18069
-
#5642 év vicce bazzeg:D -
#5641 a magyar szakma:S -
#5640 Hevesi Tamás -> REAC (edző)
ez azért elég lol :D
cikk -
Rudee #5639 Lehet azért, mert idén csak 1 meccsen játszott. -
Monoton #5638 Hát ezt meg miért? -
Rudee #5637 Helguera
Valencia -> szabad
közös megegyezéssel -
Rudee #5636 Javier Acuña
Cádiz - > Real Madrid
A Castilla keretéhez csatlakozott, de kétlem, hogy tavasszal ne kapjon lehetőséget a Primera Division-ban. -
Rudee #5635 Örülök, hogy talált magának csapatot.
Tegna este mutatták be. -
#5634 Ian Harte--->Blackpool -
#5633 Thiago Silva ---> AC Milan (Fluminese) -
forsbergp21 #5632 Igen, elég valószínű, hogy lesz az a pénz, amiért eladják majd Ibisevic-et. Sajnos... Legalábbis én sajnálnám, hiszen egészen fantasztikus, hogy tele vannak olyan játékossal, akiket még a Liga 3-ban igazoltak, a maradék kerettagok pedig szinte egytől egyig BL2-ben csatlakoztak hozzájuk. Hihetetlen, mit művelnek. Meg hogy mit művel ez a Rangnick.
Szóval olyan igazolásaik voltak a nyáron, mint például Stuttgartban a kispaddal majdnem összenőtt ( erős túlzással azért :) ) Andreas Beck. Mégis úgy játszik itt, mintha világ életében nem lett volna csere. Meglepő.
Ez a csapat egyelőre szívből ( és szerencsével ) érte el azt, hogy a tabella élén állnak, vagy állhatnak a téli szünet beköszöntével. Nem lenne jó azt látni, hogy szétszedik őket, bár lassan már az sem elképzelhetetlen számomra, hogy Rangnick az U19-et is kivinné a BL-re. Na persze még messze nincs vége a bajnokságnak, kár lenne elhamarkodott kijelentéseket tenni.
Jobban tetszene, ha eladások helyett inkább a játékosvételekre koncentrálnának szezon végén is, hasonlóan a nemrég igazolt Hildebrand transzferhez. -
#5631 Egyelőre épül.. de van egy olyan érzésem hogy Obasi és Ibisevic nem ott kezdi majd következő szezonját..
Lőw sem, de ő egészen más okokból xD -
#5630 Tyűha, tényleg hivatalos. Sorry, reggel még csak találgotásokat olvastam.
Az igen. :O :D -
#5629 én úgy tom hivatalos naon sok oldalt fent van -
#5628 Csak, hogy ez még közel sem hivatalos, és egyáltalán nem létrejött transzfer. :)
( de ez már csak szőrszálhasogatás.) -
#5627 az biztos!!xD -
#5626 ott csapat épül:D -
#5625 Timo Hildebrand--->Hoffenheim -
#5624 azta:) -
#5623 Ronaldo->Corinthians -
#5622 Juande Ramos--- Real Madrid
-
#5621 az elnök leakar mondani az adósságok miatt.....kértek hitelt egy valenciai banktól, ami elutasította őket....ezért akar.... -
karajjj #5620 még többet is :D -
#5619 kinézem Calderónbol h anyit ad érte :D -
#5618 Azzal kurvanagy boltot csinálnak akkor :D -
#5617 majd mi megvesszük villat kb 70 misiért :| -
Rudee #5616 Koeman idejében valóban alapember volt, csak sérülés miatt hagyott ki meccset. -
#5615 ők is várják a milliárdos megváltót:D -
#5614 Sokan fognak távozni még a Valenciaból. Állítólag tele vannak adóságokkal. -
#5613 wiki szerint 26 meccsen védett, nem értem miért védett ennyire keveset, Stuttgartba elég jó volt. -
pinnacle #5612 Meg mondjuk Koeman alatt is sohat sokat szerepelt. -
Rudee #5611 Elege lett a padozásból. -
#5610 sztem az edző a brazilt favorizálta már a szezon kezdetétől......Hildebrand meg eddig várt...... -
#5609 de miért? nem tudsz vmit?
mondjuk ahogy látom már a brazil srác védett, nem értem mi lett ott Hildebrandal, jó kis kapus pedig... -
Rudee #5608 Közös megegyezéssel bontották fel a szerződését. -
#5607 szerződést bontottak vele? -
Rudee #5606 Timo Hildebrand
Valencia -> szabadon igazolható -
#5605 Huntelaar
Ajax -> Real Madrid (januártól) -
Rudee #5604 Tiago Carleto
Santos -> Valencia -
#5603 César--->Bologna