18069
-
#6122 mostmár az -
#6121 Jól jártok vele nagyon. -
#6120 azigen :OO -
#6119 Deco játszott amíg meg nem sérült, de hát őt ugye nem hiddink hozta, Quaresma meg állítólag annyira alacsony szintet ütött meg edzéseken,h Hiddink nem játszathatta a PL-ben. Zhirkov keményebb gyerek, sztem be fog jönni, mint arshavin az arsenalnak. -
#6118 Pablo Cesar Barrientos-->Catania -
#6117 Hát kb biztosra lehet már venni, Q-val rohatt jól járnak, azt hittem jön hozzánk vagy megy esetleg hozzátok, de gondolom mivel Napoli születése ezért választotta a napolit, meg ott elég komoly csapat épül, Cigarini is nagy vétel, nagyon nagy tehetség.
Bayernek az udinese 22 millioért nem adta el Q-t, tőlük 25-öt kértek. :D -
karajjj #6116 azigen :O -
#6115 még nem hivatalosak tudommal.de azé kemény,pont ma olvastam egy De Laurentis nyilatkozatot amiben mondta 3 elég komoly spílert hoznak -
#6114 Napoli is erősít szépen ! -
#6113 Fabio Quagliarella
Udinese-->Napoli €16 m
Luca Cigarini
Atalanta-->Napoli € 4.5 m
Garics György pedig végleg az Atalantáé lett.
Domizzi fele játékjoga pedig az udinéséhez került. -
#6112 erre nagyon kíváncsi leszek, remélem játszani is fog és nem olyan lesz mint deco vagy quaresma... -
#6111 Telegraph
Yuri Zhirkov
CSKA Moscow -> Chelsea F.C.
On a Four year deal for £18.6 m / €21.2 m -
? :D -
#6109 csacsogni, pletyizni és a spekulációkat megdumcsizni ITT!
:D:DDDDDDDDDDDDD alig meleg -
#6108 :D:DASA -
karajjj #6107 hát ha neked ez milan mez... -
#6106 Pedig illet oda, jó korban volt.:D -
#6105 ba az nem a milanban van?:DDDDDDDDD -
#6104 ja mint ibisevic, meg ba, aztán vinné őket most a fél bundesliga :D -
karajjj #6103 megint a noname srácok :D -
Rudee #6102 Maicosuel Reginaldo
Botafogo -> Hoffenheim 5 évre
Christian Eichner
Karlsruhe -> Hoffenheim
Jens Grahl
Gr. Fürth -> Hoffenheim -
#6101 Frank Baumann
Werder Bremen -> visszavonult -
Rudee #6100 Thomas Kahlenberg
Auxerre -> Wolfsburg
4m €, 4 évre
Mats Hummels
Bayern M. -> Dortmund
végleg megvették 4.2m €-ért
Zé Castro
Atlético M. -> Deportivo
végleg megvették 2m €-ért -
#6099 Fostert csak a Ligakupa döntőn láttam , de ott isteni volt. Ő nem lenne jó pótlás? -
#6098 számomra igencsak meglepő hogy az Espanyolos Carlos Idriss Kameni (GK) szerződése lejár a nyáron és nemigen tolonganak érte (tudtommal), pedig borzasztóan jó kapus! Manchesterben is szívesen látnám, de nem hinném hogy Alexék foglalkoznak vele.. Pedig egy Kuszczaknál 10x jobb, Edwin meg lassan visszavonul. -
#6097 Gourcuff :( jöhetett volna hozzánk. -
#6096 Gourcuff amúgy 15M€-jába fájt a Bordeauxnak :) -
#6095 uccsó... -
#6094 Thomas Kahlenberg
Auxerre >>> Wolfsburg
Yoann Gourcuff
Milan >>> Bordeaux (végleg)
Kurucz Péter
Újpest >>> West Ham United -
#6093 Eren Derdiyok
Basel -> Leverkusen -
#6092 Tisztában vagyok vele. De attól még azt mondogatta mindenki , hogy nem sokat fog érni :D -
Csesza #6091 Torres kicsit jobb fizikummal rendelkezik mint most itt bárki akiről beszélünk, úgy hogy ő sem jó példa -
#6090 jaaa és mindenki mondta , hogy majd jól bedarálják... meg Torresre is ezt mondták ,hogy majd angliában cselezgessen.. meg dos santos is ott van bár ő annyira nem jo példa :D -
#6089 szerintem jól nyomja, kihozta a maxot magából. mikor kikerült, mindenki mondta, hogy széttörik a brutkó brit favágó bekkek, aztán nem lett igazuk, szerintem megállta a helyét.
Robinhoval sincs baj, hány gólt lőtt a bajnokságban, 14-et? :D -
Csesza #6088 hát Gera nem éppen jó példa, mert azért nem szerepel olyan eget rengetően jól -
karajjj #6087 inkább Robinho -
#6086 hát azért gera-nak jobb a fizikuma kicsit mint bojannak:D -
Monoton #6085 Nem, van még 4 forduló. -
#6084 pl Gera :D -
#6083 Hány ezer emberre mondták már ezt ,hogy nincs fizikuma aztán megállta a helyét simán.