Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kölcsön az, csak 18éves kora után csatlakozik a kerethez

ForzaInter
Philippe Coutinho Correia---> Vasco kölcsönbe😄

Yo, Bitch!

limperatore
Philippe Coutinho Correia (Vasco) -> Inter 10m

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

sygmaBlueJersey
true.

zaki
Tovább is adták kölcsönbe a Leverkusenbe 😄

sygmaBlueJersey
Henrique (Palmeiras) -> FC Barcelona 8m

miki36
Oleguer Barcelona -> Ajax

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Bulykin
hmmm...tényleg<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

John Mensah a lyon új jobbhátvédje 😄
Bulykin
ez ki ez?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabber_saviola
befanolok a péesgének mingyá 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
ezt nem hiszem el...
Juve vezetõség egy rakás...

miki36
Emanuele Belardi Juventus -> Udinese(kölcsön)
Antonio Chimenti Udinese -> Juventus(kölcsön) hála az égnek😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

chelseafan

ForzaInter
Mehmet Aurelio--->Betis

Yo, Bitch!

John Mensah Rennes --> Lyon

chelseafan
Khalid Boulahrouz
Chelsea -> Stuttgart

zaki
Scott Carson-> WBA

zaki
ha nem is jön össze a bolt, reklámnak jó volt az tuti :p

hunbasser
hát jó,üzbegisztán nem tartozik a világ leggazdagabb országai közé,de gondolom,hogy eto'o nem is a hegyekben fog pásztorkodni 😊 ha már egy ilyen gazdag klubhoz került,akkor ki lesz nyalva a segge,és meg fogja õ magának teremteni ugyanazt a luxust,amiben pl barcelonában élt.

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
nem iróniának szántam 😄

am ez kb olyan mintha elmenne az arabokhoz focizni...különbség az h az a luxus véglet ez meg....hát a parasztos 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
most gondolj bele,mekkora fun egymás után 3 kötényt kiosztani,és úgy gólt lõni

ReaL MaDRid x siempre

na azért pénz az van ott, meg a stadion se rossz 😄
zaki
+10 milla aláírási pénz, azt is írják 😄

5w0rdf15h
jah parasztokkal focizni a hegyekbe 😄 simán

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
Zauri--->Fiorentina

Yo, Bitch!

hááát évi 40 millió euróért én is simán váltanék😊 akár az üzbég bajnokságba is😊

1 év aztán pá😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nem, csak elment vendégségbe, mert meghívták 😄
de úgylátszik jól teletömték a zsebét, mert lehet, hogy odaigazol...
Kaplan
Dehogy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
Eto tényleg leigazolt ? 😄 ez hivatalos ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
hát én ugytudom folytatja, de nem biztos, PSG talán idén benne lesz elsõ tízben<#idiota>

Yo, Bitch!

zaki
most akrtam írni 😄
és majd jön Makelele is :o
Thurammal mi van? Most akkor visszavonult a szíve miatt? Vagy megy õ is a PSG-be?

ForzaInter
zsüli-->psg 2 millio ojróért

Yo, Bitch!

miilann
miért ne lennének normálisak,sok csapat szeretne ilyen szintû játékosokat,az a kérdés hogy a játékosok normálisak-e vagy olyan hülyék mint etoo és utána mennek-e... 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Kaplan
Édes jó Istenem.. Nagy az Isten állat kertje! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezek normálisak?????
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
vinnék a fél barcát...
Gaby Mudingayi (Lazio) - Bologna 6m euró

Calcio

limperatore
36millio euro 1 évre :|

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

zaki
Ja, de most már mást írnak

szoltan
én úgy olvastam h csak 3 vagy 6hónapra fog aláírni

Hala Madrid!

zaki
Ez olyan kínos szerintem... Persze tudjuk, hogy a pénz fontos szempont, mert ha elmegy a Manchester Citybe (ahogy majdnem Ronaldinho), akkor is sejtjük, hogy a mani miatt ment oda, mert nem rossz csapat a City, de esélytelen a bajnokságban, még az UEFA kupás szereplés is csak álom, szal az is visszalépés lenne számára, de ez... Egyértelmû, hogy a mani miatt megy csak, nem hiszem ,hogy kihívás neki egy üzbég favágó bajnokságban játszani (semmmit nem tudok róla persze, de azért el tudom képzelni mi megy ott), ráadásul ez már Ázsia, (európai) BL így kizárva... Mert ha elmegy 35 évesen, azt mondom ok, elmegy lejáratni magát egy kis maniért, mikor már senkinek sem kell, de most, 27 évesen, mikor még lenne jó 5-6 éve hátra simán... Mind1, ha létrejön a bolt, nem hiszem, hogy tovább marad 1 évnél...
Lehet csak tényleg egy nagy vicc az egész, amit jól elõadnak xD

limperatore
link???????????????

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

én csak azt nem értem benne, hogy miért ide? nem kenyérre kellett neki sztem a pénz?! vagy belefolyt valami bizniszbe és nem jött ki jól vagymivan? ennyi idõsen kihívásokat kellene keresnie és bárhol kaphatna rengeteg pénzt :S

Rolka
9milliárd Ft-ért én is mentem volna!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

<#szomoru1>

1.75m font 😊

Gunnersboy
jaaaaajdeszaaar😄DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...