Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Semmit sem nyújtott az Interben.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Inter -> Lyon
Craig Bellamy
Liverpool -> West Ham
Kepa
Sevilla -> Getafe
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Leverkusen -> Liverpool
Boudewijn Zenden
Liverpool -> Marseille
:|
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ezt immáron meg is erõsítem 5000 Ft-ba fogadtam egy pool-os gyerekkel :o
remélem már szeptemberbe bedarálja valami dzsungelharcos
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sampdoria, Palermo -> Catania
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Palermo -> Torino
Christian Terlizzi
Sampdoria -> Catania
Roy Beerens
PSV -> Heerenveen
Juventus -> Palermo
<#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tevez cáfol
Carlos Tevez cáfolta a pletykákatCarlos Tevez cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint közel a 20 millió fontos megegyezés a Manchester Uniteddel.
A Copa American az argentín válogattal Venezuela ellen készülõ támadó a West Ham United után is a szigetországban folytatná pályafutását.
A brit sajtó nemrégiben már tényként közölte hogy Carlitos a Vörös Ördögöknél folytatja azonban a Boca Juniorsban világhírnévre szert tevõ játékos tagadta a pletykákat.
"Amennyire én tudom eddig még semmilyen hivatalos ajánlatot nem kaptam." - nyilatkozta Tevez a Clarin nevû argentin napilap riportereinek.
"Amint kapunk egy ajánlatot, majd átgondoljuk. Az viszont már magában büszkévé tesz, hogy a Real Madrid, az Internazionale, és a Manchester United is érdeklõdik irántam."
A Corinthians csapatában is megfordult játékos számára egyébként az sem jelentene csalódást, ha továbbra is a West Ham Unitedben kellene játszania.
"Ha a dolgok nem változnak, akkor szívesen maradnék a West Hamnél is, hiszen boldog vagyok a klubnál, valamint a szurkolók is imádnak."
manutdfanatics.com
http://www.powerplaymanager.com/r57633
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
boccsa, arra gondoltam :XD
Én Dennis Wiseról beszélek, aki a Cheleaben nyomta, késõbb meg a Milwall játékos-edzõje lett (Fradi is játszott ellenük UEFA kupa meccset, ki is verte a Fradi az angolokat... 😛)...
Hegeace: Nekem tetszett... 😄DDDD
Figyeljétek meg Sheringham papa fog még a Premier Ligában játszani... 😄DDDD
Heló szia remélem hogy vagy
hány éves is? 41?42?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -