18069
-
#7536 jó lett
estére sztem én is összedobok egyet. -
karajjj #7535 de ha chelsea mez lenne, akkor egy szót nem szóltál volna... :D -
#7534 csak annyit mondtam,h sztem jobb, ha nem részrehajló, azért koránt sem jelenti azt,h mindent kizár.
csak segíteni próbáltam, sry. -
karajjj #7533 engem fullra nemérdekel, hogy milyen mez van ott, de akkor így nem is lehet neked megfelelő képet csinálni
egyébként meg bazz, ne nézz már hülyének -.- szerkesztőségi fotók között kerestem, azok közül ez volt a legfrissebb és a legélesebb -
#7532 jójó persze, csak sztem jó lenne, ha nem lenne semmere sem hajló:)
amúgy, ha google-ben keresel, keress így, be lehet állítani a kép minimális méretét. -
karajjj #7531 ez volt a legfrissebb kép, amit 1000 pixelnél nagyobb méretben találtam -
#7530 nemár barcamez legyen! :D -
karajjj #7529 banner? -
#7528 Szar ügy.. -
karajjj #7527 a Vidinek csak Viktor van... -
#7526 Koné úgy gondolta, hogy francia bajnokként többet már úgysem érhet el.. Csúcson jó abbahagyni az élfocit xD -
#7525 Sztem Melchiot meg Gabri teljesen érthető, h odamentek. Pályájuk vége felé már a futball utáni életükre is gondolni kell, ott meg elvannak meccseken, nincs nagy hajtás, sok pénz, jó hely.
Na de, h Baky Koné meg Dindane... -
#7524 "love"
azér először love-t olvastam :D -
#7523 Nemcsodalkozok rajta, hogy Katarba igazolnak.
Gyonyoru orszag, jo klimaval es rohadt sok penzzel.
Karrier szempontbol persze 0, love szempontbol viszont nagyon jo. Ahogy Matt is fogalmazott: futballk*rvak. -
#7522 mi készül ott katarban, basszameg :D -
#7521 jó csak vicceltem én nem értek hozzá:)
remélem nem lesz az,h a pénz elvisz oda majd tényleg nagy játékosokat, meg fiatal tehetségeket, amúgy én Rafael Sobis-t tartom óriási áldozatának ennek a közelkeleti futballkavalkádnak. -
#7520 nagyon nem akarok belebonyolódni a témába - igen szoktam fogadni, és valszeg rám gondolsz, de az ilyen "mester" titulusokat hadnemár. majd július végefelé (ha újra lesznek érdemi meccsek) visszatérek az erre kirendelt topicba és ott beszélgetünk ilyenekről. addig pihenés van és tőkegyűjtés.
karajjj: azért elég kemény, hogy ilyen játékosok eligazolnak Katarba, főleg Koné és Dindane közel sem olyan idősen - a másodosztályba... Ha a Vidinek is lenne egy olajmágnás tulajdonosa, ide is simán jönnének. Pénz beszél. Futballk*rvák, ennyi. -
karajjj #7519 öjjj baze :D egy-kettőt hozhatnának ide a vidibe is közülük -
#7518 Ja és jó, ha tudjátok, hogy ez a bizonyos Lekhwiya FC a katari !!!másodosztály!!! negyedik helyén végzett idén (még Al-Shorta néven, amit most változtattak meg)... Elég kis pénzek lehetnek katarban... -
#7517 Hát azt elhiszem:D nekem ezt lenyomná egy külföldi, valszeg többet tudni, mint én a magyar fociról..
amúgy ez tök jó, irigylésre méltó, sajna én csak az angol meg a spanyol ligákat ismerem, mondjuk az angolból 4-5 osztályt.
Amúgy te vagy a nagy fogadómester is nem?:D
bwin-en nyomod? én 2008 as EB-n fogadgattam ott, egyszer életemben, a végén +10.000 el lettem gazdagabb, de sokkal több lehetett volna, mert eléggé elnéztem pár meccset, csak mindig visszahiztam vhogy az élő fogadással:) -
#7516 Gabri (31y)
Ajax -> Umm Salal (Qatar, hivatalos)
Mario Melchiot (33y)
Wigan -> Umm Salal (Qatar, még nem hivatalos)
Bakari Koné (28y)
(!)Marseille -> Lekhwiya FC(!) (Qatar, hivatalos)
Arouna Dindane (29y)
Lens -> Lekhwiya FC (Qatar, hivatalos)
Hát ezek szép igazolások... -
#7515 komm.fősulin, nyomtatott sajtó szakirányon.
amúgy az volt vicces, amikor egyszer Prágában nyaraltam bnőmmel én mivel nem vagyok túl jó alvó, ezért miután ő elaludt és lementem a recepciós sráccal dumálni. jobb híján focitémába belekezdünk, én szépen megkérdezgettem hogy mit tud a magyar fociról - hát a Fradin kívül más magyar csapatot nem tudott megnevezni. aztán kezdte kényelmetlenül érezni magát, úgyhogy visszakérdezett, de nem kellett volna :D
szépen felsoroltam a cseh bajnokság összes csapatát, de még a másodosztályból is hoztam egy-kettőt (pl a Dukla Praha régebben elég penge csapat volt), aztán vagy kéttucatnyi nem igazán ismert spílert is (Holenda-Magera-Rajnoch féléket), csak a miheztartás végett.
szépen kerekedett a szeme xDD amúgy Liberec drukker volt -
#7514 Szép, hát akkor sok sikert, amúgy tanulsz is vhol újságírást? -
#7513 azért aki odafigyel az európai labdarúgásra az ismeri a legkisebb országok élcsapatait is. -
#7512 sokat fogadok ezért minimum egy kicsit - minden bajnokságban otthon vagyok. ezen kívül mégtöbbet managerezem (fm), ahol magyar bajnokságban szoktam vitézkedni és a környékről igazolgatok, tehát ez is hozzájárul az ismeretanyaghoz. ezért van pl az, hogy a cseh vagy a szlovén bajnokságból is tudok csapatokat/neveket mondani - ill gyak. felsorolom szívesen :D + sportújságírónak készülök -
#7511 litvánoknál FBK Kaunas volt a nagymenő, de pár éve visszasoroltatták magukat a harmadosztályba, a folyamatos bírói ítéletek miatt(!). ekkor történt az, hogy a tulajdonosuk megvette a skót Heartset, ami meg hirtelen teli lett egy csomó litvánnal - méghozzá egyenest a Kaunasból. -
#7510 szép, honnan a pi* ból?:D -
#7509 Skonto Riga a rekordbajnok tudomásom szerint. ezen kívül Metalurgs/Venspils szokott még harcban lenni a bajnoki címért. -
#7508 Nemmondod?:D ismered a Lett bajnokot?:) -
#7507 Ebből látszik, hogy külföldön mennyire tartják nagyra az ilyen országokat, mint mi:
Btw ha már olyan tájékozatlan, hogy nem ismeri a leghíresebb magyar klubot (érdekes, én fel tudom sorolni szinte minden bajnokságból a (múltja és jelene alapján vett) legjobb 2 csapatot.. Ha meg nem, akkor google. Ezek kívül a Fradinak nem igazán van törökös hangzása, tehát gyanús lehetett volna neki hogy nem Furüncvürüs vagy Fradisspor hamár Törökországba rakott minket.. Mindegy. A lényeg hogy szánalmas, aki írta. -
#7506 hivatalos!
Adriano az AS Roma játékosa lesz. -
karajjj #7505 basszus, ez tuti nem normális :S -
#7504 bocsánat, kicsit fáradt vagyok. egész pontosan 63/50 gól az és a kép:
-
#7503 Seydou Doumbia
Young Boys -> Cska Moscow
http://www.zerozerofootball.fr/img/jogadores/58/63758_seydou_doumbia.jpg
60meccs/50gól a svájci ligában nem rossz ajánlólevél... -
#7502 "Ivorian striker Aruna Dindane is set to continue his career in the Qatari top flight. The 29-year-old joins Lekhwiya after a one-year loan spell at relegated Premiership side Portsmouth."
Ő sem vitte túlzásba a további karrierépítést :) -
#7501 nem maiak, de még nem voltak beírva:
Jeremain Lens (csatár)
Az Alkmaar - PSV Eindhoven
Dirk Marcellis (védő)
PSV Eindhoven - Az Alkmaar
-
#7500 Kasper Schmeichel (kapus)
Notts County -> Leeds United
még nem hivatalos, de már mindenben megegyeztek -
Rudee #7499 Stefano Cincotta
Eint. Frankfurt -> Offenbach