18069
-
#5722 Cambiasso a legjobb azon a poszton ;) -
#5721 Volt egy yo MU-s idénye , de am nem hozza a formát. -
Csesza #5720 miért lenne öreg? -
#5719 csuszik le a szintjére!:)
egyébként miért nem birjatok heinzet? öreg mááár:) -
#5718 Former Arsenal flop Jose Antonio Reyes has signed a four-year contract with Benfica following a solid loan spell in Portugal.
Setanta szerint. -
Rudee #5717 Azt nem írják, majd talán ha fent lesz a Benfica honlapján akkor onnan megtudjuk. -
Monoton #5716 Meddig írt alá? -
Rudee #5715 José Antonio Reyes
Atlético Madrid -> Benfica
Mielőtt vki leírná, hogy ez nyári transzfer, annak megsúgom hogy akkor csak kölcsöbe került Lisszabonba a spanyol és játékjogának 1/4-e. Most vált teljessé az átigazolás. -
Rudee #5714 Adi Rocha Sobrinho Filho
Kärnten -> Cottbus -
Monoton #5713 Nemkicsit, jó lenne témát lezárni. -
pilboy #5712 kicsit off -
#5711 bal oldalon egyébként nem olyan rossz,de középen valami förtelem...pedig a MU-ban is játszott néha középen,ha valamelyik belső védő sérült volt,mondjuk nem tudok nyilatkozni arról,hogy a PL-ben hogy játszott középen. csak az vele a baj,hogy ha kiteszik szélre,ő sokszor akkor is bejön középre és általában abból gólt szoktunk kapni :S :DDdd -
#5710 Drenthe nem valami jó balhátvédként nálunk,pedig az az eredeti posztja,jobban szeret a széleken elfutni,cselezni,beadni,a védekezés nem annyira az erőssége,mint ahogy láttuk,bár lehet,hogy az még betudható annak,hogy megszeppent,hogy a Real Madridba került.
Torrest ne számoljuk...mostmár csak 3.lett a rangsorban Ramos és Salgado után.Salgado nagyon felszívta magát,jó formában van. -
Rudee #5709 Védőként Madridba nem igen láttam még jáccani, mivel Heinze és Marcelo előtte van, sőt, sokszor még Torres is.
Olyan meccse biztos nem is volt, ahol Ő lett volna az egyik a 4 védőből. -
#5708 de nálunk yo szar védőként.. -
#5707 Mind lehet jó az edző ha Heinze egy nyomorék :D -
#5706 ó tényleg , hát így meg már a bőség zavara :D -
Rudee #5705 Meg kimaradt még Torres és Drenthe, aki az U-akárhányas VB győzelemkor a holland védelem alapembere volt a bal oldalon. -
#5704 volt eddig.de most jött JR és sokkal jobb a védelem is,jobban meg tudja szervezni.
rockynhooo: kihagytad Pepét! a legjobb védő :) ja,és ne felejtsük el,hogy Garay is a miénk. -
#5703 egyáltalán a Madridba se engedjék :| -
Csesza #5702 -
Rudee #5701 Paul Stalteri
Tottenham -> M'gladbach (2011.06.30)
Tomas Galásek
Baník Ostrava -> M'gladbach (2009.06.30)
Logan Bailly
KRC Genk -> M'gladbach (2013.06.30) -
#5700 sérülések ,hullámvölgy stb... sztem nincs ezzel a sorral baj csak Heinzet ne engedjék a pálya közelébe. -
#5699 a liga leggyengebb hatvedsora.......marmint a kapott golok tekinteteben -
#5698 hooooooogy hova minek ? védő van elég... Ramos , Salgado , Metz, Canna, Marcelo , Heinze... jobb szélre valóban kell valaki azt elismerem.. csatárra meg sztem semmi szükség.. -
#5697 azért Essien jobb szerintem -
#5696 Mihez jók?
Realba szerintem védő is kéne, szélső ahogy mondod, Robinhot eszméletlen nagy baromság volt eladni, és szerintem csatár is kéne a realnak, most elvittétek Huntit, de szerintem nem fogja megváltani a világot. -
#5695 yo pléja lesz, már most is az, francia válogatottban is alapember...
Egy szélső kéne még, aztán jók vagyunk... :) -
kretyás #5694 nyáron ment Arsenalba, télen Portsmouthba ;) -
#5693 Hát nemsok játékosrol neveztek el posztot:)
Egyértelmű h ő az etalon vkp poszton...
-
#5692 jaja nagyon yol tolja -
#5691 ez igaz, sztem Makelele mellett őt is hiba volt eladnatok, ma már a világ egyik legjobb vkp-je, és elég univerzális is. -
Rudee #5690 Cambiasso utánpótlás szinten mindent megnyert, ismerték már eléggé, csak hát nem fért be. Köszönhetően annak, hogy 4 évig kölcsönbe jáccott otthon. -
#5689 alap ... 92es szezonba 21 gólt lőtt :) (na nem mintha láttam vna 3 évesen... de ez mindent elmondd) -
#5688 Hierro akkora már rég befutott játékos volt, spanyolok közül az egyik kedvencem volt Luis Enrique mellett. -
Rudee #5687 Így kezdtem: Vkp-saink közül
Hierro pedig 18 évesen került a klubhoz, jóhogy nem volt befutott. De védekező kp se. Amúgy utánna alig 1 év kellett neki, hogy alapember legyen a spanyol keretben. Sokat mond. -
#5686 Hierro ? ne ne máááá :| -
#5685 meg még talán Cambiasso, bár ő inkább nálunk futott be mint a Realban. -
#5684 hát,szerintem Ramos se volt befutott...:D csak tudtuk róla,hogy jó játékos,de akkor még inkább félig csak tehetség volt,félig meg kész játékos.a 2002-es csapatban viszont sok olyan játékos volt,aki nem volt előtte nagy név,pl Hierro,Helguera,meg Salgado sem volt egy befutott játékos. -
Rudee #5683 274 liverpooli meccs után került Madridba. A szerződtetését megelőző 4 évben alapember az angol válogatottban (meg utánna is egy ideig). Nem volt befutott?