18069
-
#5682 megkockáztatom: McManaman? -
Rudee #5681 Vkp-saink közül talán Ő volt az egyetlen az elmúlt 10 évben, aki nem befutott sztárként jött és nagyot alkotott. -
#5680 létezik, de Makelele valóban jó vkp még ma is -
#5679 mki csak ezzel jön hogy MAkalele ... más játékos nem létezik ? :| -
Rudee #5678 Anno Makelele-ről hallottál? Madridba szerződése előtt? -
campy #5677 nem tudom sztem ez gyenge igazolás volt...nem tartom akkora nagynak hogy a Realban focizzon...szvsz véleményem -
#5676 -
#5675 Chelseaböl 2milla fontért ment télen,mert ugye nem akart hosszabítani(több játéklehetőség miatt) ugyh ha nem adják el nyáron ingyen ment volna mindenképp!Az más kérdés h Wenger se játszatta mert akkor még volt Flamini,Gilberto Silva ugyh 5milla fontért váltott nyáron Pompiba...
-
#5674 valoszinu... -
Rudee #5673 Leonard Kweuke
DAC Dunajska Streda -> Eintracht Frankfurt
kölcsönbe -
#5672 yohogy nem :| -
#5671 a Real Madridról van szó -
#5670 26-ot nem ér pedig... -
Csesza #5669 simán ér annyit... -
#5668 csatárhiány nem igen lesz mostanában a realnál -
#5667 yol áll neki a mez -
#5666 hoy jobbanérezd magad,egyes források szerint az a 20 millió 26 :) -
#5665 20m diarraért? tőlünk mennyiért is engedték el? elég érdekes... -
#5664 -
Rudee #5663 A honlapon csak azt írták, hogy a klub elfogadta az érte tett ajánlatot. Fogadja el Diarra is a szerződést, aztán hivatalos lesz. -
#5662 Parejo
QPR --> Real Madrid (kölcsönből vissza) -
#5661 Porszmusz oldalán már megírták de hivatalosan még nem jelentették be. -
#5660 Diarra már hivatalos? -
#5659 Rafael Carioca
R
afael de Souza Pereira "Rafael Carioca"
Gremio -> Spartak -
#5658 Muntari után Diarra is távozott, -2 vkp, -
Csesza #5657 neeeeeeeeeeeeeee -
#5656 Lassana Diarra
Porstsmouth -> Real Madrid 20M euro
Klaas Jan Huntelaar (korábbi már)
Ajax -> Real Madrid -
pinnacle #5655 Amúgy most olvastam, hogy egy sportközgazdász szerint az NB1-be egy klubbot nem elhet 150 misiből évente fenntartani, mert a fizuk elviszik a nagy többségét.
Erre a REAC egyik fejese, azt mondta, hogy simán lehet, mert ha 20 profi van egy csapatba, havi 300k-s fizuval az évente 72 misi. A maradékból pedig simán fenn lehet tartani a klubbot.
Érdekes... -
pinnacle #5654 jah voltak bajnokok, de akkor miért basszák ki őket állandóan? és miért nincs "új" arc az edzők között és ha van akkor miért utálja ki őket ez a remek edzői kar, beleértve Bozsik-Várhidi-Csank-Gellei és az összes többi?
Mondjuk a vezetőség is megér egy misét, most is és régebben is.
Elég csak ten Cate-ra gondolni^^
-
karajjj #5653 ezt nem vonom kétségbe, de te is beláthatod, hogy a "ha nem megy Supkának akkor hozzuk a Csankot mer őt meg most rakták ki valahonnan" mentalitás az uralkodó :D -
Rudee #5652 Azért mindannyian voltak már bajnokok. -
karajjj #5651 látom ebben egyet értünk :DDDDDDDDDDD
én nemtom mit tud kezdeni az egy csapattal, aki már másik hatot tönkreb*szott... -
pinnacle #5650 háát igen, a Bozsik-csank-Gellei-Supka kvartettet nehéz megbontani:S -
#5649 én nem rem. sikeres lesz -
karajjj #5648 megtörik a nagy körforgást :D -
pinnacle #5647 de ott van ami becsülendő, hogy a REAC megadja a lehetőséget a pályakezdő edzőknek és legalább mer változtatni, nem úgy mint azok a klubbok akik csankékhoz meg a többi remek magyar szakemberhez nyúlnak csak... -
#5646 rosszabb helyzetben már nem igen lehetnek.... :D -
#5645 nameg legalább megvan az új REAC himnusz:DD -
#5644 hát ezt egy életen kell játszani:D -
Rudee #5643 Hevesi legalább nem újonc a szakmában, igaz női csapata volt.