Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Don Csiccsi 13
Csak egy jó ötlet ! Ha érdekelnek titeket az európai ligák átigazolásai akkor a www.transfermarkt.de oldalt tudom ajánlani. Ott minden ott van. Nézzétek meg megéri, aki még nem ismerné
Sziasztok !

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

Balmazújvároson nincs Vidor Márkó 😊

McFrost
A DVSC válogatott védõje, Éger László visszatért Spanyolországból, ahol egy idényt töltött kölcsönben a másodosztályú Polideportivo Ejido csapatában. A Lokival egy bronzérmet és két aranyérmet szerzõ játékos arra kérte a Debrecent, hogy családi problémák miatt szülõvárosában, Pakson folytathassa pályafutását. A kérésnek a DVSC eleget tett.
Éger László játékjogáért cserébe a PSE csapatából a 20 éves, 55-szörös utánpótlás válogatott középpályás, Heffler Tibor vagy a 22 éves, védõként és középpályásként is alkalmazható Csehi Tamás - aki 48-szor húzhatta magára a korosztályos nemzeti csapatok mezét - érkezhet jövõ nyáron a cívisvárosba. A Loki vezetõinek 2008. április 30-ig kell eldönteni, melyik labdarúgó játékjogára tart igényt.
(dvsc.hu)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
Kuszczak-->ManUtd

végleg. 😊

Avanti Crociati!

báttyó02
bazemgSDA😄AS:ADS😄SA:ADSD😄A:SDS:ASD😄SA:SAD:ASD.asd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

------

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gavin McCann
Aston Villa -> Bolton

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Na, ha ilyen képet látok Scholes-ról, akkor elhiszem, hogy eligazolt a Sunderland-be...

France men
nem unod még? :/

München ist ROT!!!

chelseafan
Anthony Vanden Borre -> Fiorentina

Azert ha valaki talal egy oldalt ahol fel van tuntetve esetleg,hogy ki hany millioer t igazolt dobjon meg vele pls vagz masolja mar be nekem:
Hogy tavaly az Atletico mennyiert igazolt(Aguero,Costinha,Maniche,Mista,Eller,Ze Castro)
Meg iden hol jarhat a Bayern (Toni,Ribery,Klose)

zaki
Akkor valószínû, hogy a magyar oldalnak hinni lehet... :o

Matthew Prosac
külföldi oldalakon egyelõre spekulációként van írva, nem erõsítették meg.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Az angol élvonalba jutott Sunderland menezsere, Roy Keane 2 millió fontért leigazolta egykori csapattársát, Paul Scholes-t. Így az angol válogatott játékos õsztõl egy csapatban játszhat válogatott kapusunkkal, Fülöp Mártonnal (képünkön). Scholes azért is döntött a váltás mellett, mert a Manchester középpályára igazolt három játékos, Anderson, Nani és Owen Hargreaves mellett nem igazán kaphatott volna játéklehetõséget. A Sunderlandnél azonban Keane rá építeni az új csapatát! Rajta kívül Keane nagyon szeretné a csapatában látni, szintén egykori MU-s pajtását, a Newcastle Unitednak jelenlegi játékosát, Nicky Butt-ot.

<#sir><#sir> nemgondoltam volna

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vidor Márkó (Balmazújváros) I--> Newcastle :-<#wow2>

BUDA > miskolc.

LasDen
nekem nem....neked???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

báttyó02
Mark Viduka-> NUFC

GONDVAN?-.............................................................

bocs de annyira jo leirni :}}

ForzaInter
mindenhol eza Viduka:SSS

Yo, Bitch!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tetszik mi?

Mark Viduka-> NUFC

vmvr
mármint nem az átigazolás létrejöttére gondoltam, hanem, hogy már régóta mondta a média stb, hogy hildebrand valenciába tart... most ért oda😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

akkor sry 😊

na, ez a nem mindegy.

vmvr
ezt már régóta tudni lehett

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
ne akarjá flémet

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

LasDen
bah.....Riberyt nem sajnálom, de Tonit nagyon....

timo hildebrand -> valencia oO

na, ez a nem mindegy.

Matthew Prosac
a szépség és a szörnyeteg elõadása a nemzeti színházból? <#wow3>

Már bemutatták a sajtótájékoztatón Toni-val együtt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

LasDen
Mark Viduka (Middlesbrough---->> Newcastle)

mik vannak....

5w0rdf15h
nem idén jönne, hanem jövõ nyáron

Matthew Prosac
közel se. egyrészt még nem írt alá, másrészt a Werder 20 milla körüli pénzt kér vagy 10millát + Podolskit. ahhoz képest hogy jövõre lejár a szerzõdése kicsit meg vannak zakkanva a Werdernél: úgysem tudják megtartani + már csak ebben az évben tudnak pénzt csinálni belõle.

Scott Parker
Newcastle -> West Ham

zaki
Ez se tuti még...

Matthew Prosac
"There is still no response from Manchester United side regarding Scholes bid."
ésmarháraneijesztgessélámmerterõsvagyok!

5w0rdf15h
😮 7. új igazolás kemény ^^

akkor meg nem igazol mikor béelben indulnak :\

na, ez a nem mindegy.

😮OOOOOOOO

ForzaInter
:|||||

eza a bayern is akkor is igazol mikor uefa kupába indulnak, azért Toni-Klose nemgyenge lesz😊

Yo, Bitch!

báttyó02
:||||||||||||||||||
dik bayernnal mivan :|

miro klose - bayern :|

na, ez a nem mindegy.

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Forza Italia
Figy azt nem mondta senki, hogy elkell hinni. Azért tettem be a linket, hogy nem magamtól találtam ki. Majd kiderül, hogy igaz-e vagy nem. De ha logikusan kondolkodunk akkor azt lehet mondani, hogy HIHETÕ!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForzaInter
😄

én soha😄D

Yo, Bitch!

Fyrex
😛

Avanti Crociati!

ForzaInter
kidõltbe

Yo, Bitch!