Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
azt nem értem, hogy miért pont egy sehol sem jegyzett milánba megy, holott sokkal jobb és nagyobb klubokban is elfért volna.
A madridi vezetőséget meg pláne nem értem, hogy miért ingyen engedik el? Teljesítménye alapján többszörös haszonnal lehetne eladni, erre kikukázzák...

Tyler1
Toulouse FC hivatalos fb oldal <#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

6unn3r
Az Arsenal hivatalosan is megerősítette, hogy Thomas Vermaelen elfogadta a Barcelona ajánlatát.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

LasCar16
Érdekesség, hogy Lópezt 2017-ig köti szerződés a királyiakhoz, mégis ingyen érkezhet a Milan együtteséhez. <#eplus2>

#acm

bakkerman
😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.08.09. 17:00:03

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
bocs skacok, de ez borzalmasan magas labda ismét 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16

Diego Lopez, Real-->Milan 4 évre 2,5 millás fizuval

#acm

6unn3r
Aly Cissokho
Valencia -> Aston Villa

LasDen
Nah úgy látszik így augusztusra sikerült még egy védőt igazolnia a barcának. nem siették el. és ez végre már rendes védő 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

6unn3r
Ricky van Wolfswinkel

Norwich -> St. Etienne kölcsönbe

Darthmushroom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Serie A játékos? Ott nem is szoktak futni, vagy kell azért néha? 😄

LasDen
akkor már csak az a kérdés, hogy miért nem akar gólvágó lenni? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miért lenne Osvaldo, mikor lehet bárki más? 😄
bakkerman
nem akar holmi Osvaldo lenni...nem éri be annyival 😄

szucsy89
jó dagadt 😄
LasDen
identitás válságban küzd ez az ember 😄

Na most meg Ibra alteregó lett?

Darthmushroom
Hivatalos:
Southampton announce that Saphir Taïder has joined on a season-long loan from Inter Milan.

contraste
Webb szögre akasztja a MU mezt, khm khm a biroi mezt 😊

Igazabol, ha SAFfal egyutt vonul vissza sokkal klasszikusabb lett volna😄
Utoljára szerkesztette: contraste, 2014.08.06. 15:21:15

ain't got no history

contraste
Es BL is a pakliban van..

ain't got no history

6unn3r
Javier Manquillo

Atletico Madrid -> Liverpool kölcsönbe

uwaaa grat a bannerért! <#eljen>
bakkerman
szerintem pontosan ezért választotta a bajorokat,azért a pénzért elég neki a 2-3 bajnoki,edzéseken nyilván odateszi magát,meccseken meg a padon belefér egy kis angry birds,origo olvasgatás,facebook ilyenek

Pont ezt akartam írni, álomfizetésért nézheti a kispadról a meccseket és német bajnok is lehet így...
Tyler1
Mi érthetetlen ebben? Maradhatott volna Nápolyban, de olyan bérigénye volt, hogy körberöhögték az olaszok, egy középcsapat pláne nem tudná "eltartani".
Ennél jobbat Reina nem húzhatott volna, a Bayernnek lesz egy jó cserekapusa, úgy is voltak gondok tavaly azon a poszton, a spanyol meg valószínű karrierje legjobb szerződését kapta, amiért meg se kell majd dolgoznia. Sőt, esélye lesz az életrajzába felvésni még pár címet is.

zaki
Erthetetlen dontes, barmelyik PL-s kozepcsapatba beferne Reina, erre elmegy csovezni a Bayernbe. Kap majd 2 -3 bajnokit az ev vegen majd mikor mar bajnok lesz a Bayern, meg vedhet a nemet kupa meccseken. O tudja.

José Manuel Reina
Liverpool (Napoli) >> Bayern
link
Tyler1
Milner számomra is rejtély, szerintem a Villánál sem mutatta semmi jelét, hogy ő magasabb szinten képes lesz teljesíteni.

Darthmushroom
max. egy átlagos premier liga játékos lesz belőle... ez a pár év nagyon fog hiányozni neki, pont ebbe a korszakába lehetett volna igazi sztár, +teljesedhetett volna ki.

abba egyet értek h esélye nem volt, mert mint új gazdag csapat az elmúlt évekbe néha fontosabb volt a Cityben a név mint a tudás. Ráadásul Én pl. mai napig nem értem h a Milner h fér oda, sőt még a válogatottba is. Pedig egy hihetetlen buta játékos aki ráadásul még rossz is. Nem úgy mint a MUba Nani h tehetsége van de sajnos olyan sötét a focihoz mint egy óvodás.

Tyler1
Ilyen csapatban nem volt esélye sem megharcolni a helyért.
Talán még nincs elszarva a karrierje, de indulhat a nulláról 23 évesen. Rio írta fb-n, hogy jó lesz a Sunderlandben látni végre mit is tudhat valójában.

Darthmushroom
sajnos nem csak a sérülések hanem maga a citybe igazolás is megölte a karrierjét, így h alig jutott szóhoz ott Neki gyakorlatilag ennyi volt. Bár még nem öreg de szerintem így már nem tud kijönni belőle az ami benne volt. (nem a cityt akartam bántani, a United is b*szott már el nem egy tehetséget a kevés játéklehetőséggel)

Tyler1
Kár, hogy ennyire sérülékeny, nagyon sok lenne ebben a srácban. Fellainivel közösen rohadt jók voltak az Evertonban, sajnáltam is mikor a Cityhez ment anno, sokáig cikkeztek róla, hogy ő váltja majd a visszavonuló Scholest.

LasDen
happiest day of my life...

6unn3r
Jordon Mutch

Cardiff -> QPR

contraste
Jatekos szempontjabol jo, de Citynek pont, hogy kene par homegrown playa nem?

ain't got no history

6unn3r
Jack Rodwell

ManCity -> Sunderland

ForzaInter
azta😄

Yo, Bitch!

contraste
Jah, fiatal Jhonny, meg mielott megcsinalta volna magat nemi cumoval😄

ain't got no history

Tyler1
Volt már Jason Momoa hasonmás is 😄 Egy Khal Drogo stílus még jól is állna neki.

limperatore
kimenne los angelesbe meglepődnének az emberek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

contraste
Ez hulye akkor 😄 de siman beszopnam, h az Depp...

ain't got no history

persze

contraste
A Depp-es kepen az tenyleg Osvaldo?😄

ain't got no history

szerintem csak a fiatalkori Carlos Santana az új imidzse, még mindig jobb, mint a korábbi Johnny Depp, vagy Sherlock Holmes
LasDen
ő lesz a csapat gitárosa? 😄

limperatore
Osvaldo -> Inter

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen

köszönöm, megoldom én, viszont linkelhetnétek ilyen friss képeket, amin a játékos mezzel a kezében mint, amiket már körbevágtam
contraste
Nem rossz!

Ha kell segitseg mondjuk tobb kep maszkolasaban, szivesen bevallalok parat.

ain't got no history