Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Palmeiras -> Barcelona 8+2M euro
Barcelona -> Leverkusen (1év kölcsön)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Evander Sno (Celtic --> Ajax Amsterdam)
Timothé Kolodziecziak Lens --> O.Lyon
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
REAL MADRID
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ezzel az átiggal a válogatott szereplést is megoldotta ..b+
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
No comment :😄A:S.das.d
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
sok gólt ígér ez az arckifejezés 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi