18069
-
barcames #7576 2 évre:D hehe tuti nem fog ott maradni sokáig...
felveszi a nagy lóvét és elmegy -
#7575 Fabio Simplicio
Palermo -> Roma
Lejárt szerződése miatt ingyen.
-
#7574 hát ez nem a napoli :D -
#7573 UFFICIALE: F.Cannavaro firma con il Al Alhi
-
#7572 így igaz, ez van a háttérben.
amúgy ilyenre vadászok a többi bajnokságban is. -
#7571 gondolom, hogy az angol csapatok 1992-től 2009-ig milyen értékben adtak el és vásároltak játékosokat, és ez sorbarendezve az összességében kiadott pénzmennyiség alapján csökkenő sorrendbe
-
#7570 hát először is jó lenne tudni mivan a háttérben :D
nekem ebből semmi nem derül ki:
# net spe
1
2
3 manch
4 man
stb...
-
#7569 egyébként összesített statisztika van erről valahol, ami a háttérben van? szóval amin nem csak az angol csapatok vannak, hanem az összes -
#7568 fasza a háttér -
Monoton #7567 Jó ez a háttér :D -
#7566 háttér lol :D
#7543-as banner viszont nem rossz szerintem, és legalább csapatfüggetlen -
#7565 van vmi értelme a háttérnek? mert amúgy semmit nem látni belőle. -
#7564 úú ez a háttér :D -
karajjj #7563 jaaa, azt csak azért, mert most csak sima képek vannak berakva ott, aztán amíg valaki nem csinál jobbat, legalább nézzen ki valahogy -
#7562 abból indultam ki, hogy a vb topiknál sem beszélted meg senkivel, egyből a moditopikba írtál. -
#7561 Molinaro
juventus ---->stuttgart végleg 4 millió euró -
#7560 mindegy, lényegtelen akkor. -
nagy hős #7559 na és miért nem maradhat minden úgy ahogy volt, csupaszon? :) -
karajjj #7558 gondoltam előbb meg kellene beszélni a többiekkel -
#7557 -
paly90 #7556 Jelle Van Damme
Anderlecht->Wolwerhampton Wanderers -
#7555 előbb volt bent a tied, csak lehurrogták előtted.
amúgy, szerintem okés volt a bannered -
#7554 fú, ez így elég undorítóan néz ki az egész :D
gabber: tedd már be az enyémet is 1 napra, csak kiv vok, hogy mutat. Utána felőlem lehet bármi :) -
#7553 jelezted a moditopikban, hogy csináltál bannert? -
karajjj #7552 fasznak csináltam akkor végülis :D -
#7551 berakom ezt -
#7550 csak valaki valamiért kiszedte. csinálok egy másikat. -
#7549 Jermaine Beckford (26)
Leeds -> Everton (4 évre)
Tavaly 31-et gurított a szezonban, igaz a harmadosztályban. -
mekkelek20 #7548 kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki mourinho a realból? szerintetek? :D azt mondta a mai metróujságban, hogy nem biztos h jövőre meglesz a BL, de mindenesetre az a legfontosabb! :D -
#7547 kurva mind1 milyen a banner :D előzővel se volt gond évekig :D -
#7546 a szerdőzéssel bíbelődtem, nem igazán találtam oda illő képet.. így utólag nézve van még rajta mit javítgatni , bár azon kevésbé tudok
az árnyékolássa még nem törődtem, ezen értettem az apró módosításokat.. a feliratot meg a többség eldönti :) -
#7545 hát így kapásból a szerződés eléggé idétlen. nem tudom h az alapképen rajta volt-e, de a perspektívikája nem igazán passzol az asztaléhoz.
aztán elég világos is, én kicsit sötétebbre venném az árnyékolást.
az átigazolásokat bal oldalra, felülre helyezném, mert ott sokkal több az "odanemillő" téma.
kb. ennyi jutott így elsőre eszembe :) de ez saját vélemény, a többség dönt :D -
#7544 -
#7543 Egy ilyenhez mit szóltok? (nem végleges,apró dolgokat még lehet piszkálni rajta)
-
#7542 jó nevek, még jobb mez (Y) -
karajjj #7541 Legia Warszawa
Bruno Mezenga - CR Flamengo
Srða Kne¾eviæ - FK Partizan
Ivica Vrdoljak - NK Dinamo
-
#7540 lehet,h álszentkedésnek hangzik, de ha az lett volna valszeg ezt írtam volna,h: nekem bejön, de lehet,h a többieknek fúrná az oldalát,h miért pont chelsea:) -
#7539 eéúször nem akartam beírni, mert gondoltam hogy akkor mindenki a realra gondol majd...de télleg nem azé mondtam...de akkor legyen fekete....vagy zöld-fehér...vagy lila-fehér...vagy kék-fehér....:D -
Monoton #7538 -
#7537 nekem ez a barcás is jó, de ha nem tetszik, akkor legyen fehér...az semleges és sok csapat játszik fehérben :D