18069
-
Rudee #6002 Jő
Manchester City -> Everton -
#6001 nem írták, hogy kölcsön lenne -
#6000 Ugye csak kölcsön?:O -
pinnacle #5999 :asdasdasd -
#5998 UFFICIALE: Quaresma è del Chelsea
:O -
karajjj #5997 Andrej Arsavin majdnem háromnegyed évig tartó huzavona után egyetlen lépésre került ahhoz, hogy a Zenitből az Arsenalba igazoljon. Az orosz támadó átment a londoniak orvosi vizsgálatán, és már arról is megállapodás született, hogy a 13-as számú mezben futballozhat majd az „ágyúsoknál”. -
#5996 Most meg azt írták h a Chelsea cáfol..nagy ám a kavarodás most mindenhol. -
#5995 megszerezték... konkrétabb kéne. jön valaki helyette? kölcsön, vagy pénz? -
#5994 NSO: Portugál források szerint a Chesea megszerezte az Internél csalódást okozó Quaresmát.
Cserébe Drogbát és akkor jó :D -
#5993 Campbell eddig se sok lehetőséget kapott, pedig szerintem megérdemelte volna....legalábbis én úgy láttam, hogy elég tehetség srác....de ő év végén megy vissza a MU-hoz...... -
#5992 Dacourt
Inter-->Fulham -
#5991 csak most meg sok csatár lesz Defoe,Pav,Bent,Campbell meg Keane -
#5990 mer Redknapp szerette volna.... :D -
#5989 Jajam azt tudom,de mégis visszament a Spurshöz -
#5988 Defoenak ment a Pompeyben is...... -
#5987 A volt spurs csatárok mind visszamentem a Tottenhamhez :D csak Berba nem fog..ezekszerint nem ment nekik az ipar :P -
#5986 és akkor most Defoe , Bent, Pavlyuchenko , Keane ? ki fog játszani ? :| -
#5985 Defoe azért ment el, mert nem fért be Bent-Berba-Keane mellé, Redknapp pedig nagyon akarta azért ment el és most Redknapp miatt jött vissza.
Keane-t nem tudom miért adja el a Pool... Nekem is úgy rémlik, hogy nem ment rosszul neki ott. De nem baj, neki itt szinte mindig jól ment :) -
#5984 wtf? Előbb Defoet veszik vissza 1év múlva + maniért, most meg Keane-t? Nem normális ez a Spurs. Egyáltalán minek adta el fél év után a Pool? Nem játszott rosszul, ráadásul buktak is rajta pár misit. -
#5983 úgy tűnik a sp*rsnél a kölcsönadás fogalmát másképp értelmezik:D:D -
#5982 "gyk. csak a létrejött transzfereket kéretik ideírni"
még nem írt alá -
#5981 Robbie Keane -> Tottenham
15 millió font nem hivatalosan elvileg. -
karajjj #5980 Robbie Keane visszatért a Tottenhamhez. Nem hivatalosan a korábban már jelzett 15 millió fontért.
-
#5979 irj panaszlevelet az NSO-nak -
#5978 Albert Streit Schalke -> Hamburg
Marco Motta Udinese -> AS Roma kölcsön szezon végéig, + 7 millió eurós opciós jog.
-
Rudee #5977 A Tubize 1. osztályú. -
karajjj #5976 Megállapodás a határidőről: a BBC szerint ha egy játékos leigazolásáról a két érintett csapat emailben jelzi a magyar idő szerint este hatkor lejáró eredeti határidőig az illetékeseknek, hogy szóban már megállapodtak, csak az időjárás állította akadályok miatt nem köthették meg az egyezséget, akkor a határidőt kitolják. Ugyanakkor más források szerint a komplett határidőt eltolták kedd délután hatig. Ezzel szemben az angol Football League (másodiktól a negyedik vonalig) szóvivője szerint semmi változás nem lesz, hatkor náluk vége a műsornak.
-
karajjj #5975 Raul Bravo -> Numancia -
#5974 *Portsmouth
Krzynowek -> Hannover
Gulan -> Fiorentina -
#5973 Arsavin-->Arsenal
A Telegraph brit lap értesülései szerint Andrej Arsavin aláírt az Arsenalhoz, akiért 14,5 millió fontot fizettek az Ágyúsok a Zenitnek. -
#5972 Basinas -> Portmsouth
Jo -> Everton
-
Monoton #5971 -
#5970 Orosz Péter felbontotta szerződését a görög élvonalbeli OFI Krétával, ezáltal szabadon igazolhatóvá vált.
-
#5969 Quinton Fortune (Brescia) -> AFC Tubize (belga 2.oszt.) -
#5968 jött volna vissza inkább Pécsre:( -
pinnacle #5967 Szatmári Lóránd (Reggina) -> Monopoli (serie C2) 4.osztály -
#5966 Egy vagy két nappal elhalaszthatják az átigazolási időszak végső határidejét Angliában a kedvezőtlen időjárás miatt. -
pinnacle #5965 Ernst (schalke) -> Besiktas -
pinnacle #5964 Gulácsi (Liverpool) -> Hereford 3 hó kölcsön
Hariszteasz -> Leverkusen
-
#5963 o_O