18069
-
#6202 Fabio Bilica
Sivasspor -> Fenerbahce
Yasin Cakmak
Fenerbahce -> Sivasspor
Jeremy Mathieu
Toulouse -> Valencia
Geoffrey Dernis
Saint-Etttienne -> Montpellier
-
Csesza #6201 azt a csicskát kitiltották már innen, nem véletlen -.- -
pinnacle #6200 pontosan, inkább egy kedves, jófej, gecijósrác által megnyitott topikot használni sziveskedjék:
pletyi:D -
pinnacle #6199 soroljam?:D -
Monoton #6198 Ne csacsogjatok már :) -
#6197 ha a spanyol harmatgyenge akkor a többi milyen ? -
#6196 csak az az "ez miatt" ne lett volna a végén:D de egyetértek. -
#6195 A MU jól járt ennyi pénzel, jó üzlet volt.Ronaldo meg egy barom.A legerősebb bajnokságból elmegy egy harmatgyenge spanyolba...Csak nehogy visszafejlődjön ez miatt. -
#6194 őő, nem. -
karajjj #6193 te most kevered Berlusconival? -
#6192 nem hülye perez, csak mások a céljai, mint nektek. egyértelműen szó nincs itt fociról, maximum összekötik a kellemest a hasznossal és, ha már iszonyat pénzeket hoznak majd ezek a sztárok, azért tudnak focizni is.ez politika perez megteheti, mert egy állam áll mögötte. -
#6191 Én ugy tudom hogy Frey az nyilatkozta nem megy el firenzéből. -
#6190 Miért ne lenne pénz ? :) -
#6189 lol ezt nem is olvastam.
Hát Freynek nem lenne jó a német kitérő, inkább elnézném egy nagyobb angol klubnál, vagy tényleg maradjon Firenzében -
Diego85 #6188 Arsenalban azért elférne, ha már Buffon nem akar jönni.. :) -
#6187 Frey csak maradjon a helyén a Fio-ban :D jó ott neki... :D -
#6186 Ha van esze akkor elmegy, jobb játékos annál mint hogy a reálnál padozzon.. -
#6185 Real topikban az egyik becopyzott hírben 10 játékos, most a Blikkben 9 játékos távozását mondta Perez. Persze nem hiányozhatott az a mondat: "Az elnök mindent elkövet azért, hogy Ronaldot megszerezze."
Azért ebből a pénzből mi is igazolhatnánk egy Ribéryt vagy Silvát (valamelyiket a kettő közzül), akkor Villát vagy Benzemát.
#6182: Amúgy Sneijdert sajnálom. Egyik kedvencem lett, de ahogy közbejöttek a sérülések, azóta egyre gyengébb. Nem is értem, hogy az EB-n mutatott teljesítménye, hogy nem maradt meg erre a szezonra.. -
#6184 Minden nagy csapatban padoznak nagy játékosok... nem mellesleg madj innen is el fog menni 7-8 játékos tuti... -
#6183 ezzel megnőtt az esélye annak hogy Ribery jöhet hozzánk a Unitedbe.. a pénz megvan rá :) -
#6182 így is szerintem olyan sztárok fognak padozni, mint sneijder... -
#6181 én úgy vagyok vele, hogy már pedig ő nem kell, az árából 3-4 szintén kiváló játékost lehetne venni. Hülye ez a Perez :( -
Csesza #6180 hát most nem csak nagy neveket igazoltak, hanem olyanokat akik formában vannak és ezek a játékosok meg egy spanyol bajnokságba vszeg teljesen jól betudnak majd illeszkedni
nem lesz velük itt gond...sajnos :D -
#6179 ez a real nem normális...csak nehogy pofára essenek h nem lesz csapat, csak nevek mint anno...bár kívánom h jók legyenek -
#6178 nesze neked világválság, a madrid százmillió eurokért vásárolgat -
#6177 MU elfogadta a 80m ffontos ajánlatát a Real madridnak, így már csak a játékoson múlik minden
erős lessz ez a madrid szeptemberre nagyon. -
#6176 Houssine Kharja
Siena -> Genoa
Edson Braafheid
Twente -> Bayern Münich (€2M)
Prince Tagoe
Al-Aittifaq -> Hoffenheim (Free)
Michael Fink
Eintracht Frankfurt - Besiktas
A Bayern München pedig egy €20m-s ajánlatot készül tenni Sebastian Frey-ért (Fiorentina). Kérdés hogy még van ennyi pénzük, vagy ezt már Ribery vételárából fizetnék?... -
#6175 A Realnal csak azok lehetnék, érdemes azt a cikket végigolvasni, ami a real topikban van linkelve, egy ország áll a klub mögött:) gondolj bele, bármi akadályba ütköznek azt biztos,h így vagy úgy, de kikerülik. -
#6174 nálunk Calderón volt a Keresztfater :P -
#6173 Én nem mondtam h a mi oroszun knem az:D dehát Perez azért keményen odapirít:D -
#6172 Jaja, most olvastam én is, pedig Preziosi 99%ot mondott:D Remélem bizonyítani fog. -
#6171 hát akkor keményen kell dolgoznia, hogy bizonyítson -
karajjj #6170 Quaresma marad az internél -
#6169 uhh,azért durva,hogy egy chelseas mond ilyeneket más elnökéről :D -
karajjj #6168 milyen maffiózó perez? -
#6167 Úgy értem,h mázlisták vagytok,h nálatok fog játszani, persze tudom,h a maffiózó perez nem bízott semmít sem a véletlenre(mák)
Nistelrooy-ról meg annyi az igaz,h még nem döntöttek a sorsáról, de ő maga maradna, amint felgyógyul harcolni akar a helyéért, ha jön még csatár. A Tottenham és Man.City is csak érdeklődő lehet ebből kifolyólag, vagy akárki más. de biztos, köze nincs még a valósághoz az átigazolása körüli pletykáknak ugyanis azt írták, h kb 1m font körül vennék meg:D hát az elég vicces lenne még akkor is ha már 32. -
#6166 Ruud ha visszamegy ott is golkirály lesz :D de nem akarom h elhagyjon minket :| -
#6165 de -
#6164 A Tottenham nem csak érdeklődik? -
#6163 Állítólag a Real Madrid már Villa megszerzéséhez is közel jár, Ruud van Nistelrooy-t pedig eladnák a Tottenham-nek