18069
-
#6162 kössz de ,ebben nincs semmi mák :D
Villa se lenne egy utolso igazolás bár szerintem nincs szükség csatárra nekünk , inkább a névrokonát Silvat preferálnám :) -
Csesza #6161 eladták, ott van mellette a vételár -
lac556 #6160 kölcsönbe? v eladták? -
#6159 grat, rohadt nagy mákerek vagytok:) remélem viszont David Villa-t elhappoljuk előletek:) ma reggeli hír,h kettek megy a harc érte:) -
#6158 Kíváncsi vagyok mire megy nálunk :) reméljük a legjobbakat. -
#6157 Madridistas everywhere have been waiting a long time for the news, and finally it is a reality. Kaka, who many consider the best footballer on the planet, now plays for Real Madrid. But the dream has been a two-way street because Kaka wanted to add his name to the Real Madrid history books. What Kaka has already accomplished throughout his career is discussed in his profile, and what he does from here on out will only add to his legend and that of Real Madrid. -
nagy hős #6156 Kaká
Milan -> Real Madrid -
#6155 Simone Tiribocchi
Lecce -> Atalanta (around £2,8M) -
#6154 Fraizer Campbell
Man.Utd -> Hull City (£6M) -
#6153 Christian Benitez
Santos Laguna -> Birmingham -
#6152 Jimmy Fontana Palermo-->Bari
Andrea Campagnolo Reggina-->Catania
Bernardo Corradi Reggina-->Udinese
-
#6151 jóvanna :D nem koncentráltam eléggé :D -
#6150 hát ez nem jött össze xDDDD -
#6149 jamaika a jamaikai jamaiaké.... -
#6148 jamaika meg a jamaikaiaké -
#6147 amerika meg az amerikaiaké -
#6146 Christoph Daum meg a Feneré. -
Rudee #6145 Frank Rijkaard a Galatasaray új edzője. -
#6144 Mladen Kristajic
Schalke -> Partizan Beograd -
#6143 Andorka Péter, Tóth Norbert
Haladás -> szabadon igazolhatóak (szerződést bontottak a klubbal) -
#6142 Danijel Pranjic
SC Heerenveen -> FC Bayern -
#6141 "Chelsea: Jurij Zsirkov tagadja, hogy a londoniakhoz igazol" -
#6140 L'poolba nem fért volna be a City jövőre jobb csapat lesz mint a Villa (ezt garantálja is azzal, hogy ő eljön), és több a potenciál benne. Nemmellesleg elég jó fizut is kaphat. Szerintem ésszerű döntés. -
#6139 Gratulálok Barrynek kiváló lépés, hogy egy sokat igérő karriert tönkre tegyen. -
#6138 Király Gábor -> 1860 München -
#6137 valami német oldalon a friss hirek között volt :D -
#6136 bármi megtörténhet,de most a józan ész nem ezt diktálja:) -
kretyás #6135 Milner majdnem egy éve ment el de kurvamind1 :D:D:D:D::D:D:D:d -
#6134 igaz általánosítottam, bár akinek sok pénze van az még többet akar (tisztelet a kivételnek).
Mondjuk az is lehet, hogy Barry tud valamit, és a City mégis megerősödik 1-2 év múlva. Azután elmondhatja magáról, hogy: "Ugye megmondtam!"
na jó nem OFF-olok tovább :) -
#6133 nem értem a logikádat. Attól még, mert nyugatabbra jobb az életszínvonal, ott ugyan úgy becsülhetik a pénzt, mint ahogy itt ugynúgy szarhatnak is rá és herdálhatják. Nem akarok nagyon offolni, de azt még elmondom,h az én külföldi rokonaim (Kanada,Ausztrália) jobban becsülik a sokkal több pénzüket, mint itthon a túlnyomó többség. Ezt csak azért írom, mert szerintem elhamarkodottan ítélkeztél. -
#6132 hát magyar fejjel természetesen elvolnál a 10 milkával is, de hát ott telejsen más a helyzet. -
#6131 én leszarnám,h 10 millió ft-t kapok egy hétre vagy 30-at... legfeljebb pár héttel tovább várok,h megvehessem a 8ik színű aston-omat. -
#6130 bl helyett nagyobb fizetés, kinek mi a fontosabb... -
#6129 pedig a Pool a nagy BL menő, bár gondolom Citynél több fizetést ajánlottak. -
#6128 én már beírtam 10 perce csak lefagyott a kecseg opera -
#6127 Gareth Barry
Aston Villa -> Manchester City
£ 12 million
vicc... hívja a Liverpool, nem adja el a Villa, mert nem 18 at hanem 15-öt kínáltak erre eladjak fél év múlva a City-nek 12-ért, Barry meg nem tudott mit csinálni, mennie kellett, mert hosszabbítani nem akart, BLezni akar,de a cityvel közeljövőben biztos nem fog... gratulálok -
#6126 Barry -
#6125 Gareth Barry
Aston Villa -> Man City
James Milner
Newcastle -> Aston Villa -
#6124 Carlo Ancelotti -> Chelsea -
#6123 Mármint Quagliarella:)