Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Man Utd -> Crystal P. (kölcsön)
Na ebből se lett semmi...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ain't got no history
hoppá 😊
Real Madrid >> Bayern

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.08.27. 19:04:19
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Konstantinos Manolas
Olympiacos -> Roma

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Hat remelem lesz esze a vezetosegnek es azt mondja, itt van bagoert, csak vigyetek. Aztan kitudja, lehet sztar lesz ott meg😄
ain't got no history
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Yo, Bitch!
Spurs -> Hull
Samuel Eto'o
free agent -> Everton (miageci<#zavart2>#zavart2>)

Real Marid --> MU 60m font
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
En oszinten szurkolok Marionak.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szerintem jobban jártak volna szakmailag, ha visszaviszik Carroll-t, mert ő legalább mutatja jelét más csapatokban, hogy tud focizni PL szinten, de ez a Balotelli annyi vizet nem zavart még egyetlen meccsén sem, hogy ha nem lennének heti szinten médiaszenzációs baromságai, amivel képes reflektorban maradni, akkor a világ már azt sem tudná, hogy létezett ilyen nevű játékos.
REAL MADRID
+pozitívum h már nem a Milánba kell néznem egy Lazio elleni meccsen, hanem egy szívből gyűlölt csirke csapatnál utálhatom 😄