Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Viszont az, hogy Toni 11 misiért jött és Klose meg Toni az azt jelenti hogy 26 millio euro, tehát ketten éppen egy picit jobbak mint Forlan?? Ugyan már... 😄😄
München ist ROT!!!
2999: forlan 1 fokkal jobb mint klose
klose nem ér többet 15nél
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
ték:|
21 M euro
Azért vicc,hogy Klose 15M-ért ment Münchenbe :|
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nálunk miskolcon egy f***kalap a upc,a családi csomagba amiért oylan 4ezer környékén fizetünk,nincs pl. sport1 :| sportklub,meg hasonlokrol már nem is beszélve
30km-re tölünk kazincbarcikán,tesoméknál ugyanez a csomag,asszem kevesebbet is fizetnek érte,és sport1-2,tõl kezdve eurosport2-ig minden van :\
-nél 2007. július 1-jétõl elõször Budapesten és környékén, majd augusztustól sok más településen is indul a
<#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Az angol labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait megvásárló Eurosport2 a meccsek mellé riportert is igazolt, Hajdú B. Istvánt. A legelismertebb kommentátor a Bajnokok Ligáját továbbra is adja.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Dinamo Zagreb -> Arsenal
Bordeaux -> West Ham

Cagliari -> Roma
Lionel Scaloni
Racing -> Lazio
Mourad Meghni
Bologna -> Lazio
Ricardo Costa
Porto -> Wolfsburg
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Wigan -> Coventry City
Ellery Cairo
Herta BSC -> Coventry City

neki szvsz valami angol középcsapat kéne,esetleg kiscsapat,ahova simán kezdõ lenne
azért már õsem mai gyerek,ha még akar focizni akkor nagycsapathoz nemmegy..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bayern<#nezze>#nezze>Man Utd
Nani
Porto<#nezze>#nezze>Man Utd
Anderson
Porto<#nezze>#nezze>Man Utd
http://www.powerplaymanager.com/r57633