Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nagyon remélem, hogy Ramos hoz vkit helyette.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
bazmeg ez még csak 28 éves?😄 asszittem má van vagy 32:d

Yo, Bitch!

http://www.skysports.com/story/0,19528,12875_3879397,00.html

😮

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

<#conf>

REAL MADRID

ForzaInter
:||||||||w

Yo, Bitch!

bubu13
Keane :Tottenham-Liverpool

EEE 1899

GTheo
Keanet csak akkor szabad elengedni, ha Berbatov mindenképpen marad és Keane helyére igazolnak egy hasonló minõségi csatárt. Ramos remélem tudja mit csinál amikor Keane vagy Berba eladásán gondolkodik...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sygmaBlueJersey
Diouf már megy is az orvosi vizsgálatra sunderlendékhez: SKY

és valoszínûleg 2.5 m fontért csatlakozik

És keane is közel van liverpoolhoz SKY

20 m fontig is felkúszhat az ára

sygmaBlueJersey
vállalom xD

És nem utolsósorban kiderül mi lesz lamps,és drogba sorsa😊 szorítsatok.

gay effekt 😄

amugy jo kis hétnek nézünk elébe... nagy pörgés lesz sztem

Diouf, Andy Johnson, Keane, Coloccini...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

sygmaBlueJersey
Szerintem,itt ne kezdjunk el egy ilyen beszélgetést,mert nem itt van a helye,de bárhol máshol nagyon szívesen😊) csörögj rám!pusza

jah veszteség a portsmouthnak,de szerintem nem akkora nyereség az internek. de sztem a pompey-t sem kell félteni,keményen erõsítettek/nek és sztem a tegnapi meccsen is elég jól helyt álltak,persze még össze kell rázódnijuk. érdekes volt crouch-t pompey mezben látni😊

én nem értem indokold.

GTheo
😞
Bírtam a srácot...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ForzaInter
mosmán jah.

Yo, Bitch!

miki36
hivatalos.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

inter.it szerint holnap lesz bemutatva hivatalosan.

bubu13
Pascal Chimbonda : Tottenham-Sunderland

EEE 1899

sygmaBlueJersey
hülyeségre hülyeséggel... ha érted mire gondolok

ForzaInter
Sulley Ali Muntari--->Inter 14 millio euró.

még nem hivatalos, de már Portsmouth és Inter részrõl is nyiltakoztak... +Muntari is már, és péntek óta Milánóban van.

Yo, Bitch!

miki36
Brad Friedel
Blackburn -> Aston Villa

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ez nem a gumi szoba, normális legyél

sygmaBlueJersey
nyajjále

sygmaBlueJersey
robinson nem is kapus

jó a nagy lóf*szt... egy szánalom az az ember

zaki
látom, köszi ^^

mindig megmondja a frankót 😄

zaki
Húha, te szakértõ lehetsz 😄

May 3, 1983 Fülöp
October 15, 1979 Robinson

Tottenham kaphatott érte volna szvsz 1,5-2X ennyi pénzt is, nem értem miért húzzák le csóri Robit ennyire, jó volt 12 bakija, de összességében jó kapus.

ForzaInter
nem ér többet...

Yo, Bitch!

azért nem mondanám Robinson-t idõsnek és ráadásul angol válogatott

a Tottenham csak simán pazarolja a pénzt, ennyi, ezért engedték el ilyen olcsón

sygmaBlueJersey
fiatal <-> idõs

sygmaBlueJersey
nem.

zaki
Érdekes, hogy 3.5m fontot fizettek érte, Fülöpért meg 3-at fog a Stoke! Azért ennél kicsit nagyobb különbség van a2 kapus között, nem? :d

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2>

miki36
Paul Robinson
Tottenham -> Blackburn

sygmaBlueJersey
átlaghoz képest* sry

sygmaBlueJersey
tudod mi motiválja? Az,hogy elbaszta az életét gyerekkorában tanulás helyett a foci-t választotta( kár h én nem ezt tettem xD ),de nem tehetséges a szeretett hobbijában(ne ugy beszeljunk rola,mintha a hivátása lenne^^),de hát istenem,valamibõõ éni kõõ! Ellazázza a napokat heteket,éveket,magyar átlaghoz nem kap szar fizetést,több nem is kell neki.nah ez a szánalomra méltó, 0 ambició.😄DD welcome to hungary <#integet2>

Kaplan
Ez is jobban tenné, ha szögreakasztaná a cipõt. Kurvára nem értem mi motiválja ezeket az embereket. Ahhoz, hogy külföldre szerzõdjön egy nagy szar az ember, az meg, hogy most pécsi lesz egyenesen szánalomra méltó. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

miki36
Koplárovics Béla ZTE -> PÉCS 😄

<#worship><#worship><#worship>

sygmaBlueJersey
ez a Betis nagyon probal erositeni iden😊 hozzank is bejelentkeztek pizzaroert,bar az nemtom mennyire erosites:S

miki36
Alessandro Lucarelli Genoa -> Parma
David N'Gog PSG -> Liverpool
Achille Emana Toulouse -> Betis
Younes Kaboul Tottenham -> Sunderland

Gunnersboy
Ferenczi István
Barnsley -> Ferencváros

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Behrami-> West Ham :\

limperatore
ok...........

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
máshol meg kölcsönt írnak...

Yo, Bitch!

nah akkor jól gondoltam

limperatore
nem kölcsön, beleírják a szerzõdésbe hogy akkor csatlakozik és késsz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

5w0rdf15h
mind Pato a milannal tavaly...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
túl sok volt az efem!?😄Dd

(amúgy lehet úgy van tényleg😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DDDdddd

én azt hittem, hogy ilyenkor a szerzõdésben meg van határozva, hogy mikor csatlakozik a kerethez...

ForzaInter
de kölcsön mivel megvettük, de még nincs 18 ezért kölcsönadtuk Vasconak, kb ugyanaz amit Real csinált Garayval, csak õt másért adták kölcsön😄

Yo, Bitch!