Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
várjuk már meg a hivatalost, kell itt engem ijesztgetni 😛
Avanti Crociati!
inkább enbéegyponthura hivatkoznék mint foci24re, már ha nem is túl nagy bók
BUDA > miskolc.
foci24.com semmit nem ír, ottmég aztis írták hogy Cavanit megvette a Cska Moszkva😞
Yo, Bitch!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
azért megnézném elõbb a hivatalos oldalakon
BUDA > miskolc.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
foci24.com
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BUDA > miskolc.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Paul Scholes MU>>>Sunderland
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
ReaL MaDRid x siempre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Lukasz Fabianski Legia Warsaw >>> Arsenal

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

befosok
most jön nekik akkor Onyewu 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
megvan az elsõ kiesõ a 2007/08as idényben😄
jó lenne ha valaki lefordítaná hogy mi a pálya, mert csak saccolni tudok
Mainz -> Hamburg

JOEY BARTON ----> NEWCASTLE UNITED
SCOTT PARKER ----> WEST HAM UNITED
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
aztán most dicsekednek hogy nem költenek semmit az uj pléyákra 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Már régóta olvasom és követem a transzfereket amiket megosztotok itt egymással, köszi mindenkinek! Remélem én is tudok pár hasonló újdonsággal szolgálni nektek! Üdv.: N-joy
Szabics I.: Mainz -> Augsburg
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.