője, Éger László visszatért Spanyolországból, ahol egy idényt töltött kölcsönben a másodosztályú Polideportivo Ejido csapatában. A Lokival egy bronzérmet és két aranyérmet szerző játékos arra kérte a Debrecent, hogy családi problémák miatt szülővárosában, Pakson folytathassa pályafutását. A kérésnek a DVSC eleget tett.
Éger László játékjogáért cserébe a PSE csapatából a 20 éves, 55-szörös utánpótlás válogatott középpályás, Heffler Tibor vagy a 22 éves, védőként és középpályásként is alkalmazható Csehi Tamás - aki 48-szor húzhatta magára a korosztályos nemzeti csapatok mezét - érkezhet jövő nyáron a cívisvárosba. A Loki vezetőinek 2008. április 30-ig kell eldönteni, melyik labdarúgó játékjogára tart igényt.
(dvsc.hu) -
#2712 Kuszczak-->ManUtd
végleg. :) -
#2711 bazemgSDA:DAS:ADS:DSA:ADSD:DA:SDS:ASD:DSA:SAD:ASD.asd -
kretyás #2710
------ -
Zséé #2709 Gavin McCann
Aston Villa -> Bolton -
#2708 pletyi-csacsi-dumcs még mindig itt megy -
#2707 Na, ha ilyen képet látok Scholes-ról, akkor elhiszem, hogy eligazolt a Sunderland-be... -
#2706 nem unod még? :/ -
#2705 Anthony Vanden Borre -> Fiorentina -
SeLFisCH #2704 Azert ha valaki talal egy oldalt ahol fel van tuntetve esetleg,hogy ki hany millioer t igazolt dobjon meg vele pls vagz masolja mar be nekem:
Hogy tavaly az Atletico mennyiert igazolt(Aguero,Costinha,Maniche,Mista,Eller,Ze Castro)
Meg iden hol jarhat a Bayern (Toni,Ribery,Klose) -
#2703 Akkor valószínű, hogy a magyar oldalnak hinni lehet... :o -
#2702 külföldi oldalakon egyelőre spekulációként van írva, nem erősítették meg. -
#2701 Az angol élvonalba jutott Sunderland menezsere, Roy Keane 2 millió fontért leigazolta egykori csapattársát, Paul Scholes-t. Így az angol válogatott játékos ősztől egy csapatban játszhat válogatott kapusunkkal, Fülöp Mártonnal (képünkön). Scholes azért is döntött a váltás mellett, mert a Manchester középpályára igazolt három játékos, Anderson, Nani és Owen Hargreaves mellett nem igazán kaphatott volna játéklehetőséget. A Sunderlandnél azonban Keane rá építeni az új csapatát! Rajta kívül Keane nagyon szeretné a csapatában látni, szintén egykori MU-s pajtását, a Newcastle Unitednak jelenlegi játékosát, Nicky Butt-ot.
nemgondoltam volna -
Kanál #2700 Vidor Márkó (Balmazújváros) I--> Newcastle :- -
#2699 nekem nem....neked??? -
#2698 Mark Viduka-> NUFC
GONDVAN?-............................................................. -
kretyás #2697 bocs de annyira jo leirni :}} -
#2696 mindenhol eza Viduka:SSS