18069
-
pilboy #16783 és van mellette egy egész erős utánpótlás is
respekt -
#16782 Szerintem nyáron rá le is csapnak az olasz klubok.
Forster, Mané, Tadic, Bertrand, Pellé, nagyon jó igazolások lettek, fillérekből összehozva. Nyáron majd megint szétszedik a fél csapatot forma alapján, aminek a szezon kezdésre már látszata sem lesz, ráadásul pénzügyileg hatalmas pluszokkal könyvelhetik a kiadásaikat. Okos emberek dolgoznak a Sotonnál. -
#16781 mert Pellé egy császár.. én nem is értem h nem lett még válogatott.. Feyenoordba is két olyan zseniális szezonja volt h öröm volt nézni. érdemes nézni róla 1-2 videót zseniális góljai vannak. -
#16780 6 fordulo utan. de amugy tenyleg jok! Mert jol erositettek, Tadic, Pelle rohadt jok. -
#16779 én nem -
#16778 Nyáron itt hogy temette mindenki a Sotont, hogy szétkapkodták...2. helyen állnak -
#16777 Elsore nekem is furcsa volt, h lehet benne 2 olasz klub is, de vegul is, ha az alapszabaly nem teljesul miszerint annyit kolthetsz, amennyit megkeresel, akkor siman. Lehet az kicsiben is kihagas. Bar ezek csak a vizsgalat alatt levo csapatok, valszeg csak 1-2-t buntetnek. Poolt allitolag biztosan. -
#16776 Az Inter kb semmit nem költött az elmult 3-4 évben, a fizukat 150 millarol levitték 70-re, és szinte nullás mercatokat zártak mindig az elmúlt években.. Ha ezután büntetnek az év vicce lesz..:D -
#16775 A Monaco amúgy is visszább vett a költkezésből.... -
#16774 azért minket jól elpicsáztak ezzel a két ablakból való kizárással,szóval van félnivalójuk a felsorolt kluboknak. Aztán,hogy ténylegesen milyen büntetést kapnak,azt csak Platini tudja,nyílván francia csapatot (Monaco) nem fognak kizárni átigazolási időszakból,vagy az oroszokat (Kuban),ők tejelnek valamennyit neki -
#16773 Barcanak lesz 2 ures atigazolasi periodusa nem? City 1 emberrel kevesebbet indithatott a kereteben (ez nem egy nagy ervagas) de ez csak a kezdet, gondolom majd kesobb jobban szetk*rjak majd a csapatok segget:) -
#16772 Magyarul kb semmire..:D -
#16771 AZ UEFA az alabbi 7 klub penzugyeit es atigazolasait vizsgalja:
Liverpool
Internazionale
AS Monaco
AS Roma
Besiktasnak
Kuban Krasznodar
Sporting Lisboa
Nem a mostani ugyeket vizsgaljak, hanem az elmult 3 eve konyveleset, amennyiben az FFP szabalyait sertik, hasonlo eltiltasokra es buntetesekre szamithatnak, mint a Barcelona, Man City, PSG. -
#16770 Suso -Liverpool--> Milan, a kérdés már csak az, hogy januárban vagy nyáron ingyen.. -
#16769 Felix Magath
Fulham -> free agent -
#16768 -
Blum #16767 Pffff :DDDD -
-
Blum #16765 :DDDDDDDDDDDDD -
:DDD -
#16763 Jol lehuztak a MU-t
Szukseg nagy ur. -
#16762 na Őt kevésbé sajnálom mint Welbecket, pedig talán jobban is indult a felnőtt csapatos karrierje mint Dannynek. -
#16761 Nem siklottal el felette, csak most lett hivatalos, kulon engedelyt kaptak, hogy ma fejezzek be az atigazolast. -
#16760 Lehet már volt, csak elsiklott felette a szemem:
Tom Cleverly
MU -> Aston Villa kölcsönbe
-
#16759 tetszik h a sokkoló szó a hála a bulvár médiának mennyire divatos lett.
egyébként ezzel a szóval szokták a 0 hir értékkel rendelkező eseményeket világszámként feltüntetni.
Wellbeck-nek meg sok sikert ! -
#16758 Éjszaka Falcao is hivatalos lett, 1 év kölcsön opciós joggal (bár sok helyen azt írják h megvette a MU csak h a pénzügyi fair play miatt idén csak kölcsön, tehát h részletbe tudjon fizetni érte)
-
#16757 A nap legsokkolóbb igazolása:
Danny Welbeck
MU --> Arsenal
arsenal.com -
#16756 Ő csak kölcsön, bár engem így is meglep, Pellegrini nem rég nyilatkozta, hogy számol vele a szezonban. -
#16755 Negredo
City--->>Valencia -
#16754 :D pedig ez már tényleg nem egy mai hír D -
#16753 Amúgy mára sikerült rájönni miért ereszti szélnek a Monacot az orosz. Május végén a 8 milliárdos vagyon felét vitte az ex-felesége Elena :D -
karajjj #16752 eddig elég kula az utolsó nap, jobbra számítottam... -
karajjj #16751 Yanga-Mbiwa
Newcastle United >> AS Roma (kölcsön)
-
#16750 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert otthon basznak dolgozni rendes munkaidon kivul:D -
karajjj #16749 utolsó óra!
egy érdekes hír, itthon eddig nem nagyon volt divat az éjszakai igazolás:
Nikházi Márk
DVTK >> Dunaújváros -
#16748 Bonaventura
Atalanta -> Milan -
#16747 Daley Blind
Ajax -> Man Utd
Hivatalos -
#16746 Zaccardo is a deal része lett volna, de nemet mondott a Parmának, monjuk még folynak a tárgyalások de az idő fogy, és elvileg messze vannak egymástól... meglájtuk :D -
karajjj #16745 rosszak voltak a fogai? -
#16744 meghiúsult az üzlet