Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
lényeg h mostmár nemlesz sírás mert lesz védõjük...
de amig a Mu már majdnem 100millio fontot költött a Chelsea még sztem egy pennyt se😄
Alex ugye most nem került pénzbe?
skysportson olvastam, ami talán a legmegbizhatobb forrás, h Alexet még a Chelsea vette meg 2004ben a Santostól, de kölcsönbe volt a PSV-nél h fejlõdjön meg hozzászokjon az europai focihoz, aztán most kihazsnálják az opciós jogukat
Hargreaves meg juli 1-tõl a Manchesteré...
hogy is van ez? :|
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FM-be én leigazoltam a Tottenhamhez 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pedig efembe is nagy csitpléya😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nani(sporting) -> MU
:\\\\\||||
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Galatasaray -> Eintracht Frankfurt
Köln -> Leverkusen
Manuel Friedrich
Mainz -> Leverkusen

Yo, Bitch!
mivel
ad1 Bayern honlapján semmi sincs kiírva
ad2 minden átigazolási oldalon az van h megakadtak a tárgyalások
de nagyon remélem h minnél haramabb megerõsítik
2011-ig alairt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fiorentina --> Bayern Munich
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Stafano Colantuono (Atalanta, edzõ) -> Palermo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Libourne -> Marseille,3 évre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de itt van egy kis plusz info :XD
kattogna rajta a halál,téma tényleg lezárva,bocs az offé'
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
TOPIK
Divatcsapatok OLÉ!
legyen tényleg ON,máramennyiben ez az lesz,mert nem ÁTigazolás...
Robbie Keane hosszabított 2012-ig
szerk:
Van Der Wiel (Ajax) meg 2011-ig
na akkor téélleg on
Yo, Bitch!
#2557 forzajuve kicsit csiszolhatnál az "egyszerü" stílusodon, és megtanulhatnád ha már annyira RÉGEN ittvagy, hogy panaszkodni a moderátor topikban kell, és nem ezt teleflémelni habzó szájjal.
Akinek NEM TETSZIK, hogy ez átigazolások topik és nem átig. pletykák, annak nem kötelezõ bejönni ide. Mostantól akkor ON.
tényleg arról van szó,hogy kéne egy topik,ahol mindenféle átigazolási dolgokkal kapcsolatos infókat,pletykákat(ezeket mondjuk én is rühellem) meg lehetne beszélni,és igazság szerint van is erre egy topik,mégpedig ez,csakhát a bannerbe valaki önkényesen beírta azt a mondtatot,tényekre vannak külön oldalak basszus,az meg hogy a saját csapat topikjában beszéljük meg az aktuális hírt megint csak egy félmegoldás,dehát ha egy ilyen kicsi nézeleltérés ekkora flémet és személyeskedést vált ki egyesekbõl akkor mit is várhat el az ember...
fashion