Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok !
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Éger László játékjogáért cserébe a PSE csapatából a 20 éves, 55-szörös utánpótlás válogatott középpályás, Heffler Tibor vagy a 22 éves, védõként és középpályásként is alkalmazható Csehi Tamás - aki 48-szor húzhatta magára a korosztályos nemzeti csapatok mezét - érkezhet jövõ nyáron a cívisvárosba. A Loki vezetõinek 2008. április 30-ig kell eldönteni, melyik labdarúgó játékjogára tart igényt.
(dvsc.hu)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
------
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Aston Villa -> Bolton
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hogy tavaly az Atletico mennyiert igazolt(Aguero,Costinha,Maniche,Mista,Eller,Ze Castro)
Meg iden hol jarhat a Bayern (Toni,Ribery,Klose)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
<#sir>#sir><#sir>#sir> nemgondoltam volna
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
BUDA > miskolc.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
GONDVAN?-.............................................................
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mark Viduka-> NUFC
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
na, ez a nem mindegy.
na, ez a nem mindegy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
mik vannak....
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Newcastle -> West Ham
ésmarháraneijesztgessélámmerterõsvagyok!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
na, ez a nem mindegy.
eza a bayern is akkor is igazol mikor uefa kupába indulnak, azért Toni-Klose nemgyenge lesz😊
Yo, Bitch!
dik bayernnal mivan :|
na, ez a nem mindegy.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa